נוער לנוער

tamaguchi girl

New member
../images/Emo178.gifסוף סוף סיימתי את הדולי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לתחרות באתר של גילי, עם הכוכבים
בייס מאפיצ'ו שעות שאני משקיעה בה, ציירתי איזה שבע גרסאות לבגדים עד שהחלטתי מה לעשות, ואז נזכרתי שלא עשיתי בה כוכבים
אז שמתי אחד בחצאית ושתיים בגרביים P: אני מרוצה מהשער במיוחד ומהחולצה- הצללות חדשות בהכל :) מהחצאית פחות והנעלים יצאו לא מובנות, רציתי משהו אחר אבל לא הצלחתי ): לא נורא. הן נחמדות. עכשיו- איזה גרסא- ימין/שמאל? ההבדל הוא בשמש שברקע [פעם ראשונה שאני עושה רקע! הדשא פיקסל פיקסל והשמיים והשמש בפיינט שופ..לא היה לי כוח
] תגובות בונות? סתם תגובות? ~תודה ותגובה מאגניבה למגיבה [
]~ אה, ולפתוח בגדולקטן ^^

Stinki Winki

New member
יפהההה../images/Emo99.gif

אולי תהפכי את השמש לירח? יותר מדי חשוך שמה מכדי שתהיה שמש! ציירי השתקפות של הדמות במראה, היא לא ערפד.
הבדלי גוונים יותר גדולים בחצאית, לא רואים שהיא מוצללת. שיער מדהים.
אולי תוסיפי לו איזו סיכה עם כוכב, שגם יתאים לתחרות וגם ייראה פקאצי?[: הפלטה של הגרביים אפורה מדי... לא רואים הצללה בכל השרשרת. (חוט ותיליון) נעליים וסטרפלס- ממש יפים!

tamaguchi girl

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

הנה התיקון :) -אני לא רוצה לעשות ירח כי אז זה לא הגיוני שיש לה כ"כ הרבה ברק בחולחצה ובכלל בבגדים ובשער..אז עשיתי את השמים בהירים יותר- עכשיו זה הגיוני יותר? -שינתי פלטה בגרביים -הדגשתי את ההצללה בחצאית -הדגשתי הצצלה בשרשרת -במראה לא עשיתי את ההשתקפות שלה, כי היא מחזיקה אותה ישר ולא לכיוונה, אז זה לא הגיוני שיראו את ההשתקפות שלה..>< -הוספתי סיכת כוכב בשער, אבל אני לא יודעת אם כדאי בלי/עם סיכה. שתיהם יפים לדעתי -_-' ועכשיו עדיין נשארו 2 גרסאות..מה כדאי לבחור? או לשלב? [השינוי בין הגרסאות זה סיכת כוכב בשער, שמש ברקע] אז מה עדיף? ~עוד תגובות יתקבלו בברכה~

אעעע... למה יש אנשות כל כך מוכשרות?

כן- אני מודה... אני רוצה לגנוב מישהי אליי הביתה... (יש מתנדבות? אין לי כוח לעבודה קשה...) היא ממש יפה! שתי הגרסאות יפות, זה תלוי במה שאת יותר אוהבת
[מפגינה תמיכה]... קבלי הרבה
ים!!!

pqCAT GIRLpq

New member
לדעתי

כדאי לעשות את השמיים הרבה יותר בהירים ולהוסיף איזה ענן נחמד או שניים
את הדשא תעשי עולה קצת על הנעליים שלה כי כשאת יושבת על דשא הוא לא שטוח לגמרי וצמוד לאדמה (קובץ מצורף כי אני לא יודעת להסביר
) תעשי השתקפות במראה וכמה פרחים ברקע (סתם ליופי
)

Stinki Winki

New member
שמלות לדולמייקר^________^

אני כ"כ גאה בהן, אני לא מסוגלת להתאפק! בייס של הפורום ניסיתי הצללות חדשות ושאני ממש מרוצה. פלטות של מירב.
חוץ מהלבנה.

2ofir

New member
../images/Emo99.gifואווו

אני כל כך אוהבת את ההצללות החדשות שלך!! זה פשוט...מדהים!

אנבלייי

New member
גמני גאה בך

זה כה יפה!
מי טו לאב יו ורי לוט.
(אה..*מביטה לצדדים בלחץ* אני.. אני פשוט בתוכנית שיתוף פעולה עם אנשים עילגים, כן, זה..אהה.. פרוייקט כזה, לגרום להם להרגיש טוב>< *לאמשנה* *ביי.*)

חמצמצה

New member
הן יפייפיות ../images/Emo99.gif גם..

+ הצבעים והפלטות שבחרת מעולים/ות! ממש יפה!! ח"ח חח

Cool Simsit

New member
שלייי

היא מהשדח"ם הקודם שיפרתי אותה מאוד!! לדעתי היא מזה יפה!! הראשונה הנורמלית שלי!! תגיבו ותגידו יש לכם רעיון לנעליים?

Cool Simsit

New member
אוף פעם שנייה שאני שמה ואני...

מתביישת כי יש כאן דוליז כל כך יפות!!! דיי תגיבו אני רוצה להשתפר!

Girl From Mars

New member
חמודה.../images/Emo13.gif

תורידי קווי מתאר בהכל. הפוני מסתיים ישר מדי... תנסי לעושת שהקווצות יסתיימו יותר דקות ותפרידי אותן... תנסי לעשות צד אחורי לחצאית. תעשי קפלים לחולצה ולחצאית...

למעלה