סיכום שבועי.

stink

New member
כן ..

בגלל שאיזה חצי שכבה לא שילמו אגרה מתחו לנו את כל העניין הזה הרבה זמן <חיכו עד שכולם ישלמו , מה שכמובן לא קרה> ואנחנו חסרי כל דמיון לכן המסיבה הכיתתית , כנהוג , בברכה . ותודה וזה.. P:

AnGeL DoLlY

New member
את הדרך את יודעת

אל הלב שאין לו סוףףף משהו טוב שקרה לך השבוע: תחילת השבוע היה מעפן לגמרי, הסוף היה טוב :) ראיתי את אריאלה והייתי הרבה עם הבנות בעיקר. משהו רע שקרה לך השבוע: 83 הגשה בהיסטוריה והכייי לא מגיע לי, אני מ--ה הולכת לערער על זה. אהה כן ואכלתי בלי הכרה כמו איזו מפגרת שיר שלא הפסקת לשמוע: THE SWEET ESCAPE של גוון סטפני. "ווהוווווווווו ויהוווווווו" התחדשות השבוע: אמא קנתה לי 3 שורטס מגרמניה, אז זה נחשב :] תוכנית השבוע: כוכב נולד כרגיל. חן אהרוני שלומי ונדב פשוט מעולים
סרט השבוע: ראיתי משהו ביס ושכחתי מה זה היה ספר השבוע: פסיכו מאכל השבוע: עוף סאטה בלחם יין, פשטידת איטריות של סבתא יציאת השבוע: לחם יין והמסיבת סיום של י"ב בחמישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: צו ראשון מחר, בגרות בהיסטוריה, מתחילים קורס, מסיימים לימודים!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לאדעת, לא מישהו מיוחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לקנות בגד ים, להתחיל לחרוש לביולוגיה..וזהו לבינתיים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ההתחלה הייתה מעפנה ביותר, בסוף כבר השתפר.

adiss90

New member
עייף, חולה, בודד, עצוב.

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ היה לי צו ראשון? והלך מהר מאד. שעה וחצי מדרגה.
משהו רע שקרה לך השבוע: אני לא לומדת[תרתי משמע], אני מצוננת ועייפה כל השבוע.
שיר שלא הפסקת לשמוע: Twist again
התחדשות השבוע: מלך החומוס ומלכת האמבטיה(שמור לטיסה), אוכל. לא זוכרת.
תוכנית השבוע: מסדר זיהוי [חזרנו לראות טלוויזיה בערב].
סרט השבוע: ראיתי קצת בTV "בתול בן 40" והחלטתי שאני לא עד כדי כך רדודה, אז כיביתי הטלוויזיה והלכתי לישון.
ספר השבוע: "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה"(הוא מדהים!!! למרות שהביקורת האינטרנטיות לא מהללות, אני דווקא כן.), התחלתי את "אל תגע בזמיר", שעושה רושם ששווה להתעלות על הכתיבה הגבוהה וריבוי הדמויות[או שזה רק בהתחלה ככה].
מאכל השבוע: אמפפ סביח של עובד? לאלאלא! אממ פתיתים של סבתא בשילוב של קציצות ורוטב של דודה שלי. או מרק עם קניידעלך.
יציאת השבוע: חניכת בית קפה חדש באיזור (מסתכם ב-לא נכנסים לשם יותר). עוד כמה פעמים בקניון וסיבוב שכונתי שמטרתו למצוא עבודה לחברה.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללמוד, לישון טוב(!!!)
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מיקי מאוס.
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: הזיכרון שלי עוד יותר גרוע כשאני עייפה.
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד וזה P: אהאה !! יש יומולדת לחברה ולא התארגנתי עם שום מתנה. >< אז זה.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עייף.

THE ronch

New member
אוקידוקי

משהו טוב שקרה לך השבוע: המממ...הייתי בים פעמיים, השתזפתי, וגם היה לי כיף עם איזה אחד חמודחמוד משהו רע שקרה לך השבוע: בגרות בהיסטוריה
שיר שלא הפסקת לשמוע: Apple tree- Arikah badu התחדשות השבוע: דוגרי אין. פקט ווינסטון לייט? אה וגם מצאתי את השלייקס סקוטיים של בנג'ו באחת המגירות שלי אז זה כאילו חדש
תוכנית השבוע: פרויקט מסלול! סרט השבוע: הסרט על טופאק שאקור (דוקו') ספר השבוע: מיקוד להסטוריה א' 2007
מאכל השבוע: המבונגר של אודאון יציאת השבוע: המממ ההיא בין שבת לראשון. אצל בנג'ו, אח"כ באדום, אח"כ בים, אח"כ אצל איזה אחד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעה של הליידי טרולולולולו אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מממממ
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: מוּצ'קי
תמונת השבוע: יש דווקא אבל סיון עוד לא העלתה את זה למחשב התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, ללמוד ללשון, לפגוש את שרוניפווווווווו והופעה של הליידי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בנזונה

OverSharing

New member
יומעבודה!../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמ..אמ..אמ.. לא נראה לי שהיה משהו טוב באופן משמעותי. אבא ואמא טסו? חח משהו רע שקרה לך השבוע: לודעת. שיר שלא הפסקת לשמוע: למי היה זמן לשמוע שירים]: התחדשות השבוע: חחחחחח תוכנית השבוע: מועדוןלילה סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: שוקולד]:]: יציאת השבוע: - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ימי עבודה מטורפים!!1 לסיים את הבגרות הטיפשית. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שכב"ג אופק.:| ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: - תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: בואו נראה. מחר זה לחרוש, יומשני בגרות וימעבודה, שלישי יומפעילות, רביעי-חמישי ימיעבודה, שישי יומפעילות, שבת יומעבודה. הייתי מסכמת את זה בצופים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר:]

OverSharing

New member
ותמונת השבוע..../images/Emo103.gif

סתם עברתי על תיקיות ומצאתי אותה צילמתיאותה מזמן לעבודה משעממת בצילום ופתאום היא ממש תפסה לי את העין:)

*כותרת מצחיקה*

משהו טוב שקרה לך השבוע: השביתה באה לי בטוב ועשיתי השלמת שן משהו רע שקרה לך השבוע: לא ממש שיר שלא הפסקת לשמוע:צועקים על אהבה-סינרגיה התחדשות השבוע: שן שלמה! תוכנית השבוע: מחשבות פליליות סרט השבוע: זיכרונותיה של גיישה שעתתים של הנאה רצופה ספר השבוע: איך היא עושה את זה מאכל השבוע: לא ממש יציאת השבוע: הלכנו לבריכה כל החבורה (הבנות) ו2 בנים היו קטעים מטורפים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא ממש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא ממש ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "נו נכון אנה אני סתם התחלתי עם אנה והיא התערבה מה אני אשם?" (בבריכה אחרי שהוא מרח עלי שוקולד) ואני בתגובה "נו למה כולם מתחילים איתי?" ועוד צעקתי את זה אז חצי מהבריכה הסתכלה עליי תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא:איןן ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:ס22ה לפנים

:]

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי את המבחנים ועוד עם ציונים טובים: ברהצ ביניים - 105(מקסימלי) אנטומיה מסכם - 95(שזה קצת אכזב, כי טכנית התבלבלתי בין שמאל לימין! אני הילדה הכי מפגרת ביקום) פרמקולוגיה - אקבל את התוצאות רק בראשון, אבל טפו טפו טפו הלך טוב משהו רע שקרה לך השבוע: המבחן עצמו בברהצ... התאפקתי לא לבכות שיר שלא הפסקת לשמוע: יותר מדי התחדשות השבוע: מה יש לי לקנות. תוכנית השבוע: מ... צפיתי במסודרים במחשב סרט השבוע: לא ראיתי ספר ספר השבוע: לא קראתי ספר מאכל השבוע: של בית יציאת השבוע: לא הייתה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הרבה שיעורי ברהצ? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ]: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "זה כאילו יש לכם רסר בחולון, זו העיר הכי מדוגמת בארץ" על המיץ בחדר-אוכל: "זה מתחיל בטעם של מים ונגמר בטעם של חומר ניקוי" "תגיד, בחקירה האפידימיולוגית יש אפקט של עשן ואור אפלולי כזה?" תמונת השבוע: :) התוכניות שלי לשבוע הבא: מבחן אמצע בטראומה וטיפול בפצוע... האימה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר הודגש באמצעות מדגישומטיק

Lost Lullaby

New member
מיאו

משהו טוב שקרה לך השבוע: רובו האמת משהו רע שקרה לך השבוע: היומולדת היה מבאס ברובו שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: חח טוב. 2 חזיות, 3 זוגות תחתונים, תחתוני דפוקותי, 2 גופיות, קוביה שעל כל צד רשום מקום אחר שאפשר לעשות בו סקס, ספר, סבון בצורת לב, דיוידי של הראיון עם הערפד, מסגרת דיגיטלית, עוד חולצה, 2 שרשראות, הרבה פרחים, עוד משהו? בטח פספסתי תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: שוקולד יציאת השבוע: אתמול למקס ברנר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "האצבע נסגרה לי על המגירה" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד לסוציו ולעבוד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה :]

e l u l a

New member
הפסקה קצת מהסטוריה../images/Emo153.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סתם היה נחמד.. קפצתי בחבל, יצאתי עם דקל, לקחתי את אוריה למסעדה, הפעולה ביום שישי בערב היתה מצחיקה.. כל מיני. משהו רע שקרה לך השבוע:אבא שלי ממש עיצבן אותי:/ , ו87 ציון הגשה בהסטוריה.. שנה שעברה היו לי ציונים יותר נמוכים והיא הגישה אותי על 90 אז למה עכשיו פחות..?[זאת אותה מורה]. שיר שלא הפסקת לשמוע:הייתכן-דניאל סלומון
התחדשות השבוע:גופיה מפוקס מיום חמישי שיצאתי עם דקל..ממש יפה דווקא! תוכנית השבוע: סרט השבוע:שודדי הקאריבים 3[עם דקל]. ספר השבוע: מאכל השבוע:קובבס אצל סבתו'ש בשישי בערב! יציאת השבוע:בשישי לא יצאתי חוץ מהפעולה.. אז אפשר להגיד שיום חמישי שלקחתי את אוריה למסעדה, ואח"כ נסעתי עם דקל לישפרו סנטר והסתובבנו וראינו סרט. היה ממש נחמד. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם הבגרות בהסטוריה וסופסוף יסתיים המקצוע הדוחהההההההההההההה הזה! ואנחנו מתכננות לצאת למסיבה כמה חברות.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: את כלכך יפה הייתכן[נדבקתי לשיר הזה] תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:לסיים עם הסטוריה, ימי עבודה[כןכן שחר את תראי אותי בימי עבודה!!
], ומסיבה כנראה בשישי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:חמוד.

שבוע מוזר. כן כן. מוזר.

משהו טוב שקרה לך השבוע: אכלתי הרבה גלידה, סיימתי לקרוא ספר וחזרתי לכתוב. משהו רע שקרה לך השבוע: אמא ערכה ביקור פתע בדירה, התלוננה על המפגע התברואתי שהיא מהווה והנזק שהעשן וריח הגוויות שאופפים אותה עושים לחור באוזון, ולבסוף אף הבחינה בג'וינטים הסרוחים להם בכל מקום מעולפים מהחום וכמעט איבדה הכרה. אממ. וגם איזה בחור אחד, שהתחלתי לחבב למרות שהיה עדיף בהרבה שיחסינו היו מסתכמים ברמת הסינון הטלפוני. שיר שלא הפסקת לשמוע: Son of Sam של אליוט סמית', ועוד כמה מהחדש של הארקטיק מאנקיז, שאני נורא מנסה לאהוב אבל פשוט לא עושה לי את זה. התחדשות השבוע: אני לא קונה כלום, גאד דמיט! ממש כלום! אז איך זה שאני עדיין מתרוששת?...;[ תוכנית השבוע: לא זכור לי שראיתי טלוויזיה בכלל... סרט השבוע: כנ"ל ספר השבוע: סיימתי בשעה טובה את "החיים הם במקום אחר" של קונדרה שאני סוחבת איתי כבר חודשים, ועכשיו אני מנסה ללהטט במקביל בזמן הפנוי המועט שיש לי [ובדר"כ מנוצל לישיבה במרפסת עם בירה והתמרמרות על חיי הקשים בזמן שכולם מגלגלים עיניים ועוברים נושא] בין קובץ סיפורים של קפקא, קובץ קטעים של בוקובסקי וכמה כתבי עט של שירה חדשה שאני מנסה להבין מה לעזאזל הם מנסים להגיד. מאכל השבוע: גלידה, יהה! ורצוי גלידה פיצוץ של מקדונלד'ס, עם שברי אוריאו והרבה סירופ שוקולד. ^^ [מנה שנאכלה עד תום בעקביות יום-יום במהלך השבוע, כאשר כל פעם אני נשבעת שזו באמת באמת הפעם האחרונה] יציאת השבוע: לא היו יציאות כיפיות השבוע, באמת שלא. :[ היציאה היחידה שיכולה להתחרות על התואר היא פשוט הביזארית מביניהן- שיטוט רומנטי על שדרות בן גוריון עם גלידה שנוזלת עליי מכל עבר ובחור שלעולם כנראה לא אצליח להבין שמהגג לידי על הדיאלקטיקה של האדון והעבד וכמה שאני יפה ולמה אני אוכלת כמו ילד בן 7 למען השם תשתטפי כבר ידיים. או בעצם יציאה אחרת, סימפטית יותר- לא איזה דייט סוער בערב, אבל יום שישי שלם והדוניסטי להשחית שנוצל ע"י שותפתי ואני לסיור בוהריים ברחובנו הקט, כולל עצירות רנדומליות לבזבוז כסף מיותר- 3 מנות סושי, אייס קפה, טארט פאקינג נוטלה, בירה, מנטוס, והומלסים. זה היה יקר, זה היה מטריד, זה עשה לשתינו כאב בטן בכלל לא רציונלי, וזה היה הכי טוב שיש.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עוד שבוע סטנדרטי ומתסכל בצבא. שום דבר מיוחד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת אם אני רוצה, נו. אנ'לא יודעת כלום. :[ ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אני רוצה לשכב איתך ברמה המטהפיזית" תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: לעזוב את הארץ ולהשתקע בשכונות העוני של כרתים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מוזר. בעיקר מאוד מאוד מוזר.

MC SammY

New member
I wanna lay with you on the mountains

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום חמישי בת"א
,הכתבה שלי על ישרא התפרסמה. משהו רע שקרה לך השבוע: העבודה [די נמאס לי ממנה כלכך...] ואתמול בלילה עם חברה שלי שפשוט הקיאה ת'חיים שלה ודיברה המון שטויות. שיר שלא הפסקת לשמוע: רוי אדרי-כבד לי התחדשות השבוע: 3 גופיות חדשות ואולסטאר
תוכנית השבוע: מי רואה טלויזיה בכלל סרט השבוע: כנ"ל ספר השבוע: לונדון בפיתה-ליעד שהם מאכל השבוע: סנדוויץ' חזה עוף בקפה מצדה
יציאת השבוע: ת"א בחמישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ביתריק
!!, לעבור ת'מגן בביולוגיה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש הרבה. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "יש לי חול בבה" (אני במבטא ערבי
), "וואי הם כלכך צריכים להזדיין.." (חברה שלי חווה את דעתה על זוג שאנחנו מכירים) תמונת השבוע: אין לי כוח להעלות התוכניות שלי לשבוע הבא: ביתריק, לסיים לעבוד כבר, לעבור ת'מגן בביולוגיה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה כזה

paperdoll16

New member
כוכב נולד 5 ../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי עם חברים בצילומים של כוכב נולד 5 וצרחנו הרבה "עדי, עדי, עדי, עדי" וכאלה.. היה כיף לגמרי. חוויה מטורפת. וכל כך מוזר לראות אותה על הבמה ככה ועם השיער והתלבושת ששמו לה. פריקי. אבל היא כל כך מדהימה. משהו רע שקרה לך השבוע: עזבו. שיר שלא הפסקת לשמוע: שילה פרבר-שתשתוק כבר ואוכל ללכת התחדשות השבוע: משבוע שעבר- אמא קנטה לי וואנס יפות..
ואתמול צבעתי לשחור. קצת מוזר לי בלי האדום אבל כולם אומרים שזה דווקא יפה. לא יודעת. עוד לא החלטתי. תוכנית השבוע: כוכב נולד 5!!!! (סתמו, מותר לי להתלהב! עדי שם!) סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע. ספר השבוע: צלה של הרוח. מאכל השבוע: אפונה. יציאת השבוע: אתמול. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: רונה קינן ביום שישי בצהריים וליידיD מארחות את מאור כהן ושורטי בערב
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שיר. אבל אין לי זמן בשיט אז זה לא יקרה. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "גל! תעשה לו ילד!" (תוך כדיי הצבעה על ידיד הומו שלי
) תמונת השבוע: עדי. למרות שזה ממש מוזר לראות אותה ככה. אבל שיהיה. התוכניות שלי לשבוע הבא: שי הרמטכ"ל (אירוע כזה ליתומי צה"ל), סיור עם משפחות שכולות בצפת, טיול מחלקתי לרמת הגולן, הופעות בסופ"ש. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר.

Shusho

New member
היא מהממת לחלוטין

היא מנהלת/ניהלה במקרה פורום בתפוז פעם? ומי עף בסוף? לא ראיתי

למעלה