סיכום שבועי.

einatit4

New member
../images/Emo183.gifחדשה../images/Emo9.gif../images/Emo199.gif

הייתי סמויה איזה שנה והחלטתי להצטרף עכשיו
משהו טוב שקרה לך השבוע: שום דבר מיוחד משהו רע שקרה לך השבוע: כנ"ל.. שיר שלא הפסקת לשמוע: מה שמשמיעים בגלגלגלגלצ
התחדשות השבוע: הסתפרתי ביום רביעי, יצא יפה. תוכנית השבוע: אין נמלטים בגלל שביתת התסריטאים
אז גיא פינס סרט השבוע:
ספר השבוע: סבא שלי רוצה שאני אקרא את מלחמה ושלום אבל ניראה לי שאני אוותר לבנתיים
מאכל השבוע: שזיף. יציאת השבוע: חיפה ביום רביעי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: בית ספר
הלוואי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד..

שכחתי כמה להרגיש זה כואב

משהו טוב שקרה לך השבוע: הקמת האוהלים עם כולם, היציאות לפאב, עצם זה שהצלחתי לשמור על תזונה נורמלית עד יום מסוים, השמירה עם קובי, השיחות עם חגי, החיבוק שלו. משהו רע שקרה לך השבוע: הציפייה לטלפון שלו, המשך הציפייה ל... סימן כלשהו ממנו, השבירה בתזונה, ההערות המעצבנות של אחד הקא"רים אצלנו, אבדן החוגר וכו'. שיר שלא הפסקת לשמוע: 'לסביות שולטות בעולם שלי' של קוואמי. התחדשות השבוע: שומנים. תוכנית השבוע: האוס? לא ראיתי כל-כך הרבה תכניות. סרט השבוע: בטח שלא התנפצות... ספר השבוע: יש אלוהים של קארין ארד, כמובן. מאכל השבוע: איכס. יציאת השבוע: יצאתי כולה פעמיים לפאב, אבל בהחלט היציאה ה-2 עם חגי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא מצפה לכלום. שבוע הבא אני עושה בכלל יומיות בג'וליס. בעצם, שישלח הודעה. רק שישלח ושאני אראה שמשהו בסדר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: רציתי לראות את חגי, אבל אני לא בבסיס. אז אני רוצה לפגוש את א', אבל זה לא יקרה. אז אני לא רוצה לראות אף אחד ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אני סטרייט שרוצה להיכנס לגוף של לסבית"? תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להדריך בג'וליס, להוציא חוגר חדש, לאכול כמו בנאדם. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עם כמה שהיה בו טוב, היה פשוט מעצבן... אני כל כך שונאת לחכות וזה לא זז וזה לא נפתר וזה לא כלום. והבנים טוענים שבכלל לא הייתי צריכה להיעלב אבל זה יושב לי כמו איזה גוש בחזה. וכל כך חיכיתי לחזור הביתה אבל גם פה בכלל לא משהו. קיצר, זין. אין לי כח.

LimiMimi

New member
שאלון ולישון.

התשתי את עצמי מספיק היום. משהו טוב שקרה לך השבוע: עם כמה שאנסה להתחמק מזה, הדבר היחיד שעשה לי את השבוע זה שהוא היה פה... והיה ממש מדהים ובדיוק כמו שרציתי. וחוצמיזה (זה שולי!), הרבה כסף. הרבה מחמאות. הרבה כיף. משהו רע שקרה לך השבוע: היום הזה, היה מעפן מתחילתו ועד סופו. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא כלכך היה כזה. התחדשות השבוע: בטריות? תוכנית השבוע: עמוק באדמה. סרט השבוע: לגעת ביהלום? לא היה כזה מדהים אבל היחיד שראיתי. ספר השבוע: לא קראתי. מאכל השבוע: יציאת השבוע: יום שלישי. בריחה מה"לה פצ'אנגה" כי היו שם שירים כמו "אמת או חובה", בסוף ישבנו בפוגידיו ושתינו והיה מעולה! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום שלישי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אוקיי יש שתיים מעולות.
ילד: "סליחה.. יש לכם סרט.. אה.. הסודות.. הסודות של.. הסודות של פנינה?" הראל: "השדים של אמילי?" ילד: "כן!!!" ותמיד שצריך להחזיר סרטים זורקים אותם לתיבה. ואיזה אחד בא עם מגש פיצה עצום ושאל איפה לשים את זה והראל בשיא האדישות, "מה? אה, לזרוק לתיבה." ואו, זה היה חזק לגמרי.
תמונת השבוע: none התוכניות שלי לשבוע הבא: עובדת ראשון-שני-רביעי-חמישי-שישי-שבת. יאי! ושלישי נוסעת אליו. (בלי אולי) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה. (פח)

טרהלהלה

משהו טוב שקרה לך השבוע: האמת? היה שבוע לא רע בכלל... מה שקצת הפתיע אותי, וזה היו כל מיני דברים קטנים, אם זה הגשם, אם זה החברות המדהימות שלי, שיחות טלפון טובות, אנשים טובים שנפגשתי איתם, הבובת אריה שאמא קנתה לי סתם ככהD:, המזג אויר, מחמאות שקיבלתי, 2 דברים שהעיקו עליי קצת ו...הגיעו לקיצם?, יציאות נחמדות[: משהו רע שקרה לך השבוע: עזבו^^ זה לא לפה:) שיר שלא הפסקת לשמוע: בליינד של לייפהאוס:] ואז מה של מרגול
התחדשות השבוע: צעיפים שסרגתי, בובת אריה מאמא, נראה לי שזהו למרות שזכור לי עוד משו..! אה, לודעת אם זה משבוע שעבר ואם כתבתי או לא אבל ג'קט חמודי עם כוכבים עליו~ תוכנית השבוע: משו על מחלה נדירה כזו שלא מרגישים בה שובע [בין היתר, יש לזה עוד תופעות] בערוץ 8.. [זה גם דיי הדבר היחידי שראיתי השבוע] סרט השבוע: בליינד דייט, ראיתי אתמול, סרט חמודי ספר השבוע: נגכעשעש מאכל השבוע: מרק ירקות של אמא עם שקדי מרק:) יציאת השבוע: אתמול נראה לי[: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעה של גבע אלון!:) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: וואלה לודעת:) ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "הוא הדבר היחידי שאם נכניס אותו לערך מוחלט ישאר שלילי" תמונת השבוע: עזבו, יש בה עוד חברה מהצבא ואין לי כוח למחוק אותה וכאלהD: התוכניות שלי לשבוע הבא: 2 שמירות [אחת שהייתה שלי ואחת שלקחתי מחברה] שמקווה שלא לעשות, הופעה של גבע אלון, ובשישי\שבת באר שבע:) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בגדול דיי מעולה:)

SomebodyElse

New member
כואב לי הראש

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי סמל. או שזה היה שבוע שעבר בעצם. משהו רע שקרה לך השבוע: הכל רע
. שיר שלא הפסקת לשמוע: הללויה של ג'ף באקלי ורומיאו וג'ולייט של הדייר סטרייטס. התחדשות השבוע: נראה לי שאין. תוכנית השבוע: לא יודעת. סרט השבוע: לא יודעת. ספר השבוע: קרוב להפליא ורועש להחריד. פשוט מדהים. מאכל השבוע: בראוניז שאימא שלי הכינה
. יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: היומולדת של החבר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החבר. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מתיש.

stink

New member
סיכום של שבועיים , מותר? חזרתי מטירונות! ../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי טירונות =]] הכרתי בנות מדהימות , ההורים באו לטקס השבעה , שבירת דיסטנס כייפית , והחזרה הביתה . משהו רע שקרה לך השבוע: אמ.. לנקות שירותים <?> שיר שלא הפסקת לשמוע: -- התחדשות השבוע: מדים
סתם.. אמ..זוג עגילים תוכנית השבוע:-- סרט השבוע:-- ספר השבוע:-- מאכל השבוע: קוסקוס ברוטב יציאת השבוע: הביתה ! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות קורסיסטית ולא טירונית מסכנה שצוחקים עליה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כל הבנות החמודות מהמחלקה =] ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אוי יש הרבה , טוב נו נלך על האחרון "אתן המחלקה הכי שוקיסטית שהייתה לנו אי פעם" תמונת השבוע: מסתבר מדי ב' שלנו מיובאים מחו"ל התוכניות שלי לשבוע הבא: לחזור לבסיס ולהתחיל קורס ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה

svety

New member
מגניב!../images/Emo190.gif

שירתתי שם. טירונות+קורס+סדיר איזה קורס את הולכת לעשות?

SuGaRBabe1

New member
טוב

משהו טוב שקרה לך השבוע: נראה לי שיצאתי הביתה בשני במקום בשלישי... זה הכי טוב משהו רע שקרה לך השבוע: לא הספקתי לעשות כלום בבית (למרות שיצאתי מוקדם), לא הייתי אתמול בנען, לא יצאתי ביום חמישי, כולי חולה מהחורף הזה.... נראה לי זהו שיר שלא הפסקת לשמוע: חרשתי על כמה התחדשות השבוע: כלום... בטריות למצלמה? תוכנית השבוע: התוכנית החדשה הזאת בערוץ 3 נו. זה כלכך מטומטם סרט השבוע: "ילדות רעות"... ראיתי השבוע פעמיים בטלויזיה ספר השבוע: קראתי את "אם יש גן עדן" בפעם המיליון מאכל השבוע: וופל בלגי עם בננות במקס ברנר יציאת השבוע: אתמול לבלו בר? P: לא יודעת, היה שבוע עלוב מבחינת יציאות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבוע אחרון של חברה שלי לפני השחרור :[[[[ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כל החברות מהבסיס ואת זאת שמשתחררת במיוחד ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אמממ לא זוכרת משהו מיוחד תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להיות בבסיס.. וויהי... לבלות הרבה עם החברה שמשתחררת ואני מקווה שלא יתכננו לנו עוד הפתעות (תרגילים/הקפצות וכו') ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו בכלל...

שבוע עמוס רגשית

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיחת ההדרכה (הוצאתי כל כך הרבה) ערב צוות יחידתי וההופעה של אינפקטד והיום יהיה גם כיף. משהו רע שקרה לך השבוע: ההשכמה של חמישי ]: שיר שלא הפסקת לשמוע: תלם אוהבים (אל תהרגו אותי..) "כמממממממממה אני אוהבבבבבבב אותךךךךךךךך" (אוי הפנימיה הזאת שפיעה עלי לרעה.. "אש, בליביב בוערת אששששש" התחדשות השבוע: אמא קנתה לי נעליים לחורף, כי האולסטאר לא ממש מספקות. תוכנית השבוע: נולד לרקוד... ה-תוכנית קומונה שלנו :p סרט השבוע: חחח ממש ספר השבוע: התחלתי את סיבובים ביער או משהו כזה.. אבל אני ממש בהתחלה מאכל השבוע: הסטייק אתמול.. אווווו והג'בטה שהזמנו יציאת השבוע: אינפקטד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיחת הדרכה עם רעות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד מיוחד ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: הרבה שלוווווווום תמונת השבוע: אין לי התוכניות שלי לשבוע הבא: שנת שירות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עמוס רגשית.. עם כל הישיבת קומונה וישיבת צוות ושיחת הרדרכה ובאופן כללי העבודה.

../images/Emo95.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: רבעו"ש (שלישי ברצף)!, קניתי נעלי בית חמודות ;[, פגשתי חברות שלא ראיתי יחסית הרבה זמן, חברים שלא ראיתי הרבה זמן.. משהו רע שקרה לך השבוע: חברה יצאה לחפש"ש, ולמרות שאני זוכה לקבל את המיטה שלה בקומה הראשונה- זה עצוב כי היא אחת המבדרות. + חברה אחרת, זו שהייתה הכי קרובה אליי בבסיס המסריח הזה, הצליחה סוףסוף לעבור למקום אחר. ואני שמחה בשבילה, אבל עצוב בלעדיה. שיר שלא הפסקת לשמוע: כל מיני של eyes set to kill ו i love you של הבנות נחמה. התחדשות השבוע: נעלי בית, החלפתי את האמפי בפעם השלישית [!!] ונמאס, תחליב רחצה. נראה לי שזה.. תוכנית השבוע: לא כלכך ראיתי טלויזיה, אבל, אמ.. שיהיה שני גברים וחצי. סרט השבוע: זה סרט משבת שעברה אבל הוא ה-כ-י טוב ביקום. טוב, חוץ משמש נצחית בראש צלול. אבל הוא לא רחוק מהמקום שלו מבחנתי וגם יש להם משהו משותף - קייט וינסלט. "ילדים קטנים" ספר השבוע: עדיין עם ריקוד שושנים. הוא זוחל. מאכל השבוע: טוסט. יציאת השבוע: "דוריס" למרות שאני לא מתה על המקום היה דיי נחמד. חוץ מזה זו ה"יציאה" היחידה שהייתה, כך ש.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: דימה 3> ולא יודעת, נו. בית. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דימה. וכל החברה נו ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "רוצה לצאת רבעו"ש?" - "אממ... מה?" "רבעו"ש" - "אני.. אשמח." "טוב, אז צאי רבעו"ש!" תמונת השבוע: איפה הימים בהם הייתי מצלמת כל יום, איפה. התוכניות שלי לשבוע הבא: איןלימושג. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר.. נו.

למעלה