סיכום שבועי

Tin Doll

New member
יאללה גם אני רוצה

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל הסופ"ש המדהים הזה. משהו רע שקרה לך השבוע: תחילת השבוע שיר שלא הפסקת לשמוע: אממ כל מיני התחדשות השבוע: חולצה מגולף, סיגריות תוכנית השבוע: ישנן בנות, אבודים סרט השבוע: עדות שבורה ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: שישי בערב ליס פלאנט משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דור ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: אוי אין לי כח לחג המעפן הזה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: התחיל גרוע הסתיים מדהים

Oo The Gush Oo

New member
../images/Emo172.gif../images/Emo173.gif../images/Emo171.gif../images/Emo158.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היינו כל החברות, עידני חזר, היה סופ"ש מעולה ביותר. משהו רע שקרה לך השבוע: קיבלתי מחזור שמונה ימים לפני הזמן, ופאק זה כ"כ כואב. שיר שלא הפסקת לשמוע: Nelly Furtado - Sai It Right. התחדשות השבוע: סטרפלס אפור עם רקמה לבנה של פוקס. תוכנית השבוע: עקרות בית. סרט השבוע: ג'ון טאקר חייב למות. ספר השבוע: - מאכל השבוע: כרוב ממולא, סבתא שלחה לי אעעעהה טעיםםםםםם. יציאת השבוע:טרבין בחמישי ושישי, ים בשבת. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות עם עידן קצת, ים בחג אולי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ליאורי, היא חוזרת השבת כניראה. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: יש לנו מעולות, אני מזה לא זוכרת אבל. תמונת השבוע: העוגת יומולדת של אחותי, טורט מקופלת. תענוג. התוכניות שלי לשבוע הבא: לבלות בעיקר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד+

josie1986

New member
כאבי גב ../images/Emo10.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא שומדבר ספציפי האמת.. משהו רע שקרה לך השבוע: גם לא. תודה לאל. שיר שלא הפסקת לשמוע: makes me wonder - maroon 5. התחדשות השבוע: פשוט כלום. אני חוסכת כסף לציוד ב10,000 ש"ח... תוכנית השבוע: אמריקן איידול. סרט השבוע: ללא. ספר השבוע: כנ"ל. מאכל השבוע: רביולי גבינת עזים. יציאת השבוע: בית קפה בקיסריה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופשששש! שלשו"ש לפנים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברות, וכמובן בייבי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ראשון-שני צבא וכל שאר השבוע חופש.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה טוב וטוב שהיה. עוד 16 יום למנייק.

למעלה