מסרונים בתחילת קשר

chinaski

New member
הכל משחקים ופוליטיקה בחיים.

נראה לי זה משהו שחשוב להפנים. בכל התחומים ככלל ובזוגית בפרט,ובמיוחד בשלבים הראשוניים של הקשר(אך לא רק). יחד עם זאת חשוב להבין שזה לא בהכרח דבר רע. כל השלב הראשוני של החיזור הוא סוג של משחק או טקס אם תרצה. נשים וגברים כאחד "משחקים" לפי חוקים מסוימים.(הגבר מזמין את האישה , משלם לרוב ועוד ועוד מוסכמות) מצד אחד זה קצת מתיש ומתסכל ומצד שני כל שלב הטיזינג והמרדף ההתחלתי יכול להיות מענין ומרגש. לרוב זה מקובל בחברה שהגבר צריך טיפה ליזום יותר ובזמן שהבחורה צריכה לשחק אותה טיפה קשה להשגה. גם בחורים משחקים משחק דומה כאשר מצידם הם ישתדלו לא לשדר התלהבות יתרה ( לא להתקשר ביום למחרת וכדומה..) ובכך לא להראות "נואשים". אין צורך להתמם (והוא אף אמר את זה בעצמו שהיא בכוננה לא עונה מיידית) מדובר בהתנהגות מכוונת ולפי דבריך לא רק בנושא המסרונים. אני חושב שאם באמת הבנתי נכון והקשר שלכם נמשך רק שבועים אז זה "מקובל" ואולי היה טיפה מוקדם מידי מצידך אפילו לעלות את הנושא, שכן זה יכול לגרום לאי נעימות ומובכות מיותרות. במהלך תקופה זאת היא וגם אתה תוכלו להחליט אם ולאן אתם רוצים לקחת את הקשר. קשה לעמוד את הפרק הזה ביחסים בתקופת זמן מוגדרת שכן זה משתנה ממקרה למקרה. אך נראה לי במצב שלך רצוי לאזור קצת אורח רוח, שכן הקשר באמת עוד בחיתוליו, "ולשחק את המשחק". היא תגרום לך טיפה "לעבוד" ואתה תחזר אחריה קצת, אך שוב ממולץ שלא באגרסיביות יתרה (מה שנקרא שחק אותה "קול") אין צורך ישר ליחס את זה לחוסר פרגון מצידה שכן סביר מאוד שהיא בעצמה מתנהלת לפי אותם נורמות ו "חוקים" הצויינו מיקודם. אך אם הדבר ימשיך לפרק זמן לא סביר ( שוב דבר סובייקטיבי לחלוטין) וירגיש לך מאוס, אתה תצתרך להחליט בעצמך אם היא שווה את זה. בכל אופן זה היה היעוץ בגרוש שלי בנושא... בהצלחה :)

just GL

New member
השאלה היא אחרת...

למה אתה כל כך בעניין שלה? אתה מדבר פה בשרשור (סליחה, אבל קראתי רק את ההתחלה) על חוסר שיתוף פעולה, אי הדדיות ופאסיביות, אבל אתה עדיין שולח כל הזמן בוקר טובים וסמיילים. האם התקשורת הזו לא תלויה בבחורה, בהתנהגות שלה, בהתנהלות שלכם אחד עם השניה וזה פשוט משהו שאתה מרגיש מחוייב לעשות? כי זה הגיוני, בעיני, שאם היא מרגישה שבין אם הכל מושלם ובין אם מרגיש קצת לא- אתה בכל אופן תתנהג אותו דבר, זה מקשה עליה לסמוך על ההתנהגות שלך כאינדיקציה לאיך אתה באמת מרגיש. אתה חייב להבין שנשים לרוב מתות מפחד שלא להתפס כתלותיות. לכן אולי היא שידרה קרירות בהתחלה, אבל אם באמת יש קליק והכל זורם- זה אמור לרדת דראסטית גם אם לא להעלם לגמרי (סה"כ כל אחד והקצב שלו). אז שוב, בעיני, אתה צריך לשאול את עצמך *למה* אתה כל כך מתלהב? זה בכלל קשור אליה ואל מי שהיא? האם כשאתם יחס (לא במיטה. במיטה זה סאגה בפני עצמה) כיף לכם? אתם מעניינים אחד את השניה? צוחקים? רוכנים? מיישירים מבט כשאתם מדברים?כי אלו הג'סטות הקטנות האלה שעושות תחילת קשר כיפי... ואם זה חסר אז אולי אין סיבה להפציץ אותה באסמאסים כל הזמן.

למעלה