נסיון שני

black crow

New member
חזק יוצרת!!!!!!!!

גם אם נדמה לך שמדובר ב"גנבת" דימויים את בנית כאן דימויים חזקים וחדים שטורי הייתה שמחה להשתמש בהם... "יש תור ארוך על הלשון שלי, תור ארוך של ילדים דוחפים, הם יודעים שאני עומדת לבלוע אותם ובכל זאת הם רוצים להיות ראשונים" - זה מדהים!!! give me more!!!! חוף

shiray

New member
וואוו ממש אהבתי!!!

האמת שאני מזה גרועה בקשר לכתיבה. במגמה (קולנוע) מאוד אהבתי לכתוב, והתפקיד שהכי אהבתי היה תסריטאות (אח"כ עריכה. קיצר- משהו בלי לחץ של כאן ועכשיו אלא לשבת בנחת ולחשוב מה רוצים, עם אפשרות מחיקה ושכתוב), אבל הרבה פעמים רצים לי רעיונות של דברים שאני רוצה לכתוב, אבל נדיר שהם באמת עולים על הנייר או על הקובץ בוורד... בכל מקרה- ממש ממש אהבתי את מה שכתבת!

עוד איימוסי אחד

כשכיפה אדומה מתפשטת לא נשאר ממנה שום דבר. אולי סתם עוד ילדה נמוכה, וירכיים שנוגעות אחת בשניה. כשכיפה אדומה מתפשטת, הזאב תמיד בא. הוא רוצה להרכיב על גבו ולהלביש, את הילדה העירומה בצמר לבן.

(זאת כאילו, היתה אמורה להיות מחמאה.)

למקרה שהובנתי לא נכון
זה היה כמו בוקס לבטן [את לא צעירה מדי בשביל לכתוב דברים כאלה? ידעתי שמישי בגילך ששומעת טורי זה אמור להיות מדאיג.
] ובאמת, הדימויים שלך, ובכלל... את משהו.

../images/Emo3.gifתודה

גם אני חשתי מודאגת אחרי שכתבתי את זה... או שטורי ביגרה אותי מאד, או שהיא גרמה להזדהות איתה עד כאב, או שניהם.

שיואו, אני מקווה שאת כבר יודעת

כמה אני אוהבת את מה שאת כותבת. השני העלה בי כזאת תחושת איכסה בסוף. [שזה טוב, דה]

rfranko

New member
ממ..אני לא ממש כותבת, אצלי זה דרך הויזואל

זה די פעם ראשונה שאני מראה אותו למישהו...

FooK MI

New member
כמו שכתבתי למעלה, אין לי דרך לשפוט,

אבל for what it's worth ממש אהבתי את זה. :X

למעלה