©big smile©
New member
../images/Emo204.gif
משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי באמצע השבוע עד מאוחר, בקושי הייתי בביתספר, הייתי הרבה עם יותם, ואתמול היה יום מושלם. משהו רע שקרה לך השבוע: הלמידה לאזרחות שמביאה לי עצבים ולחץ לגוף, הריב עם מור. שיר שלא הפסקת לשמוע: ההופעות של אביב גפן שהורדתי. התחדשות השבוע: אמ. כלום. תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: סלט שהמצאתי בעצמי - חסה, נבטים, עגבניות שרי, גבינה בולגרית ורוטב אלף האיים
יציאת השבוע: אתמול לים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור המגן באזרחות כברררר, חתונה של אח של מיטל, הפגישה ביום רביעי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יונית ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "למה לא הוספת לענברי 'דיכי'?" חחחחח אופיר עם השטויות שלו
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להגיע ליום שלישי עם חיוך, ללכת סוףסוף לחדר כושר. לנוח, לחפש מתנה לספיר, ולהתכונן לפגישה ביום רביעי. וכמובן, לצאת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב מאד, חוץ מהלחץ והקצת דמעות בתחילת השבוע.
משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי באמצע השבוע עד מאוחר, בקושי הייתי בביתספר, הייתי הרבה עם יותם, ואתמול היה יום מושלם. משהו רע שקרה לך השבוע: הלמידה לאזרחות שמביאה לי עצבים ולחץ לגוף, הריב עם מור. שיר שלא הפסקת לשמוע: ההופעות של אביב גפן שהורדתי. התחדשות השבוע: אמ. כלום. תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: סלט שהמצאתי בעצמי - חסה, נבטים, עגבניות שרי, גבינה בולגרית ורוטב אלף האיים