זה אמור להיות משו כזה . באדום .
B BiDriL New member 31/7/05 #177 ../images/Emo185.gifזה אמור להיות משו כזה ../images/Emo122.gif. באדום .
M Miss Naama New member 31/7/05 #37 ../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif היא כה מקורית וחמודה P: וצבעוניתמושית ^^ אמרו מעליי הכל רק את שני הפיקסלים הבהירים בצדדים של הסוליות, תעשי בגוון הכי כהה
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif היא כה מקורית וחמודה P: וצבעוניתמושית ^^ אמרו מעליי הכל רק את שני הפיקסלים הבהירים בצדדים של הסוליות, תעשי בגוון הכי כהה
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 31/7/05 #164 ../images/Emo99.gif../images/Emo96.gif השתמשת בטיוט שלי:0!!!^------------------^ אאאאאאאאא . איזה יפה, הכל:0. בפרח ממש מוסיף. ובכללי אין לי תלונות0).
../images/Emo99.gif../images/Emo96.gif השתמשת בטיוט שלי:0!!!^------------------^ אאאאאאאאא . איזה יפה, הכל:0. בפרח ממש מוסיף. ובכללי אין לי תלונות0).
L little beetle1 New member 31/7/05 #105 ../images/Emo80.gif../images/Emo19.gifאיי קנדי! אני לא אוהבת את השער אני לא אוהבת כלוווווווום!
ר ראפ שולט New member 31/7/05 #137 מה אכפת לי? אם את לא אוהבת ואם אני אוהבת אז אני אוהבת! נקודה!! מדהיים בטירוף
M Miss Naama New member 31/7/05 #170 ../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo99.gif את חסרת תקנה עשי לה גארביים! בצבע של החולצה! P: מציעה להוסיף עוד שוונצים דקים בסופו של השיער ולהפחית קצת מהצל שליד האוזניים בשיער הג'ינס ממש נפלא ^^
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo99.gif את חסרת תקנה עשי לה גארביים! בצבע של החולצה! P: מציעה להוסיף עוד שוונצים דקים בסופו של השיער ולהפחית קצת מהצל שליד האוזניים בשיער הג'ינס ממש נפלא ^^
L little beetle1 New member 31/7/05 #180 היא הייתה ריקה מידי! אז הנה...הוספתי כמה דברים עכשיו אני שונאת אוהת יותר! אווווווווח
ה המפלוץ קריימר New member 31/7/05 #13 שריון נו, הייתי חייבת אבל עוד מעט תהיה דולי, כשאני אגמור עם ההשראה.
א אנבלייי New member 31/7/05 #20 לתחרות זונות הייתי מרוצה ואז משהו גרם לי להפסיק להיות מרוצה.. בייס מקיטי פופ.. פלטות מקנדיבר..
B BiDriL New member 31/7/05 #24 ../images/Emo185.gifזה מקסים ../images/Emo99.gif. סגנון נורא קנדי באר כזה . אפשר קישור לאתר הבייס?
א אנבלייי New member 31/7/05 #27 במת?../images/Emo12.gif אולי הייתי מושפעת מזה, כבר אמרתי ששלקחתי משם את הפלטות http://www.kitty-pop.net/hopecafe/main.html אתר מתוקי ^__________________________________________^ קצת נסחפתי. *אהמ* כן. :] היייייי!!!! לא אמרת לי להצליל עללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!1
במת?../images/Emo12.gif אולי הייתי מושפעת מזה, כבר אמרתי ששלקחתי משם את הפלטות http://www.kitty-pop.net/hopecafe/main.html אתר מתוקי ^__________________________________________^ קצת נסחפתי. *אהמ* כן. :] היייייי!!!! לא אמרת לי להצליל עללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!1
B BiDriL New member 31/7/05 #36 ../images/Emo185.gifקדמת מה קורה לי ../images/Emo7.gif? השעה :| הסניליות *מורידה את כתר המפלצת*