נביט אל השמיים,נחכה ביחד ליונה
משהו טוב שקרה לך השבוע:היה שבוע די טוב.החלטתי לשכוח ממנו ואני כבר בחצי הדרך
,החברות שלי מדהימווות
וסופסוף לידידים שלי מתחיל להיות קצת טוב אחרי תקופה של רע..

,הכל יותר טוב עם אמא,שרצתי אצל טלצ',היה שיעור אחלה בסטודיו,היה מזג אויר...נחמד,לא טחנתי מלאאא,ישנתי הרבה,קיבלתי 78 באנגלית שזה יחסית טוב,בגדים שזה תמיד טוב.ראיתי ידיד ממש ממש ממש ממש חתיך שלי.אהאהא!!

משהו רע שקרה לך השבוע:כל מיני דברים איתה,אכלתי היום יותר מדי שטויות,היה קצת יותר מדי גשם ורעמים ואמאלה.ואני קצת מתגעגעת אליו,קיבלתי 70 בשל"ח והמורה שלי למתמטיקה חוזרת ללמד :| שיר שלא הפסקת לשמוע:ימים של שקט-בביצוע של רן דנקר,רונה לי שמעון ואושרי כהן. התחדשות השבוע:ג'ינס,סריג וסווצ'ר. תוכנית השבוע:חברים כי ראיתי כמה פרקים השבוע

סרט השבוע:משישי שעבר אומנם אבל הייסקול מיוזיקל.סופסווף! ספר השבוע:לא קראתי כלום.אוי העילגות מאכל השבוע:אכלתי אתמול סיני עם אמא ואחי,אז עוף בלימון
יציאת השבוע:אולי היום לחברה,נראה מה יהיה.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:כלום!>< אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:את ליאורית,נועהלה,דניאל,עמיר ועומר

משציםכפרות ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:חחחחחחחחחח אני:"כשיש סופת רעמים וברקים זה כאילו אלוהים כועס.וזה מפחיד." אלמוג:"תניחי שאין אלוהים-ופתאום הכל בסדר.."D: תמונת השבוע

: התוכניות שלי לשבוע הבא:לוידעת.מבחן במורשת,להשלים מחברות בפיזיקה ובזה"ב,לרזות?,סטודיו,מש"צים,ומסיבה של מישי בכפר-הס ולראות שם את כולם

סופסוף מסיבההה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נייס.