נסיון שני

[אמאלה]

אני אוהבת לפעמים להסתכל ולראות איך זה מתעקל {לי} במורד הבטן. {כל מה שהיה} אני אוהבת לפעמים להיזכר איך שלדברים חמים יש נטיה להמשך לדבר {הקר} הזה ששם בפנים. מתחת לכל השבכות האלה של הדברים שמנסים להיות יפים , אני אוהבת לפעמים להרגיש שאני משהו חוץ מעוד שכבה. ולפעמים איך שזה מסתלסל לו לה במורד המדרונות הזהובים האינסופיים של האהבה שלה והה אשמה תוהה אם אני קצת עדיין שם, אצלה, פנימה ועם הצלילים הדקים הרכים ההם אני נלחצת שחור ולבן, ארוך ומפלח {וכואב} כמו הצליל עצמו, {שקט} בלתי נגמר אליך בחזרה כשכל דבר אחר פג ונעלם ואולי יום אחד אקלף ממני את כל מה שנאסף {עד שכבר נשכחתי} {ומישהו נזכר} וארגיש את מה שהוא עצם מהותי למשהו אחר. ***** ואם גופי יתנשא ואהיה רק קצת מתנדנדת, ישובה, רגל על רגל, על קצה קצהו של מה שנשאר לנו, אתה חושב שזה יצליח להחזיק? [אותי] ואם תחת כובד המשקל יתפרקו לרסיסים שאריות חלומות דהויים מלילות אחרונים של חוסר נשימה התתכופף לאוספם? (לא גמור בעליל) ***** ובלילות נהיה ל בליל של השלכות אחד אל השני ומעל ובתוך נחפש זה בזה את מה שאין העיקר שנהיה טובים ב לדמיין את המילים בדיוק בצורת החללים שבלב נכנסות ממלאות נשארות את הידיים בדיוק בצורת הכאבים מלטפות מרפות מרפאות ובבקרים נושלך זה מזה אל הרצפה הקרה ונאחז בדמיונות הכואבים שלנו בכדי לחזור אל העולם בחזרה ***** שמישהו שמשהו יחזיק אני מתערבלת מכאן עם כל רגע ומילה ונגיעה שמישהו שמשהו ישאר, אני הולכת מכאן עם כל לחישה בקשה נטישה שמישהו שמשהו יכאיב אני צועקת בחלל הריק הזה ולא יודעת למה . לא בוקע קול בכלל לא נפלט דבר יותר חבל ואין לי סיבה אחיזה מנוחה אנחת רווחה סליחה צניחה גניחה אין לי שיכחה .

../images/Emo3.gif

א. רעות שלחה לי עכשיו לב!!!
LOL ב. אני מרגישה קצת כאילו אני לא בפורום טורי עכשיו....
ROFL ג. נועה, סתמתי. ד. נועה, אני אוהבת אותך. ממש. ה. נועה, אני אביא לך פי.ג'יי מחו"ל, מבטיחה. ו. רעות, צאי מהבית כבר, אני מבטיחה לך שמה שלא יהיה בחוץ יותר מעניין מהפורום. ז. אין זין, אין זין...

אה, ואני עילגת

הראשון זה mother. והשאר פשוט נכתבו בזמן האזנה לבויז פור פלה... ואני חושבת שסניז (ודונאט בשלישי) צועקים הצילו מהם בערך אז... הצילו. כל החיים שלי הם בערך בהשראת טורי. טוב, לא להגזים [!] אבל.. כל כך הרבה דברים שאני עושה, מצליחה לעבור. הטירונות
טחח. סתם, ממש ממש לא... זה ממש כאילו היא היתה שם. וגם היצירה. אם אפשר לקרוא לפאדיחות שלי יצירה. היא מקור עצום להשראה, גם כשהיא לא ברקע. היא תמיד בראש ובלב.

black crow

New member
מעולה! ירגזי הג'ינג'ית המתולתלת (או שטעיתי)

"אני אוהבת לפעמים להיזכר איך שלדברים חמים יש נטיה להמשך לדבר {הקר} הזה ששם בפנים." משפט אדיר, ובכלל מאוד נגע לי. הקטע הראשון חזק במיוחד ויפה עד דמעות ויצורון שמסוגל לכתוב כך הוא הרבה מעבר לעוד שכבה..... חוף

shiray

New member
יא מוכשרת אחת!!!

דיי אתם מזה עושים לי חשק גם לכתוב. חבל רק ש: א. אני ממש לא יודעת לכתוב שירים ב. זה בעיקר בגלל שאני נמשכת למשפטים ארוכים מדי ומורכבים מדי. ג. גם אם אני מנסה להתחיל לכתוב סיפור אני נשברת באמצע ד. הצד השני של הפיצול שלי יודע שאני חייבת לעשות שיעורים בפסיכו' בגלל שכל הסופ"ש היה לי מרתון ארוחות משפחתיות...

shiray

New member
אני לא יכולה יותר!!!!!!

אוףףף מישהי שבועיים ויומיים אחרי שחרור לא אמורה לשבת בחדר בשבת בערב ולפתור 237642 בעיות בהסתברות + 7648 בעיות תנועה (זה פחות, כי באמת קלטתי כמה זה מפגר) + בחנים עצמיים ב10 דקות (כל אחד, כן?)+328763 שאלות לגבי דמיון משולשים... מזה הקקה הזה?!?!

rfranko

New member
מסכנה, אני מוכנה לתת לך את ה720 נק' שלי

אני כבר ממש לא צריכה אותם. אפעם לא נזקקתי להם באמת, יצא שסתם עשיתי פסיכו'

shiray

New member
יווו אני רוצה!!!!

בציונים כאלה זה גם מגיע יחד עם הפטור באנגלית!!! וואי והיית בשנה הזאת שביטלו לחלק את הפסיכו??? איך קינאתי בכולם אז! ועוד חייתי בסרט שזה ימשיך עד אליי.... כן בטח.

shiray

New member
חברה שלי קיבלה 786!!!!!!!!!

גיליתי את זה כשהיא אמרה שאולי היא תלך לרפואה, שהיא לא סגורה אם בא לה חחח

rfranko

New member
בזמנו (תקופת האבן אי סייד) הייתי צריכה גבוה

כי התקבלתי לפסיכולוגיה/סוציולוגיה/אנטרופולוגיה בבן גוריון אבל בסוף לא הלכתי על זה והחלטתי לממש את היצירתיות שלי

כאילו מיי גאד

אני התקבלתי למדעי המוח עם 30 פחות. עוד 5 זה היה רפואה, תהיי לנו בריאה, לכי לכבוש את העולם!
עכשיו ממש מעניין אותי מה בדיוק את יוצרת עכשיו ואיפה ובטח או שאמרת כבר פה או שלא נעים לשאול אותך פה ואני צריכה לפנות אליך בפרטי ואין לי כח לפתוח פה שוב את המסרים כי המחשב הזה איטי
ושוב אני מציפה
ובכל אופן, רציתי בעיקר לומר שאת גם חכמה אבל בעיקר בעיקר אמיצה ואני ... לא מצדיעה לך כי צבא זה איכסה, אבל ממש ממש ממש מעריכה אותך
שלאחרים [אהמ] יהיה אומץ כמו שלך, אמן.

shiray

New member
ואווו היית ממש חרשנית בתיכון!!!

וזה לא שאני לא הייתי (חוץ מזה שהלכתי לקולנוע ולא לפיזיקה), אבל עדיין!

למעלה