מסרונים בתחילת קשר

orenco12

New member
אכן מסכים

זה משדר חוסר בטחון, אבל אני לא בטוח שזה מגיע ממקום של חוסר בטחון או לחץ, זה מגיע ממקום של תחושה (!) לא נעימה. אולי אני צריך ללמוד להיות פחות אימפולסיבי, ולא לצפות לכלום בהתחלה, או לתת פחות, אבל בתכלס זה עניין של הרגשה. ואני לא מדבר על הרגשה שהיא לא רוצה, אני מדבר על ההרגשה שלי בתוך הקשר, וגם התחלה זה סוג של קשר. תחשבי למשל מה היה קורה אילו הבחורה מיוזמתה היתה שולחת (לא כל יום) הודעת בוקר טוב איך שהיא מתעוררת, אין בזה שום השקעה וזה היה גורם לי לתחושה נפלאה. אני לא צריך יותר מזה. רק לדעת שהיא שם, ממשיכה איתי קדימה, בלי מחויבות יותר מידי, אבל עם נחישות מסוימת, עם לתת תחושה טובה, ולא תחושה של פרינססה....ואם זה לא מתאים בהתחלה, והיא צריכה זמן, שתדע גם לא לקבל כל דבר. אם לא נוח לך לתת צריך להיות לך נוח לא לקבל. שוב, הדדיות. הגבר לא מנהל את הקשר לבד.

רויטל150

New member
"תחושה לא נעימה"

מה שאתה מרגיש נובע ממה שאתה חושב... והחשיבה שלך, לדעתי, שגויה. אתה חושב שצריך לשלוח סמס כדי "להראות השקעה", אבל לא כל אחד רואה זאת כך. יש אנשים שלא מתים על כ"כ הרבה הודעות סתמיות. בא לך לשלוח הודעה - תשלח, אבל אל תצפה תמיד לתשובה. וחוץ מזה, תעדיף טלפון.... ושורה תחתונה, כמו שאמרת - אתה משדר חוסר ביטחון וזה בדיוק מה שיהרוס לך את הקשר, לא חבל? מספיק שהיא מגיבה בחיוב כשאתה מתקשר, מספיק שהיא נפגשת איתך....נראה לך שהיא תבזבז עליך ערבים שלמים אם היא לא בעניין? תהיה קצת (הרבה) יותר בטוח בעצמך ותוריד קצת רגל מהגז, בטוחה שזה יהיה רק לטובה.

rc

New member
כן|

שהדיון הזה נהיה מעניין חחח מזכיר לי שפעם יצאתי עם מישהי (לא ההיא מהדוגמה הקודמת, מישהי אחרת) ויצא שדיברנו בטלפון במשך שבועיים שלושה עד שנפגשנו. במשך הזמן הזה ועד שנפגשנו אני מצידי הקפדתי לדבר איתה בטלפון לעיתים קרובות. בסוף כשנגמר בינינו היא אמרה שנראה לה מוזר שאני מתקשר כל הזמן, היא לא הבינה מה אני רוצה, ולא הייתי מתקשר אליה שלוש פעמים ביום. הקטע שאני הייתי בטוח שאני יוצא סבבה איתה כי אני מתקשר ומדבר איתה והרי זה מה שאתן רוצות, לא ? ושוב - לא היה מדובר על הצפה של טלפונים במשך כל השעות היום והלילה...

orenco12

New member
חוץ ממסרונים

ברור שהסמסים זו רק דוגמא לצורך הדיון.... יש גם טלפונים, שנינו מתקשרים, נפגשים, אבל להגיד שאני מרגיש שהיא מעונינית ? לא יכול להגיד את זה כרגע, אולי בגלל שזה לא מתאים ואנחנו שונים ואני לא מבין אותה, אולי בגלל שהיא צריכה יותר זמן ממני. ברור שאני לא מציף בסמסים, אחד שניים ביום... לתת הרגשה של "אני חושב עלייך"... לא מעבר.

רויטל150

New member
אוקיי, אז...

היא גם מתקשרת - זה לא שרק אתה מתקשר בכל הטלפונים - כבר טוב. במה אתם שונים? איך הולך כשאתם נפגשים? לא מבחינת סקס, היא מראה עניין?

3 שבועות אתם יחד

יש טלפונים , אתם מתקשרים. אתם נפגשים. עדיין נפגשים !.... מה אתה צריך בשביל להבין שהיא רוצה ? SMS ?? אחד שניים ביום ?? תן לה לנוח קצת , זה מעיק, זה יכול להראות לה שאתה אובססיבי, שאתה לא מסוגל לתת חופש. שאתה חושב רק על הטוב שלך... לכל אחד ממכם יש חיים משל עצמו, יש חופש- אתה מבין מה זה חופש ? תרפה קצת, תן לה להתגעגע , להרגיש שאתה חסר לה .

גם

את איתי

רויטל150

New member
../images/Emo13.gif

אני ואתה מסכימים בנושא זוגיות....ממש חזון אחרית הימים, אה?

ורד 1970

New member
1-2 הודעות ביום זה הרבה?

זה כיף - זה מראה שהוא מעוניין - זה מחמיא זה לא הרבה - אם הייתה מעוניינת בו הייתה שמחה לקבל גם יותר מהודעה או שתיים ביום

רויטל150

New member
הודעה שתיים ביום זה בסדר...

הבעיה, לדעתי, היא לא כ"כ במס' ההודעות אלה במה שנלווה להודעות... הוא משדר לחץ. הוא משדר לה שהיא חייבת להגיב על כל הודעה ומיד, אחרת הוא מרגיש שהיא לא מעוניינת... וזה מן מעגל כזה...זה גורם לה "להיכבות". נכון, אם היא היתה מאוהבת בו עד השמיים זה לא היה מזיז לה. אבל מדובר על תחילת קשר ולפעמים זה מצריך זמן, והאמת היא שאם לא בונים נכון את המשיכה בתחילת הקשר, זה לרוב לא יצליח בהמשך. יהיה קשה לה לפתח רגשות כלפיו במצב כזה. וכמובן - ייתכן שיש סיבה אחרת, אולי הוא לא מוצא חן בעיניה, אולי היא לא בשלה לקשר, אולי זאת בעיה אצלה... בכל מקרה, לדעתי הוא צריך להוריד רגל מהגז ולתת לה שזה יבוא ממנה, בלי לבוא אליה בטענות.

ורד 1970

New member
אחרי 3 שבועות היא צריכה לדעת

זה מספיק זמן לדעת אם הבחור מוצא חן בעינייך או לא - אם מתפתח רגש כלשהו או לא ואם זה מעיק עליה או מלחיץ אותה - שתבקש ממנו להפחית - אבל שוב זה ממש לא הרבה ואם הייתה מעוניינת זה היה משמח אותה לדעתי היא לא ממש מעוניינת,אני מקווה שאני טועה

רויטל150

New member
יכול להיות....

את יודעת מה הבעיה? הרבה בחורות מפחדות להראות שהן מעוניינות, ומגיבות בקרירות...וזה מרחיק את הגברים (האיכותיים). אני בטוחה שאם היא לא היתה יוזמת בכלל, אבל מגיבה בשמחה ובהתלהבות לטלפונים שלו זה היה עושה את העבודה, והוא לא היה פותח כאן שרשור.

ורד 1970

New member
../images/Emo127.gif

זה בדיוק העניין היא לא צריכה ליזום אבל אם לפחות אחרי שהוא יוזם הייתה מראה עניין ומגיבה לו - זה היה אחרת והוא בטח גם לא היה מתלונן

rc

New member
../images/Emo45.gif

מזכיר לי את זאת שפתח פה שרשור לפני איזה שבועיים אם להתקשר או לא להתקשר למישהו שמוצא חן בעיניה

רויטל150

New member
לי זה לא מזכיר אותה בכלל...

הבחורה יצאה לדייט, נהנתה, הבחור נישק אותה פעמיים במהלך הדייט, ובסוף הערב אמר לה "דברי איתי" ולא התקשר. מסקנה - הוא לא מעוניין. היא לא היתה צריכה לעשות כלום.

rc

New member
ולי דווקא כן

שכחת לציין שהיא ענתה לו 'דבר אתה איתי' והצליחה לבלבל אותו, גם היא מודה בזה, ואח"כ באה לפה לשאול אם היא צריכה להתקשר או לא. המסקנה שהוא לא מעוניין היא שלך בלבד

למעלה