מענייני דיומא

Piren

New member
wow

how marvelous is the Human Ego All it needs is a little something called Faith.. and a Catalyst of 3 letters -God- to put itself ontop of the world But what am i saying? thats how it all started.. .After all.. Everything that we see was created for our amusment.. and god's Dafnah.. Im suprised he even talks to you.. After all.. The only reason why Females exist is because Adam was bored .. And the only reason why he isnt in heaven.. is because of that bitch of a wife he had Having 7 cats of my own (Family cats
) i can positivly say that animals.. have feelings .. emotions .. and act on more than just instinct I can clearly see when one of them is depressed .. happy or bored .. each has a distingtive personality and behaviour Such a person as him doesnt deserve the amount of love and effection animals can bring back to their "owners" .. atleast he has his pet "god" (or is it the other way around? ) pathetic Obviously.. he has no idea who Jane Goodall is either..

Lu Tze

New member
איך אתה יודע שכלב לא מחייך?

אני מתכוון, ניתן לומר שמשה לא מחייך, כי אתה יודע איך משה *אמור* לחייך, אבל אתה לא יודע איך כלב אמור לחייך, לכן עד כמה שאתה יודע, כל בעלי החיים מחייכים אבל אתה לא יודע את זה כי אתה לא יכול לזהות חיוך של כלב.

Lu Tze

New member
לא אמרתי שכן.

אמרתי שאין לך דרך לקבוע האם כלב מחייך או לא.

קספיאן

New member
כלבים בהחלט מחייכים

וכל מי שמגדל כלבים יוכל להגיד לך את זה. אני מגדל כלבים כבר למעלה מ20 שנה ובהחלט אפשר לראות מתי כלב מחייך.

למד אותי איך, בבקשה.

החיוך אצל בנ"א מתבטא בכך ששפתיו נמתחות לכיוון האזניים והסנטר בו זמנית, איך החיוך בא לידי ביטוי אצל כלבים, והאם גם עגלים וכבשים מחייכים באותו אופן? מומחיותך בבע"ח לא תאכזב אותך ואני מניח שגם לא אותי.

Lu Tze

New member
בדיוק מה שאני אומר.

אי אפשר לקבוע האם בע"ח מחייכים או לא, לכן השאלה שלך (מדוע בע"ח אינם מחייכים) לא רלוונטית.

חיוך = הערכה!

חיוך הוא מופע חיצוני של ביטוי של רגשות. למה מעולם לא ראיתי עגל שר, יונה מציירת, או כותבת שירים, אולי בגלל שאין להם רגשות? אם החומר נוצר לבד, אז למה האפליה הזו בין בני אדם לבע"ח?

dafnaleh

New member
חיוך= הערכה, שמחה

מדוע שלבעלי החיים לא תהיה הערכה? כי שמחה, בהחלט יש להם. מדוע יונה לא מציירת? כי האנטיליגנציה שלה לא מאפשרת לה את זה. זה, וכי אין לה ידיים. ציפורים לא שרות?

קספיאן

New member
בבקשה

גם אצל כלבים אפשר לראות שינוי בהבעות הפנים כשהם מחייכים, זה כמובן לא נראה כמו אצל בני אדם בגלל המבנה השונה של הגולגולת והשרירים, אבל הם בהחלט מחייכים, אני לא יכול ללמד אותך על גבי הפורום, זה צריך להראות לך על כלב חי, אבל תאמין לי שאני אומר לך, כלבים בהחלט מחייכים. עגלים וכבשים? יכול להיות גם, לא בדקתי, אני מגדל כלבים, לא כבשים, אז אני לא יודע לאמר לך. חתולים למשל, לעומת כלבים, לא מחייכים, להם יש דרכים אחרות להביע שמחה. בקשר להודעה השניה שלך: "חיוך הוא מופע חיצוני של ביטוי של רגשות. למה מעולם לא ראיתי עגל שר, יונה מציירת, או כותבת שירים, אולי בגלל שאין להם רגשות? אם החומר נוצר לבד, אז למה האפליה הזו בין בני אדם לבע"ח? " זה פשוט גיבוב של שטויות שאתה צריך להתבייש שכתבת, אבל אענה לך בכל זאת. לא ראית עגל שר, כי מבנה הפה, הלשון ומיתרי הקול שלו לא מאפשרים זאת, לעומת זאת, אני בטוח ששמעת ציפורים שרות. ואם גידלת פעם תוכים או קנריות, אתה בהחלט יודע שהם שרות שהם שמחות. למה יונה לא מציירת או כותבת שירים? לא בגלל שאין להם רגשות, אלא בגלל שהמוח והגוף של יונה לא מספיק מפותחים בשביל שימוש בכלים ויצירה. לעומת זאת, תוכים, שהם יותר מפותחים מיונים, כן מציירים, כמו כן שימפנזים וגורילות. תפתח פעם ערוץ נשיונל ג'אוגרפיק או דיסקברי ולא תצטרך לשאול שאלות כאלה.

למה חתול לא מחייך?

לא ראית עגל שר, כי מבנה הפה, הלשון ומיתרי הקול שלו לא מאפשרים זאת - זו בדיוק השאלה, למה האפליה? לעומת זאת, אני בטוח ששמעת ציפורים שרות. - את השאלה הזו לא שאלתי. בגלל שהמוח והגוף של יונה לא מספיק מפותחים בשביל שימוש בכלים ויצירה. - שוב, למה האפליה? תוכים, שהם יותר מפותחים מיונים, כן מציירים, כמו כן שימפנזים וגורילות. - האם תוכי שמפנזה או גורילה יוכלו לצייר יצירה פשוטה כמו בית ולידו עץ? ואם כן, אז תביא ראיה לדבריך.

Lu Tze

New member
שלוש בעיות:

א) על פי אותו היגיון, מדוע אנשים לא עפים? אם הם היצורים הכי נעלים, למה הציפורים יכולות לעוף ואנחנו לא? ב) אותה בעיה כמו עם החיוך, אולי לבעלי חיים יש דרכים אחרות אחרות להביע רגשות, דרכים שאנחנו לא יודעים? ג) במה לעזאזל קשור כל העניין? אף אחד לא אמר שהעולם צריך להיות "הוגן".

קספיאן

New member
אוי ויי

לא ראית עגל שר, כי מבנה הפה, הלשון ומיתרי הקול שלו לא מאפשרים זאת - זו בדיוק השאלה, למה האפליה? בגלל שהמוח והגוף של יונה לא מספיק מפותחים בשביל שימוש בכלים ויצירה. - שוב, למה האפליה? ל"אפליה" הזו קוראים אבולוציה. אבל מכיוון שאתה לא מאמין לזה, אין טעם לנסות להסביר לך. לעומת זאת, אני בטוח ששמעת ציפורים שרות. - את השאלה הזו לא שאלתי. עכשיו, זה מאוד מאוד מעניין: למה את השאלה הזו לא שאלת? כי השאלה הזו הורסת לך את התאוריה? אז אני אשאל, למה ציפורים שרות אם אין להם רגשות? האם תוכי שמפנזה או גורילה יוכלו לצייר יצירה פשוטה כמו בית ולידו עץ? ואם כן, אז תביא ראיה לדבריך. לא הם לא, שוב, המוח שלהם לא מספיק מפותח להגיע לכזו רמה של תחכום, למה האפליה? אבולוציה! ראיות, יש, אבל אני צריך לחפש באינטרנט על זה, היו מספר תוכניות על זה בנשיונל ג'אוגרפיק

קספיאן

New member
מצאתי

על קוקו הגורילה שמעת? קוקו היא גורילה, ילידת 71, שלמדה את שפת הסימנים. קוקו כיום יודעת לדבר בשפת הסימנים, היא יודעת 1000 סימנים ומבינה כ-2000 מילים באנגלית ה IQ שלה הוא בין 75-90 בקנה מידה של בני אדם. לקוקו גם היה בן זוג, מייקל שידע 600 סימנים, הוא הלך לעולמו. קוקו ומייקל גם ידעו לצייר והביעו את רגשותיהם בציורים. באתר המצורף אתה יכול לראות את הציורים שלהם וללמוד עליהם קצת. איך זה מסתדר לך?

קספיאן

New member
ותמונה שאהבתי במיוחד

זו תמונה של apple, הכלב של מייקל. התמונה צויירה ע"י מייקל.

למעלה