על גגות תל אביייייייב.
משהו טוב שקרה לך השבוע: פגשתי את שירהההה!! לימורו, הרבה זמן סבתא, עודד(
), עומר כייייייפי, ואחה"צ ליהיא מהנה. משהו רע שקרה לך השבוע: קצת יותר מדי זמן של כלום, ודכדכת כללית שנפלה עליי. שיר שלא הפסקת לשמוע: Gloomy sunday. (נעתי בין הביצוע של בילי הולידיי, לזה של ביורק, אלביס קוסטלו, הת'ר נובה ועוד כמה. ידעתן שהשיר הזה אסור להשמעה בכמה מדינות בגלל שמלא התאבדו איתו?) התחדשות השבוע: אמא הביאה לי שקית אדירה של בגדים, אבל עוד לא עברתי עליה. תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות, כרגיל.^^ סרט השבוע: יואו, חוץ מחצי "בלייד ראנר" לא ראיתי כלום.|: טוב, אני הולכת לראות עכשיו את 'בבל'. (אבל ראיתי הצגת פרינג', נו.. אני איכותית) ספר השבוע: 'צלה של הרוח'. כבר מסיימת.
מאכל השבוע: האוכל אצל ליהיא, ללא ספק. יציאת השבוע: חחח, העצרת של שבת נחשבת? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חזרות.%^#& אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שיר. (!!) ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: *עודד יוצא מבית הקפה, ליהיא ואני נשארות* אני:"חמוד, נכון?" ליהיא:"רגע. אני אוספת את הלסת שלי מהרצפה." *אחרי כמה דקות* אני:"אני ממש מרוצה שמצאנו את עודד." ליהיא:"קוראים לו עודד? אוף, לא הקשבתי לאף מילה, הוא מושלם.
" תמונת השבוע: משבת. עזבו את זה שאני נראית כמו קוף, היה מהזה כיף. הלכנו להחליק על הקרח, כל המשפחה. בתמונה אני חובקת את אחי המטושטש, ומאחורינו זה אבא.
(אוף, באמת שלא תמיד אני קוף. אם לא תגיבו בצורה מחמיאה אני אחתוך. ואחסום אתכן.) התוכניות שלי לשבוע הבא: לארגן את כל ההפקות בעולם בערך. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא רע.