סיכום שבועי.

use your guns

New member
אומגאד, מה עבר כבר שבוע??!?!?!?

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל השבוע הייתי עם אמא בסידורים והיה כייף, ראיתי את אריאלההההה,93 בהסטוריה! משהו רע שקרה לך השבוע: לא הספקתי להוציא כרטיס עובד, בגלל שהרופאה לא הסכימה לתת לי עד שיגיעו הבדיקות דם :\\\\ שיר שלא הפסקת לשמוע:גוד ביי מאי לאבר התחדשות השבוע: מעמד לדיסקים,עיפרון שחור תוכנית השבוע: האקס המיתולוגי וקוויקי! סרט השבוע: עידן הקרח!! ספר השבוע: - מאכל השבוע: מממממ ארוחת בוקר בלחם יין, השופטות של סבתא היום יציאת השבוע: ארוחת בוקר עם אמא בלחם יין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם הסטוריה לכל החיייייייים,תעודות, דיאטנית. מתה לראות כמה ירדתי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: סתם בא לי לראות את יאיר ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא עולה לי תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: ים ב20.6, לצאת עם קרן ואוש לאנשהו, אזכרה לסבא ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נייס

©big smile©

New member
אני כ"כ מותשת.

משהו טוב שקרה לך השבוע: מסיבת סיום, אפטר פארטי, נגמר לי המלווה ונהגתי הרבה לבד. משהו רע שקרה לך השבוע: אבא של ספיר נפטר. שיר שלא הפסקת לשמוע: הטראנסים של אתי התחדשות השבוע: סיגריות, צמיד מדיווה. תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: ארוחת בוקר בנאפיס יציאת השבוע: המסעדה ביום שלישי אחרי המסיבת סיום, עם המשפחה וספיר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור את הלחץ של סוציולוגיה, פסיכולוגיה ומוזיקה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יונית, בעיקר ביום רביעי. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: צרחות מטורפות שלי באוטו עם ספיר, כשנגמר לי המלווה
תמונת השבוע: זכויות למיכלי המוכשרת שלי. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד טוב לסוציולוגיה, פסיכולוגיה ומוזיקה, ולעבור את הלחץ הזה כמו שצריך. לקנות מתנה ליונית, ולכתוב לה מכתב, ליום רביעי. להיות הרבה עם ספיר. לעבוד? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצויין, עד היום.

EVE Lights

New member
כואבת לי הרגל.

משהו טוב שקרה לך השבוע: נשארו לי עוד 4 אותיות בלבד (!!!) לכרטיסיות וסיימתי עם החרא הזה!!
משהו רע שקרה לך השבוע: חחח היה כזה שבוע נוראי.
אביב היה אדיש אליי בתחילת השבוע והייתי גם במחזור (=רגשי במיוחד). וגם לא ראיתי אותו ברביעי.
קיצר קקי לא נורמלי. וגם קניתי אוגדנים לפסיכומטרי ואיככככ בא לי למות. שיר שלא הפסקת לשמוע: Jack Off Jill - Fear Of Dying התחדשות השבוע: שורטס ג'ינס מפול אנד בר (200 שקל) תוכנית השבוע: האקס המיתולוגי וקוויקי (שבוע הבא האלופה חוזרת!
) סרט השבוע: אושן 13 של שישי שעבר.. ספר השבוע: לא ולא מאכל השבוע: אני לא כ"כ אוכלת. מממ. אגוזי קשיו?
יציאת השבוע: לא היה משו מיוחד. היום החלטתי שיוצאים לתל אביב אז אני מקווה שיהיה כיף. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעשות אוגדן. או יה. וסימולציה ראשונה. או יה (2). אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אביב כמובן ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "סרטן באף" תמונת השבוע: אין! התוכניות שלי לשבוע הבא: ראשון פסיכומטרי וחתונה, שני שלישי כרטיסיות ושיעורי בית, רביעי סימולציה ראשונה
ואביב בערב. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ממש לא משו.

JuSt A GiRl 94

New member
וואי שבוע הבא נגמרים הלימודים!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: אין ,סורי
חוץ מזה שהילה מדהימה משהו רע שקרה לך השבוע: יועצת זונה, מאיה לא עונה, קרובת משפחה נפטרה, סדנה דפוקה, ליז, וכל שאר השבוע שיר שלא הפסקת לשמוע: לא שמעתי הרבה מוזיקה התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: אין יציאת השבוע:יו, אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לדבר עם הילה? יוו איזה פטתית אני. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מתנאל!!!! ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא זוכרת... תמונת השבוע: אין לי כוח התוכניות שלי לשבוע הבא: לדבר עם היועצת (איכ) והילה (יש!), ללכת לקניון לצמצם, לקנות מתנה לאמנדה, לסיים לימודים....מוצאי שבת יהיה סדנה?? מקווה...! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא, וכשאני עוברת על הסיכום השבועי הוא נשמע ממש ממש רע.

ShiRa1101

New member
עבר מהר..

משהו טוב שקרה לך השבוע:הכרתי אנשים חדשים והיה נחמד..=)
משהו רע שקרה לך השבוע:נשברה לי העדשה במשקפיים אחרי שבועיים..
שיר שלא הפסקת לשמוע:בינונימי-אריק ברמן הייתכן-דניאל סלומון
התחדשות השבוע:סטרפלס מהממת,חולצה מדהימההההה מגריפ ועוד שמלה כוסונית מגריפ:))
תוכנית השבוע:"האקס המיתולוגי" ו"חברים"[כמו תמיד;)]
סרט השבוע:אין
ספר השבוע:אין,חוץ מאחד שקראתי ביריד של מצעד הספרים ושמחו הוא שירלי;]
מאכל השבוע:קישוא ממולא של אמא
יציאת השבוע:לים ולעיר
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:יום ראשון-ספורט אתגרי מהבצפר!סנפלינג ובלגנים@!@וכמובן סוף בצפר:)
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אין
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:ממ אין
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:לעשות כייף
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:היה שבוע פעיל!:)

ShiRa1101

New member
והתמונה.........

שכחתי לצרף להודעה;] וחחח התמונה כמו שאתן רואות לא בדיוק מהשבוע/השנה/העשור אבל חיפשתי ומצאתי אותה=) והילדה שבתמונה שונה ממני כ"כ עכשיו..היא תמימה,ילדותית וחסרת דאגות.. די שונה ממני נראלי:)

אמ...

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום כייפי בת"א. משהו רע שקרה לך השבוע: אין. שיר שלא הפסקת לשמוע: התחלות- יזהר אשדות התחדשות השבוע: אלבום של יזהר אשדות. תוכנית השבוע: מתחילות מחדש. סרט השבוע: אמרתי לך. ספר השבוע: אין. יציאת השבוע: ת"א. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללמוד
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה בטח. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר גמור דווקא:) שיהיה סופ"ש נעים לכולנו.

אוקיי

משהו טוב שקרה לך השבוע: הגנרלית של ט'ניקים הייתה יפה משהו רע שקרה לך השבוע: זו הגנרלית שלהם, פאק, הם עוזבים!
שיר שלא הפסקת לשמוע: אמש - אביב גפן, אולי - אביב גפן התחדשות השבוע: סיידליפ מזוייף
+ שתי חולצות תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: בלינצ'ס
[מאכל השבוע זה לא חייב להיות בהכרח משהו שאכלתי הרבה, נכון?
זה משהו שאכלתי פעם אחת השבוע אבל הוא היה הכי טעים
] יציאת השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא רוצה ששבוע הבא בכלל יגיע, אבל אם כבר אז גיחה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו... ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "זה כלל וכלל לא מצחיק!" / "נעלמה תלמידה?! זו וודאי הלצה של אחד התלמידים..."
תמונת השבוע: אין
התוכניות שלי לשבוע הבא: להיות עצובה הרבה. לא רוצה שייגמר. אני כ"בר מתגעגעת... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר

Over My Head

New member
בעעע...../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: דיברתי עם נטי והבנתי כמה דברים חשובים על עצמי (וואו כמה עמוק
)אה ו-מצאתי את כלב חלומותיי!!!!!טרייר מעורב עם פודל...ראיתי אחד כזה אצל שכן שלי...יוווווווווווווווווווו איזה מאמי!!!אני מתה לאחד כזה
משהו רע שקרה לך השבוע: עשיתי משו מגעיל בטירוף לחברה שלי(ראה ערך קיטורים
) שיר שלא הפסקת לשמוע:הממ...מספיק בנאדם-מוניקה סקס..התאהבתי במילים שלו
התחדשות השבוע: חולצה מזארה...מזה חמודה...אולי אני יעלה תמונה שלה בקרוב
תוכנית השבוע: מגרש ביתי...ווואי היה כזה פרק מדהיםם
סרט השבוע:לא ראיתי...
ספר השבוע: כמה זמן לא קראתי ספרים...לא טוב...
אז שיהיה עדיין "בראש של גידון"...של שרה משהו..אחלה ספר
מאכל השבוע:אורז...פיתחתי לי חיבה עמוקה למאכל הזה השבוע...
יציאת השבוע:לא דעת... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעשות משו עם עצמי?אה..ו-בריכה בלילה עם כל הבצפר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בת דודה שלי באה לארץ!!!
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: חחח...היינו במועצת מחנה, ואנחנו צריכים להכין מושמושים אז התחלנו לחשב כמה כל דבר יעלה לנו וזה...וחני אמרה זה יעלה 5 בשקל..וזה יעלה 10 בשקל...חחח אחרי איזה כמה פעמים כאלה חלי התפרצה עליה..היא עושה לה-איפה את גרה, בסין?איפה את מוצאת כל כך זול?!...(טוב..זה היה מצחיק כשהייתי שם
) תמונת השבוע: הוא כזה חמודדדד!!! התוכניות שלי לשבוע הבא:לעבור אותו בשלום... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:חרא...כמו תמיד
אבל היו גם כמה דברים כיפים

SNoopY 26

New member
איף יו סי אס אין דה קלאב

גיב איט גיב איט טו מי משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ...בלחם יין עם הבנות היה מצחיק. וסתם יום שהייתי עם חברה אצל חברה והיה מוי מצחיקוכייף:] משהו רע שקרה לך השבוע: 40 בהיסטוריה שיר שלא הפסקת לשמוע: HOW TO SAVE A LIFE התחדשות השבוע: 2 שמלות יפות ממש, אחת צהובה ארוכה ואחת מיני סגולה כזאת. תסגולה אולי אני מחליפה אבל תוכנית השבוע: אקסטרים מייקאובר סרט השבוע: ספידרמן 3 ספר השבוע: סיכומים בהיסטוריה. הם בעובי של ספר! מאכל השבוע: עוף סאטה בלחם יין יציאת השבוע: לחם יין? חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור את הבגרות בהיסטוריה ואמן שילך טוב, ומסיבה מפציצה שאמורה להיות ב 21.6 אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין ממש אחד כזה. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: טי טה טיייייייייייייייייי תמונת השבוע: --- התוכניות שלי לשבוע הבא: קוסמטיקאית בדחיפות, ים לפחות פעם אחת, ומסיבה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: תכלס עבר אחלה שבוע. היסטוריה ביאס לי תתחת אין מה לעשות. אבל בכללי כל יום עשיתי משו והייתי עם חברים וראיתי חברה שהתגעגעתי אלייה ממש.

stink

New member
נומ נומ.. גם החדשה רוצה לענות../images/Emo98.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדת לאחי הקטן , לא מאמינה שהוא בן 10 משהו רע שקרה לך השבוע: לא יצא לי כמעט לעשות ספורט שיר שלא הפסקת לשמוע: janet jackson - together again פשוט מעלה חיוך.. התחדשות השבוע: טוניקה ירוקה מפול&בר תוכנית השבוע: בנות גילמור . אני מתה על הפרקים האלו שמשדרים עכשיו שוב בהולמרק סרט השבוע: יחצן המסיבות 2 !
ספר השבוע: אממ..ספר ההוראות לפלאפון <?> היו לי קצת בעיות עפ הפל' החדש.. מאכל השבוע: מק&צ'יס :) יציאת השבוע: סתם ליומולדת של ידיד.. לא משו מיוחד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבת סיום יב' עם הכיתה :( אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חבר <?> למרות שגם ככה אנחנו נפגשים כל יום תמונת השבוע: --> התוכניות שלי לשבוע הבא: מסיבת סיום עם הכיתה , צילומים לתמונת מחזור , מיונים פסיכולוגיים בקינן שפי . ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה נחמד :)

למעלה