מסרונים בתחילת קשר

רויטל150

New member
אין לי ספק שהוא לא היה מעוניין....

כי אם כן, הוא לא היה נמנע מלהתקשר רק היא כי אמרה לו "דבר איתי אתה". בחייך. שלא לדבר על זה שבסוף היא כן יצרה קשר, ואז הוא מרח אותה באיזה סיפור.... גבר שרוצה, מתקשר. גם אתה, אם היית יוצא לדייט והבחורה היתה מתנשקת איתך והיית מעוניין, היית מתקשר....

rc

New member
הוא לא היה מעוניין - אולי כן ואולי לא

אני מניח שהייתי מתקשר באותן נסיבות, אבל את מפספסת את הנק' שלי - את לא יכולה לדעת מה היה שם, וגם אני לא (ואני אומר את זה בתור גבר) 'שלא לדבר על זה שבסוף היא כן יצרה קשר, ואז הוא מרח אותה באיזה סיפור....' - זה חדש לי, במקרה כזה אני מסכים איתך שהוא כנראה לא היה מעוניין

איזה עולם זה, הכל הפוך

תארי לך שלא היה מסמס לה בכלל. היא היתה בוכה שהוא לא מתייחס אליה ואפילו את המינימום ( של שליחת הודעה הוא לא עושה). סך הכל היא לא רוצה ומעוניינת, במקום להגיד את זה, היא מושכת, חושבת ושוקלת מחדש. לגיטימי מבחינתה אבל יש כאן כל כך הרבה סניגורים ש"מבינים" אותה וחושבים שהיא פועלת נכון. חוץ מזה, אם היא לא אוהבת הודעות, לא מתחברת לזה, למה היא עונה אחרי כמה שעות? שלא תענה בכלל!!! גם כן תירוצים עלובים.

ורד 1970

New member
../images/Emo45.gif

אם היא לא אוהבת הודעות היא בטח הייתה אומרת לו את זה ולא מחפשת תירוצים

איך אני לגמרי איתך בזה... צרת רבים...

חצי נחמה? למרות שצרה זו נקבה,זו הצרה שלנו:) הבעיה נעוצה בקלות הבלתי נגמרת של ההצע,יש פשוט הצע אין סופי.כל שעליהן לעשות זה אן דן דינו...

תשובה

תפסיק לשלוח לה מסרונים. היא לא ביקשה ממך את זה, אלא החלטת על-דעת עצמך שזה חשוב לה. היא עונה מתוך נימוס. צמצם את התקשורת ביניכם לקביעת פגישות. אם היא תתלונן, תדע שזה חשוב לה, ואז תחליט אם לחזור לשלוח מסרונים. אם היא תעזוב אז היא לא באמת מעוניינת בך.

לא מסכים

ברגע שהרגלת אותה למסרוני אהבה ותשומת לב, אי אפשר בבת אחת להפסיק. זה נראה כאילו אתה פתאום כועס או שמאסת בקשר. עצתי, שתפסיק עם המסרונים בהדרגתיות, מ8 מסרים ביום תרד ל4 ביום במשך תקופה של שבועיים, אח"כ תרד ל2 ביוםלעוד שבועיים אח"כ למסר 1 ביום למשך שבוע , אח"כ מסר 1 פעם בשלושה ימים אחרי שגמלת אותה בהדרגתיות, והיא עדיין לא זרקה אותך, תעבור למסרים עניניים בלבד כמו כל האנשים הנורמלים שלא שולחים מסרים דביקים כמו "בוקר טוב ממוש" "ראיתי פרח וניזכרתי בך" "חושב עליך" "הריח שלך לא יוצא לי מהראש" "חיוך ליפה שלי" "והנה עוד סמיילי" "והנה דובון אכפת לי" "חושב עליך כל הזמן" "סתם בא לי להגיד לך שאת מדהימה"שיהיה לך יום מקסים" "מתגעגע" "סמיילי" "נשיקה" "את בונבון" "איזו שקיעה יפה תסתכלי החוצה"

A M S T A F1

New member
אני מת על מיסרונים אין על מיסרונים אם לא היו

הייתי ממציא ומיתעשר מאיסוף בקבוקים ריקים בשוק

orenco12

New member
תודה וסליחה

הבחורה שיצאתי איתה קראה את כל מה שכתבתי כאן. מיותר לציין מה זה עשה. תודה, כי תמכתם בי בשעה קשה של זעקת נפש סוערת ואימפולסיבית, כי עזרתם לי להבין את עצמי טוב יותר, כי, ולו במקצת, הפכתם אותי לאדם קצת יותר טוב. סליחה, כי זו התנהגות אימפולסיבית, מבישה, תוך שימת עצמי במרכז. גיליתי שגם באינטרנט יש אנשים עם לב, איכפתיים ותומכים, אתם. מקווה שאולי זה תרם במשהו לאנשים אחרים שקוראים את השרשור, ומבינים שבזוגיות, יש להסתכל קודם על בן הזוג, אך מבלי להמעיט בערכנו, שכדי לבנות זוגיות טובה, יש לבנות קודם כל את עצמך, ולהאמין בלב שלם כי אתה ראוי לאהבה, רק כך תוכל להרגיש את האהבה שמעניקים לך. להיות סבלן ובעיקר סובלן, לקבל ולאהוב את האחר כפי שהוא, להבין שהאחר שונה ממך. מוזרה הדרך שבה נפתח לי הלב, ולא קלה, ושוב, תודה.

פלא68

New member
אני לא אוהב התנהלות במסרונים

וחוסר תגובה - עוד יותר. אני לא מבין, חוץ ממסרונים שאין עליהם תגובה מהירה -מה יש ? אם באותם השבועיים היה רק דייט אחד - אז זאת תשובה אחת. ואם היו 8 דייטים, ורק הבעיה במסרונים - תשובה שניה.

sweetdana

New member
בתור בחורה שלא אוהבת לתקשר במסרונים

וקוראת את המסרונים אחת לכמה ימים (לוקח לי גם כמה דקות טובות להקליד SMS) אולי היא מנסה לרמוז לך לא לשלוח לה מסרונים. בד"כ שולחים מסרון כשלא מצפים לקבל תשובה, אם אתה רוצה תגובה תתקשר. אתה צריך לבחון את ההתנהלות שלה באופן כללי בקשר, כשאתה מתקשר היא נשמעת שמחה לשמוע אותך או כאילו היא עונה בלית ברירה, איך היא בפגישות וכד' בכל מקרה בהצלחה וחג שמח!

הספרנית

New member
לא כל אחד מתחבר/ת לזה

אני דווקא מאוד אוהבת את זה. מסרונים עם מסר קל של בוקר טוב, או לילה טוב וכו' גם אני שולחת וגם כיף מאוד לקבל כאלו, אבל פחות מתחברת לניסיונות לעורר שיחה במסרונים וזה אפילו מטריד אותי, ויש כאלו שנכנסים לזה בסמסים. לא מאמינה שזה יכול בכלל להעיד על עניין בקשר או לא. ולהתייחס לזה כאל "התנהגות לא הדדית" בטח ובטח שלא, לא כל מה שמתאים לך צריך להתאים גם לה, בוח לא דבר כ"כ חסר משמעות.

בוא תלמד על נשים...

לאחר דייט בחורה מצפה שאם היא מצאה חן בעיניך שאתה תיזום פגישה נוספת.מסרונים ללא הזמנה נתפסים אצל בחורה כמשהו לא רצוי...אין עדיין אינטימיות נפשית. האישה שואלת את עצמה מדוע הוא מסמס כל מיני ברכות אך לא מזמין לפגישה נוספת? קח לתשומת ליבך שאתה צריך לנקוט במדיניות יותר פרקטית

למעלה