שכחתי כמה להרגיש זה כואב
משהו טוב שקרה לך השבוע: הקמת האוהלים עם כולם, היציאות לפאב, עצם זה שהצלחתי לשמור על תזונה נורמלית עד יום מסוים, השמירה עם קובי, השיחות עם חגי, החיבוק שלו. משהו רע שקרה לך השבוע: הציפייה לטלפון שלו, המשך הציפייה ל... סימן כלשהו ממנו, השבירה בתזונה, ההערות המעצבנות של אחד הקא"רים אצלנו, אבדן החוגר וכו'. שיר שלא הפסקת לשמוע: 'לסביות שולטות בעולם שלי' של קוואמי. התחדשות השבוע: שומנים. תוכנית השבוע: האוס? לא ראיתי כל-כך הרבה תכניות. סרט השבוע: בטח שלא התנפצות... ספר השבוע: יש אלוהים של קארין ארד, כמובן. מאכל השבוע: איכס. יציאת השבוע: יצאתי כולה פעמיים לפאב, אבל בהחלט היציאה ה-2 עם חגי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא מצפה לכלום. שבוע הבא אני עושה בכלל יומיות בג'וליס. בעצם, שישלח הודעה. רק שישלח ושאני אראה שמשהו בסדר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: רציתי לראות את חגי, אבל אני לא בבסיס. אז אני רוצה לפגוש את א', אבל זה לא יקרה. אז אני לא רוצה לראות אף אחד ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אני סטרייט שרוצה להיכנס לגוף של לסבית"? תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להדריך בג'וליס, להוציא חוגר חדש, לאכול כמו בנאדם. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עם כמה שהיה בו טוב, היה פשוט מעצבן... אני כל כך שונאת לחכות וזה לא זז וזה לא נפתר וזה לא כלום. והבנים טוענים שבכלל לא הייתי צריכה להיעלב אבל זה יושב לי כמו איזה גוש בחזה. וכל כך חיכיתי לחזור הביתה אבל גם פה בכלל לא משהו. קיצר, זין. אין לי כח.