סיכום שבועי.

GaloshiT

New member
גיבורים באמת מעולה... אבל זו סדרה שקשה

להתחבר אליה.. אם לא תראי מפרק 1 כל פרק את לא תביני כלום. אני ראיתי את כל הפרקים ועדיין יש לי אי הבנות כאלה . הסדרה הזו בנויה כמו פאזל , אבל היא באמת סדרה מעולה.

ShiRa1101

New member
../images/Emo28.gifוואי..

גם אני התמכרתי קשות לנמלטים אבל אין לי יס ואני לא אוכל לראות את העונה השלישית בזמן:[

EVE Lights

New member
תורידי מהאינטרנט!

www.lala.co.il יש שם את כל פרקי העונה השלישית SO FAR זה אומר 1-8 הפגרה עד אמצע ינואר ואז יהיו פרקים חדשים

Small talk

New member
ראיתי אבודים עד העונה השנייה ונשברתי

זאת הבעיה של כל סידרות המתח, המתח מספיק לעונה אחת אבל מרגע שמתחילים למרוח את זה זה נהרס. נמלטים התמכרתי לעונה הראשונה, השנייה הייתה פחות טוב אבל עדיין ממכרת, השלישית הורדתי את הפרק הראשון וזה נהיה מעפן מידי שאני כבר לא מורידה את ההמשך.

Small talk

New member
לא ילך

ברגע שהם איכזבו אותי זה כבר לא יחזור להיות עצמו לא משנה כמה סיבוכי עלילה מפגרים הם יוסיפו ועוד אסירים קובנים שרוצים לרצוח את מייקל

ShiRa1101

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif

חוץ מזה הייתי ממשיכה רק בגלל סקופילד הזה .. כזה מושך!!!:)

EVE Lights

New member
הוא הדבר הכי חתיך שאלוהים ברא

ולמרות שהוא בן 35 אם הייתי יכולה לעשות אותו לא הייתי חושבת פעמיים!

דיי איזו עניבה זוועתית.

אצלנו לא משתמשים בשני פסים בכללבכלל. אבל זה לא אומר שאת לא יפייפיה כרגיל, כן? :) שוחי התגעגעתי אלייך.

OverSharing

New member
על מה א-----ת מדברת../images/Emo103.gif

זו עניבת החלומות של כל מדריך! חח היא הכי יפה בעולם אין כמוה:)

N o o s h y

New member
../images/Emo45.gif

עניבת מדריך שני פסים ופדרציה זו העניבה הכייייי יפה בעולם!!! ושחר, את מהממת!

big jrden

New member
../images/Emo41.gif יש לי חברה מאופק.

אופיר (ראשגדית ה' שלכם.) הייתה איתי בטאמרק.

איזה ווירד ../images/Emo12.gif אין לכם חאקי דקרון, מדוגם?

ממש מוזר לי לראות חאקי חניכים על שכבגיסט.. או שבעצם, סתם עיוותו את הצבעים בתמונה? ואת פשוט מושלמת

נביט אל השמיים,נחכה ביחד ליונה

משהו טוב שקרה לך השבוע:היה שבוע די טוב.החלטתי לשכוח ממנו ואני כבר בחצי הדרך
,החברות שלי מדהימווות
וסופסוף לידידים שלי מתחיל להיות קצת טוב אחרי תקופה של רע..:),הכל יותר טוב עם אמא,שרצתי אצל טלצ',היה שיעור אחלה בסטודיו,היה מזג אויר...נחמד,לא טחנתי מלאאא,ישנתי הרבה,קיבלתי 78 באנגלית שזה יחסית טוב,בגדים שזה תמיד טוב.ראיתי ידיד ממש ממש ממש ממש חתיך שלי.אהאהא!!:) משהו רע שקרה לך השבוע:כל מיני דברים איתה,אכלתי היום יותר מדי שטויות,היה קצת יותר מדי גשם ורעמים ואמאלה.ואני קצת מתגעגעת אליו,קיבלתי 70 בשל"ח והמורה שלי למתמטיקה חוזרת ללמד :| שיר שלא הפסקת לשמוע:ימים של שקט-בביצוע של רן דנקר,רונה לי שמעון ואושרי כהן. התחדשות השבוע:ג'ינס,סריג וסווצ'ר. תוכנית השבוע:חברים כי ראיתי כמה פרקים השבוע :) סרט השבוע:משישי שעבר אומנם אבל הייסקול מיוזיקל.סופסווף! ספר השבוע:לא קראתי כלום.אוי העילגות מאכל השבוע:אכלתי אתמול סיני עם אמא ואחי,אז עוף בלימון :)
יציאת השבוע:אולי היום לחברה,נראה מה יהיה.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:כלום!>< אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:את ליאורית,נועהלה,דניאל,עמיר ועומר :) משציםכפרות ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:חחחחחחחחחח אני:"כשיש סופת רעמים וברקים זה כאילו אלוהים כועס.וזה מפחיד." אלמוג:"תניחי שאין אלוהים-ופתאום הכל בסדר.."D: תמונת השבוע:D: התוכניות שלי לשבוע הבא:לוידעת.מבחן במורשת,להשלים מחברות בפיזיקה ובזה"ב,לרזות?,סטודיו,מש"צים,ומסיבה של מישי בכפר-הס ולראות שם את כולם:) סופסוף מסיבההה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נייס.

MC SammY

New member
Brrr...it's cold in here

משהו טוב שקרה לך השבוע: הכל הסתדר בסוף עם הכתבה, נדב ישן אצלי פעמיים
משהו רע שקרה לך השבוע: היום שלפני שהכל הסתדר עם הכתבה. זוועה. שיר שלא הפסקת לשמוע: מירי מסיקה-שירה התחדשות השבוע: כמה חולצות תוכנית השבוע: בובות סרט השבוע: אמריקן ביוטי [נראה לי שזה היה השבוע] ספר השבוע: - מאכל השבוע: סופגניייייה עם ריבת חלב יציאת השבוע: אתמול-טינקרבל וג'י. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהכל יצא לפועל... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אל תקשיבי לה! אל תקשיבי לה!" -איזה אחד שניסה לרקוד איתי בזמן שחברה שלי ממש ניסתה לחסוך את זה ממני. תמונת השבוע: יצאתי מוזרה משהו. מאד מוזרה. אבל אהבתי את הקונטרסט. התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד, להיות איתו כמה שיותר... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היו ימים והיו ימים. אבל קיצוניות מטורפת...

למעלה