נסיון שני

rfranko

New member
ממש לא, ים ות"א ועם הפריקים בטריבונות...../images/Emo3.gif

noosh

New member
מה? מדעי הקוגניציה בעברית

לא מקבלים אותי עם 706 וממוצע של 111.12... אני צריכה לשפר ל-730 בערך אינ חושבת, אם אני באמת רוצה את זה. איפה התקבלת למדעי המוח עם 690?

בר אילן..

ובעצם גם ת"א [הרי שם למדתי] אבל לא בדיוק... וול, לא כל פורום טורי צריך לשמוע את החפירות שלנו על זה, תפני אליי בפרטי

rfranko

New member
../images/Emo9.gif זה ככה יצא,אבל מעצבת גרפית לא צריכה את זה

תנו לי דפים ועפרונות וקחו ממני את עול הלימודים אז מה אם חברי עובדי ההיטק מרוויחים פי כמה ממני

FooK MI

New member
וואו, סופ"ש אחד לא הייתי בבית. X__X

הפורום הזה הכי פעיל בעולם
בכל אופן, אני לא חושב שיש לי משהו שנכתב בהשראת טורי או בהקשר אליה, למרות שזו לא כזו משוואה פשוטה וכל מה שאתה סופג בא לידי ביטוי במה שאתה מציג, אבל אתם יודעים. אין משהו מובהק. ואני מוכרח לציין שבהתחלה כתבתי שלא אפרסם משהו שלי כי זו לא הבמה הנכונה לי, אבל במחשבה שניה, למה לא. זה חלק מתוך קטע קצת יותר גדול, אבל זה החלק המרכזי, וזה החלק שאני מוכן להסתכן בפרסומו.
אני לא יודע לנקד אז הטקסט במערומיו, ואני בכלל לא מבטיח שזה יהיה טוב.
במרכז החזה נפער חור (היכן שנהגה לשכון האשמה) המאבק הזה של ריקנות במועקה לא יוכל להסתיים בטוב It's a lose-lose situation 'גם הים נסוג' ואם הים והשמיים וכל שביניהם אז מדוע לא אני המים נקוו תחת השמיים ונראתה היבשה אם כך מדוע לא אני אומרים שאהבה משכיחה את הכאב אך מה אם הכאב הוא כל מה שנשאר? אני אבוד איתך ובלעדיך אבל אם רגליי כבר רחפו מעל הקרקע לפחות שידי תאחז בידך

black crow

New member
מכל הדברים דווקא האשמה שם...

הייתי שמחה לקרוא את הטקסט המלא אבל זו בחירה שלך.... It's a lose-lose situation -שימוש חכם בלעז אהבתי חוף

Applebite

New member
חשבתי שאין לי שירים שכתבתי

שהיו בהשראתה, אבל בעצם יש בערך- בהשפעת ההופעה שלה שהשאירה בי חותם רציני. אז הנה אחד מהם, סתם פשוט כזה שהתבסס על ההרגשה שלי ברגעים שלפני תחילת ההופעה ויצא בלי לחשוב יותר מדי. היום אני מאושרת לא משנה מה היה לפני שעה לא משנה מה יהיה בעוד שעתיים ברגע הזה אני מאושרת מחויכת וסמוקת לחיים יש רגעים חולפים שבהם האושר אמיתי הוא מוחשי, ברור, מציאותי מצחיק שהסיבה עשויה להיות שטות מסתבר שהאושר הוא משהו פשוט לא משנה שמחר אבכה הקשיים יחזרו והעצב יכה רוב הזמן העולם לא נראה כה זוהר אך האושר, האושר הוא משהו אחר ואני חשבתי שדרוש הרבה יותר שלמות המצויה רק בחלום משקר מצב חף מפגמים שלעולם לא יושג מצחיק שלא היה לי מושג שלפעמים, הסיבה עשויה להיות שטות מסתבר שהאושר הוא משהו פשוט

יש פה פורום כזה מוכשר!

סתם, נו, כאילו מה סתם, זה נכון, אבל רק רציתי להגיד שאני כ"כ נהנת לקרוא/לראות פה הכל ותודה לכם.

gelrad

New member
נראה לי שהיינו צריכים להביא בד ציור ל M&G

כך כל אחד היה יכול לצייר או לכתוב משהוא לטורי ולתת לה משהוא משותף... נקווה שתהיה הזדמנות לעשות זאת...

noosh

New member
אני לא מאמינה

שהשרשור הזה גרם לי לנבור בתיק עבודות שלי ולחפש רישומים
טוב, אני אשים עוד שניים, פשוט העניין הוא שהייתי רושמת המון המון בדיו ובצבעי מים ובגירים לפני שציירתי, אז תכל'ס כל הדימויים הם אותו הדבר רק בביצועים שונים, וזה די משעמם לשים פה. אז זה רישום
(טקסט בדיו ודמות בגירים, הפעם הראשונה שלי עם גירים, אאל"ט) נראה לי שקל להבין מאיזה שיר זה

noosh

New member
וזה ציור

הוא די גדול, בעקרון זה ריבוע, אבל צילמתי רק את החלק עם הציור עצמו.

rfranko

New member
ואאו נועה ממש מדהים

יש לך משהו עם הרקדניות של דגה? או שרקדת? אה, רגע יש את הנעל שטורי חתמה - מה הקשר שלך לבלט כי העבודות ממש יפות, זה נראה שאת יודעת על מה את מציירת נפלא

noosh

New member
תודה! ../images/Emo9.gif

אני מאוד אוהבת את דגה (החיתוכים
הקומפוזיציות
הרקדניות
), אבל האמת שהוא פחות מקור השראה שלי. אני אממ... בלרינה בנשמה?
. סתם, אני לא רוקדת (רקדתי שנה וחצי בערך לפני איזה שנתיים, אבל זה היה בשביל הכיף כי אי אפשר להתחיל לרקוד בלט בגיל 19), אבל בואי נגיד שיש לי נפש של רקדנית או משהו כזה. ויש לי שתי חברות מאוד טובות שהן רקדניות (אחת מתחילה באנסמבל בת שבע עוד מעט!), ואני מאוד מתחברת לסוג הזה של האמנות, להבעה של הרגש דרך תנועה, כשהגוף שלך הוא הכלי היחיד שלך בשביל להביע את מה שקורה בתוכו. אני חושבת שיש משהו מאוד דרמטי ברקדניות ובפרט בבלט, שהוא מחול נורא נוקשה ונורא מוקפד. ודווקא שם אני מוצאת את נקודות ההאחזות ברוגע ובתנועות הקבועות, ומצד שני גם את נקודות השחרור במקומות שנסחפים עם זה פנימה, ברכות שהוא מאפשר לך. יש בבלט המון קונפליקטים פנימיים (מרגישים את זה בעיקר כשרוקדים, כמה קשה ליצור תנועה רכה כלכך, או כמה משחרר זה להתמתח-עד-סוף-הרלווה). הבחירה שלי בדימויים מעולם המחול לא נעה סביב הרצון לבחור בהם כנושא (הנושא שלי לפרויקט לא היה "רקדניות" או "בלט", אלא פשוט אני). מצאתי בהן משהו שנורא ביטא אותי באותה תקופה (ואני עדיין חוזרת לזה לפעמים). המון שבריריות ומצד שני גם המון חוזק - בלט באמת דורש המון חוזק - וזה גם נשאב מטורי ומאת'ר (maybe you'll leave a light on for the dancing girl... tuck those ribbons under your helmet, be a good solider... ועוד ועוד). מצאתי בשיר הזה המון מקום של ילדות קטנות שהן לא באמת כלכך קטנות עם המון כאבים בפנים ורעל שטפטפו להן, המון תמימות שמתרסקת והמון חלומות שמתנפצים. וזה לא השיר היחיד שלה שהשפיע עליי, כמובן, יש המון ג'ופיטר וסיילנט ו-LE ועוד הרבה אחרים בציורים שלי, פשוט מאת'ר בעיקר התניע את זה. נחמד לשמוע שזה נראה שאני יודעת מה אני מציירת... בעקרון אני לא רקדנית אז זה הרבה יותר קשה, ואז זה בכלל היה קשה כי רק התחלתי לצייר אז ופרופורציות לא היו הצד החזק שלי (הן עדיין לא, אבל עכישו היו לי שלוש שנים לעבוד על זה). תודה שוב
. (ויו, שווה ללמוד לרקוד רק בשביל שיעור מודרני עם מורה שעושה קומבינציה על Northern Lad... שעה שלמה של נורת'רן בלופים כשרוקדים אותו, זה אלוהי. בחיי).

noosh

New member
אה, והנעל פוינט -

אז תמדי אמרתי שאין לי חלומות גדולים (למרות שעכשיו יש - לשבת ליד טורי כשהיא מנגנת
), אז אחד מהחלומות ה"קטנים" שלי היה נעלי פוינט תלויות על הקיר. וליומולדת השנה חברים שלי הגשימו לי אותו. בערך יום לפני ההופעה חשבתי איזה חפץ מאוד משמעותי לי להחתים אותה עליו, ואז חשבתי על הנעליים, וטורי ומחול זה דברים שנורא מתקשרים לי (גם בגלל הפרויקט וגם בגלל... לא יודעת, פשוט ככה, היא גם משתמשת בזה בתור דימוי אצלה לפעמים), והלכתי על זה. ועכשיו לא רק שיהיו לי נעלי פוינט תלויות על הקיר, הן גם יהיו חתומות בידי טורי איימוס, עם משפט כלכך מייצג... תגידי שזה לא חלום שמתגשם.

rfranko

New member
זה פשוט מקסים../images/Emo140.gif

וכן, לדעתי זה בהחלט נראה שאת יודעת על מה את מציירת (ומדברת)

למעלה