סיכום שבועי.

Lilo the fairy

New member
I'm not trying to be somebody else....

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל היציאות עם האחות הכי מדהימה שיש בעולם.... ובייביסיטרים! וסוף סוף נגמר המחזור הארוך הזה! משהו רע שקרה לך השבוע: לא עולה לי כלום |: שיר שלא הפסקת לשמוע: כל Away from the sun של 3 Doors down התחדשות השבוע: 2 סריגים חמודים! תוכנית השבוע: האי! סרט השבוע: יש לך הודעה, אחד הסרטים היפים!!! ספר השבוע: אין מאכל השבוע: ארטיקים! יציאת השבוע: לא זוכרת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמ שום דבר מיוחד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את בובה :) ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: לא זוכרת |: תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים כל מיני סידורים שאני דוחה כבר הרבה זמן.... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב+

little shorty

New member
איי לאב חלב טרהלהלהלה ../images/Emo135.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: המסיבה הספונטנית של אתמול, ביקור אצל חברה עם כל החברות, שופינג קטן, היומולדת של האחיין שלו. משהו רע שקרה לך השבוע: אין טיפים ואין לי גרוש על התחת. שיר שלא הפסקת לשמוע: החדש של ריהאנה וני-יו. התחדשות השבוע: כובע סרוג אפור, סריג קפוצ'ון אפור עם מעויינים בלבן וורוד. תוכנית השבוע: נולד לרקוד :] סרט השבוע: אין
ספר השבוע: לא קראתי בכלל אבל אני עדיין תקועה בצלה של הרוח... רק התחלתי אותו. מאכל השבוע: העוגיות שהוא הכין
יציאת השבוע: המסיבה של אתמול! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום שלישי! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישהו מיוחד. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "די להיות כוסית! כל היום את כוסית!" תמונת השבוע: אין
התוכניות שלי לשבוע הבא: להחזיק אצבעות. והרבה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חומוס אחלה :]

Oo The Gush Oo

New member
../images/Emo136.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: גימלים משני עד ראשון, הייתי אצל סבתא וקניתי בגדים קצת. משהו רע שקרה לך השבוע: שפעת שכרוכה בזה, סלקום שחטו לי את הפלא. שיר שלא הפסקת לשמוע: Enur Feat Natasja - Calabria. התחדשות השבוע:בגדים ליציאה מגריפ. תוכנית השבוע: האנטומה של גריי. סרט השבוע: צ'יקן ליטל. ספר השבוע: הסנדלרית. מאכל השבוע: כרוב ממולא של סבתא. יציאת השבוע: אתמול לקוואן, חגגנו יומולדת לאבא'לה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: החיילים שלי מגיעים סוף סוף, האוטו יוצא מהמוסך אחרי חודש וחצי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החיילים שלי! ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: לוידעת. תמונת השבוע: אין לי כוח לשים, שלי של אמא של אבא ושל עידן חח. התוכניות שלי לשבוע הבא: בסיס בעיקר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב מאוד. אין על הבית.

TiKi PooH

New member
שבו טוב (:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: חצי שנה עם זיוצ'וק.. היה אושר צרוף. התאריך הסמלי אמנם נתן לגיטמציה לקיטש ברמות שבדרך כלל אנחנו עוברים מצדדיהן, אבל פעם בחצי שנה הכול מותר. בכל מקרה- אסף אותי מבית ספר במבול לאכול צהריים באיזו פינת רוטשילד; אח"כ פרוזן, סינמה סיטי, יין סביר וסקס נהדר. בשלישי היה לי שיעור מעולה ומנפח אגו בפוקוס, קיבלתי מחמאות וחיזוקים ו"וואו" מכל מני צדדים של החדר, וכל הכבוד שיר, אחלה פריימים..את טובה! כאלה. חמישי לקחתי יום חופש , זוהר בא לארץ והתנחלנו בהרצליה אצל דודים עם כל המשפחה.. ורד הקפיצה אותי לישון אצל זיו משהו רע שקרה לך השבוע: יום רביעי היה מעפן. לא הייתה מטריה. ב8 וחצי בבוקר כבר שחיתי בנעליים שלי עקב תשתית לקויה בתל אביב, עד שהגעתי לבית ספר כבר בכלל הייתי רטובה עד שד עצמותיי בגלל כל בן וכל זונה שהשפריצו על המדרכה בסיבובים. קפאתי בבית ספר עד 4 ולאוטובוס לקח שעה וחצי. באמת יום מעפן. התחדשות השבוע: שני כרטיסים לסרט (" משוגעים מאהבה". שנשמע כמו קומדיה זוועתית אבל למעשה מדובר בדרמת אוטיסטים, שנינו אהבנו), חבילה מדבקות שנופר קנתה לי סרט השבוע: "משוגעים מאהבה" ספר השבוע: " זה לא שאני לא אוהבת" ( לקחתי מזיו, טרם סיימתי.) מאכל השבוע: אהה..סושי. חומוס. פיתה-עם-דרוזית. מוקפץ בן זונה!11 יציאת השבוע: סינעמה סיטי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חגיגת יום הולדת 70 לסבתא ביום שני, כל המשפחה ואטרקציות וזה.חוץ מזה יש יום הולדת להדר ואני מקווה להצליח לקפוץ כוכב יאירה/ כפר סבא למען מטרה זו. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: א י ל א י ל . מיקה. הדר. רוקו. איטן- אם לא יצא היום. תמונת השבוע: יש המון תמונות טובות מהשיעור האחרון, אבל מתוך כבוד לדוגמנית נראה לי שלא אפרם בתפוז תמונות עירום שלה. אאאזז תמונה שהיא בכלל מאוקטובר, אבל חצי שנה לאבאה ברגל אז קצת זיו ואני. מים המלח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה

אוופ הצבא הזה..

משהו טוב שקרה לך השבוע: חמשוש ? משהו רע שקרה לך השבוע: לא לראות.. אממ .. אף אחד? שיר שלא הפסקת לשמוע: הבוקר יאיר התחדשות השבוע: ג'ינס ממאמז, נעליים של לי קופר סטייל ואנס, אוזניות עטים ושטויות כאלה.. תוכנית השבוע: סמולוויל.. (זה מה שרואים בחמ"ל..) סרט השבוע: וואי שמש נצחית בראש צלול ספר השבוע: התמימים.. עוד איזה 20 עמודים :) מאכל השבוע: וואי אכלתי כל כך הרבה דגים.. אבל בעיקרון הדג של סבארו זה אחד הדברים + תפו"א..
יציאת השבוע: ממ לא יוצאת השבוע.. הפסקה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסגור שבת... :/ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לירז ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "בבקשה שתגידי לי שזאת לא המזוודה שלך....." (יום ראשון בבסיס..) תמונת השבוע: חח איפה.. התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים את שני המבחנים ולהיות בדרך לסיום ההסמכה.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בנזונה.. :)

על גגות תל אביייייייב.

משהו טוב שקרה לך השבוע: פגשתי את שירהההה!! לימורו, הרבה זמן סבתא, עודד(
), עומר כייייייפי, ואחה"צ ליהיא מהנה. משהו רע שקרה לך השבוע: קצת יותר מדי זמן של כלום, ודכדכת כללית שנפלה עליי. שיר שלא הפסקת לשמוע: Gloomy sunday. (נעתי בין הביצוע של בילי הולידיי, לזה של ביורק, אלביס קוסטלו, הת'ר נובה ועוד כמה. ידעתן שהשיר הזה אסור להשמעה בכמה מדינות בגלל שמלא התאבדו איתו?) התחדשות השבוע: אמא הביאה לי שקית אדירה של בגדים, אבל עוד לא עברתי עליה. תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות, כרגיל.^^ סרט השבוע: יואו, חוץ מחצי "בלייד ראנר" לא ראיתי כלום.|: טוב, אני הולכת לראות עכשיו את 'בבל'. (אבל ראיתי הצגת פרינג', נו.. אני איכותית) ספר השבוע: 'צלה של הרוח'. כבר מסיימת.
מאכל השבוע: האוכל אצל ליהיא, ללא ספק. יציאת השבוע: חחח, העצרת של שבת נחשבת? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חזרות.%^#& אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שיר. (!!) ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: *עודד יוצא מבית הקפה, ליהיא ואני נשארות* אני:"חמוד, נכון?" ליהיא:"רגע. אני אוספת את הלסת שלי מהרצפה." *אחרי כמה דקות* אני:"אני ממש מרוצה שמצאנו את עודד." ליהיא:"קוראים לו עודד? אוף, לא הקשבתי לאף מילה, הוא מושלם.
" תמונת השבוע: משבת. עזבו את זה שאני נראית כמו קוף, היה מהזה כיף. הלכנו להחליק על הקרח, כל המשפחה. בתמונה אני חובקת את אחי המטושטש, ומאחורינו זה אבא.
(אוף, באמת שלא תמיד אני קוף. אם לא תגיבו בצורה מחמיאה אני אחתוך. ואחסום אתכן.) התוכניות שלי לשבוע הבא: לארגן את כל ההפקות בעולם בערך. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא רע.

וואי בדיוק היום כשהייתי עם חברות

אמרתי כמה מתחשק לי ללכת להחלקרח... איפה זה? כי כל מה שאני מכירה נמצא הרחק שם במטולה ]:

זה כזה כיף.^$*#&

בלונה פארק! שער 8 אאל"ט, את נכנסת רק לזה, לא לכל הפארק. 70 ש"ח שעה ראשונה או חלק ממנה. לכי! מגניב לאללה.

איזה כיף לדעת :]

נשדל את הבחור להגיע לשם בהזדמנות או משהו, חסכת לי את כל הדרך עד לצפון הרחוק

חח טוב במחשבה שניה התמונה איומה.

אז מחקתי אותה. דמינו שם תמונה שלי מחבקת את אח שלי ועסוקה בלהיראות כמו קוף.;;

OverSharing

New member
מפגרר../images/Emo103.gif

היאהייתה נורא חמודה ויש לך ממש הרבה שיער כבר!!! מהזה

OverSharing

New member
אני מתתתתה מעייפות../images/Emo103.gif

אוף משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי עם התלמדויות- והבוסים מתיייים עליי:) חח איזה כיף. והכנס היה ממש מוצלח וכיפי ומעבר למה שציפיתי. משהו רע שקרה לך השבוע: נראה לי רק שאני מתה מעייפות שיר שלא הפסקת לשמוע: הייתה איזו פלייליסט בריפיט.. התחדשות השבוע: מטריהP: חח תוכנית השבוע: אבודים כמובן סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: עוגה טעימי:) יציאת השבוע: כנס ש"ש? חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיגידו לי אם התקבלתי או לא. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:לא נראה לי יש מישהו ספציפי.. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: וואע, לא יודעת.. תמונת השבוע: חח היא מוזרה אבל אני אוהבת אותה:) התוכניות שלי לשבוע הבא: מתמטיקה, אימונים, נסציונה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נראה לי שחמוד מאוד, אני כבר לא זוכרת.

../images/Emo203.gifאיזה יפהההה

מעצבנת תגידי באיזה עונה את באבודים? אני עוד שנייה שנייה מסיימת את עונה שנייה בVOD ואין את עונה שלישית שמה!! :[

OverSharing

New member
בשנייה../images/Emo103.gif

נהייתה לי הצתה מאוחרת בקשר לטיב הסדרה אז אני רואה באקסטרה הוט. סורייייי...חח

EVE Lights

New member
אני לא מסוגלת לראות אבודים

זהפשוט לא מעניין אותי :[ אני היחידה?

למעלה