סגרו לי את הפינה.

יערית

New member
אני עוקבת

אבל מכבדת לגמרי נשיותה למרות גילה הצעיר :))) <אוחחחחחח בגיל שלה נשאר לי שנה למנייק בצבא :((>

גם אני עוקב

ובהנאה רבה יש לציין. לפעמים שאננות גורמת לשתן לעלות למקומות שהוא לא צריך. מציע בחום לכוון שעון. כי לפחות הפעם לדעתי נרדמתן בשמירה. ועכשיו במטותא צעד אחורה.

יערית

New member
מאמי

הלכתי אחורנית ולא בתנוחת סדום

יערית

New member
הנה משהו שהשתנה בי ואני מאושרת על כך

שנים הלכתי עם תחושה שרק אהבה מולידה סקס טוב ובריא! לימים הבנתי שאני עושה אהבה עם בני הזוג שלי מחוץ למיטה, אני מכילה חברה טובה, מעניקה ובלה בלה בלה- הרבה אהבה אני משקיעה בזה, במיטה אני רוצה להזדיין עם הרבה אהבה, וזה כבר משהו אחר לגמריי, להזדיין זה טיול בסאפרי, להתנות אהבה זה טיול בגונדולות של ונציה.

אין ספק

שניתן לאהוב סקס ולעשות אותו מעולה ללא אהבה לא כולם יודעים לעשות את זה באהבה וזה לא סותר את הסאפרי והגונדולות בו זמנית

WinWin8

New member
ואני עדיין בשלב שבו אני מאמין

שרק סקס טוב מביא אהבה. אני רק מזיין. לתנות אהבים בשבילי זה כמו מחיאות כפיים בקונצרט. קפוץ, עצור, מאופק. מעדיף חאפלה מזרחית. אגב, מתי הגעת למסקנה הזו?

יש לפחות קשר ישיר אחד

הריונות ולידות
מצב המיניות לפני והמצב אחרי שונה בתכלית - מבחינת התחושות הפיזיות, המקום שניתן להשפעות הורמונליות שונות, הקבלה העצמית של הגוף, הביטחון בו וכולי וכולי.

Prince315

New member
שיח חרשים

תהיה ספציפי, תקבל תשובות ספציפיות... תגדיר יכולות...על אילו יכולות מדובר? תגדיר ניסיון מיני.. מה זו פשרה? על מה צד א' צריך לוותר או להקריב על מנת לספק את ב'? ואם אפגוש גבר ונשחה לנו בקומפוט שזיפים, בפגישה הרביעית או לא יודעת כמה יאמר לי שהוא בקטע של סאדו מאזו... מה זה אומר? שאנחנו ניפרדים עכשיו? הרי לעולם לא אוכל לספק לו את הצורך הזה...מי אמור להתפשר כאן, אה? מי יהיה מתוסכל יותר? צד א' שלא מסוגל להעניק לו או צד ב' שלא מעניקים לו? יפה לך על ההתערבות

יערית

New member
נכנסת לעובי הקורה

אני לא חושבת שמדובר על אקסרים בכלל=בייסיק לגמריי , זה נשמע כך בכל אופן.

Prince315

New member
ומי אמר

שהבייסיק שלו הוא הבייסיק שלי? שיגדיר בייסיק...

הסיכוי אפסי...

ויפה שעה אחת קודם לפרק ולמצוא פרטנר מתאים. פוצי מוצי, אהבה ורומנטיקה ושאר הטלנובלות ינבלו אם הסקס לא יהיה 'זה'. בעולם שלי הסקס הוא אחד המרכיבים הכי חשובים בבנית קשר זוגי... אבל זה בעולם שלי. מה שתיארת כאן אלו שני קטבים מנוגדים... הם בחיים לא ייפגשו.

Prince315

New member
קטבים?

אם הפרטנרית החדשה שלך עושה לך גוד טיים, אבל יש פער בין הניסיון שלך למימוש בפועל איתה.. <יערית...אני צריכה את העזרה שלך כאן...אני רוצה להיות ספציפית> אתם מתעסקים בטפל...על זה להפיל בניין? אם היא מוצצת ולא בולעת...
אם אפשר להחדיר לה מכאן ולא משם...
כלומר, לא עקרוני בכלל שהיא מטריפה אותך ויש בינכם תשוקה שמעיפה אותך קיבינימאט. הכי חשוב שאתה ת"ממש" את עצמך.. יפה לכם.. אח"כ תשאלו אותי מדוע אני לא יוצאת עם גברים בגילי...

יערית

New member
אבל את טועה

לא כולם רוצים להשאר בכיתה א', מי שבשל וכבר עשה משהו אחד בחייו רוצה להתקדם בבשלות שלו עם הפרטנר שלו. התכנסנו יחד בשביל טירוף בעיניים בלבד? מה זה תשוקה בעינייך? הפער הזה שעליו את כותבת, זה חלק ממשברים גדולים של גברים ונשים בזוגיות. אני חושבת שמעבר לאקסטרים: סאדו,חילופי זוגות והכנסת זרים למיטתי, כל מה שהגבר שלי רוצה הוא יקבל וההפך לגביי! זה שומר מרחיק תסכולים חביבתי הצעירה :))

זו לא בשלות - זה נסיון/פתיחות מינית...

יש הבדל. לא כל מי שהזדיינה עם 200 כושים יודעת בהכרח להזדיין ו/או בשלה מינית. מצד שני, אישה בשלה מינית יכולה להיות גם כזו שידעה בחייה 3 גברים בלבד.

למעלה