נוער לנוער

little beetle1

New member
הנהה

טוב בכלליות את יודעת שהודולי חמודה מאוד
ומ...תראי השער היא דיי קרחת בצדדים וההצללה לא נראת אמיתית זה כיאלו זרקת סתם פסים באותו הגוון על הראש. החולצה ישרה נורא... והכפלים בה לא טובים! הפלטה טובה...וגם הצבע יפה.. הכפלים בחצאית לא טובים והיא גם ישרה ונראת פלסטיקית כזו... הגרביים...אולי הכתוונת לעשות נעלים אבל אין עקב בכלל ובקושי רואים את ההצללה זה נראה גרביים הקובץ המצורף הוא כללי

little beetle1

New member
השערר

אמ..השער לא מוצלל טוב כפי שאמרתי מקודם אם תתקרבי בתוכנת הצייר בזכוכית מגדלת גודל 8 תוכלי לראות איך הצללתי וללמוד יש טיפה יותר פירוט בפנים לא הבנת משהו? שלחי לי מסר
או שתפני לבנות בשעוו"ה(
)

שלי

בייס של משהי מהפורום נדמה לי קוראים לה ליז ואני לא יודעת לעשות את הקצה של השער אז אני אשמח אם מישהי תראה לי

pqCAT GIRLpq

New member
בערך חדשה שלי

החלטתי שאת כל הדוליז שעשיתי באפקטים אי אשנה להצללה בפיקסלים אז הנה הראשונה! בייס ILCK אוהבת את קווי המתאר בשיער אבל שונאת ת'הצללה שלו! תגובה בונה?

shoohy

New member
וול אז ככע..^^../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

עבדתי עליה המון זמן..
בכללי אני לא ממש מרוצה...
... רק את השיער אני אוהפת... אבל הוא גם מכוער..
הצעות לשיפור?.. ספנקיו..^^ בייס עוד שניע..^^

DaRk Alice

New member
../images/Emo15.gif אווףףף לא יוצא לי..../images/Emo10.gif

לא יוצא לי יפה...=/ האתר ממנו נקלח הבייס נמצא כבר שם... השיער שלה יצא מגעיייללל אוףף! אני לאדעת מה לעשות כדי לשנות...למיש'י יש פלטה לשיער ג'ינג'י כזה..? תודה למגיבות

binbin2

New member
אני חדשה ישנה והדוליז שלי.......

היי טוב לאחר הפסקה של איזה 3 שנים שלא הכנתי דולי!!!!!!!!!!! חזרתי, ואני כמה רמות פה מתחת לכמה אנשים (טוב אחרי שלוש שנים....) אז אשמח לתגובות ובכוונה אין נעליים לא היה לי כח לעשות יום טוב!!! ותודה על כל תגובה!

binbin2

New member
שכחתי להוסיף קישור לאתר של הבייס...

הבייס מ-http://iflookscouldkill.org/ilck/accept.html לפני שמשהוא יהרוג אותי פה!!

למעלה