מסרונים בתחילת קשר

ועוד משהו

זה שהיא שולחת לך אחרי כמה שעות מסר בחזרה, אולי כי היא עסוקה בעבודה ורואה אותו באיחור ? הרי היא כן מחזירה לך. אולי היא מתעוררת אחרי כמה שעות שזה נשלח ? לך תדע.

orenco12

New member
אז זהו ש...

שאלתי אותה (בתמימותי...), היא רואה את המסרונים מייד, היא בוחרת לשלוח אותם מאוחר יותר, לשאלה הזו יש כל פעם תשובה אחרת, כך שאני לא מייחס חשיבות לכך, וכן, יש גם פידבקים אחרים, טלפונים של אחה"צ. אבל התחושה של חוסר ההדדיות מתבטאת בהרבה תחומים, לא רק ב"תחום המסרונים". אולי אם הייתי קורא את התגובות שלכם אז, הייתי פחות מתעצבן מזה, ומבין שאני לא צריך לצפות לתמורה, אבל כן, זה מרגיז, כי זה מרגיש לא הדדי. אחרי שדברנו על זה, היא כמובן שולחת מייד, אבל מרגישה מפוחדת מאיך אגיב אם לא תשלח, ואז מה זה שווה? נלמד לפעם הבאה. למה זה קשה כל כך ? למה בחורה לא יכולה פשוט לקבל מסרון, לשמוח ולשמח בטווח קצר ? ולמה אני לא מקבל שכל בחורה מתנהגת ומגיבה שונה ? ואני לא מבין את הטענה "אין לה את הקטע של SMS" , בטח בתחילת קשר צריכה להיות רגישות הדדית לצרכים, אפילו אם לא חושבים בדיוק אותו דבר. הרי זה כזה כיף לשמח מישהו ולהרגיש שהוא מחייך בצד השני. אולי אני "רגיש יתר"

אם יש פידבקים

מה מפריע לך שהיא שולחת אותם באיחור ? נשמע שמישהו ממכם ( קרוב לוודאי אתה ) סובל מביטחון עצמי כזה נמוך ... כי במצב אחר זה לא היה משנה לך. מה אתה עכשיו רוצה לחנך אותה כמו מישהי שאולי היית רוצה שהיא תהיה ? כמו איזו בחורה אחרת שכן שולחת ? אתה טועה בגישה שלך. תהנה ממה שיש, אם טוב לכם , זו באמת בעיה כל כך קטנה ולא חשובה.

orenco12

New member
ציפיות ורגשות

מסכים שהבטחון העצמי שלי לא בשמיים, אבל הוא בטח לא נמוך ובמגמת עלייה מתמדת. אבל תסכים שבזוגיות יש שני צדדים, ואם צד אחד מרגיש לא הדדי, יש כאן בעיה, ואם שני הצדדים באמת רוצים הם יכולים להשקיע יותר, לא בשביל לצפות שהצד השני ייתן, אלא מתוך ציפייה שהקשר (היחד) יפרח. אם באמת רוצים, אין שום בעיה להעביר את המסר הזה לצד השני, אבל כאן אני מרגיש מסרים כפולים, אולי חוסר החלטיות. גם לי וגם לה יש כנראה בעיה שאנחנו מרוכזים בעצמנו, ולא מספיק רגישים אחד לשני. אבל גם כשמדברים על זה אני נתקל בתגובות תוקפניות, בכעסים, שגם אם אני מבין מהיכן הם מגיעים, זה לא עוזר להתקדם הלאה. אולי אנחנו לא מתאימים וחבל על כל האנרגיה, אולי באמת יש כאן בעיה של התאמת ציפיות, אולי שוני מנטלי.

אני חושב שאתם פשוט מתנהלים בקצב שונה.

וזה קשה, אין ספק. יש אנשים שיש להם התנהלות שונה משלנו, או התנהלות שונה ממה שאנחנו מצפים או רגילים, ואני חושב שבסך הכל, ההחלטה כרגע היא דווקא בידיים שלך. אם תחליט שהיא שווה את זה, שווה את המאמץ שלך לשנות את הקצב שלך, להרגע, להיות פחות אובססיבי בציפיות שלך ממנה - יש מצב שהדברים ישתנו, ואפילו יותר מכך - שהגלגל יתהפך. הקלפים אצלך לדעתי, אם תשחק בהם נכון, אולי תרוויח מערכת יחסים נפלאה בהמשך, אם לא - כמו שכתב הנסיך - אתה בדרך להרוס את זה.

בפעם הבאה (אם הקשר הנוכחי לא יצליח)

אל תשאל אותה (גם לא באופן תמים). פשוט תפסיק לשלוח לה בבוקר ובערב. מתישהו היא תשאל את עצמה מדוע אתה כבר לא שולח (אולי אפילו תבוא בטענות שאתה מפסיק להשקיע כמו פעם ולוקח אותה כמובן מאליו). אדם בוגר צריך לדעת ולהבין שכמו שהוא אוהב לקבל, הוא גם צריך לתת.

די נו, מה יהיה ??

תיתן כמה שאתה רוצה לתת - אל תצפה לקבל בחזרה . אני מדבר פה על SMSים ! זה באמת משהו שנכנס לקטגוריה הזו ?? די נו, אתה הרבה יותר פיקח.

אל תחמיא לי, אני לא פיקח

אחרי ההודעה הזאת שלי זה לא יקרה אבל אני מוכן להמר על כך שאם זה היה הפוך ובחורה היתה מסמסת לגבר והוא עונה לה אחרי כמה שעות... תאר לך איזה תגובות היינו רואים כאן מבנות הפורום (תפעיל את הדמיון). חוץ מזה פספסת את הפואנטה, עזוב את הפירושים היבשים והכוונות, היא משחקת משחק ואת זה אמרתי מהתחלה. להשהות את התגובה המכוון זה משחק, כל כך פשוט (והסיבות לא חשובות).

אני לא חושב שזה משחק

אני חושב שזה נובע מתסביך אחר . או שאולי זה לא תסביך וזה האופי שלה, אולי היא רואה ואומרת לעצמה שעוד מעט היא תשלח והיא פשוט שוכחת . אבל אני לא מבין למה זה כל כך מכריע . אם היא מראה את מה שהוא רוצה לראות בדרכים אחרות, אז מה ההתעקשות הילדותית הזו על SMS.

אל תיקח את זה כל כך רחוק

זה לא מכריע ועל זה לא יקום ויפול דבר. אני רק אומר שמי שמקבל הודעה ועונה אחרי כמה שעות באופן עקבי, הוא לא תמים ומשחק משחק. תסביך ואופי אלה מילים מצוינות למשחק. מה גם שתמיד יש לה תירוץ אחר, הרי הכי טוב להגיד את האמת. ברגע שהיא לא אומרת אותה אלא ממשיכה בדרך לא דרך... בקיצור זה לא חשוב, מהדברים שלו אפשר להבין שיש דברים עמוקים הרבה יותר ובעיות אחרות לגמרי.

וכמו שכתבתי

ברגע שתכנס בחורה ותטען שהיא שולחת הודעות במשך שבועיים ומקבלת את כולן באיחור של מספר שעות והם רק בתחילת הקשר, אתה תראה איך כל הבנות כאן יגידו שהוא לא רציני, משחק משחקים, לא באמת רוצה, את לא צריכה לרדוף אחריו וכ'ו.

rc

New member
שאפו על התזמון

מצחיק איך שיש כאלה הבדלים בין גברים לנשים בתחום הרומנטי...

את ? את מסכימה איתו ? את <?

את פרינססה
עם יד על הלב - בהתחלה בהתחלה בהתחלה כשהתחלתם לצאת ( ההוא הרציני שלך לשעבר ) , כמה פעמים שלחת לו SMS ? כמה פעמים חיכית שהוא ייזום ? שהוא יעשה ? שהוא יביא ? אני זוכר.... זוכר טוב

ורד 1970

New member
../images/Emo13.gif

נתחיל מזה שאני לא יוזמת בכלל - אף פעם(בהתחלה ) אבל אם הצד השני יוזם ואני מעוניינת - אני מראה שאני מעוניינת - לא משחקת. אם שולחים לי הודעות - אני מחזירה בדרך כלל מיד - אלא אם ראיתי את ההודעה מאוחר יותר. אם אני שולחת הודעה(בהמשך ההיכרות) - אני מצפה שיענו לי בהקדם

אה הא !

ובכל זאת הלך לך טוב למרות שאת לא יוזמת. איך ? כי הצד השני קיבל את זה והבין את זה. אגב, זה שאת בדרך כלל לא יוזמת - השתנה, נכון ? כיום את כן יוזמת :) למה ?

ורד 1970

New member
אני לא יוזמת

אני עדיין באותה דעה
(אני גם לא בעניין של להכיר כרגע
) אתה מבלבל בין שני דברים 1. הוא יזם - היא פשוט לא מגיבה או מגיבה מאוחר מידי כל פעם כאילו עושה טובה. 2.במקרה שלי - הראתי עניין והחזרתי הודעות ככה שאין מה להשוות

ורד 1970

New member
אם זה קורה מידי פעם - לא נורא

אבל אם זה משהו שחוזר על עצמו כל פעם - זה לא נעים הוא שולח לה מסר ומצפה לתגובה - זה די מאכזב שלא עונים לך

למעלה