בחורה בשלה מינית, בחורה שחוותה מין כמו שצריך. שיודעת מה עושים, איך עושים ובטוחה בעצמה -לפי דעתי- זאת בחורה שהייתה עם יותר משלושה בחורים, אבל בוא לא נגזים ונלך לכיוון ה200 כושים. לפי דעתי (ואני עכשיו מדברת על נושא האוראלי כי מישהי פה הזכירה ירידות ושות') בחורה שיודעת לרדת לגבר. שיודעת לרדת לו כמו שצריך, שיודעת לענג, להטריף, להסתכל לו בעיניים כשהיא שם והוא נדלק מזה... זאת בחורה שלא הייתה עם גבר אחד-שניים-שלושה. זאת בחורה שראתה וחוותה תגובות שונות של גברים בהתאם למה שהיא עשתה. בידיוק אותו הדבר תנוחות שונות ומשונות. יש מערכות זוגיות שבה התנוחה המועדפות היא דוגי. אוקיי... דוגי? סבבה. אז את "מתמקצעת" בדוגי, אבל אם לא תיהיי עם עוד שניים שלושה בחורים, תדעי רק דוגי בחייך
אני חושבת שהבנת את הכוונה שלי, ואני לא חושבת שצריך להיות או כחול או סגול. אפשר להיות עם לא מעט בחורים וללמוד ולהגיע לבשלות. פייוו.... מזל שיום שבת קרוב
וה'כמו שצריך שלו' - וכנ"ל גם 'שלה'. ואני מדבר על כל מה שהוזכר כאן-מדברים שעושים בסקס ועד תנוחות מגוונות. פתיחות מינית לא מחייבת נסיון עם הרבה גברים/נשים. נכון שלרוב נסיון עם מספר פרטנרים מגוון יותר, מלמד יותר, יצירתי יותר וכו' אבל שוב, הפתיחות המינית יכולה לבוא גם במרוצת השנים והחוויות עם מספר מצומצם של גברים. לספור פרטנרים במשוואה של זה מה שעושה אותי אלוף/ה בסקס לא ממש נכון.
שהכוונה היתה להבדלים הרבה יותר גדולים מאשר מוצצת כן בולעת לא זה יותר בכיוון של התאמה בחשק המיני קודם כל זה הבסיס שחייב להיות שם אני יכולה להיות יותר ספציפית (לא כרגע )))
מאוד מאוד קשה לגשר עד בלתי אפשרי כי אין מצב שהצד עם חשק מיני בריא יתפשר על דבר בסיסי שכזה רק במידה והוא יצליח עם המון סבלנות ורצון טוב לגרום לצד השני להבין מה הוא מפסיד
מי דיבר על חשק מיני?? את יכולה כל היום לחשוב על סקס, זה לא אומר שאת תתחילי לעשות דברים שלא מושכים אותך. זה לא חשק מיני, זו לא פתיחות, זה לא דווקא, זו לא אי יכולת להשתחרר, זה בדיוק מה שאמרת קודם. על הפערים הללו אני מדברת.
כאשר השולחן מלא כל טוב לא שמים לב שחסרה צלחת חצילים שאתה נורא נורא אוהב. ככה זה בעולם תמיד יש פשרות, תמיד יש ויתורים ולמרות שאני תמיד חולם על אנאלי כמו בכל סרט טורקי טוב המציאות הפגישה אותי עם מכווצות רקטום. אז לא היה חצילים שאני אוהב, מזל שהיה שם סטייק. בקיצור, אני רוצה זיון סטייק עם בשר לא פרגיות לא עופיונים ממולאים לא צמחוני סטייק מדממ עם בשר. בסדר שווארמה גם בסדר, שיהיה פלאפל נו אז בלי ציפס סתם פיתה עם כדורים.
לפתוח פוקאציה היום וגם לגבן קצת לאבנה. יש דברים שצריך להתפיח לאט לאט להוסיף קצת שמן בדיוק במידה כדי שיצא מהם נפלאות. [רגע הולך להתאמן על הקול של אייל שני]