סיכום שבועי.

Summer moved on

New member
../images/Emo210.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עבדתי כל השבוע עם הילדים המקסימים שלי, אירוע משפחתי ממש מרגש, ים אתמול! משהו רע שקרה לך השבוע: היסטוריה!!11, והשתזפתי בצורה הזויה לגמרייי. שיר שלא הפסקת לשמוע: - התחדשות השבוע: - תוכנית השבוע: הדרך לאהוב בVOD. סרט השבוע:- ספר השבוע: אם יש גן עדן/רון לשם מאכל השבוע:סלט כרוב:< יציאת השבוע:ממ לא יצאתי. היה ת'אירוע, זה נחשב? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם הסטוריההה, החתונה של בתדודה שלי, להמשיך לעבוד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שירי ואופק
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: ענבלי המתוקה מהבייביסיטר "דיי כבר לדבר על שוסי! אני שונאת שוסי! שוסי זה מגעיל!" [סושי.........זה היה מצחיק באותו רגעP:] תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: NO MORE היסטוריה!, עבודה, מפגשי פולין, החתונה:)) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אממ דווקא היה שבוע טוב, מלבד העובדה שצריך ללמוד הסטוריה. אני מתנחמת בעובדה שזה ייגמר מחר:}

חונכת ת'פינה :]../images/Emo121.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אחיין שלי היה פה והייתי איתו מלא...התגעגעתי :] גם הלך סבבה בהסטוריה מוגבר משהו רע שקרה לך השבוע: אני והקטן לא יותר מידי הסתדרנו... שיר שלא הפסקת לשמוע: אין ממש התחדשות השבוע: חזיית סטרפלס [עצוב] תוכנית השבוע: ניפטאק וכוכבנולד [העונה הראשונה שאני רואה חחח] סרט השבוע: השטן לובשת פראדה, כי זה הסרט היחיד שראיתי השבוע... ספר השבוע: - מאכל השבוע:לחמניה עם שניצל יציאת השבוע: לא היו יותר מידי, אז שיהיה יומשישי טיילנו בערב במושבה הגרמנית וממש יפה שם.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם הסטוריה!!11 והמסיבתסיום של אחותי שהיא סופסוף חוזרת הבייתה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ענתי [!!] ורותם ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: פיצקופיצקו [במבטא איטלקי] תמונת השבוע: הבנות בשכבה מחופשת ל"מעשה בחמישה בלונים" התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים הסטוריה!!! שיעורי נהיגה, עבודה, להפגש עם ענתי ורותם וגם עם עינבר אם יהיה זמן ומסיבת סיום לאחותי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר מינוס

tink 16

New member
../images/Emo203.gif "תגידי לו שלא יחשוב שאת מלאך.."

משהו טוב שקרה לך השבוע: חצי שנה עם החבר
משהו רע שקרה לך השבוע: אממ המחזור לא היה הכי סדיר שיר שלא הפסקת לשמוע: נוצה ברוח התחדשות השבוע: שמלה מ"הגפן" בשנקין,תיק מנחלת בינימין, תחתונים תוכנית השבוע: לא ראיתי טלוויזיה בכלל.. סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: אני רוצה לקרוא כבר "אם יש גן עדן" מאכל השבוע: טבעול
יציאת השבוע: עם הכיתה לים ביום שבת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש גדוללל!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החבר ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: בים- חברה:"אוייי תראו איך הדג הקטן ישן" חברה אחרת:" לא שיילי...הוא הלך לעולמו בטרם עת" תמונת השבוע: מהים עם הכיתה..אמצעית
התוכניות שלי לשבוע הבא: ים,להיות עם החבר, ללמוד ללשון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כיףףף

AnGeL DoLlY

New member
ממש!! ../images/Emo45.gif

מזכיר לי את הימים הטובים בים שגם אנחנו הצטלמנו ככה ;)

למעלה