סגרו לי את הפינה.

יערית

New member
ברזל

מה אפשר להביא מרח' הברזל רמת החייל? מממממ אין כאן כלום לאכול חחחח

את סותרת את עצמך...

אם היא מעיפה אותי קיבינימט - סימן שהסקס מעולה עד מצויין - על פחות מזה לא היא ולא אני מתפשרים. אני בכוונה לא מביא דוגמאות ספציפיות כי לכל זוג ש'מחזיק' בסקס טוב יש את הגבולות שלו, הרצונות שלו והדברים שמספקים אותו. ועוד משהו - אני גם לא מכניס את מימד הנסיון לתמונה כי ברגע שכל צד מגיע עם פתיחות ורצון, הנסיון מקבל תפקיד משני וניתן להדביק פערים. הבניין יפול אם היסודות יהיו רעועים - וסקס לא טוב ולא מספק בהחלט יכול להפיל בניין שלם.

Prince315

New member
ממממ...לא סתם אמרתי

שיח חרשים.. כי בתגובה הספציפית הזו שלך, אני מאוד מסכימה. אי אפשר לשוחח על נושא כזה... צריך לחוות אותו. כל פרטנר מוציא ממך אמוציות וצרכים אחרים. כל פרטנר מגיע לשכבה אחרת, לנקודות אחרות, לכפתורים אחרים שהריאקציה אליהם יכולה גם להפתיע את החווה עצמה. בסה"כ מדובר כאן על כימיה, אי אפשר לדבר על זה בתיאוריה...

עזבי תאוריה...

היא טובה רק לשלב הכניסה למיטה - וגם זה לא תמיד. תכלס, עד שלא מגיעים לשלב המעשי לא נדע אם אנחנו עומדים בציפיות ואם הסקס טוב. לפעמים אפילו זה לוקח יותר מפעם-פעמיים, אבל את הכיוון הכללי אפשר לדעת.

אייבורי

New member
נראה לי

שבסיס המדגם שלך קטן מידי. מהכרות שלי עם אנשים, אין כזה הבדל בינהם.

Prince315

New member
משום מה

אין לי בעיה עם זה.. ואמר לי כאן מישהו.. שאני נאיבית..גם עם זה אין לי בעיה. אולי המדגם שלי אינו מייצג, אבל לפחות חקרתי... אתה רק מכיר...אלא אם כן אתה נושך..

אשמח לצלחת קלמארי, ולימון בצד

שלב ההתאהבות הוא עדיין השלב שבו ממש אסירי תודה על כך שהצד השני מראה לך חיבה גופנית
ולכן אי אפשר לשפוט לפיו. אם כך, ניתן לזה בערך חודש לפני שהם יתחילו לג'עג'ע.. היכרתי פעם זוג שנפרד בגלל סקס גרוע - הוא רצה להיות עדין, היא רצתה משיכות ושריטות. היתה ביניהם רק חיבה גדולה ולא אהבה, ולכן זה החזיק רק שבוע

r o n i t 3 7

New member
לו יכלו הקירות לדבר ...

המצב היה נראה אחרת. משיכה חשובה לקשר, על אחת כמה וכמה משיכה מינית. קשר ללא משיכה מינית - קשה לו להתרוממם, אולי מתרומם עד לנקודה, מסויימת ואז יש צניחה. אממה ... כל אחד מאיתנו מגיע עם ניסיון זה או אחר, וכמו בהכרות עם האדם העומד מולך אתה לומד גם להכיר את גופו ל"עומק" ולהפיק ממנו את המיטב, יש פעמים בהם העולמות לא מצליחים להיפגש ומצב שכזה יוצר תסכול [עבורי לפחות]. בקיצור אם אין סקס - לא הולך, לא קונה!

אמנם אני פתחתי את הפוסט

אבל מפאת צנעת הפרט ואילוצים שלא זה המקום לפרטם
אמנע מלהגיב פרטנית לגופו של עיניין. שמח שדעתי בנושא תואמת את מרבית התגובות שלכם. ושמח שניצחתי בהתערבות.
אז מי בא מחר לצדף בראשל"צ למנה עסיסית של ג'מבו שרימפס ? לפי החישובים שלי אתם בשבת בלי. מיד אחרי תוכלו ללכת וליישם את כל מה שטענתם פה בלהט....
איזה כיף לחרמן ככה את כל הפורום תהנו. אני נהנה.

נראה נראה

מי פה לא יזדיין עד צאת נשמתו עוד בטרם השעון יראה חצות... ערימות של חרמנות והורמונים ניתזים לכל עבר. אפילו אני הגעתי לסוג של אורגזמה פעם ראשונה ששרשור שלי זוכה לצימצום עקב ריבוי תגובות. שיא או לא שיא? אני חושב שאני מספיק בשל בשביל זה.

ismeralda100

New member
לא יודעת, אצלי זה לא צומצם

וזה נהיה שרשור במימדי ענק שלי באופן אישי קשה לעקוב אחריו. לקחתי לעצמי את החופש לקרוא רק מה קרה בסוף.....

בעמוד של הפורום

מצד שמאל לחיצה על אופן תצוגה לאחר מכן מצד ימין יש לך אפשרות לבחור הסתרת שרשור מעל כמה תגובות שאת מחליטה תעשי את זה בלארג'יות מינימום 100 :)))

ismeralda100

New member
ואו תודה!! זה היה מכוון אצלי ל DEFAULT שהוא

אם מעניין אותכם..... 999 תגובות. שונה אחר כבוד! איזו התמצאות, יפה.

למעלה