סיכום שבועי

ועכשיו אתה חוזר בחזרה.../images/Emo119.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הכנס משתחררים ברחובות, האפטר המנוצל היטב
משהו רע שקרה לך השבוע: שכמעט דפקו לי תלונה על סירוב פקודה. אה כן, והתורנות מטבח. שיר שלא הפסקת לשמוע: עכשיו אתה חוזר בחזרה - מירי מסיקה. התחדשות השבוע:אין, אבל אני מתה לקנות את הדיסק של סינרגיה.
תוכנית השבוע: כוכב נולד 5. איזה צחוקים הלכו שם באודישנים.. אנשים קרועים. סרט השבוע: כבר המון זמן שלא הייתי בסרט למען האמת. ספר השבוע: צילה של הרוח. התייאשתי. מאכל השבוע: האוכל שהיה בבסיס השבוע. היה לנו תרגיל בפיקוד השבוע, אז הכינו אוכל ממש טוב כדי להרשים את המילואימניקים.
יציאת השבוע: אתמול, לסטלה בת"א. בא לי מסיבה דווקא שבוע הבא! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופה. אולי לחצי יום חופש בע. שבועות, יריד המותגים והמסיבת בריכה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא צריך לחכות לשבוע הבא, צריך לחכות שתצא כבר השבת ;[ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "נפתחנו, אה? עשינו מארב בעזה ביחד??"
אל תשאלו. תמונת השבוע: / התוכניות שלי לשבוע הבא: בעיקר צבא, חופש שני-שלישי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו מיוחד.. נחמד בסה"כ.

SomebodyElse

New member
../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סופסוף הצלחנו להתארגן ללכת לשתות כמו פעם
משהו רע שקרה לך השבוע: מצאתי שמלה ממש יפה והלכתי בלי לקנות אותה. כל כך טיפשי, אני פשוט לא הולכת לראות אותה יותר שיר שלא הפסקת לשמוע: Alanis Morissette - Princes Familiar התחדשות השבוע: הייתה יכולה להיות השמלה, אבל לא
אז סתם כמה חולצות שקניתי בסטוק דיי בעזריאלי תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות סרט השבוע: ספיידרמן 3 ספר השבוע: חח "דברים שגבר צריך לדעת" או איך שלא קוראים לספר הזה של בלייזר מאכל השבוע: משמשים
יציאת השבוע: יום חמישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: החופש בשבועות ובתקווה גשר משבועות לסופ"ש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החבר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: יום ראשון לילה בבסיס, יום שני הולכים מוקדם הביתה [מקווה שהקצין לא יעשה בעיות
], שלישי ורביעי שבועות [נראה לי שזה החג האהוב עלי!
] ואולי אולי אולי יום חמישי אני אקבל חופש. כנראה שלא
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא רע בכלל

OverSharing

New member
לילה טוב../images/Emo29.gif../images/Emo103.gif

שהו טוב שקרה לך השבוע: סמינר קייייץ:] עברתי תמתכונת המעצבנת בתנ"ך, ירדתי קילווחצי:] והסתפרתי! משהו רע שקרה לך השבוע: חרשתי כמו חתיכת סנג'רית:| מקרה נוראי עם חניכה שיר שלא הפסקת לשמוע: this is the last time\keane התחדשות השבוע: תספורת:] מקווה שיפה, רק עכשיו חפפתי את הפן תוכנית השבוע:- סרט השבוע:- ספר השבוע:- מאכל השבוע: אה.. עגבנייה עם גבינה לבנה:p יציאת השבוע: סמינר קיץ? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבת שכב"ג:] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לאיודעת. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "דווווווובי" -פרצוףשלדובי- חח טוב זה מצחיק באמת! תמונת השבוע:
[לאיודעת למה אני אוהבת אותה, אני פשוט אוהבת אותה והיא אפילו לא ממש יפה] התוכניות שלי לשבוע הבא: מסיבת שב"ג ולחרוש כמו סניבאננננננני להיסטוריה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חמוד:]

טרילילילילי

שהו טוב שקרה לך השבוע: אחותי הקטנה לפני חמש דקות- "תם בואי להיות איתי עוד קצתתתת:
משהו רע שקרה לך השבוע: המתכונת במתמטיקה שיר שלא הפסקת לשמוע: simple plan- crazy וגם- simple plan- perfect התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: אין סרט השבוע:אין ספר השבוע: שרה אנג'ל- מלאך או שטן מאכל השבוע: ג'חנונים שאני הכנתי
יציאת השבוע: לא הייתה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חרישות רציניות :[ ושובועת עם המשפוחה :] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המנמנמנ כל המשפוחה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "כן, הכנתי פיץ מטל" תמונת השבוע: היום ברגעי שיעמום :] התוכניות שלי לשבוע הבא: חרישות חרישות ו....חרישות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה לגמרי :]

EVE Lights

New member
כפרע! נהיית ממש יפה! ../images/Emo13.gif

(לא שפעם לא היית, אבל התייפת לאללה!)

יאאא תודהה :]]

חיחיחי איזה כיף :] ו..אהמ..גם אני תוהה איך את ניראת ובנתיים לא קיבלתי תשובה!

../images/Emo151.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: המתכונת בתנ"ך עברה.. ו.. זהו, נראה לי. משהו רע שקרה לך השבוע: אוהו שיר שלא הפסקת לשמוע: הממ.. soon של דנה עדיני, נראה לי. גם pink stars and magazines של useless id התחדשות השבוע: שרוכי סקא :) ועט! שאפילו לא היה לי זמן לרדת לקנות (כן אני חזרת עטים בימים האלו של השנה) וידיד שלי קנה בשבילי כשהיה בעיר D: תוכנית השבוע: ממ.. הופ' ופיית' ו8 כללים פשוטים, התוכניות היחידות שהספקתי לראות השבוע סרט השבוע: וואי ראיתי איזה סרט על אישה שבעלה התעלל בה אז היא ביימה את מותה והתחילה בחיים חדשים והוא מצא אותה. קריפי. לא זוכרת מה שמו ספר השבוע: "פסיכית" שעוד לא סיימתי. מאכל השבוע: בהחלט טוסט. יציאת השבוע: לא עשיתי שום דבר מיוחד, כך שנראה לי שההיי לייט של השבוע היה הירידה לכנרת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שנטיפי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מ, אין לי מושג ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ממ, אלין: "שמתי אותו בכיס, אני מוציאה ת'כיס!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: הופעה בעיר/בגרות באנגלית/שנטיפי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר מינוס

GoOni

New member
*שיעול*

שהו טוב שקרה לך השבוע: החלטתי לצמצם משמעותית את הפגישות עם הפסיכולוגית, הלך לי טוב במתכונת של 003, הקרנות י"ב בסינמטק (חוץ מההתחלה ומהסוף.), הצו ראשון היה סביר והשגתי את מטרותי העיקריות, עריכה, צילומים לקליפ פתיחה של הערב הקרנות שלי, המון זמן איכות עם בן בסופ"ש הזה. משהו רע שקרה לך השבוע: הלך לי גרוע במתכונת של 002 ובמבחן אחד בפסיכוטכני של הצבא, למדתי המון מתמטיקה, לא היה לי זמן לכלום, בחמישי עשיתי לילה לבן לעריכה והיה די קשה וארוך, ובאתי אחרי זה לבי"ס בלי טיפת שינה. שיר שלא הפסקת לשמוע: אבות ובנים- אביתר בנאי, here comes the sun של הביטלס בביצוע של ג'ון מוריסון (או הריסון?) התחדשות השבוע: סנדלים אדומים-לקה מאלדו. (
) תוכנית השבוע: לא ראיתי טלוויזיה. סרט השבוע: כל הסרטי י"ב והסרט המושלם שבן ערך, ועוד סרט הזוי ששכחתי איך קוראים לו. ספר השבוע: "אותה האהבה, כמעט" -מירי רוזובסקי מאכל השבוע: המבורגר צמחוני באגאדיר.
יציאת השבוע: לנמל תל אביב (אגאדיר ואז גלידה באלדו, -לא החנות נעליים מה'התחדשות&#39
. היה כזהה כייף. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבת יום הולדת מאוחרת, ויבואו המון אנשים (נראה לי. אני מקווה.), אצלי בבית. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל האנשים שיבואו למסיבה. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "שפי פשוט לקח את כל ההצלחה שלו ו.." תמונת השבוע: מהערב הקרנות. אני הימנית, והשמלה שלי יצאה שם מכוערת כי מתחתי את היד כזה. היא ממש יפה במציאות. התוכניות שלי לשבוע הבא: לקנות עם גל שמלה לחתונה של אח שלה, מסיבה, ללמוד בשבועות להיסטוריה, מתמטיקה וספרות, לערוך- לפחות שתי משמרות ארוכות ולסיים את הסרט. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה מעייף, אבל הספקתי המון. הודגש באמצעות מדגישומטיק

GoOni

New member
בפסיכוטכני? המבחן במתמטיקה עם האחוזים וכל זה.

(זה ממש נורא? יהיה לי בטוח סימול עברי טוב, הצלחתי את כל המשפטים..)

LimiMimi

New member
אל תדאגי

לא עשיתי אף שאלה, ואני מתכוונת לאף שאלה במתמטיקה פשוט עשיתי הממ.. מה באלי עכשיו, א'? אוקיי, ב', ב', ב', ד', א'. בכיתי שם כמו מטורפת כי לא ידעתי שום דבר ויצאה לי מנילה מדהימה P:

FELIX inc

New member
כנ"ל..

למרות שלא ניחשתי שום דבר, זאת אומרת ישבתי וניסיתי לפתור, אבל כנראה שלא הלך לי משהו ממש כי יש לי בסה"כ דפ"ר 70.

Liraz 6q

New member
נגמר לי הסופשבוע../images/Emo7.gif

שהו טוב שקרה לך השבוע: הסופשבוע הזה היה הכי מדהיםםםםםםםם בעולם!!!!!!!1
משהו רע שקרה לך השבוע: החלטנו להספיק לדבר..
שיר שלא הפסקת לשמוע: im lost without you התחדשות השבוע: לא זוכרת.. תוכנית השבוע: מסודרים וכוכב נולד סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע:לא קראתי מאכל השבוע: לזניה
יציאת השבוע: חמשישישי.. המסיבה בדקל.. היה נדיר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:סופשבוע, כמובן! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הוא הוא והוא! ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"..אני לסבית
גם אני
גם אני
אני סתם חושבת שאתה מכוער.."
חחחחח היה גדול! תמונת השבוע: מחר יעלו התמונות מהמסיבה אז אני אעלה משו.. התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד קצת.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצוייייין:]

Cranberry Sauce

New member
מארון 5 ממש עולים לי על העצבים.

הם היו כאלה חמודים ותמימים וטהורים, בימי קארה'ס פלאוארס, ולפני ההצלחה של סונגס אבאוט ג'יין. ;; משהו טוב שקרה לך השבוע: קראתי די הרבה,שמעתי המון מוזיקה, היו לי שיחות טובות עם אבאמא, ראינו סרטי משפחה ישנים, הלכתי עם אמא לבית קפה, התקרבתי קצת למישהו, ראיתי את "400 המלקות", היה מצחיק בשיעור חינוך, היה מודל עירום נחמד, לענני היה יומהולדת מה שהיה נחמד, קיבלתי 96 בעבודה בספרות (והמורה אמר שזה מרתק), ואנשים היו נחמדים השבוע, כמעט תמיד. רגע, אם ההקרנות שמיניסטים היו השבוע, אז גם זה, אבל אני ממש מעורפלת ולא זוכרת. משהו רע שקרה לך השבוע: היה עניין עם איזו חברה, לא ריב אלא משהו שעבר עליה ולקחתי קשה, ואיזו חברה אחרת הגיבה ממש כמו מטומטמת. שיר שלא הפסקת לשמוע: את כל מדל (כתבתי פה מתישהו meddel, וזה בכלל meddle, אז סליחה לרוג'ר ווטרס והפמליה). התחדשות השבוע: לא קניתי, אבל גנבתי לאבא את "חוות החיות". תוכנית השבוע: בנות גילמור ופמילי גאי. סרט השבוע: "400 המלקות". ספר השבוע: חוות החיות. מאכל השבוע: נודלס וזה. יציאת השבוע: אמא ואני בבית קפה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: איקאה עם אמא, וקת יותר שקט באופן כללי. אני צריכה כיף השבוע, ואת חברות שלי, וחיבוקים ואהבה. ;; אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נעמינעמינעמי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: הלכנו במסדרון, אני, מישהו ומישהי, ואז המישהו אמר פתאום "אני לא יכול יותר!!1" ורץ לתוך כיתה והתחיל לנגן בפסנתר איזו מנגינה מפגרת ושמחה כזאת (יש לנו פסנתר בכל כיתה. כמעט). תמונת השבוע: יאללהיאללה. התוכניות שלי לשבוע הבא: אע. איקאה, ספרות, לסיים את "חוות החיות" ולעבור לאיזה ספר פילוסופיה מגניב של אמא, להיות עם חברות שלי והסחות דעת כאלה, ובעיקר להשתחרר קצת כי השבועיים האחרונים היו מזעזעים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב, כעיקרון, כי היה כיף לרוב, אבל היו שניים-שלושה אירועים שממש העיבו על השמחה. איזה מזל שיש אמא.

GoOni

New member
הסיפור עם הפסנתר מזכיר לי שביום שישי

קלסיקאית נכנסה לכיתה שישבנו בה כמה אנשים ושאלה אם היא יכולה ללמוד לסולפג', והיא פשוט היא התחילה לנגן ולשיר- כשאנחנו נמצאים בתוך הכיתה ומדברים (!) ואז באו מליון חמשושים והצטרפו אליה. הפגיעה הכי גדולה במעמד השביעיסטים שנאלצתי לספוג עד עתה. (אבל החזרתי להם! צעקתי "בתיאבון עם הסופלג'". זה היה קצת מצחיק אז.)

למעלה