סיכום שבועי.

josie1986

New member
יש לי פצע באצבע ../images/Emo4.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הזמנתי כרטיס טיסה לניו זילנד!!!!!! משהו רע שקרה לך השבוע: הכל היה טוב. שיר שלא הפסקת לשמוע: stars in their eyes. התחדשות השבוע: כרטיס טיסה
תוכנית השבוע: אמריקן איידול. גו לקישה גו. סרט השבוע: "אמן האשליות". אדוארד נורטון, מיי לאב. ספר השבוע: ספר "הסרת חלודה במתמטיקה". מאכל השבוע: אנטריקוט. גרר. יציאת השבוע: קופיטרי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שייגמר?!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברות כפרעליהן. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "את כבר שמנמנה?" תמונת השבוע: ללא. התוכניות שלי לשבוע הבא: להתחפשןןןןןן! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה בסט. העיקר שעבר. עוד 20 יום למנייק. שיהיה לכן שבוע קסום!

josie1986

New member
רשמי ביומנך,

13/6 בצהריים (בסביבות 14:00 ככל הניראה). כמובן שאת מוזמנת יא מעפנה.

EVE Lights

New member
רשמתי לי

אבל הסיכויים שאני באמת אוכל לקחת טיים אוף מכל הלמידה הוא קלוש ביותר כי זה שבוע לפני המרתון בכל מקרה מבטיחה להשתדל
(יו דונט לאב מי אנימור!)

EVE Lights

New member
זה יוצא יום רביעי ../images/Emo4.gif

גרר נראה לי שאני לא אוכל להגיע..

josie1986

New member
../images/Emo7.gif!!!!!! תשתדלי?!

יהיה מלאאאא אוכל טעימי (התפריט כבר מוכן).

EVE Lights

New member
מיאו הלוואי ואני אצליח

פשוט ראשון ורביעי זה הימיםשל הקורס ואנחנו מסיימים ב- 14:00 אני לא אספיק

Small talk

New member
זההתאריך יומולדת של אשלי ומרי-קייט אולסון

למה לעזזאל אני יודעת מידע כזה?

SuGaRBabe1

New member
היי גם אותי הזמינו ../images/Emo3.gif

אבל זה יוצא לי בדיוק יום אחרי שאני אמורה לחזור לבסיס אז כנראה שאני לא אוכל לבוא אלא אם כן אני ממש אשקיע ואוציא גימלים P:

josie1986

New member
עם החבר,

כאילו שנוכל לחיות אחד בלי השני במשך 4 חודשים...
הולך להיות מושלם.

Harpush

New member
אני שונאת אפטותתתת../images/Emo71.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ירד לי ממנו סופסוף!@#!$#$ משהו רע שקרה לך השבוע: כל הפה שלי מלא אפטות מכאיבות
שיר שלא הפסקת לשמוע: Silver-Nirvana התחדשות השבוע: אעהההה. כלום |: תוכנית השבוע: לא ראיתי טלוויזיה. סרט השבוע: ספיידי3 ספר השבוע: צאי מזה מאכל השבוע: פשטידת איטריות
יציאת השבוע:סתם הלכנו כמה חברה לסרט [: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:יייייםםםםם
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אפחד מיוחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מוישלה -"פאק! הזרת של חופית ממש ממש קטנה!!!" חיימקה - "היא נראת כמו בטריה קטנה!!" תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: יומולדת לשתי חברות שלי [[: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע סבבה [: [התפוז-פד הזה גאוני!]

רעותיA

New member
בסדר

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: גיחה שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: MADE מאכל השבוע: תפוח יציאת השבוע: "נסענו לשוויץ לראות את ונציה" אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נדב התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר לא מלהיב.. חוץ מ-"וואה"

little shorty

New member
לא לא לא הוא לא יודע שאת פה....

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרות למסיבת סיום, המתכונת בתנ"ך הלכה סבבה, דיברתי עם הבוס הקודם שלי והכל הסתדר, קיבלתי משכורת למרות שהיא סופר עלובה, היום יהיה כיף. משהו רע שקרה לך השבוע: ל"ג בעומר היה די מעפן, הלימודים, מגנים מעפנים, דלקת בשלפוחית השתן. שיר שלא הפסקת לשמוע: שירה גבריאלוב - הבוקר יאיר
התחדשות השבוע: אמממ לא נראה לי שקניתי משהו תוכנית השבוע: המתמודד סרט השבוע: קינג קונג ספר השבוע: עדיין מלאך או שטן מאכל השבוע: גלידה יציאת השבוע: המסעדה בבוקר יום שישי עם חברה היה כיף, והיום לעשות קצת שופינג. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לחזור לעבודה הישנה שלי :) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החברות שלי, מתגעגעת. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "צנונית שלי" "אני אקח מטוס ואני אסע אליו" חחחחחחחחחחחחחחחחחח יואו הרגו אותי תמונת השבוע: חתולי שלי התוכניות שלי לשבוע הבא: בעיקר לעבוד והרבה. אני צריכה כסף. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד רצח.

paperdoll16

New member
הו וול..../images/Emo54.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי אותה וזה לא עשה לי כלום. וגם נראה לי שאני רוצה איזו אחת. משהו רע שקרה לך השבוע: הבחורה שנראה לי שאני רוצה- היא בלתי מושגת כרגע. שיר שלא הפסקת לשמוע: שילה פרבר- העיר הגדולה. התחדשות השבוע: כל מיני דברים שקיבלתי למומולדת. תוכנית השבוע: למי היה זמן לטלויזיה לעזאזל?! סרט השבוע: השטן לובשת פראדה. ספר השבוע: - מאכל השבוע: אפונה. יציאת השבוע: אממ.. אני חושבת שאתמול בערב. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיגמר התרגיל. ולראות את עדי בטלויזיה
ושהבמאית תתקשר כבר!! אוף! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אני חייבת לענות על זה? ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא עולה לי משהו.. תמונת השבוע: מהטיול בצפון. התוכניות שלי לשבוע הבא: תרגיל תרגיל תרגיל. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב.

סטיגידיש

משהו טוב שקרה לך השבוע: נראה לי ההתקרבות לגל משהו רע שקרה לך השבוע: עשיתי איזה שטות.. לא משנה שיר שלא הפסקת לשמוע: "צליל מכוון" [[: התחדשות השבוע: אנערף.. לא קניתי כלום תוכנית השבוע: מחשבות פליליות סרט השבוע: לא ראיתי אף סרט ספר השבוע: "אל תגלה" של הרלן קובן מאכל השבוע: הסושי של אתמול :p יציאת השבוע: חמישי אצל גל.. או אתמול עם קושקוש וענבר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות אחרי המתכונת במת' אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו ספציפי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין לי תמונת השבוע: אין לי כוח התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד למת', להתחיל את העבודת גמר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר +

למעלה