נסיון שני

noosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב, יש לי שני ציורים על המחשב אבל הם באיכות ממש גרועה. שניהם מהפרויקט שלי באמנות, לפני קצת יותר משלוש שנים. זה
(10X10, דיו וגירים, וסליחה אבל אני תמיד חייבת לכתוב מידות וכאלה
)

noosh

New member
ו-

אממ, זה חלק מציור גדול יותר. הציור כולו הוא 160X20 (כאילו, בד ארוך כזה), וזה החלק בצד הימני שלו.

noosh

New member
וגם

וְאֵיךְ אַתָּה מַחְלִיט אֵיפה האוֹפֶק נִגְמַר וְהשָמַיִם מתְחִילִים? אוּלַי יוֹם אֶחָד, כְּשְאלךְ תָרוּץ אֶלָיי כְּאִילּוּ הָיִיתִי שֶלְךָ ואני חושבת שזה הכי הרבה שאני יכולה לשים פה. למרות שכשאני קוראת קטעים ישנים, היה לי כלכך הרבה פרשס ומאת'ר וג'ופיטר שזה על גבול המטריד.

FooK MI

New member
../images/Emo45.gif

אני לא מבין באמנות פלסטית ולא מתיימר להבין, אז באמת שאין לי מה לומר בעניין הזה, אין לי אפילו דרך לגבש דעה. אבל אהבתי את הקטע שכתבת, בלי לחפור מעבר לכך, פשוט אהבתי אותו.

אני חושבת שקראתי את זה כבר פעם

וזה בין הדברים הכי יפים שקראתי. ואת יודעת כמה אני ביקורתית
.

noosh

New member
אממ, לא ממש היה נושא

זה היה יותר כזה, אני, ומה שעברתי והרגשתי. היה קו ויזואלי מאחד בין כל הציורים, התחלתי לצייר רק בסוף י' (כשהצטרפתי למגמה) אז כל מה שלמדתי בשיעורים העיוניים נורא השפיע עליי. זה היה בעיקר קו מינימליסטי, קומפוזיציות א-סימטריות (נורא רציתי להציק
) וחיפוש גבולות. הדימויים שחזרו על עצמם היו מעולם המחול, וטקסטים (בעיקר של טורי אבל לא רק).

lifahead

New member
התחלת לצייר בכיתה י?! וואו.

זה ממש ברמה גבוה. בכל מקרה זה ממש יפה והיתי רוצה לראות את כולו.. גם אני לומדת אומנות ויש לי פרויקט גמר על הראש יש לי רעיון אבל הוא לא מגובש ככ.. אני מקווה לטוב.. אגב... איפה למדת?

noosh

New member
התחלתי לצייר ממש במקרה,

היה לי חלון אז נכנסתי לשיעור אמנות עיונית עם חברות שלי שלמדו שם (למדתי בהדסים), וממש התאהבתי בנושא. אז החלטתי שאני מצטרפת למגמה (זה היה באמצע י', 3 חודשים לפני הבגרות העיונית) כדי להעביר את הזמן עד י"א, התכנון היה להחליף לביולוגיה (מיותר לציין שזה לא קרה ונשארתי, כן?
) ועד אז לא ציירתי אף פעם, מיותר לציין שעם חוסר הבטחון שלי היה לי קשה להתחיל, ושנאתי ממש את השיעורים המעשיים כי לא ידעתי מה זה מכחולים ואיך לגשת לזה ובכלל לאיך להעביר את עצמי בצורה ויזואלית. אבל למזלי הייתה לי מורה מדהימה עם המון סבלנות לקפריזות שלי ועם המון פתיחות מחשבתית, והיא לימדה אותי לחקור חומרים וצבע וקומפוזיציות ושטויות כאלה, ונורא פיתחה אותי. ובמקביל למדתי המון המון המון מהשיעורים המעשיים, נורא נשאבתי לתוך האמנות המודרנית ונראה לי שלא סתם השאלה הראשונה שהבוחנת בפרוייקט שאלה אותי הייתה "מה מקורות ההשפעה שלך". טורי הייתה זאת שהעניקה לי את כל השאר
. היה לי מאוד קשה להשתחרר מההרגשה הזאת של "אני לא יודעת לצייר" כי כולם סביבי היו כלכך מוכשרים, והיה לי נורא קשה לראות את עצמי על הבד או על הנייר, זה היה מאוד מפחיד ולא הייתי מראה ציורים שלי לאף אחד. וטורי נתנה לי המון אומץ כן להצליח לעשות את זה (כמו שפירטתי קצת באלבום האהוב עליי). אממ, יש לי תמונה ממש גרועה של הכל יחד, זה פשוט נורא ארוך אז קשה לצלם את זה... ואין לי את זה בבית לצילום נורמלי יותר. גם הפרויקט שלי לא היה "מגובש", לא החלטתי על נושא או משהו, פשוט יצרתי והקו הוזיואלי נורא קישר בין הכל. והיו לי המון ציורים, איזה 20 מי"א ו-י"ב, אז למזלי לא הייתה לי בעיה בקטע הזה, כי כשאני נכנסת לזה אני מציירת המון.

את יודעת שאת נותנת תקווה, והכל?

את יודעת מה אני התחלתי לעשות דיי מאוחר.... [ואני ממש רוצה להמשיך. למרות שהרבה מהזמן אני מרגישה כמו כזאת אפס. למרות מה שלא יגידו לי. את יודעת עד כמה הערכה עצמית or lack there of זה כל כך משהו מבפנים.. ובכל אופן, את יודעת מה אני מתכננת לכל החודש הקרוב בערך? לרושש את ההורים שלי!!
ולא על בגדים... עוד יש לי שם את הkeyboard מאז. אוף
אני לא יודעת מה אני יותר, פוחדת או מתרגשת.] אני אוהבת אותך, טוב? את פשוט מדהימה, אני כל פעם חושבת מחדש ולא יודעת אם אומרת מספיק. אז. וזהו. אני בשקט עכשיו.

ואגב. מה שאת מספרת. מזה דומה לשלי.

אני הלכתי סתם, למקהלה של בצפר, כי לא היה מקום בדרמה בelectives. כבר אמרו לי עד אז כמה פעמים ש.. בלה בלה. אבל לא הקשבתי ולא חשבתי שאני מספיק. והמורה שם כאילו גילה אותי במקרה. ולימדו אותי שם את מה שלא ידעתי שאני יכולה. והוא וכולם שם והכל ביחד נתן לי את האומץ ללכת לאודישנים... טוב שלא ממש החזיקו לי את הידיים תוך כדי. ומשם... היסטוריה... והיסטריה
ופיתוח קול, והרבה זיופים. והרגעים הכי חזקים שהיו לי בשנים האלה. אני כ"כ טובה בלחפור, וכ"כ שונאת את זה, שגמני, כ"כ אפסיק עכשיו
רק שזה ככ מצחיק שכשכבר היה מקום בדרמה 3 שנים אחרי זה היה כ"כ כבר אני והתווים. שדרמה? מה דרמה, מה. ואגב, אתמול אח שלי פידח אותי ליד חברה של אמא שלי כשהוא שיקר לה כלמיני דברים טובים לא נכונים עליי, לא חשוב, והם אמרו שחבל שאני לא מנגנת ואמרתי שניגנתי! והמורה שלי העזיבה אותי כי דברתי יותר מדי
... והוא צחק עליי רבות אז אמרתי לו שישתוק, ושגם את טורי העזיבו מבצפר למוסיקה כשהיא היתה ילדה [לא ככה??] והוא אמר בפחד, יא חרשת, בדיוק אמרתי לך, רק אל תהיי לי איזו טורי איימוס!!!!! [ילד בן 11. מה הוא מבין.]

מדהימה אחת ../images/Emo23.gif

נועה שלנו. את יפהפיה.
[אני מזה מתאפקת
] וכמה מזל שעם דברים של אחרים זה יותר קשה. עוד הייתי מתחילה לזייף פה

למעלה