נוער לנוער

2ofir

New member
סוףסוף!! חיכיתי לזה שנים....

טוב יש לי שתיים אחת לתחרות של גילי.. ועוד אחד אז אני אשים את של לתחרותש ל גילי אני ממש ממש לא מרוצה סתם לידע הכללי חח בייס של גילי פלטות של גילי חח משומה טוב אה...תגובה למגיבה

chompi2

New member
[==

:0 עשית לה גוש מתרומם בשיער.! היא לא אספה את הקוקו מתוח P= השיער ממש חמוד ומיוחד.! אממ הפוני אולי טיפה מוזר..ממליצה לעשות אותו יותר חלק[= יותר מידי איפור =X השמלה ממש יפה אולי החלק תחתון, הקפלים טיפה מוזרים..לא משוחררים כאלא וחלק ישרים וחלק עקומים..לא הכי מתחברים לי. :0 מה קרה לנעלייה.? P= חמוד

יפה ../images/Emo99.gif

מציק לי שאין את ה'מאחורה' של החצאית. וגם לא את ה'בפנים'- זה נחוץ כדי שהחצאית תראה כמו בלרינה (לזה התכוונת? כי אם לא תשכחי מהערה האחרונה). השאר מושלם

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהו ../images/Emo99.gif.

-תעשי מאוחרה לכל הקטעים בחצאית שלא על הרגליים. -תורידי בחצאית את קויי המתאר התחתונים,זה יוסיף. -האיפור משתלט לה על המצח. -תורידי את הגוון האחרון בנעליים.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifקויי המתאר למטה XD../images/Emo6.gif.

כאילו התחתית של החצאית XD

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif

להוריד את קווי המתאר של החתית(סוף) של החצאית. כלומר להוריד קויי מתאר פה
.

רחלי03

New member
ממש מתוקה

אבל בחצאית הקווים של הקפלים צריכים להיות יותר באלכסון בהדרגתיות... ראי הקווים השחורים.

אנבלייי

New member
עוזהמאגניב

ויפה
! רק..אממ... לא מסתדר לי משהו בקפלים בצדדים, והאיפןא קצת משתלט על המצח
ותעשי שהתסרוקת יותר תתגלגל בכיווץ כלפי אחורה.
הקפליםכהשווים.

2ofir

New member
אהה לא כל כך הבנתי:)

אמרת שהקפלים לא מסתדרים, ואז אמרת שהם כה שווים!?!? חח ומזתומרת שהתסרוקת תתגלגל כלפי אחורה? חח בליחה על הבורות ותודע על התגובע:)

אנבלייי

New member
הא, אני כה עילגה. (שוט מי נאו.)

העעעעעעעעעעעעעעעעעעע כן. הקפלים כה שווים, כי הם כה שווים, והבעיה היחידה היא שמשהו לא מסתדר לי בצדדים :) והשיער.. אממ.. לאחשוב, אני טיפשות. ^__________>

2ofir

New member
חח את לא טיפשות, אני חסרת כישרון

למעתה יש תיקון , או שהגבת לתיקון... *עיגלותשהיתגלמותהלברוחחחחחחחחחחחחחחחלברוחחחח* עזבי זה צריך פסיכולוג בשביילך זה...

למעלה