משחק חמשת הפרטים

nutmeg

New member
../images/Emo26.gif לפנתר...

1) כילא זה קילע ביידיש ובעברית בקע 2) אל תדאג - כשתהיה בגיל המתאים לא תפחד למות יותר ודרכי הדחייה שמצאת יהיו מיותרים. בינתיים אתה צודק, יש מה לפחד. המשך כך

De-Panther

New member
תודה על הראשון../images/Emo3.gif אף פעם לא ידעתי..

איך לכתוב את זה
ולא רוצה למות

shellyland

New member
אני זוכרת את הסיפור עם האחות

הוא מאוד נגע ללבי ולא יצא לי מהראש תקופה ארוכה. בזמנו ביקשתי ממך לפרט יותר ולא רצית להכנס לזה. אם פעם תרצה, אתה יותר מאשר מוזמן.

shellyland

New member
אני לא זוכרת באיזה הקשר זה עלה

אבל סיפרת על כך בעבר. אנסה לחפש קישור ואשלח לך בפרטי. אני זוכרת, כי כמו שאמרתי לך - מאוד נגעת ללבי עם הסיפור הזה.

IC4

New member
וואו אני מבין שחיי יבשים יחסית

1- טביעות - זכורה לי חוויה של טביעה בבריכה קטנה. אני זוכר מראה מרהיב של מאות בועות קטנטנות עולות למעלה כשאני צונח למטה. מישהו זר שראה אותי הוציא אותי ואת המים ממני. מיד כשהתאוששתי - רצתי חזרה לבריכה. הייתי בן 3 2- אם כבר גיל צעיר - בערך בגיל שנה, עליתי על מיטה וממנה לשולחן ואז בכיתי כי לא ידעתי איך לרדת משם. 3- אם כבר לבכות - כשהייתי תינוק ובוכה באמצע הלילה הייתי כמובן מעיר את אמא שלי שבאה לראות למה אני בוכה. כשהיא מסכנה רצתה "לכעוס" עליי שאני מפריע לה, היא היתה רואה רואה אותי מחייך עם חיוך מאוזן לאוזן ולא יכלה להיות מעוצבנת עליי. הטכניקה הזאת עדיין עובדת לפעמים על חברה שלי 4- אם כבר חברה שלי - אני פוחד מהנהיגה שלה לפעמים. יש לי במהלך חיי שלל חלומות שקשורים במכונית. בעקבות חבר שלי אני חושב שהמכונית היא כסמל לשליטה בחיי ואני בעבר הייתי משוכנע שמתישהו כשאני אמות זה יהיה קשור לתאונה. 5- יש לי היסטוריה של עליות ונפילות. רבות הפעמים שנפלתי מכיסא ומאופניים (ואני לא פתחתי טראומה מזה) ורבות הפעמים שטיפסתי על עצים. בעבר חשבתי שכשאגדל אני אהיה מטפס הרים. לאחרונה כשסגרתי שבת בבסיס שצמוד לבסיס של חיל הים טיפסתי מעל הגדר כדי לדאוג שיפתחו לשאר החיילים שהיו איתי את השער שנוכל לאכול בחדר אוכל שלהם. הם הביטו בי בפליאה "איך לעזאזל הגעת הנה"

De-Panther

New member
ואני טבעתי בסביבות גיל 6 בג'קוזי...

הגדול במרכז קנדה(יש שם כמה ג'קוזים... אז בגדול שבהם) ואז מישהו פשוט משך אותי משם ראיתי הרבה כחול בזמן שטבעתי

basket case

New member
חמש דברים שלא ידעת על.. בסקט../images/Emo87.gif

1. בילתה שנתיים מחייה בקנדה, ולכן שולטת היטב בשפה האנגלית (וגם מתגאה במבטא מצויין
) 2. כשהיא חזרה לארץ, בכיתה ג', חוותה "טראומה", ובמשך הרבה מאוד זמן פחדה ללכת לבי"ס. הוריה נאלצו לגרור אותה לשם, ולפעמים - לשבת איתה בכיתה (השפלה!
..). 3. בכיתה ה', נתפסה גונבת מ"קנדילנד". עוד טראומה. 4. צמחונית, מתעבת בשר ומתקשה להמצא בסביבתו, להריחו או לראותו. בכלל היא בעייתית בנושא אוכל.. עוד דברים שהיא ממש, אבל מ מ ש שונאת: גבינה לבנה, מיונז, שמנת, פטריות, מאכלים חריפים. 5. שונאת יהדות. ודוסים מעלים לה את הסעיף. בונוס: 6. לפעמים, אוהבת לדבר על עצמה בגוף שלישי..

ע ו ג י ה

New member
מקבלים חדשים../images/Emo35.gif

בכדי שיהיה לכם קל לקבל אותי בתור משתתפת פעילה הנה 5 דברים שלא ידעתם עלי (למרות שאתם בכלל לא מכירים אותי
)
ממתי שאני זוכרת את עצמי אני מציירת ותמיד רציתי לעסוק בכל מה שקשור לזה (אנימציה, גרפיקה ושות')
יש לי דיסק חתום ע"י ארבעת ה- RED HOT CHILI PEPPERS
לפני כמה חודשים, בת של בן דוד שלי קפצה עלי בבריכה ובגלל שיש לי כח של יבחוש מצוי, שקעתי לקרקעית
ואחי הציל אותי.. ולא, חיי לא חלפו לנגד עיניי (מה זה אומר?)
יש לי חולשה לילדים / אנשים חלשים/מסכנים/מקופחים באשר הם
בכיתות ז'-ח' אני והחברה הכי טובה שלי הברזנו בכמויות מסחריות (יום כן, שלושה ימים לא) ועד היום אין לנו מושג איך לא השאירו אותנו כיתה.. ועוד אחד קטן -
אני אוהבת מטאל ואת רוב סוגי הרוק כבר מגיל 12 בערך..

אושר מ

New member
הממ

אני מקנאה בך על הדיסק הזה!!! (ואגב סתםר איתי בכרטיס שיש לךב עיה להחליף תמונה בכרטיס, אם זה עדיין רלוונטי, רק שתדעי שאחרי שכתוב שהתמונה עלתה בהצלחה לוקח לה בערך 20 שעות להתחלף.. אבל היא מתחלפת בסוף). ואנשים חדשים תמיד מבורכים... אם כי עלי להודות שיש פה כל כך הרבה אנשים חדשיםש אני כבר לא מכיר פה כמעט אף אחד... אוליא ני צריכה להתחיל להסתובב בתרבות עברית..

למעלה