נוער לנוער

shooroo

New member
../images/Emo9.gif

הממ הקפלים נורא ישרים בכל החצאית, ובצדדים הקפלים פתאום משתנים- נסי לעשות את המעבר לכפלים פחות ישרים יותר רך כזה, פחות פתאומי
ובשיער שהקבוצות על הקרקפת פשוט ייסתיימו איפה שהקוקו, ולא סתם שילכו אחורה. אנבל, זה מה שהתכוונת? O:

Painted Fairy

New member
../images/Emo126.gif

הבייס לא שלי וגם לא הפלטות. את מתבלבלת עם התחרות של 8ar8ie

תגובה למגיבה:p../images/Emo96.gif

אני אוהבת את הדוליז שלך^^. הכל מאוד יפה:0. רק שהפוני נמוך מידי, וזה עושה את המצח שלה ממש קטן:0. והחצאית ישרה מידי, את מבינה אותי?:0. היא צריכה ללכת בצורה של עיגול:p.(גאד, אני כל-כך לא ברורה><). אם לא הבנת אני אסביר לך עם קובץ.
.

2ofir

New member
טנקיו:)

דווקא כן הבנתי, אין לי כוח לתקן עכשיו אני אתקן אחרכך חח בוא אלי שבי נסגד שב אצלי על ראשי הנסגד שב אל תנוח אלל תסגד עזבח זה הלילה...

CoW MiLk

New member
מקסימה :].

הצורה של החצאית קצת מרובעת, תעגלי אותה קצת. ממש יפה:}

Girl From Mars

New member
ממש מיוחדת.../images/Emo13.gif

הפוני נמוך מדי... אבל אמרו לך הכל לגבי זה אז אני לא ארחיב.>< החצאית ממש מוזרה לי.
(הקפלים למעלה מדהימים.
) הקפלים מקדימה הם נורא ישרים ונראים כאילו הם הולכים למטה, ולעומת זאת הקפלים בצד הולכים כמו שצריך... ז"א, בלה. אז את הקפלים מקדימהתעלי טיפה, ותעשי לה חלק אחורי. או שתשאירי אותם למטה (ואז צריך לעשות את הקפלים באלכסון יותר) ואת הקפלים בצד גם תורידי. הבנת משהו?><

2ofir

New member
חח לא, אבל זה כבר לא רלבנטי כי שלחת

י לתחרות בכל זאת טודע:)

o0Invisible0o

New member
זה היה כזה צפוי שאני אפספס.XD

טוב, בייס מטוליפ פיקסלס. השראה למכנסיים מלוטם. [לא שזה יצא דומה או משו.XD] ממש לא מרוצה, חוץ מהפוני בשיער!
בלה. לא משנה.. אשמח לתגובות ואפילו אתקן, חבל שזה כבר לא יגיע לתחרות..
אה, פלטות גם מטוליפ פיקסלס..

אנבלייי

New member
הו

חולצהכלכךכוסיט
יאאא
אולי קצת קצת ברק בשיער?
טיפה?
למרות שאת לא אוהבת?

chompi2

New member
את אוהבת טורי, אני אני אני עיוורת

:( אבל גם את מוכשרת אבל באמת אוהבת טורי P= עוד אור לחולצה P= עוד צל למכנס עוד אור וצל לשיער סה"כ דולי ממש מתוקה.!

2ofir

New member
יפה מאוד:)

אני יודעת שאת לא אוהבת ברק, אבל בכל זאת זה דרוש! עוד ברק בשיער:) ובחולצה יש 2 קפלים ואז כל השאר בלי הצללה ממש, אז תצלילי קצתך מש שנשאר בלי

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

בשיער- נשאר לי בדיוק גוון אחד בפלטה, אז אני אוסיף ברק..
במיוחד בשבילך.XD יש שני קפלים בולטים, יש קפל גם בלמטה וחוצמזה יש גם הצללת רשת..פלטה בעייתית, לא יודעת איך להצליל..ומה עוד להצליל... ותודה רבה על התגובה שלך! ושל שאר הבנות!

2ofir

New member
יאי^^ את מצלילה בשבילי!!!!!!!!!!!!!

יה אני מאושרת לא לשים לב זאת השעה...

Girl From Mars

New member
ממש יפה!../images/Emo9.gif

השיער.
טיפטיפה ברק למעלה לא יזיק...
אממ... החולצה - תצלילי טיפה (אולי הצללת רשת) איפה שלא הצללת בין שני הקפלים. חותץ מזה מעולה.
המכנסיים - תשני את הצורה של המכנסיים לפי הקפלים... ז"א, תוסיפי טיפה קפלים מבחוץ.

למעלה