סיכום שבועי.

GoOni

New member
אין לי כוח להיסטוריה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הוגשתי על 100 במחשבת ישראל, ואני מוגשת על 95 בהיסטוריה (ולא מגיע לי בכלל), כמעט ולא הייתי בבית ספר, הייתי בים, היה לילה הזוי ונחמד עם בן וחבר שלו, נפגשתי עם אור, המון שיעורי נהיגה שרובם היו טובים, בגרות במחשבת שהייתה בסדר גמור. משהו רע שקרה לך השבוע: לא למדתי מספיק להיסטוריה, וקיבלתי ציון גרוע במתכונת (78. והוא בכל זאת הגיש אותי על 95. כמה מקסים.). סתם, שבוע בסדר גמור כזה. שיר שלא הפסקת לשמוע: arctic monkeys- no buses התחדשות השבוע: ספר- אקסטרה סמול של ליעד שהם (המלצה של מוכרת בצומת ספרים שחשפה אותי להרבה דברים טובים), ושמלה מדהימה מקסטרו. ואין לי כסףףף. תוכנית השבוע: פרוייקט מסלול ב-VOD. סרט השבוע: אוי אוי. משהו דפוק ממש, שכחתי את השם. ספר השבוע: תושבי חדר הילדים- גון בן ארי. מאכל השבוע: אורז. יציאת השבוע: סתם, לים עם בן. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם היסטוריה, חופש גדול:] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אילאיל, עופר. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: שלוּפּי. שם חיבה חדש ונורא מהבחור. תמונת השבוע: טוב, אין לי. חיפשתי. התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים עם היסטוריה, לפגוש כמה אנשים שלא ראיתי הרבה זמן, להיות בתל אביב עם חברות, להיות עם בן. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ארוך ומוזר. הודגש באמצעות מדגישומטיק

josie1986

New member
חם לי בטירוף! (אורנית כנסי)

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי 1000 ש"ח מתנה. משהו רע שקרה לך השבוע: התבטל לנו ברגע האחרון הסופ"ש במלון
שיר שלא הפסקת לשמוע: מתנגן לי בראש "רק בשביל לקבל חיבוק". התחדשות השבוע: לא קניתי כלום האמת, אה בעצם... קניתי מתנות למפקדים שלי. תוכנית השבוע: כוכב נולד. סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: שלג נופל על ארזים, באנגלית. מאכל השבוע: המנה החריפה של ג'ירף, תוצרת בית
יציאת השבוע: לא היה האמת. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להשתחרר!!!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את המחליף שלי. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אנא אערף. תמונת השבוע: עבור אורנית. התוכניות שלי לשבוע הבא: להעביר חפיפה, להשתחרר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה אחלה בחלה סה"כ.

EVE Lights

New member
חמודה אינדיד!

אבל ירוק זה לא הצבע המועדף עליי
שבוע הבא - צלמי איך היא נראית עלייך!

josie1986

New member
חח בכיף אחות.

אני אביא צילומים מהשחרור. היא הירוקה הכי מגניבה שיש, ממש לא ירוק סטנדרטי.

אאאני :]

משהו טוב שקרה לך השבוע: בריכה :] משהו רע שקרה לך השבוע: סתם הייתי עצבנית כזאת לא יודעת : \ שיר שלא הפסקת לשמוע: good buy my lover-james blunt איזה חרישה תקעתי עליו השבוע ; ) התחדשות השבוע: גופיית סבא פשוטה כזאת :] תוכנית השבוע: האקס המיתולוגי
סרט השבוע: הצד שלו הצד שלה ( בפעם השנייה ; ] ) ספר השבוע: " הבטיחי לי "- אין, אין ההרלן קובן הזה פשוט סופר ע נ ק ! מאכל השבוע:מרק של סבתא :]]]] יציאת השבוע: בריכה, מסעדה ; ) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סיום הלימודים עאעאעאעאעעאעאעאעאעעאע סוף כל סוף ! ! ! ויומולדת שללללי כמובן ; ) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ לא יודעת :] ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: " עאאאאאאלק ! " זה ציטוט של עצמי, וכולם צוחקים עליי שאני אומרת את זה :] תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: סיום הלימודים, הופעה בביצפר, מופע סיום שנה של הסטודיו, " שלוותא " עם המשפחה, ו- היוממממולדת שלי :]]]]]] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מגנננניביישן ; )

Small talk

New member
../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי עם אזרחות והלך בסדר,השלמתי עם אמא, אתמול ואתמול היה ממש כיף, הולך להיות לנו טקס בפולין ממש יפה. משהו רע שקרה לך השבוע: מגישים אותי על 83 בהיסטוריה, ועוד לא התחלתי ללמוד להיסטוריה. שיר שלא הפסקת לשמוע: קשה לי לא להתרגש התחדשות השבוע: סכיני גילוח [?] תוכנית השבוע: כוכב נולד 5, כל השבוע חיכיתי ואתמול היה מאכזב. סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: 'עשרה כושים קטנים' אגטה כריסטי. מאכל השבוע: פרנץ טוסט. יציאת השבוע: אתמול למסעדה ולסבתא של חברה, היום לפארק הירקון, מסעדה ולים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם היסטוריה, לסיים משהו שאני תופרת בחוג. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד שאני יודעת עליו. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: ' על תדיגי' עיוות חמוד של אחותי ל 'על תגעי בי'. תמונת השבוע:
ברווזים מהיום בפארק הירקון. התוכניות שלי לשבוע הבא:לחרוש להיסטוריה, לעבור את הבגרות, לחגוג אולי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד דווקא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה..

משהו טוב שקרה לך השבוע:ראיתי אותה וראיתי את נמנמ ואת הקורמניות.. משהו רע שקרה לך השבוע:אני והיא נפרדנו..=\ שיר שלא הפסקת לשמוע:umberella התחדשות השבוע: סיגריות בעיקר תוכנית השבוע: האנטומייה של גריי סרט השבוע:בופור ספר השבוע: אין.. מאכל השבוע:ספגטי מוקרם כזה.. יציאת השבוע:ספגטים:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להסתפר ורעננה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חלי וגוני ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:- תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא:לנסוע לרעננה לנסוע לקניות ולהסתפר.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:היה טוב ונגמר ממש רע

Tin Doll

New member
יאללה

משהו טוב שקרה לך השבוע: אוי אוי החיבוקים שלו. והמכתב מאבא. משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: Porcupine Tree - The Sound Of Muzak התחדשות השבוע: 2 זוגות נעליים מגזית (בתמונה), חולצה מנו ניים, ג'ינס מפולאנדבר, גופיה פשוטה מפוקס. (כן, כן התפרעתי
) תוכנית השבוע: המירוץ למליון, איש משפחה סרט השבוע: 'לגעת במילים'. וראינו אתמול 'מעבר לכל דמיון', לא משהו. ספר השבוע: נקמה של שרה אנג'ל מאכל השבוע: אמממ יציאת השבוע: יום שני לקניון, שופינג עם עצמי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: הנעליים שקניתי (נכון אלו שבצד שמאל מדהימות?) התוכניות שלי לשבוע הבא: אנערף, אני זורמת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו, נחמד הודגש באמצעות מדגישומטיק

coolit

New member
אני רוצה

לשמוע על המכתב מאבא! תכתבי לי באייסי או במסר או משו.. [:

גם אני :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל רגע עם מותק שלי, חברות שלי, מקלחת עם החבר
משהו רע שקרה לך השבוע: מחזור באמצע הים
שיר שלא הפסקת לשמוע: Timbaland ft. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give It To Me.mp3 התחדשות השבוע: מכנס שחור, טוניקה שחורה ומלא פיצ'עפקס אדומים תוכנית השבוע: הבורר סרט השבוע: הדליה השחורה ספר השבוע: אם יש גן עדן
נראה לי שבחיים אני לא אסיים אותו. מאכל השבוע: פיצה... נמאס לי כברררר יציאת השבוע: אתמול. וואי היה פשוט הכי כייף בעולם. הלכנו לאיזה מסיבה של חבר של חבר שלי חחח והיה הכי כייף בעולם.. וגם השיחה הזו שהייתה לי ולו הייתה מקסימה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבת סיום
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עמקי, ערן, אנה... וכיוצא בזאת. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: וואי יש כל כך הרבה... תמונת השבוע: החבר החתיך שלי בפוזה
(שימו לב לקליפס הכה סקסי שיש על השיער שלו
) התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד טיפה, ללכת להשתזף עם גל, מסיבת סיוםםםםם! ובוב
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה :)

הגזמת... זה רייף ../images/Emo3.gif

אם זה לא חולצות צבא זה חולצות צופים. למרות שהיום הוא שם סתם טי שרט לבנה רגילה.. חידוש רציני חחח

למעלה