סיכום שבועי.

EVE Lights

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo126.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

רייל

New member
Baby, don't you hear it callin' me?

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי את עדן, ראיתי את דניאל, ראיתי את מגי (!), עברתי את המגן בספרות, פיתחתי תמונות. משהו רע שקרה לך השבוע: ליל יום רביעי. כל כך עצוב. שיר שלא הפסקת לשמוע: הפסקול של הדוויג, וצ'יפ טרילס של ג'ופלין. ואיזשהו שיר של איירון&וויין שאני אף פעם לא זוכרת איך קוראים לו. הו, ו'שותפים' של איינשטיין. התחדשות השבוע: תמונות, סיגריות, אוכל, כרטיסי אוטובוס ורכבת, צבע בלונדיני-ג'ינג'י בשיער. וצבע אדום כהה שקניתי. תוכנית השבוע: 'בנות גילמור' לעולם ועד. סרט השבוע: ממ, לא יודעת. ספר השבוע: 'ארבעה מכתבי אהבה', עדיין קוראת אותו. מאכל השבוע: סביח בייבי. יציאת השבוע: אני ודניאל יצאנו לצלם ברחבי גבעתיים, יצא מוצלח. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חג המוסיקה הבינלאומי, חלוקת תעודות, לסיים כבר עם היסטוריה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל מיני. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא זוכרת. תמונת השבוע: Riley in Wonderland! התוכניות שלי לשבוע הבא: להיות שמחה לשם שינוי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסך הכל היה שבוע חביב, אבל זהו.

little shorty

New member
אין לי תמונות חדשות מהזה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הריקוד שהכנו לבד נכנס למסיבת סיום והוא יצא הכי יפה בעולם, הקטנתי את הטבעת סוף סוף, לקחתי את המשכורת מהפיצה, עזבתי את הפיצה, הבאתי לו את המתנה, עשינו לנו ערב כיפי במסעדה וסתם טיולים כאלה. משהו רע שקרה לך השבוע: הוא התאשפז,אני לא הרגשתי כל כך טוב, החזרות והעבודה הורגים אותי, פיספסתי יום עבודה, לחץ נוראי בכלל. שיר שלא הפסקת לשמוע: lose my breath - destiny's child השיר של הריקוד נו התחדשות השבוע: 4 ספרים דנדשים משבוע הספר. תוכנית השבוע: המירוץ למיליון סרט השבוע: לדפוק חתונה ספר השבוע: עוד מעט מתחילה משהו מאכל השבוע: רביולי בטטה
ושוופס אפרסק מוגז עדין יציאת השבוע: למסעדה איתו היה כזה טוב משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המסיבת סיום!והספר מחזור. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו כמה שיותר למרות שזה לא ממש יצא לפועל ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "את רוקדת הכי יפה בעולם" "את תשתתפי בחלק היותר קשה של הריקוד, בקבוצה השנייה" "אבל אני לא יודעת אותו, הוא קשה!" "אני סומכת עליך שתלמדי אותו ותעשי אותו הכי יפה מכולם"
תמונת השבוע: אין לי תמונות התוכניות שלי לשבוע הבא: תכנ"ש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לחוץ ומעייף. הסופ"ש הזה כל כך במקום.

Tin Doll

New member
ראית את העונה השביעית?!

איך צרחתי משמחה שיוצ'ינה וג'ויס זכו ולא רוב ואמבר!!!!!!! ואני לא מבינה מה הקטע של העונה החדשה, משפחות? כאילו.. את מי זה מעניין, איך אפשר להקשר למשפחות למרות שהילדה הקטנה ממש מתוקה

ברר

משהו טוב שקרה לך השבוע: היו מליון בערך. יום ראשון בשבוע הספר, יום שלישי המסיבת פרידה בים, כל השבוע בבסיס...:) משהו רע שקרה לך השבוע: קצת עכשיו מעיק לי ולא ברור מה הולך עם היציאה היוםD: שיר שלא הפסקת לשמוע: "איזה כוסית משגעת" בשבת שעבר, וזהו?>: התחדשות השבוע: ספרים? ופן... וזהו לדעתי תוכנית השבוע: אנערף, מי רואה טלוויזיהP: סרט השבוע: לא יצא לי לראות ספר השבוע: עשרת הדיברות, ואתמול בתורנות התחלתי לדפדף ב"ספר טיסה"P: מאכל השבוע: פסטה
יציאת השבוע: אמממממ אנערף היו כמה דברים חביבים.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טאקייייייייייי [עזבו] ופסטיבל בשקל בביתשמש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שני ידידים שלי [אחד מהם זה בטוח, השני אנערף] ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: היו שנייםD: הראשון היה משו בסגנון "הפה שלי היה פתוח לרווחה עכשיו ולא נכנס לי כלום" [בעקבות סרטון על זונה שמתלוננת ופותחת תפה ונכנס לה לפה זין או משו>:] "כל העניינים חקוקה בסלע" [אני מפגינה עברית למופת] תמונת השבוע: טוב, פן. קצת חשוך, תתמודדו התוכניות שלי לשבוע הבא: יום ראשון מטבחD:, שני טאקי ושבוע הספר, שלישי פסטיבל בשקל ובצהריים רוני כנראה [ידיד שלי], רביעי אנערף, חמישי אנערף. באחד מהם גם הולכת לבקר חברה בקורס:) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה ביותר!:)

stink

New member
ויהי

מגניב הפסטיבל הזה בשקל גמני הולכת . אגב זו אולגה , שכבה מתחתייך בברנקו , למקרה שתשאלי מיזו

:O |שוק|

ח לרגע באתי לשאול איך ידעת מי אני ואז נזכרתי שהייתה שם תמונה שליD: ח תכלס כל בית שמש והאיזור יהיו שם:)

stink

New member
אהאה

כי זה נדיר שמביאים לפה משו כזה , אז כולם נוהרים בהמוניהם.. מקווה שלא יאכזבו .

../images/Emo65.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היינו ביחד הרבה. ולא היה שום דבר שאפשר לקרא לו "רע" השבוע. וגם לא היה יותר מידי זמן להשתעמם כי כל יום עשיתי משהו נחמד. משהו רע שקרה לך השבוע: כמו שאמרתי למעלה, אין משהו שאפשר לקרא לו רע. אבל כל מיני דברים שאנשים עושים סתם יכולים להציק. שיר שלא הפסקת לשמוע: blink 182 - i miss you. דימה אפילו שלח לי וולפייפר שלהם לפני שנייה עם השם של השיר ואמר לי "השיר שלך", חמוד. התחדשות השבוע: חולצה פס חום-ירוק, מפוקס. תוכנית השבוע: פרויקטY וסופר נני באמריקה. סרט השבוע: שודדי הקריביים 3 ספר השבוע: פסיכית, לא עוד לא סיימתי אותו. מאכל השבוע: מ.. לא יודעת. D: הקוסקוס של אמא של רז, אולי? יציאת השבוע: כל השבוע היה נחמד. בעיקר אתמול כשהיינו בסוג-של הופעה של כל תלמידי מוזיקה בצמח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למצוא עבודה[!!] ;( אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין לי מושג. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: חח יש המון ציטוטים מצחיקים אבל אלו בעיקר בדיחות פרטיות כאלו שאנשים לא ממש יבינו :] תמונת השבוע: כמו סתומה. התוכניות שלי לשבוע הבא: לצאת עם חברים, ללכת לכנרת אולי, למצוא עבודה. כל מיני כאלו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בכיף

למעלה