נוער לנוער

Shusho

New member
נוער לנוער ../images/Emo110.gif

זה מגניב. זה שדח"ם. בעצלחא.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo11.gif אני אבכה.

לא, זה לא שריון. אלוהים, כמה זה מתסכל ;[ [אני עובדת על דולי, אבל אני בטח אסיים אותה בשנה הבאהההאעאעאעאעעאעאע!!!!!111] לאהמהההה?!!?!?!! לאארוצהההההההההההההההה ווועאעאעאע ;[

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ראשונה! פאקינג! ראשונה!

איזה זבל
|מתה|

חע הנה..=]

בייס מקאסיה וויספר לתחרות אצל גילי.. תגיבו מהר..פליז לפני שאני ישלח לגילי..
קווי מתאר לחצאית של אופיר אשתי

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif יאאאאא!!!!11

השתפרת כל כך
D: ההצללה בקרקפת נהדרת! חזה בחבילה אחת והצלילי אותו כגוש אחד. הכוכבים בחצאית מוצללים לפיה? אני מציעה להכהות טיפ טיפה את הגוון האחרון באולסטאר ולהצליל את השרועים. עגלי את השרוכים של הנעל הימנית [שלנו] ועשי אותם יותר בפרופיל, כמו הכאפרגל ^^" עבי את הסוליות בעוד איזה פיקסל והצלילי אותן ואת הקו השחור של האולסטאר :] נסי לעשות צד אחורי לחצאית והצלילי על. :]] כל הכבוד לך, באמת :]]]

super cat

New member
מתוקה כולכך!!

לדעתי כדאי לך להוסיף שוונצים איפה שמצח אני לא בטוחה תנסי תראי עם זה מוסיףץ... היא ממש יפה כול הכבוד

chompi2

New member
חמודה:)

יתאים לה פונה P= אממ מציעה להוסיף שוונצים לשיער, לשחרר אותו יותר. ולהוסיף עוד צל בשביל:) גופיה - אממ לא אמורים לעשות את צורת החזה בהצללה, אלא להצליל מתחת לא באגסים P= מציעה להוסיף אור:) חצאית- הכוכבים טיפה תקועים. אממ הקפלים טיפה גושיים. נעלים - אין להן סולייה :0 ואממ להצליל את החוטים מעל הנעל P= סה"כ דולי חמודה

2ofir

New member
יפה:)

בשיער תוסיםפי עוד גוון ככה לשורישים ועוד גוון בהיר בחולצה חזה בחבילה אחת ותעשי פחות כפלים ולא כאלה סימטרים בחצאית תעשי תהצללה פחות מבולגנת..כבר שלחתי לך תטיוט שהכנתי לך... ותעשי סוליה לנעל:) זהו דולי יפה הישתפרת!

ניסיתי ..

אמ.. עשיתי סוליה יותר גדולה והצללתי אותה.. הצללתי על יש גרסה אחת עם שוונצים נראה יותר טוב נכון?! לא הצלחתי לעשות חלק אחורי לחצאית.. מה אתן אומרות עכשיו?

Girl From Mars

New member
וואו!

איך השתפת!
שיער - השיער שעל הקרקפת לא יכול להסתיים סתם ככה. צריך להמשיך אותו עד הסוף. בלה. אני לא יודעת איך להסביר את זה, אז ציירתי בקובץ.
סימנתי באדום בצד ימין למה התכוונתי, ובצד שמאל הדגמתי לך בערך לפחות. חצאית - צריך להצליל את הכוכבים לפי הקפלים של החצאית.
תיקנתי אחד - את השמאלי התחתון. אולסטאר - תעשי הבדלי גוונים גדולים יורת בסוליה, למרות שהצללת זה נראה לא ממש מוצלל.
>< תעשי גם את הפס השחור של האולסטאר.
(בשביל זה אולי כדאי לעבות את הסוליה בעוד שורת פיקסלים...) זהו בינתיים, ממש ממש השתפרת.
^_^

^-^../images/Emo96.gif

השער עשוי יפה מאוד^^.לפי דעתי הגירסה בלי השוונצים יותר יפה, ואם את מעדיפה את הגירסה עם השוונצים, אז תצלילי אותם:0. הכוכב בחולצה לא מוצלל לפי הקפלים של החולצה:0. כנ"ל עם החצאית. האולסטאר יפות, אבל אין עליהן את הסימן של האולסטאר:0!!.

super cat

New member
היא היתה בפרויקט של אופיר

השער עם טיטוריאל של מעיין הכוסיט

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo99.gif

הו היא מאוד מקורית ויפה :]]] הוסיפי שיער בבית השחי P: [XDDDDD] P:p:p: זתומרת, זה נראה כאילו השיער נחתך בגב לה וזה מוזר ונו *.* שיער שם, פשוט.
יותר ברק בפלטה השחורה של החגורה. תורידי את הגוון או שניים האחרונים בנעלי הבובה [
] ואני מציעה לך לנסות לעשות צד אחורי לחצאית. העיצוב ממש יפה ^^

super cat

New member
../images/Emo2.gifפעם ראשונה שמישהו שם לי מאוהב!!!

נכון באמת חסר שער ואין לא יודעת לעשות צד אחורי בחצאית... אני אנסה.. תודעעע פעם ראשונה שמישהו שם לי מאוהב!!!

CoW MiLk

New member
גרר../images/Emo99.gif

פשוט מקסימה!
. אין הרבה מה לשפר, אבל הייתי ממליצה לך להפחית קצת את הכפלים בחצאית, ולהוסיף כמה אביזרים, שהיא תהיה קצת יותר מעניינת
.

2ofir

New member
היא היתה בפרויקט שלי:)

היא מדהימה... בחצאית תמשיכי תפלים כאילו בגוון השלישי החיא מקסימה!

למעלה