סיכום שבועי.

שלוווווושה חברים יצאו לדרך בים בם בום../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמש...ו..חזר לי הרשיון!!!!!!!!!!!!!
. משהו רע שקרה לך השבוע: לא היה משו יוצא דופן. שיר שלא הפסקת לשמוע: paris_hilton-fighting_over_me התחדשות השבוע: משקפיים וחולצה תוכנית השבוע: לא יצא לי כלכך לצפות בטיוי סרט השבוע: צ'ק ולארי...היה משעשע
ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: חברות ואני החלטנו להכין פיצה..היה משעשע=] יציאת השבוע: ממ נראהלי אמש... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:להפגש איתו מייבי=] וגם אמא נוסעת להשתלמות מראשון עד רבעי..ואז בחמישי היא ואבא נוסעים לסופש באילת [והקטע הטוב הוא שיש לי אוטווווו]
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הוא ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:
היו כמה אתמול... תמונת השבוע: לא באלי
התוכניות שלי לשבוע הבא:לישון, לעבוד, לישון,לצאת... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה

AnGeL DoLlY

New member
Thanks for the memories

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרת כוריאוגרפיה ראשונה וכיפייית עם הלהקה (וקיבלתי עוד סולו), סדנת צילום ועברתי את המבחן, התקדמתי קצת בחומר באזרחות מיוזמתי, נפגשנו לביוטופ, סיימתי את רוב התסריט צילומים, והיציאה המוצלחתתת למסיבה בראול אתמול ברמת החייל שהייתה ממש כיפית
משהו רע שקרה לך השבוע: ריב לא קטן עם ההורים שיר שלא הפסקת לשמוע: כלמיני שירי נוסטלגיה של הבקסטריט בוייזזז.. התחדשות השבוע: שומדבר ]: תוכנית השבוע: אבודים פרק ראשון שהורדתי במחשב סרט השבוע: שמש נצחית בראש צלול, שסופסוף ראיתי. ממש יפה. ספר השבוע: ספר אזרחות P: מאכל השבוע: הארוחה המושלמת אתמול אצל סבתאאא. מרק עוף, סלט חסה וגזר עם קצת רימונים למעלה, שניצל ופשטידת ברוקולי ופטריות שרציתי לשים פה את המתכון בשרשור מתכונים ושכחתי יציאת השבוע: מסיבה ממש טובה בראול ברמת החייל עם אתנחתא קצרה במקס ברנר. :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת לסאפ ולאליה!!!!
וגם לסיים את כל הסדנאות וללמוד סופית לצלם טוב אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנשים מהשכבה ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: לא עולה לי עכשיייו תמונת השבוע: לא היה לי משהו יותר טוב להעלות חח .. ובסוף החלפתי את הסנדלים למגפיים כי זה נראה קצת מגוחך, מעיל וסנדלים התוכניות שלי לשבוע הבא: להירשם למועדי חורף ולשלם ללהקה במיידי, הופעה והקלטות, ביוטופ, ימי הולדת..עמוס בטירוף ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: התחיל לא משהו והסתיים מעולה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

ThE uVa

New member
../images/Emo60.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום ראשון בביתספר הקודם, היה ממש נחמד. משהו רע שקרה לך השבוע: עייפות כרונית. שיר שלא הפסקת לשמוע: המממ. התחדשות השבוע: שומכלום. תוכנית השבוע: תמיד באפי. סרט השבוע: חח נראה לי שהיחיד שראיתי זה קרוסרודס אתמול בלילה [וזה משעמם על!] ספר השבוע: ממ מאכל השבוע: העוגיות שוקולד צ'יפס שהכנתי יצאו בנות זונה. יציאת השבוע: עם החברים בראשון, ואתמול [עד היום בבוקר] הייתי בערב בנות עם הבנות מהבצפר החדש, והיה ממש נחמד. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ביום שני אולי אני שוב אלך לבצפר הקודם, וביום רביעי אני אמורה להביא את המהפכה או משהו P: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מממ. חבריי הותיקים. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "לדאבוני קפצה עלי זקנה" תמונת השבוע: נו אבל אין לי התוכניות שלי לשבוע הבא: ביום שני או רביעי כנראה שיעור בלט אחרון בקונסרבטוריון. ובשני גם ללכת לבצפר הקודם אולי. בשאר הזמן בצפר ולא יודעת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לאט אבל בסדר.

גם אני עונה ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הבנות החדשות הגיעו אלינו וסוף סוף נפסיק לטחון...ובנוסף, חברה ממש טובה שלי חזרה הביתה ונפגשנו.
משהו רע שקרה לך השבוע:ממממ...לא נראה לי שיש
שיר שלא הפסקת לשמוע: I Want it that way/Backstreet Boys..לא יודעת למה אבל השיר הזה פשוט לא יצא לי מהראש..
התחדשות השבוע: קניתי 3 חולצות לחורף
תוכנית השבוע: אולפן ערוץ הילדים..חח.. אח שלי הכריח אותי לראות איתו.
ספר השבוע: The Catcher in The Rye
מאכל השבוע: מממ..הכנפייםשסבתא שלי הכינה..חולה עליהן!
יציאת השבוע: אחרי שלא ראיתי חברה ממש טובה שלי איזה שנה, סופסוף נפגשנו אתמול...
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיגידו לי שמקדמים אותי בתפקיד..
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את ס'..אבל זה כמובן רק בגדר חלום..
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: ממ..אין...
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: ממ...האמת שאין...כי כל השבוע אני טוחנת משמרות וגם סוגרת ת'שבת הבאה...
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבי לגמרי

Liraz 6q

New member
../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אופירי.. ללא ספק
משהו רע שקרה לך השבוע:שהוא נסע כלכך מהר
שיר שלא הפסקת לשמוע:סרט הודי התחדשות השבוע: ממ ג'קט גי'נס וגי'נס תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות
סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע:קנה של שרה אנג'ל מאכל השבוע:שניצל בלימון בג'ירף חחחח יציאת השבוע: מממ אתמול
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות אותו
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אופירי ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "..איזה שולחן יפה! למי להגיד מזלטוב? בוא תשב אזכרה 30.." חחחחחחח תמונת השבוע:אין התוכניות שלי לשבוע הבא: אין לי מושג.. מקווה מאוד שזה יכלול את אופיר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מדהים! מריאני תודה

Liraz 6q

New member
התחדשות נוספת!

מגפי זמש חצי מהמממממממות בצבע חום:] וטוינקה חום עם שמנת יפייפיה:]

adiss90

New member
קררר

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה לי נהדר ומלא. לא זוכרת כבר למה. משהו רע שקרה לך השבוע: לא שווה פירוט. שיר שלא הפסקת לשמוע: \\\ התחדשות השבוע: אלף שמשות זוהרות(מבצע סטימצקי+עוד עותק מתנה למישו), חולצה ארוכה מתמנון, ארוחת בוהוריים בביתקפה בסנטר, כרטיסרט+פופקורן ובייביסיטר אחד לריפוי שלא מתקרב לקצה הוצאות השבוע. :( תוכנית השבוע: אממ משחק של מכבי? (
) סרט השבוע: מלך המסכות, מכושפת .וגם בנות בסטייל, חומות של תקווה . ספר השבוע: צילה של הרוח (עברתי את האמצע! P:) מאכל השבוע: סנדוויץ גדול, סלט ירקות ואייסקפה ב"שלי", דיזינגוף סנטר, 30 ש"ח. יציאת השבוע: ת"א[רק לסנטר, גשםם], קולנוע, סינמטק, כלמיני בעיר ובעיקר מתחת לפוך עם שוקו חם וסרט להשכרה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחר מורידים לי תפרים!!, לסיים את הספר, לסיים את השביתה!! ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תראו את "מכושפת" :)) הוא כזההה טוב !! [חמוד ומצחיק, רק אל תאשימו אותי שהמלצתי על זבל של ילדים] תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

שלוש שעות לברוח, שלוש שעות לשכוח

אז בוא, תשב איתנו בשער שש! [אריק ברמן מלך
] משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימנו את השיעורים בפסיכו! והוא שלח לי מצגת ממש יפה והקדיש לי אותה. כפרה עליו
משהו רע שקרה לך השבוע: הבייגלה שניסינו להכין יצא שחור משחור!!
וזה שהוא הלך מוקדם. וברצינות - הריבים עם אבא. שיר שלא הפסקת לשמוע: שער שש התחדשות השבוע: לא קניתי כלום תוכנית השבוע: הרווק, היה אחלה פרק. ויותר מאוחר יש את עבודה ערבית בערוץ 2. אמור להיות מעניין. סרט השבוע: להציל את טוראי ריאן - חלק א'. ספר השבוע: ספר הבחינות של לחמן.
מאכל השבוע: עוגת תפוזים של החברהשלאבא. ובייגלה שרוף. P: יציאת השבוע: לא יצאתי, אבל להיות איתו בבית זה לא פחות טוב. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יצא לי לראות אף אחד
אפילו לא אותו ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "לפחות הפעם אין פלסטר בבצק" חח תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: סימולציות, תופרת, לחרוש את הנשמה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היו לי שבועות יותר טובים מזה

שלי

משהו טוב שקרה לך השבוע: צליל ממש אהבה את מה שעשינו לה, שבירת תקופת היובש איי גאס:p, יצאנו כל הזמן משהו רע שקרה לך השבוע: פחדים נוירוטיים מברקים? וכמובן התחושה כאילו אני מפספסת איזה משהו שכולם רואים. שמופיעה כל פעם שאני במחיצתה... אוף שתעלם כבר. אה ואחיין שלי מצונן וזה שבר לי את הלב. הוא כולו משתעל ולא רוצה לאכול)): שיר שלא הפסקת לשמוע: עשיתי פלייליסט חורף מדהים]: וגם דיסקו אינפרנו של 50 סנט. לקח זמן אבל התאהבתי בשיר התחדשות השבוע: OMG. גורנישט. אהה בעצם שרשרת שהיא בעצם המון שרשראות באורכים ומרקמים(?) שונים מקסימה כזו, צמיד אדום ליד עם חמסה. וקניתי גם מתנת יומולדת לחברה ו2 שרשראות ל2 חברות הכי טובות
תוכנית השבוע: סרט השבוע: ילדות רעות בפעם המיליון ספר השבוע: בקשר לשושנים/יהונתן גפן. קראתי אותו פעם ראשונה בגיל 10 or so והוא השחית לי את התמימות. היה קצת מטריד לחזור אליו בגיל 18:p מאכל השבוע: תה נענע והעוגיות של אסיה, האישה גאונה יציאת השבוע: כל השבוע היה יציאה אחת גדולה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הכדורגלן ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: חפשו אותי ברזידנט התוכניות שלי לשבוע הבא: ש"ל, לצאת, חיפה! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:קומסי קומסה :)

N o o s h y

New member
סופסוף לקחתי תמונות מנעהלה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: העבודה אתמול, ניביק ביום ראשון, תפוזים, הסרט ביומשישי אחר הצהריים. משהו רע שקרה לך השבוע: ממ. היה שבוע לא מסעיר במיוחד. שיר שלא הפסקת לשמוע: כלללללל האלבום של בן ארצי. התחדשות השבוע: 'קרוסלה' של בן ארצי. תוכנית השבוע: חח. איי לאב ניו יורק סרט השבוע: גן עדן עכשיו. ספר השבוע: מיכאל שלי/ עמוס עוז מאכל השבוע: מלא ארוחות אצל ממי. טעיםטעים. יציאת השבוע: עם נופרי ביום חמישי בערב. היינו בז'בוטינסקי ואז קנינו מלא שטויות וישבנו באזור מונארט. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את שי בשלישי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שי ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אוף. היה משו ושכחתי. תמונת השבוע: ממש לא מהשבוע, זה מה13.10.07... קלטו את שני הבחורים מאחורה
התוכניות שלי לשבוע הבא: מלא ת"א וכיף בשבוע לפני השבוע האחרון באזרחות! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: משעמם אבל טוב.

N o o s h y

New member
חח. ממש לא,

אינלי מושג מי הם ורק עכשיו שמתי לב שהם נדחפו לתמונה. ובלי קשר אליך, איילת :] יש לי ציטוט מאתמול בערב כשישבתי עם נעה ונופרי: - מה? איפה מדברים פרסית? - בכוש! - בכו'של אימ'שלךךךךךךךךך!!!!1111 חח. זה נשמע מפגר אבל נופרי ואני לא הצלחנו לנשום מרוב צחוק!

גם אניייייי../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אילת! יואו כמה אנשים ראיתי שמה זה התגעגעתי אליהם.. היה לי כייף משהו רע שקרה לך השבוע: יום חמישי היה לי יום כל כך מעייף... כפולה זה פשוט עינוי שיר שלא הפסקת לשמוע: שלמה ארצי, חפירות התחדשות השבוע: 2 ג'ינסים של ביאנקו מהארון של לירז
ו3 חולצות ו2 טרנינגים מפוקס תוכנית השבוע: ורוניקה מארס! סרט השבוע: חיזור מגונה.. או משהו כזה ספר השבוע: לקחתי מעמרי איזה ספר השבוע אבל עוד לא התחלתי לקרוא אותו... אנערף מאכל השבוע: פלאפל 4 הטעמים
יואו כמה אכלתי ממנו יציאת השבוע: אתמול ללא ספק. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חצי שנההההה
!!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עמריקי כמובן... ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "כשאתה מגיע הביתה אתה מתגלחחחחח, כן?" אני עושה הסבה לתימניה באמא שלי
תמונת השבוע: אין לי
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד כל יום ואז סופ"ש צימר לחצי שנה שלנו!!!
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה.

למעלה