סיכום שבועי

נמ...

השהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי ציון טוב(88) וראיתי מישהי שלא ראיתי המון זמן. משהו רע שקרה לך השבוע: כלום..(?) שיר שלא הפסקת לשמוע: של טורי איימוס. התחדשות השבוע: אין. תוכנית השבוע: מתחילות מחדש. סרט השבוע: אין ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו. יציאת השבוע: לת"א. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא משהו מיוחד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנשים שלא ראיתי כמה זמן. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר דווקא. שיהיה סופ"ש נעים לכולנו:)

AnGeL DoLlY

New member
ראונד הייייר

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ.. הלך לי מעולה במגן בתנ"ך,עשיתי גבות ויצא ממש יפה, אמא הודיעה בשורות משמחות (למרות שאני מפחדת לדבר על זה כי זה לא כ"כ קל להיכנס להריון אחרי גיל 40.. :/), החמיאו לי כמה אנשים:).. היה טוב סך הכל. משהו רע שקרה לך השבוע: השיחה עם הרכז שכבה על ההעתקה שיר שלא הפסקת לשמוע: Round Here התחדשות השבוע: דיו לפיילוט 0.4. באמאשלי זה מגניב! 6 שקל במקום 11. תוכנית השבוע: כוכב נולד 5.. ה-ז-ו-י
סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: מאכל השבוע: פשטידת ברוקולי ופטריות של סבתא. פשוט מדהיייים כמה שזה טעים. יציאת השבוע: אתמול עם המשפחה בספונטניות ללחם יין. היה כיף
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להצליח בהיסטוריה, להספיק ללמוד טוב לשני השאלונים במתמטיקה. אמה'לה סיוט. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לאדעת.. זוהר? לדבר איתו? ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "כולם שם שרים זוועה, אז למה הם מול השופטים ואת לא?!?!" -סמס מידיד שלי לפני שעה באמצע כוכב נולד- . "את רוצה שליפים? בחיי אני לא צוחק, אני שם לך מבחן הבא שליפים בקופסה באמצע המבחן (הרכז שכבה המופרע שלי באמצע שיחה על ההעתקה. מביך אחושילינג.) תמונת השבוע: אין לי, כרגיל התוכניות שלי לשבוע הבא: אנערף. ללמוד. לסיים עם מתמטיקההההההה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד דווקא.

AnGeL DoLlY

New member
חח לא לא..

מתחילים לצלם רק אנשים שמגיעים לשלב השלישי, שזה מול השופטים. אותי העיפו על הראשון |:

מההה... אבל מצלמים כאלה גם ממש גרועים,

כאלה שממש עושים צחוק מעצמם ואןי מצב שהם עברו את הראשון... אז איך?!

Small talk

New member
מעבירים דווקא אותם

כדי שיהיה מה להראות מצחיק. אבל הגזימו השנה, יותר מידי אודישנים 'מצחיקים' מאודישנים ממש טובים,יש לי הרגשה שהעונה הזאת תהיה פחות טובה מהקודמת.

וואי, זאת ששרה מירי מסיקה הרגה אותי...

היא באה לעשות חימום ואני חשבתי שהיא רצינית לגמרי, בימת הנוער וזה... פאק... זה היה ממש עצוב!

ShiRa1101

New member
רציני??

יש כזה דבר דיו לפיילוט 0.4?? מגניבבב..איפה קנית?;]

sleep little baby dont you cry

you knew that momy was born to DIE משהו טוב שקרה לך השבוע: התוודיתי בפניו. נכון, התוצאה רעה, אבל אני מרגישה חופשיה. בלי לשמור בבטן. משהו רע שקרה לך השבוע: הוא אמר לי שזה לא הדדי... שיר שלא הפסקת לשמוע: רבות הדרכים - דניאל סלומון ודנה עדיני התחדשות השבוע: כלום תוכנית השבוע: האלופה סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: שניצל תירס ורוטב צ'ילי עם חצילים מטוגנים. יאמי יאמי יציאת השבוע: טיול יום ירושלים, סיור בת"א משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות אותו אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "איכס פסימים! אל תדברי איתי! לא מדבר עם פסימים. ביי"
תמונת השבוע: הכל במחשב השני, מהטיול. אני אצרף אחכ התוכניות שלי לשבוע הבא: כלום
אה, טיול יומיים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר

ShiRa1101

New member
אניי(;

משהו טוב שקרה לך השבוע-יש כמה:א.הלכתי למכון פעמיים!![יומיים רצוף!#!@] ב.התחלתי לדבר עם בן נחמד אחד..;] משהו רע שקרה לך השבוע- אני מתחילה לחשוב שחברה הכי טובה שלי היא דיי צבועה ופלרטטנית [ואני לא מקנאה זה פשוט מציייקקקק] שיר שלא הפסקת לשמוע-א.הסודות של דנה עדיני ב.UMBRELLA-RIHANNA התחדשות השבוע- סתם 3 גופיות בפוקס..:p תוכנית השבוע- האלופה האאא! סרט השבוע- איןן ספר השבוע- חדלתי מלקרוא ספרים..אני חייבת להתחיל שוב! מאכל השבוע- פיצהה יאממ יציאת השבוע- יום שישי..יענטו עכשיו יצאתי למקס ברנר ואז סבם הסתובבנו בשכונה..אבל היה כיף למרות שעוד שניה הקאתי במקס ברנר עם ה'שוקולה לבן עם שברי טרינידד' בלעכס אחד בריבוע!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא- ממ מסיבה בלכת רוץ בשבועות+להסתפר!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא- ממ אין מישהו ספציפי.. ציטוט/יציאת/מילת השבוע- איזה פייג!!@#! תמונת השבוע- התוכניות שלי לשבוע הבא- להסתפר!!!;] ולסיכום:השבוע היה נחמד..למדתי 4 ימים מתוך שישה חח..קיצר אהבתי..:)

MC SammY

New member
got a ticket for a runaway train

משהו טוב שקרה לך השבוע: התגשם לי חלום
, כל היציאות..ו2 משמרות בנות זונות
משהו רע שקרה לך השבוע: אממ..איזה ערב אחד שהתבאסתי רצח [בעיקר בגלל העבודה] אבל עבר. שיר שלא הפסקת לשמוע: Tony rebel-No daddy like you התחדשות השבוע: קאמלייט. תוכנית השבוע: האלופה
סרט השבוע:יורוטריפ בפעם ה1000 בערך
ספר השבוע: ארבעה בתים וגעגוע. (קראתי מזמן, אבל חזרתי לזה בגלל משהו) מאכל השבוע: ספרייט. אל תשאלו
יציאת השבוע: לסקורס ואז לבית שלו..היה טוב
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות אחרי המגן במתמטיקה, ג'י, לצאת..לעבוד, קצת חופש ועוד משהו
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אביב, מרי, שימ.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "נו, הוא טחן אותך בסוף?!"
תמונת השבוע: אין הפעם התוכניות שלי לשבוע הבא: כל מה שאני מצפה לו למעלה.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה+

למעלה