נסיון שני

rfranko

New member
וואו תודה לכולם../images/Emo9.gif

זה בעיקר טכניקה של קולאז' הכל זה עבודת יד ורק בסוף עיבוד ממוחשב קל מממ.... טוב... הבחורה היא גם קולאז' עבודת יד, חלק מפרויקט הגמר שלי ב-2003 שבו יצרתי 7 דמויות ענק שונות שמשקפות כלמיני חלקים ממני.... קראתי לו pieces

noosh

New member
איזה יופי, ממש.

את משתמשת באקריליק? זה על בד? את מצלמת ומעבדת במחשב? (סורי, אני אוהבת ללמוד טכניקות...)

rfranko

New member
כלמיני סוגים

אינלי דרך מסוימת לעבוד, כל פרויקט הוא שונה אבל אפשר למצוא אצלי בעקר קולאז'ים השאלת משמעות של אוביקטים שונים, שכבות משטחי צבע (גואש אקריליק ועפרונות בעיקר), טקסטורות הרבה עבודת יד ורק בסוף סריקה ועיבוד למחשב, טיפוגרפיה אני עושה חלק ידנית וחלק ממוחשב אני כמעט ולא עובדת על בד אלא בעיקר על נייר לסוגיו ומשטחים מענינים שאני מוצאת

rfranko

New member
בדיוק משם זה בא ולשם זה הלך

maybe she's just pieces of me you've never seen well זה היה המשפט המוביל...

noosh

New member
../images/Emo7.gif

זה כזה מתאים. רציתי לקרוא לשלי Here, in My Head אבל זה הרגיש לי יותר מדי לעוס אז ויתרתי על שם.

rfranko

New member
לשמחתי הרבה או לצערי הרב

בסביבה שהייתי באותה תקופה אף אחד לא ידע דבר על טורי (ככה זה) כך שיכלתי די בחופשיות להשתמש במשפט הזה בלי לקבל הרמות גבה הוא פשוט התישב לי הכי טוב בפרויקט.

noosh

New member
אה, אף אחד לא הכיר טורי אצלי

לי, אישית, זה הרגיש כאילו המשפט יהיה לעוס מדי בתור נושא לפרויקט שלי. מה גם שאני לא טיפוס של שמות כלכך, פשוט השארתי הכל ללא-שם וזהו. המשפט הזה גם ממש מתאים לקונצפט של הפרויקט שלך, של קולאז'ים ושל דמויות שמרכיבות אותך. ובאופן כללי, אני חושבת שזה שם כזה שמתחבר, והוא נורא טבעי פה. לדעתי זו בחירה נורא נכונה.

רעוּת

New member
הו, הפאדיחה ../images/Emo122.gif

זה די ממזמן, וגם לא הראתי את זה לאף אחד (ובקריאה שנייה אני גם מבינה למה
) אז תרגישו מיוחדים, או משהו כזה. |חרדת נטישה| תחזור, אני אראה לך את כל מה שעדיין יפה בעולם הזה ואתן לך מספיק סיבות לא לחזור לשם ולא לעזוב אותי לעולם. תחזור, ואז אני אוכל להתפרק בחיבוק שלך כדי להיות שוב ש ל מ ה (בלי חללים בכלל). תחזור, כי יש עוד דברים שצריך להספיק ואני לא יכולה לנגן לבד בארבע ידיים אני אף פעם לא אהיה מספיק טובה ואתה אמרת ש--- תחזור, ואתה לא אמרת איך עוברים חיים שלמים בלעדיך. |סחרדת-נטישה|

black crow

New member
עשית לי כואב בלב

אני לקחתי את זה לכייוון חברה שאיבדתי, שאני מקווה שמסתכלת עליי מלמעלה (או מאיפה שזה לא יהיה)... טוב אני אפסיק עכשיו כי אני עוד רגע חותכת. קטע טוב, יש לך עוד?

רעוּת

New member
סורי ../images/Emo7.gif

לא יודעת אם יש לי עוד בהשראת טורי, מספיק הרסה לי את החיים גם ככה

רעוּת

New member
הנה מצאתי לך עוד אחד ../images/Emo4.gif

נראה לי שהדחקתי את קיומו עד עכשיו
(או שאני סתם בונה על זה שעכשיו אף אחד כבר לא יראה את זה
) And if there is a way" to find you "I will find you (אפילו רק כדי להחזיר לי את עצמי.) אני כבר לא יכולה להתפרק בידיים של אף-אחד-אחר הם לעולם לא יוכלו להכיל אותי, כשאני בלעדיך המשקל יותר מדי כבד בשבילם ואני לא יודעת איך לפצות על זה ש אני כבר לא יכולה לתת את כולי כשכל מה שהיה טוב בי מת איתך. (5-7-07
)

shiray

New member
איך מישהי שהיא דד אינסייד כותבת משו כזה יפה??

למעלה