סיכום שבועי.

©big smile©

New member
../images/Emo204.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי באמצע השבוע עד מאוחר, בקושי הייתי בביתספר, הייתי הרבה עם יותם, ואתמול היה יום מושלם. משהו רע שקרה לך השבוע: הלמידה לאזרחות שמביאה לי עצבים ולחץ לגוף, הריב עם מור. שיר שלא הפסקת לשמוע: ההופעות של אביב גפן שהורדתי. התחדשות השבוע: אמ. כלום. תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: סלט שהמצאתי בעצמי - חסה, נבטים, עגבניות שרי, גבינה בולגרית ורוטב אלף האיים
יציאת השבוע: אתמול לים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור המגן באזרחות כברררר, חתונה של אח של מיטל, הפגישה ביום רביעי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יונית ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "למה לא הוספת לענברי 'דיכי'?" חחחחח אופיר עם השטויות שלו
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להגיע ליום שלישי עם חיוך, ללכת סוףסוף לחדר כושר. לנוח, לחפש מתנה לספיר, ולהתכונן לפגישה ביום רביעי. וכמובן, לצאת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב מאד, חוץ מהלחץ והקצת דמעות בתחילת השבוע.

לחבק ולעזוב.

משהו טוב שקרה לך השבוע: החופש בראשון-שני, חלוקת התפקידים החדשה במשרד (למה הוא לא הגיע קודם?) והחיזוקים לאגו :] משהו רע שקרה לך השבוע: האזכרה של סבא, וסתם סרטים שנכנסתי אליהם בלי קשר לחיים. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא היה משהו כזה. התחדשות השבוע: הזמנה לכנס משתחררים
הדגש|תוכנית השבוע: אמאל'ה. סרט השבוע: היה איזה סרט מעולה ביס, שראיתי.. שכחתי את שמו. ספר השבוע: צילה של הרוח. מאכל השבוע: גלידה. יציאת השבוע: לא משהו ששווה אזכור.
(היה אתמול מעפןןןן). אבל היום יוצאים שוב - אז לכו תדעו. אני רוצה בוקה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהוא יתקשר?? ושאם הוא יהיה ילד טוב אז גם נפגש. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: טניה מגיעה לארץ, נראה לי השבוע.. יהיה מגניב לראות אותה אחרי כל כך הרבה זמן. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אף פעם אין לי כאלה /: תמונת השבוע: מהכינרת.
התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא צבא צבא. אפטר. צבא צבא צבא. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היו לי כבר יותר טובים, אבל עבר בסבבה... פעם ב50 שנה שאני שמה תמונה, אז אני רוצה תגובות.

ואני במצברוח, אז נשים עוד אחת :)

אין לי מושגגג איך מקטינים תמונות. אה, כן, צנזורה עצבנית.

Moreiro

New member
זה לא שאני אור, את באה ממקום חשוך

משהו טוב שקרה לך השבוע: נמ אתמול, יומיים בתחילת השבוע, ההורים שנסעו [וכבר הספיקו לחזור] ובטח עוד דברים. משהו רע שקרה לך השבוע: המריבה המטופשת הזו שוב, מחזור ובטח עוד דברים. שיר שלא הפסקת לשמוע: אסף אמדורסקי - יקירתי, רעש - לעיתים, אריק ברמן - תשמח התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: ממ ראיתי את הפיילוטים של האנטומיה של גריי וhow i met your mother אז נגיד שאלו סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: ג'חנון וקולה
יציאת השבוע: אתמול להופעה של אריק ברמן ואח"כ
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: כל שבוע מחדש אני לא אזכור?.. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: אנאערף>: לעשות משהו עם עצמי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: די בסדר

Shusho

New member
הם מרגלים אני אומרת לך!

גם אמא של עידן :S כללללללללללל הזמןןןןןןןןןןןןןןן

Moreiro

New member
>: לא מספיק

זה בא בתקופות והם כולה נסעו לארבעה ימים הפעם, והייתי במחזור גם ככה אז אי אפשר היה לנצל אותם כמו שצריך]:

Moreiro

New member
מי שמדברת>:

זה הכל מתוך תסכול שאת לא רוצה אותי. ותחליפי חתימה כבר]:

Lost Lullaby

New member
מה את רומזת

ומה להחליף היא שם רק איזה יומיים, את מתלוננת שאני מחליפה הרבה

אע

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול בערב :) הנסיעה לצריפין משהו רע שקרה לך השבוע: הבחילות, הסחרחורות, הסינוסיטיס, האסטמה... הכל נפל עליי בימי המבחנים שיר שלא הפסקת לשמוע: משהו של עופר ניסים שיש לחצי מהבנות באוהל.
התחדשות השבוע: ממ... בקבוקי מים? P: תוכנית השבוע: ראיתי רק תכנית אחת - גברים על עצים. סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי. ;[ מאכל השבוע: ביצה? כוסעמק ערס משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טקס ההשבעה, לראות את המפקדים החדשים של בה"ד 10... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ^^? ;[ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אפשר עוד להגזים?!"/"מחלקה שתיים, אני לא יודעת מה עובר עליכם, אבל זה בטח לא משהו טוב"(המפקדת אמרה את זה תוך כדי שהיא מתפוצצת מצחוק, אחרי שחטפתי גל צחוק כי עשיתי משהו מטומטם) תמונת השבוע: אני חייבת להודות שעם הפרצוף זה מצחיק יותר התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים טירונות.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו, אבל מקווה שיהיה בסדר שבוע הבא. :) הודגש באמצעות מדגישומטיק

Oo The Gush Oo

New member
יש להכניס נושא להודעה

משהו טוב שקרה לך השבוע: אילת. משהו רע שקרה לך השבוע: חמישי, לא הרגשתי טוב, שישי יה מעפן. שיר שלא הפסקת לשמוע: Nelly Furtado - Sai It Right. שיר מעולה. התחדשות השבוע: ממ צמיד עור חום עם מגן דוד עליו מאילת. תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי. פרק חזק. סרט השבוע: ג'אסט מיי לאק. ספר השבוע: 'אם יש גן עדן' סיימתי אותו. מאכל השבוע: מקדונלדס. יציאת השבוע: באילת, גולד ביץ'. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יפית יוצאת חמשו"ש, כ"כ קה לי עם ה-11/3 שלה :<< אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עידנייייייי, בחמישי הוא יוצא לרגילה. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: 'נטי, את דומה לתות שרוף.' תמונת השבוע: ========> התוכניות שלי לשבוע הבא: קד"צ, יום שלישי משהו בת"א של כל הקד"צים בארץ, לגרום לסופ"ש מושלם. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: השבוע עצמו היה טוב דווקא, סופ"ש איכזב.

Jiglly

New member
לא שונה בהרבה משאר השבועות בחודש האחרון.

חרא חרא חרא:) תנו לי פא, תנו לי תט. מה יצא? פאתט.

למעלה