סגרו לי את הפינה.

ismeralda100

New member
Oh....זה רק זה או שיש עוד דברים? בדיוק אתמול

חשבתי אם- כשמדובר בקשר חדש - מספיק שתהיה התאהבות גדולה מאוד וששני הצדדים מאוד ירצו קשר (-מאותו סוג כן? כי אם 1 מהם רוצה רק שיחות סקס בצט אינטרנטי מבלי שראה אפילו את הצד השני - קרה לי אתמול, והשני רוצה WHITE WEDDING אז זה לא נחשב) ויהיו מוכנים מספיק לפשרות וויתורים וכל מה שמכיל בתוכו קשר זוגי - האם אז זה מספיק? האם כל שני אנשים שייפגשו במקרה, ובנוסף לשני אלו שהזכרתי, תהיה ביניהם משיכה וקשר מיני טוב האם זה מספיק כדי שיהפכו לזוג? או שיש כאלו שנועדו להיות יחד ויש כאלו שלא? טוב חרגתי קצת משאלתך. ולמה אני חושבת: זה קטע כי לדעתי דווקא בהתחלה אנשים מוכנים לבוא לקראת ולעשות דברים שאולי לא היו עושים עם מישהו שהם פחות מתלהבים ממנו או במידה והיו פחות רוצים. כמו כן הנטייה הזו לגמישות גם מבחינה מינית מתאימה לתיאור שתיארת של קשר חדש שמתחיל....אממממ ופה זה לא קורה בכלל אתה אומר? אז השאלה היא גם כמובן עד כמה הצד השני מוכן להתפשר ולבוא לקראת שאומרים: "זו הדעה שלי ואת זה אני לא עושה...מפה אני לא זזה" וכו'. מעניין.

ismeralda100

New member
וגם מסכימה מאוד עם בקי

"אם הצד המנוסה יותר היה מגלה סבלנות במקום לעשות מכל מפגש מיני שלהם בחינה למידת הפתיחות המינית של הצד השני, (....) ממש נכון!

יערית

New member
להחזיק מעמד זה לא האישו

זה יכול להגמר כאן ועכשיו וזה יכול להמשך שנה שנתיים ויותר אם מוצאים דברים אחרים המחברים בינהם. האישו בעיניי זה התסכול, צד אחד מתוסכל כי יש פערים, צד שני מתוסכל כי הוא לא במקום לפתיחות מינית כרגע וכל פוש מצד המומחה, יסגור אותו עוד יותר. בשלות מינית של אישה מגיעה בין גיל 35 ל-40, בשלות מינית,שאומרת המון בתוכה. ללמד זה באסה במיוחד כשצד השני סגור ללמוד. פוצי מוצי והביתה!

Prince315

New member
../images/Emo2.gif

אני רוצה ספציפיות!!!! מה ללמד? על אילו פערים אתם מדברים? לא ידעתי שאפשר ללמד לעשות סקס... אפשר להתנסות בדברים חדשים, לא ללמד. ולא כל דבר רוצים להתנסות...זו בעיה? לא מדובר בבשלות מינית, למרות שאני מסכימה איתך לגבי גיל האישה והבשלות שלה. אך לא מדובר כאן בבשלות, לדעתי.

יערית

New member
ברור שניתן ללמד סקס!

ניתן ללמד לעשות הכל, זה לא אומר שזה ייעשה כמו שאוהבים :) אדם מיני מתנהל כחיה לפעמים בשטח ההפקר שלו, כדאי שלא יהיה שם חתלתול קטן שאין לו מושג מה עושים בשטח ההפקר הזה.

יערית

New member
חתוליות לא עושות לי את זה

נמרות בשטח ההפקר זה כבר משהו אחר:))

בדיוק אחותי

אותה משפחה כל חתלתולה יש לה את הפוטנציאל להפוך לנמרה

יערית

New member
בואי נהייה ספציפיות

נתחיל מהדבר האלמנטרי ביותר- מציצות: כמה נשים יודעות למצוץ לגבר כמו שגבר אוהב? זה לא החדרה לפה ללקק ולסובב ובזה הגבר יוצא מבסוט, זה תהליך למידה עצמי איך לשגע אותם, זו התנסות, זו ספציפיות. תנוחות- ישנם תנוחות שהזמן עושה את שלהם, נלך על המיסיונרית 69, אם לא עברת את הספציפי הראשון התנוחה לא ממש שווה, אבל שווה להיות מספיק פתוח ולדבר על מציצות מהסוג האחר. פנטזיות= אנשים ייצרים מלאים בזה ולצד הפתיחות יש shering, אם הפרטנר לא מספיק פתוח ונדהם מהפנטזיות שנאמרות, זה מכבה את השלטר . אוננות מקבילה=אחד מהדברים שהם MUST לזוג, אם אחד מהפרטנרים לא מסוגל לגעת בעצמו ומרגיש מבוכה ולא מוכן להפתח, זה יוצר את השבר הסורי האפריקאי המיני. מין אנאלי= זה חלום "יבש" של כל גבר, לא כל אישה מסוגלת לכך ולא כל גבר <כאילו הם לא אוהבים את זה בעצמם חח>בשביל להגיע לזה, צריך הרבה פתיחות נינוחות ופרטנר שיודע איך לבצע את הכניסה הנוחה לשם ההנאה. עוד ספציפיות?

Prince315

New member
../images/Emo23.gif הרגת אותי

יש לי
חלש, לא יפה!!!! אבל דרשתי ולכן קיבלתי... לדעתי זו לא שיחה שניתן לנהל בתיאוריה.. היא חייבת להיות מעשית. בין שני אנשים, כ"א עם הנוזלים שלו וביחד הכימיה. במבחן המציאות, כף המאזניים מוטה אחרת...

תרשי לי לומר לך

שהתגובה שלך פה הייתה בדיוק מירבי למה שטענתי בוויכוח. ולגבי החתול שלך,מה הפלא שהוא מסתובב עם חיוך על הפנים ? כיושבים על האולימפוס גם האוורסט ייראה אחר כך כמו גבעת חלפון לכל היותר. לשמחתי וגם להפתעתי מאז עזיבתי את הבית אני בדרך כלל נושם אוויר פסגות איכותי. אז תנשמו לרווחה

irit 123

New member
../images/Emo178.gif

מזל שאוקסיטוצין נושם אוויר פסגות איכותי....

יערית

New member
חתול??????????

זה אריה שמתמודד עם לביאה ומביא אותה בביטחה ליעדה

WinWin8

New member
דיייייייייי הפסקתי לקרוא באמצע...

קשה לי. סחטיין יערית!

אייבורי

New member
ללמד

אני חושב שהלימוד איננו לימוד פרונטלי כפי שנתפסת המילה. אלא יותר בכיוון של שיחרור, הרגשה שלמה וטובה לימוד לתת לעצמך חופש להרגיש נח עם הגוף שלך עם הפנטזיות שלך. כל זוג לומד אחד את השני לומד את עוצמת המגע הנכון, את המקומות הגופניים והריגשיים שעושים נעים וטוב לעצמו ולבת הזוג. כאשר אדם מגיע עצור מידי, בהחלט בן זוג נכון מלמד אותו.

irit 123

New member
מסכימה עם המשפט האחרון

כשאדם מגיע עצור, לא בטוח בעצמו. בן זוג נכון, עם סבלנות בהחלט יכול ללמד אותו. גם להיפתח, להשתחרר, לא להתבייש. וגם ללמד אותו את מה שאותו בן זוג אוהב ורוצה לנסות חדש ושונה

irit 123

New member
על איזה בשלות מינית אתן מדברות?

בכל שלב בחיים שבו בחורה נמצאת, היא בשלה מינית בהתאם לשלב. נכון, אומרים שאישה מגיעה לבשלות מינית בין גיל 35-40. אבל בפועל, בכל שלב בחיים שבו את נמצאת את נמצאת בבשלות מינית. את יודעת מה את רוצה, את יודעת איך את רוצה את זה, את יודעת איך להסביר שאת רוצה את זה. מהי בשלות מינית אם לא לדעת איך את אוהבת, איך רוצה ועם מי רוצה? אם ההגדרה לבשלות מינית היא ההגדרה שנתתי, אז בשלות מינית מתרחשת בכל גיל שבו את יודעת מה את רוצה ועם מי את רוצה. אני לא מאמינה שבגיל 35 ארגיש "בשלה" יותר, כי כרגע אני בשלה בשביל השלב שבו אני נמצאת, כמו שאת "בשלה" בשלב שבו את נמצאת. ובכלל, יש לי אלרגיה מהמילה הזאת. "בשלה" זה כמו מילת פלסטר כזאת. נכון, בגיל 35 (מי אמר שזה 35 בכלל?) את יותר מפוקסת על עצמך, עברת דרך מסויימת,שכבת עם בחורים חווית ניסית נגעת ובדקת, אבל אם בחורה התחילה את תהליך המיניות שלה בגיל צעיר יותר אז... בגיל 35 היא כבר שיא-שיא הבשלה? על סף הרקובה? או שאפשר לחרוג מן הכלל והיא בשלה עוד לפני זה (לפני 35)? האם גבר מעדיף מישהי שהוא יכול "להבשיל" אותה איתו ביחד, או כבר מישהי "בשלה"? כי ייתרונות יש גם לזה הזה וגם לצד הזה, השאלה היא איך מקבלים אותם....

למעלה