סיכום שבועי.

paperdoll16

New member
לא נראה לי..../images/Emo54.gif

אבל אם תגידי איזה פורום נראה לך שהיא ניהלה אז אני אוכל להגיד לך אם זה הגיוני בכלל
כפרעלייה. איריס עפה. ואמנם זה לא יפה להגיד- אבל טוב שכך.

paperdoll16

New member
היא שרה מקסים../images/Emo54.gif

היא יפייפה והיא אחלה בחורה. היא תמיד הייתה שרה בטקסים והייתה גורמת לי לבכות. היא באמת מקסימה. אני מתה עלייה.

paperdoll16

New member
היא למדה איתי..../images/Emo54.gif

במגמה. פעם היינו אפילו קרובות. עכשיו כבר בקושי מדברות אבל עדיין- היא אחת המקסימות.

Tin Doll

New member
היא באמת מדהימה

אחת הטובות שם. מאיפה את מכירה אותה?

SNoopY 26

New member
חח תגיד מה הסרט

איתה ועם חבר שלה? והיא הפייבוריט שלי לבנתיים :] יפה ושרה יפה!

ליזיגי

New member
היסטוריה זה מתסכל

משהו טוב שקרה לך השבוע: ערב אוסקרים =]] משהו רע שקרה לך השבוע: ריב עם הצוות שיר שלא הפסקת לשמוע: אין התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: איןן סרט השבוע: איןןן ספר השבוע: חח אין מאכל השבוע: לקבו =]] יציאת השבוע: ערב אוסקריםחחח
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בגרות בהיסטוריה ולסיים עם זה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו כזה :/ ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: איככסססססטוריה תמונת השבוע: הנה מהערב אוסקריםם :) שתראו במה לקחו אותי ועוד 3 חברות שלי, הדייטים שלנו חח מקסימים
התוכניות שלי לשבוע הבא: בגרות, ימי עבודה, הופעה של ילדות קטנות, חזרות, יםםםםםם
ושיזוף במרפסת עם שחף ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה נחמד

svety

New member
טרהלהלה.../images/Emo190.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי 637 בסימולציה בפסיכו', ביליתי את אתמול בערב עם חבורה של אנשים שאני מאוד אוהבת.
משהו רע שקרה לך השבוע: אנחנו לא נוסעות להפלגה
שיר שלא הפסקת לשמוע: כנ"ל.
התחדשות השבוע: 9[!!] ספרים, 2 חזיות, מכנסון לבגד ים.
תוכנית השבוע: כרגיל- גיבורים, משמרת שלישית, 8 כללים פשוטים.
סרט השבוע: ממ שומדבר מעניין?
ספר השבוע: טוב במיטה/ג'ניפר ווינר. איזה ספר מעולה!
מאכל השבוע: סלט יווני בטרבין
יציאת השבוע: יומשני לשבוע הספר, יומרביעי לטרבין פה בעיר, אתמול עם הרוסים שלי.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שומדבר מיוחד.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנאערף. נזרום.
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אני אתכופף בשביל סבתא!" "גושה, אתה מתכופף?!" "רק אם את מבקשת
" ועוד שלל יציאות מפגרות מאתמול בלילה.
תמונת השבוע: אין
התוכניות שלי לשבוע הבא: להתנדב לכמה שעות נוספות בעבודה [בונוסים!!], לא לבלגן את החדר [כאילו שזה יקרה] ולנסות לישון קצת...
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: וואלה מגניב דווקא. מעייף אך מגניב.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
קראת? שרשרי קונדום
[ולא בטעמים, ליבי
]

yaeli87

New member
אפשר לעוף פה...לה לה להלה

משהו טוב שקרה לך השבוע: מאמי שלי,אחותי,אחיינית שלי,סוףסוף מצאתי חגורה!!! אה וסיימתי לקרוא את הספר משהו רע שקרה לך השבוע: האמת,טפו טפו טפו-לא היה. שיר שלא הפסקת לשמוע: כשניקו תתחיל לדבר-צל כבד התחדשות השבוע: חגורת ניטים תוכנית השבוע: מגרש ביתי
אללי איזה פרק היה וכוכב נולד סרט השבוע: לא היה ספר השבוע: אם יש גן עדן מאכל השבוע: הומפרייז ש-א-נ-י הכנתי
יציאת השבוע: מאמי ביום חמישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מאמי וחופש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ליטלי,הילה,מאי,חן,מאמי ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: - תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: בתכנ"ש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצויין

למעלה