סיכום שבועי

נו טוב ../images/Emo71.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההורוסקופים עושים לי טוב,מצאתי את התליון האבוד שלייייי,הורידו לי את הגשר,קראתי ספר שממש רציתי,חברה שלי עשתה בשביל כל הקבוצה שלנו את העבודה בספרות[לא ביקשנו ממנה או משו כזה.מרצון וזהP:],יום ירושלים שהיה ענקקקקקק,המיצ"ב באנגלית שהלך טוב,המסקנה שכבר לא אכפת לי ממנו שזה הדבר הכי טוב שקרה לי החודש ניראלי אה ו100 בעבודת שורשים!
משהו רע שקרה לך השבוע: הבוחן במתמטיקה
,הלחץ הגדול-אני לא מתפקדת טוב במצבי לחץ.ממש לא,זה אחד מהחסרונות ה-כ-י גדולים שלי.וזהו ניראלי?
שיר שלא הפסקת לשמוע:רבות הדרכים-דנה עדיני ודניאל סלומון.התאהבתי.נו כן אני בדיליי
התחדשות השבוע: המממ ג'ינס מפ&ב,מצאתי את התליון שלייי ואוזניות לאמפי
תוכנית השבוע: האלופה 2
סרט השבוע: סיפור אהבה בלתי נשכח[
]
ספר השבוע: געגועיי לקיסינג'ר/אתגר קרת
מאכל השבוע: עוגיות גרנולה בטעם שוקולד
יציאת השבוע: היום למסיבה אצל חברה :)
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מיצ"ב במת',בוחן באנגלית,מפגש ישראבלוג
,גיחת גיבוש משצי"ם
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כמה בנות במפגש (:)
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני תפוח,אתה תפוח,כולנו תפוחים" יוו קרעו אותי.היינו בירושלים כאמור וליד איזו שכונה אחת(נדמה לי 100 שערים) היו מלא סטיקרים כאלו בכל מקום.על רמזורים,על שלטי תחנות אוטובוס,על גדרות וסתם מודבקים באמצע המדרכה.ואני הלכתי עם חברה שלי והתחלנו לצעוק את זה ברח'
והבנים מט' מסתכלים עלינו כזה"
?"והראינו להם את זה חחח והם התפקעו
תמונת השבוע: לא יצאתי משו אבל תראו מה אני מחזיקה בידדדדד
התוכניות שלי לשבוע הבא: בוחן באנגלית,מיצ"ב במת',גיחת גיבוש משצי"ם,מפגש ישרא,סטודיו[הפסדתי איזה חודש יוו] וזהו ניראלי?אה ומשצי"ם כרגיל ביום חמישייי :))
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד ביותר
מי קראה ?

:p ../images/Emo71.gif

חח שתדעי שבגלל הקטע שלך עם השתי נקודות אני כבר לא כותבת שתי נקודות [במחשב,ככה אני אפעם לא כותבת] וההייתי כותבת דווקא הרבה P:

אני :)

שהו טוב שקרה לך השבוע: וואי היה מלא... אני חושבת אבל שלראות את ידיד שלי שלא ראיתי איזה 3 שנים עשה לי פשוט טוב. משהו רע שקרה לך השבוע: כלום שיר שלא הפסקת לשמוע: שרון הולצמן - מה שאני רוצה התחדשות השבוע: חצאית שחורה יפה כזו :) תוכנית השבוע: לעבוד, לצאת סרט השבוע: יורוסטריפ, אבל לא ראיתי אותו בכלל כי נרדמתי על הבחור הכי יפה בעולם ]: ספר השבוע: לא קראתי כלום מאכל השבוע: בורגרקינג חחחח ואני כרגע בדודא מטורפת לזה שוב!!! ואף אחד לא רוצה לבוא לאכול איתי ]: יציאת השבוע: היו מלא מלא. כל יציאה שלי בשבוע האחרון למען האמת הייתה מדהימה. אבל אתמול פשוט נהנתי בטירוף. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הרבה חזרות למסיבת סיום. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: גידו, אילונה, דני
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מה מאמי מי???"
תמונת השבוע: אני מאוהבת בה!!! לא יודעת למה אבל פשוט אהבתי אותה בטירוף. והיא בכלל מלפני שבועיים באורבן, אבל קיבלתי אותה לפני כמה ימים רק. התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד, לצאת, לראות את השכבה שלי מלא ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה :]

"ועם הזמן אתה אומר.."

משהו טוב שקרה לך השבוע:חחח אתמול :) סתם היה כיף בצופים משהו רע שקרה לך השבוע:שבוע לחוץ! שני מגנים[היסטוריה ומתמטיקה] שיר שלא הפסקת לשמוע:נמנמ..נראלי כמו תמיד: יום חדש נפלא-אריק ברמן התחדשות השבוע:צמיד אדום שחור מאילת :) תוכנית השבוע:נמנמנ... סרט השבוע:לא זוכרת איך קוראים לו חחח
ספר השבוע:ממ מאכל השבוע:מפציץ
[באמת יש דבר כזה] אה וכמובן בייגל טוסט
יציאת השבוע:"ואז היא התחילה ללטף לעצמה את הרגל"
בשיעור גרפיקה:"לי לוקח שנה עד שאני גומרת את הסוכריה, אני:נו אז כנראה שאת לא יודעת למצוץ.." משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:תספורת וקצוות בהירים
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:מממ... ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"ואז היא התחילה ללטף לעצמה את הרגל.." תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:בעיקר לנוח,תספורת,ישב"צים,פעולת שבועות,פעולת שכב"ג :),2 ימי ניקיון,לצאת הרבהה בשבועות :) וללמוד למתמטיקה קצת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:ממ לחוץ,לבד,אבל אחלה :)

Ne§t£A Gi®L

New member
יש לי לק רטוב על הידיים../images/Emo108.gif

וזה מה זה קשה להקליד ככה שהו טוב שקרה לך השבוע: כל השבוע היה בסימן השיעור שלי [שהעברתי אתמול], והשיעור עצמו היה סבבה בסה"כ. אני מאמינה שזה. משהו רע שקרה לך השבוע: כל הסיפור עם רן עושה לי ממש רע. שיר שלא הפסקת לשמוע: Cal Tjader-Don't you worry 'bout a thing התחדשות השבוע: לא נראה לי שקניתי משהו מגניב תוכנית השבוע: התקינו לנו יס, אז התחלתי סוף סוף לראות קצת טלוויזיה...לא עולה לי משהו ספציפי סרט השבוע: אתמול ראיתי 'חיים בזרם'. ספר השבוע: איזה מדריך למתגייסת ממש ממש מצחיק שקראתי יציאת השבוע: זה שאני מלמדת את ההורים שלי סלסה
בכלל השיעור הזה הביא לי ים בדיחות. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לדעת אם אני נכנסת לצוות ההדרכה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חן! תמונת השבוע: היא לא מהשבוע, אבל אני מתה עלייה. התוכניות שלי לשבוע הבא: ביום א' אני צריכה להשיג ראיון עם הראל מויאל, בערב אני הולכת להופעה שלו וביום שני אני מגישה על זה כתבה. זה הולך להיות סיפור קשה. לא יכולה לראות מה קורה אחרי זה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ממש סבבה

מ

משהו טוב שקרה לך השבוע: החמשוש, הנסיעה לירושלים. משהו רע שקרה לך השבוע: כל השאר. שיר שלא הפסקת לשמוע: אנג'י. התחדשות השבוע: אייס קופי? ;[ תוכנית השבוע: האלופה? סרט השבוע: לא צפיתי ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: קרפ. :) יציאת השבוע: היציאה הביתה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חמשוש או משהו. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אבא, תבקש חדר לבד בבית החולים" "מה יש לי לבקש, מה אכפת לי מאחרים" "וזה נאמר מאדם שהולך לים, רק רואה אנשים והולך לפינה הכי נידחת כדי לא לראות אותם" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להתחיל את הקורס ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא

Moreiro

New member
McDreamy

משהו טוב שקרה לך השבוע: ימי ראשון-שני משהו רע שקרה לך השבוע: דברים כאלה פה ושם שיר שלא הפסקת לשמוע: אריק ברמן - תשמח, קורין אלאל ואביתר בנאי - כשזה עמוק, אריק ברמן - זה לא שאני אור, רעש - לעיתים, ג'וני שועלי - עכשיו התחדשות השבוע: כאב גרון תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי. וואו. אין ספק בכלל. בארבעה ימים הורדתי והגעתי עד פרק 214. סרט השבוע: ממ נגיד שהסרט שראיתי מקודם, "בלתי נראית". התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד! צריך. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טובתודה

Lost Lullaby

New member
אין לי כוח להעביר ת'תמונה מהפלאפון../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מסיבת סיום, היה ממש ממש כיף:] משהו רע שקרה לך השבוע: לא קרה [חוץ מטלפון מעצבן מהמנהל סניף] שיר שלא הפסקת לשמוע: אין התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: אין? סרט השבוע: נורביט ספר השבוע: סיכומים בסוציולוגיה מאכל השבוע: אייס בלנדים]; יציאת השבוע: מסיבתסיום משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אוו היו הרבה. "למה את מסתכלת עליי ככה?" "ולמה אתה מסתכל עליי ככה?" "מסתכלים על דברים יפים" "אני דבר? ככה הא?" "בשביל השיחה הזו, בואי נניח שכן" ~אדי מעשן~ "נו מה, שוב? זה מזיק לבריאות אתה יודע" "גם את מזיקה לבריאות" "משתדלת":) ~מישהו בא לקופי בין ב4 בבוקר אתמול~ "כמה עולה אצלכם בירה?" "אין לנו בירה..." "למה אין?" "בית קפה, יש קפה, אין בירה" "אההה! חשבתי פשוט הכל נגמר!" היו עוד אבל אין לי כוח]; תמונת השבוע: אין לי כוח התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודת גמר בסוציו, תיק הפקה, מג ןבאזרחות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Lost Lullaby

New member
מ'עולם האופנה' באיזור תעשיה היעני חדש בנתניה

אבל המכנסיים תכלס של Miss NRG, החולצה לא יודעת כי היא בכביסה כרגע
(ונראה לי שגם הורדתי לה את הלשונית הזו במילא, כי היא הציקה לי בגב:$)

EVE Lights

New member
טוב שלא התלהבו שמה אצלכם

ופתחו גם מקס ברנר! מה אתם חשים פיתוח האאאא

Lost Lullaby

New member
וכמובן ששכחתי גם שאלה אחרונה

השבוע עבר ממש טוב :] ~מפסיקה להגיב לעצמי~

shiruri

New member
שבת שלום בנות :]

משהו טוב שקרה לך השבוע: גיליתי שאין לו מישהי... משהו רע שקרה לך השבוע: התלכלכו לי המכנסיים אצל סבתא היום ולא יצאתי מהשירותים עד שהביאו לי מכנסים להחלפה. שיר שלא הפסקת לשמוע: GIRLFRIEND עושה לי מצב רוח טוב. התחדשות השבוע: 2 גופיות מהנס. תוכנית השבוע: מהטלוויזיה? לא ראיתי השבוע הרבה תוכניות.. סרט השבוע: לא היה זמן לצפות בסרטים. ספר השבוע: בקושי קוראת ספרים :/ מאכל השבוע: קראנצ'ים של תלמה, כי זה גם דיאטטי וגם טעים
וגם שיכנעתי חברה לקנות. יציאת השבוע: לא היו לי יציאות השבוע. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: או שיקנו לי נעליים חדשות או פלאפון. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו, כשיהיה לי אומץ לדבר איתו. ציטוט השבוע: Here someone YOU OUGHTA KNOW
תמונת השבוע: לא יצא לי להצטלם השבוע. תוכניות לשבוע הבא: ללכת למצוא עבודה לחופש הגדול
. איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע קשה מבחינת הלימודים, וגם מבחינה רגשית כי אני עוד מתלבטת אם לשמור על קשר עם חברה טובה. שיהיה לכן שבוע טוב

למעלה