משחק חמשת הפרטים

IC4

New member
מה שרשמת, על חוסר ההנאה שלך

מתגובות חיוביות מאד על המראה שלך. מדוע את לא סובלת את זה

אוֹחַ

New member
יש אנשים שיופיים הוא חד-משמעי

ואינו נתון לשום פרשנות או מחלוקת. אין טעם להחמיא לאנשים אלו על חיצוניותם - במקרה הטוב הם ישארו אדישים ובמקרה הפחות-נעים הם עלולים אף להפגע (זה כל מה שמצאת בי, פרויד?). ברור שיש שיחלקו עלי. אין קשר אלייך, עידן, סתם חיפשתי איפה לשפוך את זה.

אוֹחַ

New member
אני נראה לך יפה? מה אתה שואל אותי?!

יש אנשים עוד יותר מתוסבכים שיופיים אף מעיק עליהם.

Outlast

New member
רוב האנשים לא רואים את עצמם

כמו שאחרים רואים אותם. לפעמים זה לחיוב, לפעמים לשלילה. פשוט צריך להבין את זה. ועובדות עליי: * אני אוהבת לשיר [ושרה] מאז שאני זוכרת את עצמי. * אני מועדת לדכאונות. בכיתה ז' לא הגעתי לבי"ס בערך שלושה חודשים בעקבות סוג של דיכאון (כנראה). זו תקופה מודחקת שהיום אני זוכרת מאוד מאוד במעורפל, ולא יכולה להסביר אותה. אבל הנטייה למצב "דאון" נשארה. * אני רגישה בצורה קיצונית לכל מיני דברים (ואולי זה קשור למס' 2). * כמו קיבוצניקית טובה, אני כל החיים בטבע, בשדות או ביער. זה הקטע שלי. בניגוד גמור- אני לא מוכנה בשום אופן לישון בחוץ (גם לא באוהל). שינה זה נושא רגיש אצלי. * אני אוהדת כדורגל מגיל 6.

לא נעים לי להיות לא מקורי

אבל כשאני קורא את מה שנכתב פה עד עכשיו אני מוצא בכל אחד מכם חלק מעצמי: 1. כמו mlm ואושר גם אני תולעת ספרים כרונית מגיל צעיר מאוד (התחלתי לקרוא בגיל 5) 2. כמו שירה גם אני חוטא לעיתים (די הרבה אפילו) בפנטזיות, מפליג על כנפי הדמיון למחוזות רחוקים ומנהל שיחות דמיוניות עם כל מיני אנשים (ודי נהנה מזה). 3. כמו עידן והמיוחד גם אני שנאתי (אבל מה זה שנאתי..!!) את שיעורי הספורט בבית הספר והייתי גרוע בהם. תמיד הייתי בא בג'ינס וסנדלים כדי שישלחו אותי לטריבונות, ואת הבגרות בספורט עשיתי בכתב (וגם זה רק בזכות הקשרים האישיים של אבי עם המורה לספורט). 4. אני באלאגניסט כרוני וטוב לי עם זה (הזקנים מספרים שהיתה פעם רצפה בחדר שלי אבל יכול להיות שזה סתם מיתוס כי אף אחד עדיין לא הצליח להוכיח את זה. אולי פעם יערכו שם חפירות וימצאו איזה פסיפס). 5. החלום הכי גדול שלי? עוד 10 ס"מ......

Idan91

New member
הפ-הפ,

אני לא שנאתי שיעורי ספורט בביה"ס, רק בביה"ס היסודי.

Anna Karenina

New member
לגבי סעיף מספר 5,

אני אעיז ואשאל, מה הגובה שלך?! (דיברת על זה, נכון...??
)

שום דבר מקורי...

1. דברים שאמרו קודם לפני וזה לא משנה: גם אני שונא ספורט כפייתי (בכיתה י' יועצת בית הספר העניקה לי כמתנת יום הולדת פטור משיעורי ספורט ועד היום זו המתנה הכי שווה שקיבלתי בחיי); מעולם לא ידעתי לשחות (אבל שנים עשיתי עם הידיים) ולא הייתי בים/בריכה/שלולית יותר מעשר שנים; מעולם לא באמת ידעתי לרכב על אופניים (אבל שנים הייתי הולך כשהם לצידי...); אבא שלי נפטר לפני ארבע שנים. ויומיים. אני מתגעגע. 2. עישנתי סמים אבל לקחתי את זה עד כדי כך בקלות שבישיבת ועדת החינוך העירונית שעסקה במניעת סמים דיברתי על חופשי-חופשי בלי לשים לב שמכל צדדי יושבים חברי מועצה, מנהלי אגפים, ראש העיר וחמור מזה, קצינה בכירה במשטרת חדרה. היו קטעים... 3. עד כיתה י' לא היו לי חברים בכלל בכלל, בסוף התיכון מצבי כבר היה ממש טוב. עד היום יש לי המון "פאקים" בקשרים החברתיים כתוצאה מחוסר היכולת שלי לתקשר עם אנשים כשהייתי ילד. למזלי החברים שלי כל כך מכירים את הדפיקויות שלי שהם כבר מזמן לא מתייחסים אלי ברצינות. 4. ניסיתי להתאבד פעמיים. בהפרש של שנה מנסיון לנסיון. לא הצלחתי. 5 וגס: אין דבר שלא עשיתי בסקס (מותר להגיד סקס בפורום?), אני עושה את זה לא מעט ועם זאת - שונא את זה. אל תשאלו - זה מורכב מדי. ואחרון חביב: זאת הפעם הראשונה שאני מעז להגיד את זה בקול רם והרבה נורא יופתעו... שבו... תחזיקו חזק... וואו.. לנשום עמוק אני הומו

d u c k y

New member
אני גם אנסה

1. אני לא יודעת לרכב על אופניים - אני מאשימה את ההורים....תמיד בטיולים השנתיים הייתי נשארת באוטובוס כשכל הכיתה היתה יוצאת לטיולי אופניים. 2. אני הכי פוחדת ממטוסים, טיסות וכל מה שקשור באופן ישיר או עקיף לשדות תעופה. 3. אני מאד קרובה להורים שלי. לשניהם. למרות שהם גרושים כבר מאז שהייתי בת 6 - אין דבר בעולם שאני לא חולקת עם כל אחד מהם וטוב לי עם זה מאד. אני יודעת שהם תמיד יהיו בשבילי ואני תמיד אהיה בשבילם. 4. יש לי חולשה לזקנים. אם יש דבר שגורם לי לבכות בכל פעם מחדש ועושה לי באמת רע על הנשמה, זה היחס לזקנים. אני מסוגלת להתחיל לבכות כשאני רואה בן אדם זקן יושב לבד במסעדה - ולתאר לעצמי את סיפור חייו. חולשה. 5. הדבר שמניע אותי בחיים הוא מוסיקה. אני אוהבת לשיר ואני מנגנת בגיטרה ולא מסוגלת לתאר עולם ללא מוסיקה. לא היה כל כך קשה כמו שחשבתי...

Anna Karenina

New member
גם אני רוצה..!! אפשר?!?

אהמממ....
אני מפחדת ממעליות. לא אוהבת אותן, לא מסתדרת איתן, ותמיד יש לי את הפחד, שמא הן יתקעו, ואני בתוכן...
למעט המעלית בביתי, (שגם בה אני משתמשת בתדירויות נמוכות), אני בד"כ עולה ברגל, ולא משנה כמה קומות, אלא אם כן אני נמצאת עם עוד מישהו, שעליו אני סומכת..(ואין הרבה כאלה, לצערי..)
גם אני, תולעת ספרים, במצב קשה.
לא מקורי, אבל זה מה יש.
עד גיל שנתיים, הייתי שמנה ברמות מטורפות...היום, חסרים לי משהו כמו 5 ק"ג כדי להיות במשקל נורמלי לגובה שלי...
ואם כבר מדברים על גובה...עד כיתה י', הייתי יחסית "קטנה", (בערך 1.60מ')..כיום, שנתיים וחצי אחרי, אני 1.74מ', ועוברת את רוב האנשים שצחקו על היותי נמוכה...
כרגע זו אחת התקופות היותר מסריחות שלי, ואני מרגישה הכי לבד בעולם, מכל הבחינות. אבל אני תמיד מאמינה שמצבי ישתפר...

dana2909

New member
לכל דבר טוב יש סוף

וגם סעיף 5 פתאום יעבור, בלי שתשימי לב, תהיי מוקפת חברים טובים ותגלי שבבוקר, מתגנב לו חיוך לפנים (אבל ממש בלי שתשימי לב). אל תתייאשי, יהיה בסדר.

למעלה