סיכום שבועי.

EVE Lights

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo136.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Bitch47Percents

New member
יאללה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל השיחות עם תומר משהו רע שקרה לך השבוע: טל? שיר שלא הפסקת לשמוע: אין משהו מיוחד התחדשות השבוע: הדיסק הראשון של שלומי שבן ואלג'יר תוכנית השבוע: מהדורה ראשונה [רק ערוץ 2 בדירה
] סרט השבוע: מכושפת. מקסים מקסים. הסנאי שם כובש ספר השבוע: עדיין ארבעה בתים וגעגוע מאכל השבוע: סלט ירקות יציאת השבוע: קניון מלחה לפנים
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיגמר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: תומר. סוףסוף. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אני אזכור לך את זה" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: חיסון, משרד, דירה. מלהיב מאוד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

EVE Lights

New member
בה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול משהו רע שקרה לך השבוע: היצור התגייס שיר שלא הפסקת לשמוע: Seconds To Mars - A Beautiful Lie התחדשות השבוע: לא הייתה תוכנית השבוע: נמלטים עונה שלישית
סרט השבוע: רומן זעיר שראינו חלקית אתמול. ספר השבוע: יש לי פה את "השבועה" שמחכה שאני אקרא אותו מאכל השבוע: מיני סופגניות מרולדין יציאת השבוע: שלילי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום.
אביב במילואים
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אביב אבל זה לא ממש יקרה ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "יום שלישי צבא, יום רביעי כלא, יום חמישי קרייה" תמונת השבוע: עשיתי ניסיון, אם למישהי בא לרטש אותה (שלא יראו את הקיר של החדר מצד שמאל) ולשפץ קצת בפוטושופ, אודה לה
התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה עבודה עבודה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר בהחלט

בלאט;>

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתה
, לא יודעת, קצת שופינג, מממממ נחמד שכזה. עוד חברה שלי חוזרת מחול לקצת זמן זה יהיה סבבה. משהו רע שקרה לך השבוע:שומדבר ביגי שיר שלא הפסקת לשמוע: לע התחדשות השבוע: גרביון טוב כזה, איפור, קוקיות לשיער=>, קפה מוקה מארקפה!! [18 שח זנו!.] מעיל שאני תכלס לא אלבש.. תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: ממ קפה, לחם טוסט עם שוקולד השחרXD זה כל בוקר נו מה... יציאת השבוע: חחחח היום, השעה וחצי הכי יבשה בחיים שלי- אבא לקח אותי ליומולדת של איזה סלב היה משעמם והוא לא הרשה לי לשתות, היה פאקינג בר חינם. כהאמ עלוב.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהרוסי יזרוק את חברה שלו טניניניייי או שהיא תזרוק אותו גם טוב. או ששניהם יקבלו מחלות מין ניייביביני אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה מברצלונה [אשקלונה XD], בת דודה כפרה, סבתאXD נו מה התגעגעתי, חברים חברות נו קיצור.. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: שביתה רבאק, קצת בצפר, קצת חברים. הרבה שעמום וזייהו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נייס

Small talk

New member
חיכיתי לזה ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי טסט! is there anything better than that?, המתנה של חברה יצאה טובה,אח"כ לראות חברים היה נחמד. משהו רע שקרה לך השבוע: החרא הרגיל, והעבודה בספרות שתקועה לי כמו עצם בגרון. שיר שלא הפסקת לשמוע:rockstar של ניקלבאק. התחדשות השבוע: המתנה של חברה (כלי לעציץ, אבנים לשים בתוך הכלי,וממתקים שנעוצים על השיפודים ומונחים בתוך האבנים), סקיני שחור מתמנון (מידה 38
),ארנק (כי הרשיון לא יכול להיות בתוך ארנק שעלה 10 שקלים אז קניתי ארנק ב20
) חבילת מדבקות של מיקי מאוס (שזה בא חוברת עם 600 מדבקות ב5 שקלים) וסווטישרט שאני חושבת שהוא אמור להיות חיקוי לבילבונג לגברים אבל לא ממש איכפת לי, אמא אמרה שהוא חמוד עליי, והוא עלה 30 והיה לי קר היום ברמת גן. תוכנית השבוע:בובות סרט השבוע: אשת החלומות - סרט טיפשי ספר השבוע: סיפור פשוט (סיוט) מאכל השבוע: ממתקים יציאת השבוע: לחברה בשני משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לקבל את הרשיון!, לנהוג מחוץ לישוב אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:כל הקרובי משפחה שיבואו מחר ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: -"איילת מזל טוב", -"מה מזל טוב?!" -"מה יש לך יום הולדת היום?" (המורה שלי בטלפון מודיע לי שעברתי אחרי שהייתי בטוחה שאני כישלון ונכשלתי) "רק שתדעי שאני מרגישה מאוד בטוח לנהוג איתך, הייתי בטוחה שבנסיעה איתך אני אצעק כל הדרך וזה ממש לא ככה" (אמא אתמול בפעם הראשונה שנהגתי וגם פעם ראשונה על אוטומטי). תמונת השבוע: נו המשך ההתלהבות. התוכניות שלי לשבוע הבא: לקחת את הרשיון, לעזור לספרנית בישוב כי היא עברה ניתוח ביד ויש דברים שהיא לא יכולה לעשות עדיין. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה!!!! ולא האמנתי שהוא ייגמר ככה. קראת? אז אני מצטערת שאני לא מפסיקה להתהלב מהטסט, יעבור לי, אני מבטיחה.

Small talk

New member
לא איכפת לי

האמת שזה יצא לא מובן אבל גם אני לא מבינה את זה, אני לא על דיאטה או משהו. נשקלתי במאי לצו ראשון, והייתי משקל מסוים (הייתי מבואסת בטירוף ממנו). ומאז התחיל לי משהו, אין לי מושג מה- נהייתי עייפה בטירוף, חוסר ריכוז,חוסר תיאבון (אני אוכלת לא שום דבר מסוכן, אבל זה מתבטא בזה שאו יש לי התקפי רעב או שאין לי תאבון ברמה שגם אם יהיה משהו שאני אוהב אני לא אגע בו). הלכתי לרופא ועשו לי איזה 10 בדיקות דם בסופו של דבר יצא שאני בריאה לגמרה (אפילו חוסר ברזל שאמרו לי שיש לי בתרומת דם חודש לפני נעלם). בין לבין נשקלתי וירדתי 5 וחצי קילו. אבל עכשיו נרגעו קצת כל התופעות (עדיין קימות אבל פחות, נשאר יותר החוסר תיאבון אבל פחות העיפות והחוסר ריכוז) וגם הירידה במשקל התאזנה. אבל אלא היו גם מכנסיים סטרצ'יות קשה לי להאמין שאני נכנסת בכלל למידה 38 במכנסיים אחרות. אבל כל חוקי ההגינות אומרים שאם לא הרווחתי את הקילוגרמים האלה בהגינות הם יעלו בחזרה .

stink

New member
אומג

זו בדיוק המתנה שהכנתי לחברה שלי לפני כמה שנים . תעלי תמונה של הביצוע הסופי . וכמובן מזלטוב גדול אחד על הטסט!

Small talk

New member
נתתי לה כבר בשני.

אבל זה יצא ממש יפה. כלי לעציץ בינוני יפה כזה פסים כתום וורוד. בתוכו חלוקי נחל קטנים כאלה. שיפודים (חתוכים לא באורך מלא) תקועים בפנים עם ממתקים עליהם, קומבינציות של כוכבי גומי,טופי ובזוקות. וכל הכלי מודבק פתק שכתוב עליו בנוסף לברכה, 'זה שאת כבר לא בת 16 לא אומר שזה לא יכול להיות יום הולדת מתוק'. תודה

Small talk

New member
תודה לכולן (שוב ../images/Emo9.gif) + עוד ציטוט

אתמול בארוחת ערב אחותי (שבת 3) קפצה על רגל אחת- דודה שלי - איזה קורדינציה טובה יש לך שי - קורדינציה? דודה שלי - וואי איילת תראי איך היא אמרה קורדינציה בלי להתבלבל בכלל (כאילו שהיא אמרה את המילה נכון). דודה שלי (שוב)- שי מה יש לך? שי - פיפי. אבל זה בטח לא מצחיק עכשיו.

yaeli87

New member
בוא נילס בוא נעוף...

משהו טוב שקרה לך השבוע: מאמי והרבה...
משהו רע שקרה לך השבוע: כאבי ראש ומחזור. שיר שלא הפסקת לשמוע: אממ ayo technology של פיטי וג'סטין... התחדשות השבוע: שומדבר... תוכנית השבוע: נולד לרקוד. סרט השבוע: הריף. ספר השבוע: - מאכל השבוע: פרגית יציאת השבוע: עם מאמי ביום שישי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מאמי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ליטל ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: - תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: כשיהיה תכנ"ש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה...

Small talk

New member
בוא נמריא עד סוף הדרך

בוא ונעוף אל מעל הכפר מעבר לנחל, מעבר לדרך עם האווזים לאופק, בוא נעוף הו נילס כל כך קטן נדד הרחק מן הכפר על אווז הבית עם כל אווזי הבר הו נילס עבר בדרך מעל נופים כה יפים מעל הים נדד הוא מעבר לחופים בוא נילס בוא נעוף אל מעל ואל מעבר יחד נגיע לקצה עולם לנוף הפתוח, אל האור והתכלת עם האווזים לאופק, בוא נעוף בוא נילס בוא נראה איך שונה הכל מלמעלה נוף הפלאים של חיות הבר היי נילס בוא איתנו בוא רק הלאה הלאה עם האווזים לאופק, בוא נעוף בוא נילס בוא נעוף אל האור ואל התכלת עם האווזים לאופק, בוא נעוף בוא נילס בוא נעוף אל האור ואל התכלת שנאתי את הסידרה הזאת אבל זה ביקש את זה
.

../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חורף!
:) כיף!
משהו רע שקרה לך השבוע: אין. שיר שלא הפסקת לשמוע: הכוס הכחולה- עברי. התחדשות השבוע: אין. תוכנית השבוע: נמלטים:)
סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: אין מאכל השבוע: עוגת בישקוטים. יציאת השבוע: ללימודים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין משהו מסויים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה אולי. לא יודעת. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד בעיקר ואולי לעבוד. ולסיכום: איך עבר עלייך השבוע: בסדר:)

svety

New member
התגעגעתי לזה.../images/Emo190.gif

נראה לי לפחות
משהו טוב שקרה לך השבוע: וואלה שומדבר מיוחד. סתם חורפי ונחמד. אכלתי סושי ממש מעולה עם הילוש, שמעתי הרצאה מעולה בבית רוזין השבוע, היה חביב.
משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול ממש התעצבנתי על האקס/ידיד/יזיז/דילר/וואטאבר. באמצע דייט שהיה לי. האמת שהיה מצחיק ממש, אבל זה גרם לבחור לראות איזה צד שאני לא כ"כ אוהבת שאנשים רואים אותו ככה סתם. אסור לעצבן אותי ברמות כאלו... באסה.
שיר שלא הפסקת לשמוע: אה באמת ששום דבר מיוחד! לא יצא לי כמעט להקשיב למוזיקה השבוע
התחדשות השבוע: מטריה!! וגרביים צבעוניים מדליקים שקניתי היום בבוקר. ויש פה בדירה סוף סוף אינטרנט, וגם יס מהשבוע שעבר... המקום הזה מתחיל להראות כמו בית, אני כ"כ שמחה...
תוכנית השבוע: גיבורים
סרט השבוע: כלום.
ספר השבוע: סיימתי את 'בני אנאנסי' של ניל גיימן. איזה ספר מלך!!
מאכל השבוע: אההה פיצה בטייק אווי? וסלטים שאני הכנתי.
יציאת השבוע: ביום שלישי, לסטארסקי ואז לבלום בר. איזה ערב מטורף! כ"כ נהנתי. השותף שלי השתכר
ואיזו בחורה חשבה שאנדריי ואני ביחד
היה מצחיק
האמת שגם אתמול היה ממש כיף. עשינו טיול ברים באלנבי [זה היה יותר כמו ללכת את כל אלנבי כמה פעמים ולא להחליט לאן אנחנו רוצים להכנס, אבל שווין
] והיה מאוד נחמד, ממש נהנתי עם הבחור.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חנוכת בית!!
ואולי לצאת שוב עם הבחור...
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כל מי שיבוא לחנוכת בית שלי, דההה.
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: 'את ואנדריי חברים???' 'גנה... נא!!!!'
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:חנוכת בית, לפגוש שוב את הבחור, לקבל סופסוף את המיטה... שומדבר מיוחד...
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: וואלה בסבבה. קראת?

למעלה