משחק חמשת הפרטים

המוזרה

New member
נו, יכולתי להתחמק?

סיימתי תיכון ללא בגרות (אבל השלמתי אחרי הצבא, ובכלל זה היה בגלל ציון נכשל בחנ"ג, סיפור ארוך)
הכרחתי את אמא שלי להתחיל ללמד אותי לקרוא מגיל 3 וכמה חודשים אחר כך כבר קראתי מש]טים מתוך ספרונים לאחי בן השנה.
קשה לי מאד להתמודד עם מחשבה שמישהו חושב שאני מטומטמת (ואני לא)
ויתרתי (בטפשותי) על תפקיד קריינית בגל"צ לטובת שירות כמורה-חיילת (או כמו שקראנו לזה - מורחת ילד)
הכרתי באופן אישי אישיות בכירה מאד בממשלה (אז הוא היה רק בדרך לשם) ולמדתי לתעב את האיש עד כדי גועל, זה לא היה קל בהתחשב בעובדה שכל המשפחה שלי אוהבת אותו. איש מגעיל (ואני לא אגלה לכם מי זה) (טוב אני אגלה רק לשלי, אבל זה בגלל שאני פוחדת ממנה) סתם, סתם מי פוחד? אלוהים.. לא נעלתי את הדלת
ביי

shellyland

New member
כמה דברים:

מספר שלוש מזכיר לי את הסיפור הנפלא על הבת של צימעס, שאח שלה אמר לה שהיא לא רעבה. לתשומת לבך.
מספר ארבע צריך ללכת איתך לקבר, כי אם כלף ישמע על זה אני חוזרת מייד להיות החברה המועדפת שלו.
תנעלי את הדלת כמה שאת רוצה. אני מזכירה לך שיש לנו קשרים במשטרה ואנחנו יכולים לפתוח כל דלת.

המוזרה

New member
נו באמת

בקשר למספר שלוש - אז מה אם אני יודעת ? זה בטיפול. בקשר למספר ארבע, אני חושבת שכבר פלטתי את זה פעם, אבל כל אחד עושה טעויות גורליות בחים - לא? בקשר למספר חמש.. אני כבר לא בארץ, אלא בדירת מסתור באוסטרליה (וטסתי הנה בחינם)

המוזרה

New member
ועוד משהו קטן

כדי להיות המועדפת של כלף, זו כבר לא אני שאת צריכה לעקוף.. האיש מחליף מועדפות כמו גרביים..

shellyland

New member
קנאית ../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif

עכשיו את מבינה איך אני הרגשתי כשהוא זרק אותי בשבילך? ראית את התמונה שלהם ביחד, כמה שהוא מאושר על ידה?

freedom rider

New member
5 עובדות על פריד

בסוף כיתה י"א קיבלתי ציון 4 במתמטיקה, ובסיום הקיץ היה עלי לעבור מבחן כדי לעלות לכיתה י"ב.
גרתי כמעט 4 שנים בשיקגו, וכתוצאה מכך פיתחתי אהבה לקבוצת כדורסל שמשחקת במדים אדומים.
בין העבודות שעסקתי בהן לפרנסתי במשך השנים: פקיד בנק, איש תחזוקה של אוטומטים למכירת שתיה וסנדויצים, כח עזר בבית אבות (אבל ברחתי משם אחרי שלושה ימים).
קיבלתי רשיון נהיגה בגיל 27. למדתי כשהייתי בצבא, נכשלתי בשני טסטים והתייאשתי. אח"כ למדתי שוב כשהייתי בשנה א של המסטר, ושוב נכשלתי בשני טסטים ונכשלתי. אחרי 3 שנים ניסיתי שוב, ועברתי בטסט הראשון של הנגלה הזו (חמישי בסך הכל). תיאוריה, לעומת זאת, עברתי 5 פעמים בהצלחה, כולל פעם אחת בארה"ב (שם גם עברתי טסט נוסף בהצלחה).
אחרי שסיימתי את לימודי המסטר שלי, לקחתי חופשה ללא תשלום מהבנק ונסעתי לטיול תרמילים בתאילנד למשך חודשיים.

shellyland

New member
5 עובדות על שירשורים:

אם לא מגיבים להודעה הנוכנה זה לא ישתרשר אליה מעצמו!
אפי כבר לא מנהלת את הפורום והאנשים הקטנים שלה כבר לא עושים את עבודה השירשור בלילה!
אנחנו יודעים איפה אתה גר!
יש לנו חברים במשטרה!
בעוד דקה קלה ההודעה הזאת תשורשר למקומה הנכון וינקטו נגדך הליכים משמעתיים כמפורט בתקנון הפורום החדש. בתור התחלה אני מונעת ממך את הזכות להשתמש בדביקונים למשך שבוע.

לא צריך לגור בשיקגו

כדי לפתח אהבה לקבוצת ה
הזו.... אני עוד זוכר בגעגועים את הימים בהם כיוונתי השעון המעורר לארבע בבוקר כדי לראות את האחד והיחיד ,מיכאל ירדן (כן, גיירתי אותו! למישהו יש בעיה?) מתנתק מן הקרקע ומסרב לנחות...

המוזרה

New member
אתה לא יכול לגייר את אלוהים

אוח איזה איש.. אחי היה מעיר אותנו לראות משחקים, ואני רק שאלתי תמיד "מייקל יהיה?" רק אם המשחק היה של הבולז, הייתי קמה איתם ונועצת עיניים באליל. לא לחינם קראו לו אלוהים.

shellyland

New member
אפרופו ספורט של גויים

יש לי חברה דרום אפריקאית שמנסה עכשיו להכניס אותי לעניין של ראגבי. משהו לגבי זה שנקרעות להם החולצות במהלך המשחק. עוד לא נסיתי, אבל לכשאעשה זאת אדווח על התוצאות.

אושר מ

New member
אווווווי

איזה ספורט אלים. חבורה של גברים שעושים ערמה אחד על השני כשהכדור מתחתם. את יודעת מה הכי קל ברוגבי? להבין את החוקים. אין כאלה. יש רק חוק אחד והוא שאסור למסור קדימה רק אחורה. זייהו! ומתוך הכרות עם בחור אחד שמשחק רוגבי בארץ (ממוצא ארגנטינאי אם תהיתם), בין אם נקרעות החולצות ובין אם לא, שווה לראות:).

De-Panther

New member
טוב אז גם לי יש כמה פרטים מוזרים...

והנה הם
1) בגיל 3 כבר ידעתי לכתוב ולקרוא כמה מילים 2) התחלתי ללכת בגיל חצי שנה(וזה נחשב למהיר) בגלל זה הגוף שלי לא הצליח להחזיק אותי כל כך וקיבלתי כילא. תפרו לי אותו בדרך מוזרה והיום אני לא יכול לקבל כילא
3) ראיתי את האחות האמיתית שלי רק פעם אחת(והיא נפטרה כשהייתי בערך בן 9
) 4) למדתי פעולות חשבון בסיסיות ושברים עוד כשהייתי בגן 5) הדבר שאני הכי מפחד ממנו הוא מוות ואני לא רוצה למות אף פעם(אפילו הייתה תקופה שממש חיפשתי דרכים בשביל לדחות את זה... ודווקא מצאתי כמה דברים כאלה
)

למעלה