סיכום שבועי.

עדיב4

New member
אם רוצים לראות אותי מאושרת

צריכים לצלם אותי אוכלת גלידה
משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי עם משפחה וחברים לאכול גלידה
בוניליה
משהו רע שקרה לך השבוע: מבחנים, הייתי חולה, דיכאון
שיר שלא הפסקת לשמוע: כלמיני התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: חברים
סרט השבוע: ילדות רעות ספר השבוע: אין מאכל השבוע: סושי ביתי
יציאת השבוע: היום! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא משהו מיוחד.. להקה בעיקר
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו.. למרות שאני צריכה להתחיל להפסיק לחשוב עליו... ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: לא זוכרת תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: רגיל ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: קשה וכיפי שבוע טוב!

לה לה לה...

משהו טוב שקרה לך השבוע: מבחן בתנ"ך עבר סבבה, מצאתי מלא חולצות שלי שחשבתי שנאבדו, התגברות משהו רע שקרה לך השבוע: חלום על סוף שנה בביה"ס... שיר שלא הפסקת לשמוע: כל הדיסק back to black של amy winehouse התחדשות השבוע: פייסבוק? O: סרט השבוע: כרוניקה של אקדח ספר השבוע: הכלב היהודי מאכל השבוע: חזה עוף +פטריות על מצע ירקות יציאת השבוע: מילאנו משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום תמונת השבוע: (חבר שלי חש צלם P: ) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: משעמם!!!!

Small talk

New member
../images/Emo99.gif

תוסיפי אותי לפייסבוק- ayelet rivlin. וואי פעם כל יום הולדת משפחתית היינו נוסעים למילאנו.

שיהיה שבוע טוב בייבס

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ הבנות בקורס, החמשוש, השבירת דיסטנס משהו רע שקרה לך השבוע: הקור הזה אלוהים שיר שלא הפסקת לשמוע: שירי פלאפונים של הבנות בקורס התחדשות השבוע: כל מה שקניתי היה אוכל, לפחות לא רציני P: תוכנית השבוע: ורוניקה מארס
סרט השבוע: ראיתי רק את הר ברוקבק אבל זה לא משו ספר השבוע: השבוע לא קראתי מאכל השבוע: קציצות דגים שמאמא הכינה יציאת השבוע: היה די מעפן אז נעזוב משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ההצבות והסופ"ש כמובן
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברות ובחורי ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: היו מלללא תמונת השבוע: שקיעה בשישי אחה"צ התוכניות שלי לשבוע הבא: בסיס ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר גמור

רייל

New member
Give me a reason to love you

משהו טוב שקרה לך השבוע: התל אביב בתחילת השבוע וחגיגת הסושי, הגשם האדיר באמצע השבוע, מקס ברנר, הופעה של רונה קינן. משהו רע שקרה לך השבוע: נכשלתי בטסט. שיר שלא הפסקת לשמוע: "אני אשתנה" של ירמי קפלן, כבר הרבה הרבה זמן שאני לא מפסיקה לשמוע אותו. התחדשות השבוע: שני "תיקים". תוכנית השבוע: שנות השבעים! הייתי אני ונוף אצל הילה וראינו ברצף איזה 5 פרקים של שנות השבעים בויאודי. סרט השבוע: Fur, כי ראיתי את זה אתמול וזה הסרט היחיד נראה לי שראיתי כל השבוע. הזכרון שלי דפוק. ספר השבוע: כבר חודש שלא קראתי כלום חוץ מעיתוני 'לאישה' שאני מוצאת כל הזמן בבית של ג'ס. בחיי, זה העיתון הכי מטומטם ביקום. אה, וקראתי מעריב לנוער אצל הילה. מאכל השבוע: סושי!!!!1111 יציאת השבוע: אני חייבת להגיד, שתל אביב בתחילת השבוע. הרבה זמן לא הייתי בתל אביב, הרבה זמן לא אכלתי סושי, הרבה זמן לא צחקתי ושמחתי ככה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את לימור, תל אביב, לפתח כבר את הפילם ואולי נגלה ראשונה של תמונות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לימור. וגם מגי. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע : זיכרון דפוק. תמונת השבוע: אני, על רצפת המטבח של ג'ס. התחלתי לצחוק, אח"כ הצחוק לא הפסיק, נפלתי על הברכיים מרוב צחוק, ואח"כ המשכתי לצחוק כשאני בתנוחה שמוצגת בתמונה. צוחקת צוחקת צוחקת כל כך הרבה. התוכניות שלי לשבוע הבא: רשמתי כבר.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: הוא היה בסדר שכזה, טעון שיפור.

רייל

New member
עוד תמונה מהסט.

ג'ס מצלמת ואני השמאלית. היה מצחיקמצחיקמצחיק.

mayhaktana

New member
לא משו...

משהו טוב שקרה לך השבוע:לר יודעת כל השבוע עד חמישי היה נחמד משהו רע שקרה לך השבוע:יום שישי אבל הרס מזה הרס מארץ ההורסים:\ שיר שלא הפסקת לשמוע:לא מסויים התחדשות השבוע:- תוכנית השבוע:- סרט השבוע:- ספר השבוע:- מאכל השבוע:כמעט לא אכלתי:O יציאת השבוע:אתמול היה נחמד אבל לא משהו מיוחד. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שיפתרו לי הבעיות עם זה סוף סוף ולתמיד ואני מניחה שזה לא יקרה,יש לי יום הולדת אבל אני לא באמת מצפה לזה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:לא יודעת אם זה נחשב לרצות לפגוש כשרוצים לפגוש אותו בשביל להתעצבן עליו...אבל נו. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:- תמונת השבוע:- התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:להתעצבן.

בליתמונהזהלאמגניב. [דיליי]

משהו טוב שקרה לך השבוע: הנסיעה ליהוד והנסיעה לקדימה. משהו רע שקרה לך השבוע: געגועים... שיר שלא הפסקת לשמוע:- התחדשות השבוע: מלאן שטויות לדירה של ידיד כמו תחתיות, פומפיה, מטרפה וכו'...וחוצמזה ארנק וגרביים ומצתים בשביל אוסף של חברה וכמובן שמלאאא אוכל תוכנית השבוע: להוציא את הכלב ללא ספק סרט השבוע: וואי איזה סרט גיי לגמרי קורע על תחרות גלגיליות בסבנטיז, משהו הזוי ספר השבוע: שלושה בסירה אחת :] מאכל השבוע: נראהלי שמרק ירקות או צלעות טלה מעולות שאכלנו בשישי. אה וגם סופלה שוקולדבננה ושוקולדתפוז. יציאת השבוע: בשישי לאפיפני שהיה מזעזע לגמרי אבל אז חתכנו ליהושוע והיה סבבה לגמרי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: השבוע? לאן אמור להיוולד מחר אח וזה די מגניב... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את ענתי שלצערי לא יצא לי לראות שבוע שעבר ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: חוואה- רק כי חפרנו שעות על המילה הזו. אה וגם אללה משורש אללה איסטר. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להשבוע? קצת עבודה והרבה זמן איכות עם חברים... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהר בעיקר אבל סבבה לגמרי :]

למעלה