נסיון שני

noosh

New member
חחחח את מתכוונת לדיו המרוח?

זה היה ממש בטעות
מה שקרה זה, שקודם כתבתי בדיו את כל המשפטים (שעוד היו ברורים בערך) מסביב, ואז ציירתי בגירים את הדמות. ואז, ברוב טמטומי (הרב ביותר), לקחתי פיקסטיב (כי נו, צריך לקבע את הגירים), וריססתי. עכשיו, כולנו יודעים שמים מורחים דיו. רק שאני שכחתי שפיקסטיב זה ספריי שהופך לנוזל כשהוא נוגע בבד. ו, אממ, הופס! כל הדיו נמרח
. בדיעבד זה יצא ממש טוב ואני אוהבת את זה ככה, "בטעות" כזה.

rfranko

New member
ה'בטעות' הזו זה הדרך הכי טובה

וחוצמיזה יש לך אחלה השראה...

black crow

New member
טוב אם לא הבנת עדיין../images/Emo46.gif

אני טמבל גמור בכל מה שקשור לאומנות....אז בטח שצריך פיקסטיב כדי לקבע את הגירים!
בקיצור יצא ממש אחלה! אפקט הפעפוע יצר משהו תלת מימדי בתמונה שמאוד אהבתי, אבל בלי מונחים מעולם האומנות שהדיוטות כמותי לא מבינים
תודה!!!
חוף

אמ

זה די הרבה ישן, ובאוםן כללי אני כבר לא כותבת יותר אז אני סוג של מרשה לעצמי. המגניבים ימצאו פה את BQ/Horses ו-Precious. אני יכולה לספור עד עשר וחזרה ממש מהר אבל זה אף פעם לא מרשים אותך גם לא אותי למען האמת, כי שנינו יודעים כמה קל זה ואתה מראה שגם אתה יכול אבל חשבתי, שאולי בכל זאת תעשה כאילו אתה מתלהב.

boy for pele

New member
וואו. מחיאות כפיים סוערות מפה.

פשוט יופי של שיר. ממש מזכיר לי את שירת הביט, עם השבירת מקצב, וגם עם התוכן. זה עשוה לי חשק להוציא את "כשאתה מחכה לשחר שיזחל דרך הווילון לקחת לך את החיים" מהמדף. ואני כנראה לא מהמגניבים, כי אני לא שומע את הורסס. ולגבי פרשס, הדמיון היחיד שאני רואה זה ניסיון להרשים מישהו.

boy for pele

New member
חופית כל הכבוד

הקטע הזה צריך להיות תשובה לכל האלה שכותבים שלשמוע את טורי מכניס אותם לדיכאון. את מעבירה יפה מאוד את התחושה הזו של אופטימיות וקסם. אני כתבתי משהו בהשראה ישירה של טורי כמה ימים לפני המופע ופרסמתי את זה אז בפורום, אז לא אמחזר.

זה נורא יפה.

הייתי מפרסמת משהו, זו לא הבעיה, אבל אני לא כותבת בהשראת טורי בכוונה. אני נוטה לכתוב כשאני שומעת טורי איימוס, וההשפעה בלתי נמנעת. רב הזמן אני די מתביישת בזה, שאני צריכה לשאול ממנה רגש כדי לכתוב.

זה לא אפילו יותר גרוע?

אני חושבת שהמצב שלי לפני כמה חודשים לא היה לשאוב ממנה השראה, אלא לשאוב ממנה את הזהות שלי בכתיבה. החיבור שלי אליה היה תמיד קודם כל דרך המילים, ככה גם הכרתי אותה. בכל אופן, זו הייתה תקופה, שעוברת.

noosh

New member
תקופות אכן עוברות

אני לא חושבת שיש פה "גרוע" או "לא גרוע", לדעתי לפעמים מילים לא מסתדרות בצורה הנכונה ולפעמים יש מישהו שמצליח לסדר אותן יותר טוב. ואין בזה שומדבר "גרוע". אני גם לא חושבת שלהתחבר לאמן בצורה כזאת שהוא משפיע באופן טוטאלי על הכתיבה שלך זה "גרוע". ואני משערת ששאבת ממנה את הזהות שלך בכתיבה כי מצאת משהו אצלה שהתחבר אלייך, וניסית לקרב אותך אליו בצורה מסוימת. ומשהו אומר לי שלא ישבת ותרגמת שירים שלה, אלא שלקחת ממנה משהו ועיצבת אותו אצלך ואז הוצאת אותו על הדף, וזה הבדל משמעותי.

אמ

לא התכוונתי לכתוב על פרשס ט'ינגס או קלאוד און מי טונג, או כל שיר אחר של טורי, אבל כשאני קוראת את זה עכשיו, די ברור לי שהדימויים שלה השפיעו עלי כל כך חזק, שבלי כוונה כן "גנבתי" לה אותם. בכל אופן, אני חושבת שהקטע הזה מדגים בצורה הכי טובה את ההשפעה של טורי על ילדה בת 15. נכתב בתחילת 2007. --- האנשים בטלוויזיה נראים לי כל כך אמיתיים כשהדמעות שלהם מרצדות על הפנים שלי בחושך. הייתי רוצה להתעורר עכשיו, בבקשה. עכשיו. שהאנשים מהטלוויזיה יצאו ויחבקו אותי חזק ויעירו אותי מהלילות הארוכים האלה. נרוץ בכל העיר המטונפת הזאת, נצבע אותה בטושים ונצא מהקווים. נבכה כמו שלא בכינו מעולם, נעצור ונשאף את האוויר החד הזה, שרק כשהוא שורף לי בעיניים אני בוכה. הייתי רוצה להתעורר עכשיו, בבקשה. יש תור ארוך על הלשון שלי, תור ארוך של ילדים דוחפים, הם יודעים שאני עומדת לבלוע אותם ובכל זאת הם רוצים להיות ראשונים. הם מדגדגים אותי במילים התמימות שלהם, במשחקים, כשמישהו אומר להרים ידיים וכל הילדות כבר מזמן הורידו את התחתונים. אני טועמת ומוצצת ולועסת ובולעת. אני נושכת את השפתיים עד שאני יכולה להרגיש את הטעם של הדם מתפשט בתוך הפה שלי, וזולג על הכרית. אני כל כך עייפה, תיקחו אותי על הידיים. ילדות יפות, לאן הן הולכות, אלה עם האף הישר והעיניים הכחולות, הנשיות והשותקות, אני רוצה לחייך אליהן ולמשוך להן בצמות, אני רוצה לתלוש ולקרוע מהן את כל השערות, להשאיר אותן קרחות ולזרוק אותן לפח כמו כל הבובות שלי שלא היו מספיק יפות.

noosh

New member
איזה יפה זה

(את ממש לא כותבת את טורי, את נורא כותבת אותך. והזכרת לי גם את "שמש נצחית")

למעלה