Give me a reason to love you
משהו טוב שקרה לך השבוע: התל אביב בתחילת השבוע וחגיגת הסושי, הגשם האדיר באמצע השבוע, מקס ברנר, הופעה של רונה קינן. משהו רע שקרה לך השבוע: נכשלתי בטסט. שיר שלא הפסקת לשמוע: "אני אשתנה" של ירמי קפלן, כבר הרבה הרבה זמן שאני לא מפסיקה לשמוע אותו. התחדשות השבוע: שני "תיקים". תוכנית השבוע: שנות השבעים! הייתי אני ונוף אצל הילה וראינו ברצף איזה 5 פרקים של שנות השבעים בויאודי. סרט השבוע: Fur, כי ראיתי את זה אתמול וזה הסרט היחיד נראה לי שראיתי כל השבוע. הזכרון שלי דפוק. ספר השבוע: כבר חודש שלא קראתי כלום חוץ מעיתוני 'לאישה' שאני מוצאת כל הזמן בבית של ג'ס. בחיי, זה העיתון הכי מטומטם ביקום. אה, וקראתי מעריב לנוער אצל הילה. מאכל השבוע: סושי!!!!1111 יציאת השבוע: אני חייבת להגיד, שתל אביב בתחילת השבוע. הרבה זמן לא הייתי בתל אביב, הרבה זמן לא אכלתי סושי, הרבה זמן לא צחקתי ושמחתי ככה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את לימור, תל אביב, לפתח כבר את הפילם ואולי נגלה ראשונה של תמונות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לימור. וגם מגי. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע : זיכרון דפוק. תמונת השבוע: אני, על רצפת המטבח של ג'ס. התחלתי לצחוק, אח"כ הצחוק לא הפסיק, נפלתי על הברכיים מרוב צחוק, ואח"כ המשכתי לצחוק כשאני בתנוחה שמוצגת בתמונה. צוחקת צוחקת צוחקת כל כך הרבה. התוכניות שלי לשבוע הבא: רשמתי כבר.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: הוא היה בסדר שכזה, טעון שיפור.