אירית

)<סליחה על הטעות>
מה שרציתי לכתוב ולא תמיד מצליח לי להעביר את המסר הוא שנשים חושבות שהן בשלות לסקס בכל שלב שהוא בחייהן, הן מאמינות שהחיבור שנוצר בין גבר לאישה הוא מספק ומספיק (משיכה מינית )עצם היותן כבר אמאות או כאלו שחוו גבר אחד או שניים או שבעים. הבשלות אליה כיוונתי היא לא כשיקוף הגבר מולך, לא בגלל שאת מקבלת פידבק כזה או אחר, אלא כי את א ו ה ב ת סקס נטו, עם עצמך, עם הפרטנר שלך ואוהבת ללמוד ולהרחיב את הגבולות האישיים שלך. ז"א שלא צריך פרטנר בכדי להזכיר לך שאת אוהבת סקס, אלא את יודעת בזמנים שאין גבר בסביבה שכל ג'קוזי ממוצע הופך להיות הויברטור הטוב ביותר לעינוגים הפרטיים שלך, ז"א שאת מכירה את הגוף שלהם בעיניים עצומות ויודעת כל נקודה ונקודה איזה עונג או לא עונג יוצא ממנה, כך את גם בטוחה ויודעת שתכירי את הגבר שיגיע לחייך. אז נכון שבגיל 21 כפי שכתבתי הייתי בשלה מבחינתי, היה לי אחלה מורה לסקס הראשון שלי, אהבה ראשונה, הממה מה, מכל מלמדיי השכלתי והשיעור שלקחתי ממנו זה קודם כל להכיר את עצמי ואחר כך את הפרטנר שלי, אוחחחחחחחחחחחח איזו עבודה עצמית עשיתי אבל עדיין הראש לא היה משוחרר, משהו קורה ואין לי מושג למה, אבל ככל שהתבגרתי ואם להיות ספציפית, רק בשנתיים שלוש האחרונות של חיי, משהו בי נפתח כמו הר געש, סוף סוף הגעתי למקום שבו אני מכירה בעצמי בפתיחות שלי, וביכולת שלי לקבל את המיניות שבי באהבה רבה ואת כל זה אני מוסרת לבן הזוג שלי באהבה ובפתיחות גדולה. ארוך מייגע וכך אני אוהבת את הסקס שלי!