סיכום שבועי

little shorty

New member
סיכום שבועי ../images/Emo181.gif

שהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

little shorty

New member
שבת שלום :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: חוסר ביצפר, החזרות למסיבה, החזרה לעבודה, הרבה עם חברה שלי. משהו רע שקרה לך השבוע: התאונה של אחי, הציונים הזוועתיים שלי, ריבים מטומטמים. שיר שלא הפסקת לשמוע: one night only - dreamgirls התחדשות השבוע: לגמרי כלום. תוכנית השבוע: המתמודד סרט השבוע: אלכסנדר ספר השבוע: משוואה עם נעלם מאכל השבוע: הספגטי בעבודה
והלזניה של אמא. יציאת השבוע: שום מקום מיוחד. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המילוי, החזרות, החג, היומולדת של סבתא. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: סבתא. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "יולי איפה היית?" כל העולם אמר לי את זה בערך כשחזרתי. "שששש חברה של גלעד פה" חחחחח כשהטבחים התחילו לדבר על משהו ואחד מהם אמר את זה בצחוק אני:"יא אולי אני גם אהיה כמו הרקדניות האלה?" הבוס שלי:"רוצה להיות רקדנית? בואי אני יסדר לך" אני:"יאללה" הבוס:"אבל עזבי הם סתם פרחות, תעבדי אצלי והכל יהיה בסדר." תמונת השבוע: החתולי שלי ישן וכיסיתי אותו
התוכניות שלי לשבוע הבא: תכנון שבועי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד + קראת? איזה פרנץ' לעשות יום ראשון על הציפורניים? פרנץ' לבן עם נקודות קטנות שחורות עליו או אדומות? או שילוב אחר של פרנץ' עם נקודות? אני מטורפת אז תציעו צבעים.

EVE Lights

New member
חמודדדדדד!!!!111 ../images/Emo99.gif

חח צפצפתי עכשיו כשראיתי את התמונה! איזה מותקקקקקקקקקקק יוווווווווווווווו.

adiss90

New member
פאקינג. :))

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא למדתי P: משהו רע שקרה לך השבוע: לא זכור. שיר שלא הפסקת לשמוע: פלייליסט בלופים. שמעתי כל שיר אפשרי ביוטיוב. התחדשות השבוע: סיכומולדת -בקרוב- תוכנית השבוע: הדבר היחיד שאני רואה בטלוויזיה המחורבנת זה בובספוג וגם זה כדי להירדם עם חיוך. סרט השבוע: NONE ספר השבוע: התפסן בשדה השיפון, הזקן והים והיום התחלתי 'מר ורטיגו'. כולם הורסים.(במובן החיובי;)) מאכל השבוע: שוב פעם אכלתי בצ'יינה טאון. ואחרי זה גלידה. יציאת השבוע: אני זוכרת קניון. והיה ערב מגמת מוסיקה נחמד. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למצוא איזו כוננית נחמדה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שמעתי משהו שידיד צריך לבוא לפה, אבל באמת שאין לי מושג. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני אוהבת אותך". כי לא כל יום יוצא לך לשמוע את זה מפולניה שהיא לא סבתא שלך!! תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לקבוע בהיסטריה מדכאת שיעורים פרטיים בלשון[תצחקו,תצחקו] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: וואו.

Fragile rose

New member
נוטוב

שהו טוב שקרה לך השבוע: עבודה! משהו רע שקרה לך השבוע: אע, הנתק הזה שיר שלא הפסקת לשמוע: Umbrella (Feat. Jay Z) - Rihanna התחדשות השבוע: עבודה?
תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי, על טבעי סרט השבוע: הסיוט שלפני חג המולד, Corpse bride ספר השבוע: הארי פוטר מאכל השבוע: לחמניה?
יציאת השבוע: "די לרקוד, אתה מבריח לקוחות" משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אע, יומולדת של קרן אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עידן ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סדר

אוי

משהו טוב שקרה לך השבוע: המסיבה אתמול משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם שיר.. שיר שלא הפסקת לשמוע: "אצלך בעולם" של אביתר ומאיר בנאי התחדשות השבוע: דפדפות מת'? תוכנית השבוע: לא ראיתי טלויזיה סרט השבוע: לאראיתי סרט ספר השבוע: מלכוד 22 מאכל השבוע: השווארמה אתמול :p יציאת השבוע: המסיבה אתמול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבה בורטיגוווווווו אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שיר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: [ריכוז בתנ"ך, לומדים שיר השירים, קטע שבו הבת מדברת לבחור שלה... ] גל: "וואו, איך הוא הבין מה היא רוצה ממנו אם היא דיברה אליו ככה?" [טוב.. הוא ניסח את זה יותר מצחיק] תמונת השבוע: אין לי כוח התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד מת', אזרחות, ותנ"ך ואז ללמוד עוד קצת ואז עוד קצת ואולי אולי לצאת אם יצא לי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא

KarenTheGoddess

New member
איזה שבוע...

משהו טוב שקרה לך השבוע: יוספוס פלביוס, אחלה בחור. :) דר שבא לראות אצלי סרטוני פאגין בפליקס. כנס מחוננים :) משהו רע שקרה לך השבוע: אוף, יותר מדי. הדיכאון הזה לא נגמר. שיר שלא הפסקת לשמוע: masta ace- brooklyn masala התחדשות השבוע: כלום? תוכנית השבוע: חרישה? בטלה? סרט השבוע: עוד לא ראיתי אותו, אבל הוא מחכה במחשב כמה ימים- fracture מאכל השבוע: מאלווח. שכחתי כמה אני אוהבת. יציאת השבוע: מי יצא בכלל. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אוף. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אריאל, נו כבר. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: הרבה בדיחות על מחוננים? יוני ועוד בחור לא מזוהה רוקדים ואלס לצלילי 'כולם רוקדים לצלילי המתמטיקה' תמונת השבוע: בין האנשים היותר הזויים בלונדון. הוא חזר לשנות ה80 של ההיפ הופ, רק ביותר קיצוניות ;[ התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודעת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא.

OriginalMe

New member
הנה הנה

משהו טוב שקרה לך השבוע: +מישהו 'התחיל' איתי דרך מסרים בתפוז משהו רע שקרה לך השבוע: +הסתבר שזה לא ייצא לפועל כמו שזה תמיד לא יוצא לפועל. אח, המזל שלי פשוט לא קיים שיר שלא הפסקת לשמוע: +על הריצפה-מוניקה סקס התחדשות השבוע: +הכנתי משהו בפוטושופ ><" תוכנית השבוע: +כוכב נולד 5, זה השלב הכי מעניין ומצחיק, בעצם היחידי... האודישנים דה :p סרט השבוע: +מממ כנר על הגג ספר השבוע: +אני קוראת 'איש הקובייה' אבל הכי אוהבת את 'המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה' מאכל השבוע: +צ'יפס :p יציאת השבוע: +אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: +שבועות סופסוווף אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: +לא יודעת ציטוט\יציאת\מילת השבוע: +there's no fuckInOnion!!!1 תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: +להרטב הרבה בשבועות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: +כמו כל שבוע.

e l u l a

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:יום ראשון כולו, 100 במתכונת במתמטיקה, ציון הגשה 98 באנגלית, צבעו לי את החדר וסידרתי אותו, והייתי ב'הלהקה' עם המשפחה והיה חמוד ומצחיק [בעיקר שאמרתי לאמיר פיי גוטמן שאחותי היתה מעריצה שלו בתקופת היי פייב והוא חתם לה והיה מצחיק
חח]. משהו רע שקרה לך השבוע:היה איזה קטע מבאס שנמשך בשלישי ורביעי אבל זה הסתדר בסוף[בחמישי
], לא ישנתי במיטה שלי כל השבוע רק בגלל שאין לי כח לסדר את החדר כי אני יודעת שהפועלים הולכים שוב להזיז לי את המיטה כי הם צריכים לצבוע לי מחדש את הקיר.. שיר שלא הפסקת לשמוע:האמת שאין ממש. אבל שמתי לב שאני ממש אוהבת את יוני בלוך:]. התחדשות השבוע:חדר צבוע? הוא ורוד עכשיו!חח תוכנית השבוע:- סרט השבוע:- ספר השבוע:ספר תנ"ך,חרישה מטורפת! מאכל השבוע:פשטידה שאכלתי עכשיו בארוחת ערב:] כ"כ כ"כ טעים. יציאת השבוע:'הלהקה' נראה לי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:מחר בערב[שזה שבת אז נגיד שכבר שבוע הבא] יש יציאת צוות ונראה לי שיהיה מגניב, וכמובן שארוחת שבועות אצל סבתא, ומסיבת שכב"ג בשלישי, ויש איזה משהו[נמאס לי להיות כזאת מסתורית] שאני מקווה שיצא אבל יש קצת עומס אז לא בטוח, אה ויש בגרות באנגלית ומתכונת בהסטוריה. אבל לזה אני לא מצפה, זה פשוט נמצא שם באמצע. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "ויעש הישר בעיני ה'" חח סתם פשוט חרשתי כל השבוע לתנ"ך. אין שום ציטוט,יציאה או מילה. תמונת השבוע:אני כל פעם סתם מסתכלת בתיקיית התמונות שלי ובוחרת משהו. זה לא באמת קשור דווקא לשבוע הזה. טוב אולי בעצם זה כן קצת
. התוכניות שלי לשבוע הבא:כתבתי את זה ב'משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא'. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:בגדול היה מעולה, בדברים הקטנים שהרסו לא נחפור
.

©big smile©

New member
Don't know what to do.

שהו טוב שקרה לך השבוע:שתיתי הרבה בחתונה של אח של מיטל. וראיתי את נינט אתמול. משהו רע שקרה לך השבוע: אני ויותם נפרדנו. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא יודעת התחדשות השבוע: פן? תוכנית השבוע: הישרדות סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: סלט יציאת השבוע: החתונה ביום שני משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שישתפר. ולהצליח לדבר עם ריקי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יונית ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רע

EVE Lights

New member
What goes around comes around.

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום רביעי
משהו רע שקרה לך השבוע: תחילת השבוע הייתה ככה-ככה, וסתם היה עומס כבד בלימודים. שיר שלא הפסקת לשמוע: Justin Timberlake - What goes around comes around התחדשות השבוע: שומדבר תוכנית השבוע: האלופה 2 סרט השבוע: ספיידרמן 3 (חביב+) ספר השבוע: לא היה.. מאכל השבוע: רול אנטריקוט בקרנף
יציאת השבוע: עם מאיה אתמול לזלול סושי בקם סון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: דווקא הרבה.. בית קפה עם ענברי, ארוחת שבועות אצל הדודים, יריד המותגים (
!!!) וכמובן בייב שלי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ענברי ובייב. חשבתי שנצא עם הבנות בסופ"ש אבל יהיה חנוק מדי אז נדחה את זה לעוד שבועיים.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "שמתם לב שיש לה כזה בסנטר?!" "מה, סנטר תחת?" תמונת השבוע: תמונות נוסטלגיה מהמחשב של מאיה שכרגיל אני לא אשים כאן
התוכניות שלי לשבוע הבא: ראשון לימודים, שני עבודה, שלישי בית קפה עם ענברי ובערב ארוחת חג שבועות עם המשפוחה, רביעי חופש (!!) ואני לא יודעת אם אני אראה את אביב בשלישי בערב או ברביעי בערב, נדבר איתו על זה כבר. חמישי לימודים בבוקר ואחה"צ יריד המותגיםםםםםםםם איזה כיף
ואולי עוד ארוחה משפחתית בערב אם יהיה לי כוח. גאד איזה שבוע עמוס אלוהים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: במגמת שיפור, תודה

EVE Lights

New member
פאק אני באמת צריכה להשקות

אותם!
חח לא עשיתי את זה אתמול... תמונות בקרוב

Tin Doll

New member
היריד גם נמשך ליום שישי, לא?

אני ודור נהיה שם כנראה, בשישי

EVE Lights

New member
היריד חמישי-שישי-שבת

אבל הכי מתאים לי מבחינת שעות וזה ביום חמישי זה גם הכי נחמד לבוא ביום הראשון

mkarin

New member
שיהיה [הכל חוץ מהיסטוריה =\]

שהו טוב שקרה לך השבוע: ציון הגשה במתמטיקה. משהו רע שקרה לך השבוע: המגן בתנ"ך. לא למדתי להיסטוריה =\ שיר שלא הפסקת לשמוע: עכשיו אתה חוזר, של מירי מסיקה. התחדשות השבוע: ציפורניים? תוכנית השבוע: לא הייתה. סרט השבוע: כנ"ל. ספר השבוע: בשביל זה יש אהבה, של עדי אבלס. מאכל השבוע: מרק ראמן שהיה מאוד טעים. יציאת השבוע: מקס ברנר, למרות שלא אכלתי כלום, ריבר אתמול, פסטה מיה היום. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מגן בהיסטוריה [):], שבועות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא אדם, את הכרית. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא יודעת. תמונת השבוע: בלע. התוכניות שלי לשבוע הבא: מגן בהיסטוריה, שבועות, ללמוד לבגרות בערבית ולבגרות במתמטיקה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא קל בכלל.

למעלה