סגרו לי את הפינה.

זה כמו

שתיקחי פרי שהוא עדיין בוסר, הוא עדיין לא יודע מה זה להיות בשל למאכל כי הוא עוד לא היה שם. לא חושבת שאישה בגיל 35 היא כבר רקובה, כוונת המשורר שהיא מגיעה לסוג של בשלות מינית ששומרת עליה לאורך הרבה שנים עם אופציה לבונוסים נוספים

irit 123

New member
לא אמרתי

שאישה בגיל 35 היא כבר רקובה, תהיתי, האם מישהי שהתחילה את הפעילות המינית שלה בגיל 35, ופעילה מינית לא מעט שנים, האם כשהיא מגיעה לגיל 35 היא כבר יותר מידי בשלה. אני באמת שלא מצליחה להבין על איזה בשלות מינית מדובר ששומרת עלייה לאורך הרבה שנים? מה שומר על מי לאורך הרבה שנים? סקס חייתי ומטורף שמתאים לך כרגע, רוב הסיכויים שלא יתאים לך בעוד 10 ו 15 שנים.

זה בדיוק הענין

יש דברים שמצליחים להבין, להרגיש, לדעת, לחוות, לאהוב רק אחרי שנמצאים שם ולא לא חושבת באופן אישי שיש יותר מידי בשלה בהקשר הזה :) תהני מהדרך בינתיים, היא נפלאה לא פחות מהמטרה הסופית

יערית

New member
עירית

בגיל 21 קיימתי יחסי מין לראשונה בחיי, לא זוכרת שנולדתי עם ידע מיני, אבל זוכרת שהייתי פתוחה ייצרית ומינית לכל מה שהפרטנר שלי רוצה אוהב וכך גם אני. הייתי בשלה למן ההתחלה רק שניסיון הופך את המין למשהו טוב יותר לא רקוב <את מתחילה בהעלבות? חח> אישה לא הופכת אישה בשל כמות הגברים שהייתה או לא הייתה או בגלל שהרתה והפכה להיות אמא. אישה הופכת להיות אישה כשהיא שלמה עם מניותה! <ואת זה ניתן לראות בין הסדינים> מה גברים אוהבים? תשאלי אותם :)

irit 123

New member
אירית

תגידי שאולי בגלל שמזג האוויר השתנה, תגידי שאולי המחשב התחמם והמסך קטן... אבל באמת לא הבנתי את הפסקה הזו; "בגיל 21 קיימתי יחסי מין לראשונה בחיי, לא זוכרת שנולדתי עם ידע מיני, אבל זוכרת שהייתי פתוחה ייצרית ומינית לכל מה שהפרטנר שלי רוצה אוהב וכך גם אני. הייתי בשלה למן ההתחלה רק שניסיון הופך את המין למשהו טוב יותר לא רקוב <את מתחילה בהעלבות? חח> אישה לא הופכת אישה בשל כמות הגברים שהייתה או לא הייתה או בגלל שהרתה והפכה להיות אמא."

יערית

New member
אירית :))<סליחה על הטעות>

מה שרציתי לכתוב ולא תמיד מצליח לי להעביר את המסר הוא שנשים חושבות שהן בשלות לסקס בכל שלב שהוא בחייהן, הן מאמינות שהחיבור שנוצר בין גבר לאישה הוא מספק ומספיק (משיכה מינית )עצם היותן כבר אמאות או כאלו שחוו גבר אחד או שניים או שבעים. הבשלות אליה כיוונתי היא לא כשיקוף הגבר מולך, לא בגלל שאת מקבלת פידבק כזה או אחר, אלא כי את א ו ה ב ת סקס נטו, עם עצמך, עם הפרטנר שלך ואוהבת ללמוד ולהרחיב את הגבולות האישיים שלך. ז"א שלא צריך פרטנר בכדי להזכיר לך שאת אוהבת סקס, אלא את יודעת בזמנים שאין גבר בסביבה שכל ג'קוזי ממוצע הופך להיות הויברטור הטוב ביותר לעינוגים הפרטיים שלך, ז"א שאת מכירה את הגוף שלהם בעיניים עצומות ויודעת כל נקודה ונקודה איזה עונג או לא עונג יוצא ממנה, כך את גם בטוחה ויודעת שתכירי את הגבר שיגיע לחייך. אז נכון שבגיל 21 כפי שכתבתי הייתי בשלה מבחינתי, היה לי אחלה מורה לסקס הראשון שלי, אהבה ראשונה, הממה מה, מכל מלמדיי השכלתי והשיעור שלקחתי ממנו זה קודם כל להכיר את עצמי ואחר כך את הפרטנר שלי, אוחחחחחחחחחחחח איזו עבודה עצמית עשיתי אבל עדיין הראש לא היה משוחרר, משהו קורה ואין לי מושג למה, אבל ככל שהתבגרתי ואם להיות ספציפית, רק בשנתיים שלוש האחרונות של חיי, משהו בי נפתח כמו הר געש, סוף סוף הגעתי למקום שבו אני מכירה בעצמי בפתיחות שלי, וביכולת שלי לקבל את המיניות שבי באהבה רבה ואת כל זה אני מוסרת לבן הזוג שלי באהבה ובפתיחות גדולה. ארוך מייגע וכך אני אוהבת את הסקס שלי!

irit 123

New member
ג'קוזי ממוצע?

לא מתחברת "לחברים" מבחוץ. אוהבת את הדבר האמיתי
ולפעמים גם קצר וקולע מוצלח כמו ארוך ומייגע

דרך אגב

שילוב של שני החברים בדרך כלל מספק תוצאות קטלניות <במובן הטוב של המילה :))>

מה לא?

שני חברים יצאו לדרך בים בם בום אחד קיבל פטיש בראש בים בם בום לא בדיוק אבל בערך . . .

יערית

New member
לא אומר הרבה

פרט לזה שבהחלט את עדיין לא בשלה:)) זה יבוא מתיי שהוא, לא זוכרת שפעם הכרתי "חברים" מהצד, זמן הוא פקטור חשוב בחיים וכך גם היכולת שלנו לצלול למעמקים ולכבוש שיאים חדשים של עצמינו. אני יכולה עוד קצת למשוך אותך בלשון ולדעת איך את אוהבת את הסקס שלך :))

irit 123

New member
ברחה לי ההודעה

בואי נתחיל מזה שאני לא חושבת שבשביל להנות מסקס אני צריכה ג'קוזי שיעזור לי לעשות ביד... אני אפילו מאמינה שמישהי שצריכה להעזר בעזרים חיצוניים זאת מישהי שהיא לא מספיק... לא מוצאת את המילה הנכונה, אבל אני לא חושבת שבשביל להנות מהמגע העצמי עם עצמי אני לא צריכה להעזר בויברטורים למיניהים, בעזרים חיצוניים ובחנות סקס שלמה. אם כבר משכת אותי בלשון... אז תודה רבה על ההתעניינות, אבל האצבעות שלי בלבד מספיקות. לא מצליחה להתרכז גם במשהו רוטט וגם בדבר שלשמו התכנסו כאן שהוא...הסקס. איך אני אוהבת את הסקס שלי? לא תוכלי לדעת עד שתבדקי בעצמך

r o n i t 3 7

New member
../images/Emo127.gif

חשיבה פתוחה ו... תן לעצבעות ללכת במקומך - מי צריך יותר :))

יערית

New member
../images/Emo9.gif

פעם אכלתי רק סטייק, פעם אחת הגישו לי סטייק ולידו חסה, טעמתי בהתחלה ואמרתי לעצמי, מממ לא רע, אבל אפשרי גם בלעדיו, ואז בפעם השנייה והשלישית, פתאום הכרתי משהו שלא הכרתי קודם, איזה שילוב קטלני זה סטייק עם חסה. כל החיים לומדים והאצבעות הן לגמריי תחילת הדרך :))

r o n i t 3 7

New member
מותק.

תמיד אמרתי ששילובים יש להם טעם של גן עדן. תגידי ... מתי אפשר לטעום אותך קצת? הרי הבטחת, והבטחות צריך לקיים.

יערית

New member
אני חוששת

מהטעימות אצלך, קורים דברים משונים והחלקות למינהן

למעלה