מסרונים בתחילת קשר

orenco12

New member
מסרונים בתחילת קשר

יוצאים לדייט, יש תחושה של המשכיות, ממשיכים לצאת. הגבר שולח מסרונים, פעם זה בוקר טוב, פעם זה חיוך, כל פעם משהו קטן אחר כדי לתת תשומת לב, לשמח. הבחורה מגיבה לכל מסרון מספר שעות אחרי שנשלח. גם לאחר שבועיים. מסרונים ביוזמתה - אין. מה פשר התנהגות כזו ? האם זה משחק כזה של בחורות, לשחק קשה להשגה ? אני מפרש את זה כהתנהגות לא הדדית, פאסיביות, או חוסר עניין אמיתי בקשר. מה דעתכם ?

שום משחק

אני שולח יום יום מסר לבת הזוג שלי ( כבר למעלה משנתיים יחד ) . מההתחלה שלחתי לה יום יום מסר בבוקר , נדיר שהיא היתה שולחת לי. אבל היתה מתקשרת כל בוקר :) אף פעם לא חשבתי שמשהו לא בסדר בגלל שהיא לא עונה לSMS של בוקר טוב וכו'... אין לזה קשר לקשה להשגה. פשוט מאד יש כאלו אנשים שנחמד להם לקבל ממך מסר, אני מאמין שזה עושה לה טוב ( הרי אתם ממשיכים לצאת ) , היא מרגישה שאתה חושב עליה . היא רק לא חושבת כמוך שצריך לשלוח SMS בשביל שהצד שני יידע שאתה חושב עליו... אלא שיש לה דרכים אחרות להראות. או שהיא פשוט לא בקטע הזה של SMSים. אם הכל בסדר ואתם מתנהלים כרגיל , אל תייחס לזה שום חשיבות. תמשיך לשלוח לה מידיי פעם בלי להרגיש שחייבים לך משהו . החשבונות האלו לא מתקיימים בזוגיות.

פרט מאוד חשוב

האם במהלך השבועיים מדברים גם בטלפון והמסרונים הם רק לצורך תשומת הלב או שלא קורה כלום מלבד מסרונים? אני באופן אישי מת על מסרונים, קודם כלז ה חמוד ודבר שני זה הרבה יותר עוצמתי ממילה שנזרקת באוויר תוך כדי שיחה, על המסרון אתה חושב, מנסח, כותב, קורא ורק אז שולח, יש בו מחשבה וכוונה. ממה שהספקתי להבין ולהכיר, נשים בתחילת הקשר הססניות, לא יודעות לאן זה יוביל, לא רוצות ליזום ומעדיפות שהגבר יעשה את זה, יש שיטענו שגבר אוהב לחזר וצריך להשאיר לו את העבודה ולא לעשות כלום אלא להמתין ולחכות. כן, זה סוג של משחק ולא כל אחד אוהב לשחק אותו לכן הרבה פעמים קורה שגברים "מתעצבנים" מהתנהגות כזאת (לא יוזמת, משהה את תגובתה במסרונים ולא הדדית) ולכן בשלב מסוים נמאס להם והופכים את עורם לדוגמא, אחרי ששוכבים בפעם הראשונה- "נעלמים", ככה גם מענישים את הבחורה וגורמים לה לחשוב מה לעשות (אולי אפילו ליזום מסרון) וגם "מלמדים" אותה מי הגבר, מי רוצה יותר ולמי זה לא חשוב. בכל מקרה, בדוגמא שנתת היא מגיבה לכל מסרון לאחר מספר שעות (באופן עקבי) וזה משחק. לאחת כזאת כדאי לתת לשחק עם מישהו אחר (כמובן אם אין סיבה אמיתית כמו עבודה או חוסר בזמן).

מה יהיה ? ../images/Emo13.gif

למה אתה חושב שזה משחק ? אולי היא קמה כמה שעות מאוחר יותר ? אולי היא היתה עסוקה בעבודה ? אולי הפלאפון היה על שקט ? על סמך מה אתה קובע שזה משחק ? והנה, אתה כבר פסלת אותה ... לא על איחור בגלל מקלחת , אלא באיחור בגלל מסר.

יהיה טוב ../images/Emo13.gif

זה משחק כי זה קורה באופן קבוע ושיטתי. פעם אחת הטלפון על שקט, פעם שניה עסוקה בעבודה וכ'ו. פה מדובר על שבועיים, זה דפוס התנהגות. הדוגמא שנתת לא טובה, אתה ובת זוגתך כבר שנתיים יחד, יש בינכם המון מעבר למסרונים וזה ההבדל. כאן הוא לא יודע לאן זה הולך והיא לא עוזרת לו במיוחד, רק משחקת את הקשה להשגה. אני גם לא מסכים לגבי הדברים שכתבת שרק צד אחד שולח והצד השני לא חייב. כל אחד אבל כל אחד שנמצא בקשר רוצה לדעת שהוא חשוב, שחושבים עליו, שנותנים לו תשומת לב. אם אתה מעניק את זה בשפע ולא מקבל בחזרה, יש כאן בעיה. אם אני שולח מסרון, אני מצפה לקבל מסרון. אם אתה מנשק את זוגתך, אתה מצפה שתנשק אותך חזרה. בלי משחקים ובלי פירושים.

orenco12

New member
מרגיש כמוך

אבל אולי שנינו טועים ? או שלא ? היא אמרה לי שהיא מרגישה שאני כל הזמן מצפה ממנה, והיא מרגישה במרדף אחרי סיפוק הציפיות שלה, ומרגישה שאף פעם היא לא תרצה אותי. זו לא תגובה מוגזמת ? אולי היא פשוט לא בעניין ? וזה לא בסדר לצפות ?

היא מרגישה את מה שאתה משדר

ולפי הדברים שאתה כותב פה עכשיו - היא צודקת
אולי היא סבלה מזה עם מישהו אחר לפניך , היא בעצם אפילו אומרת לך במילים עדינות שהיא לא מעוניינת להרגיש שאתה מצפה ממנה ... איך הולך השיר ? יש לו דרכים משונות לומר לה שהוא אוהב.... היא כן בעניין , אבל אתה הולך להרוס את זה :)

orenco12

New member
איפה היית קודם ?

אתה אומר דברים נכונים, אבל איך אתה מסביר את זה שצד אחד רוצה לתת ולאהוב, ולצד השני זה קשה כל כך ? איך אתה קובע שהיא בעניין ? גם שמגיעים למיטה (לא שזה קרה הרבה) זה מרגיש לא הדדי. אני במלכוד - מצד אחד אם אני אומר את זה , זה הורס הכל, מצד שני, לי קשה להמשיך כך. ולמה אתה מתכוון "סבלה" - זה כל כך נורא לשלוח מסרון כתגובה או לעשות כל דבר אחר סתם כי אתה רוצה לעשות טוב לצד השני ? הרי אם זה היה ככה, לא היינו מגיעים למצב הזה בכלל, לא ? אז מה עושים ? כנראה שלהבא... כי זה כנראה כבר נהרס...

אל תתנהג כמו אובססיבי לצומי

ואתה תקבל מה שאתה רוצה אבל בצורה שהצד השני מסוגל לתת אותה... ואולי SMSים זה לא הצד שלה. כמו שיש אנשים שלא אוהבים לדבר בפלאפון בכלל. פשוט לא מתחברים למדיה הזו. ובקשר לסקס - אתם רק בהתחלה - אולי היא ביישנית, אולי חסרת ניסיון ? תהיה יותר סבלני , תרוויח יותר. אני בהחלט עומד על דעתי שהיא לא משחקת משחק.

orenco12

New member
סבלנות

יש לי אינסוף סבלנות, כנראה ששלה כבר נגמרה
לגבי סקס , לא נראה שלי זה קשור בבישנות, בטח לא בחוסר ניסיון. יש לה כל מיני כללים כאלה, שלא נותנים לבחור דברים מסוימים בהתחלה, מה שעוד מגביר אצלי את תחושת חוסר ההדדיות. נראה לי מטופש שבחורה תצפה לקבל ולא תצפה לתת, אפילו אם זו התחלה. הדדיות זה מהתחלה, לא מהאמצע. ככה גם לומדים על בן אדם, לפי איך שהוא מתנהג, אחרת מה אמור להחזיק ותי בקשר? ציפה שבעתיד זה יהיה הדדי? אני לא אובססיבי לצומי, אני אובססיבי להדדיות. כשרוצים באמת מרגישים את זה וזה הדדי !

בקשר ובאהבה אין

בקשר ובאהבה אין סבלנות . או שיש את זה או שאין . וכנרא שכאן היא לא ממש מעוניינת, אבל בכל זאת מנסה ואולי ילך. נשים בניגוד לגברים , גם אם בדייט הראשון או השני זה לא ממש נראה לה בדר"כ נותנות עוד הזדמנות . השאלה כמה זמן אתם יחד? ובכל מקרה חייבת להיות הדדיות , ולאו דווקא במסרונים, אם כי בקטע האינטימי זה הרבה יותר חשוב.

וודאי שיתכן ואני טועה

אני לא גורו לענייני זוגיות. מהדברים שכתבת אפשר ללמוד שיש בעיה בהתאמת הציפיות (אם היא מרגישה במרדף אחרי הצפיות שלך) בינכם. עוד פעם, ישנם אנשים שלא אוהבים מסרונים, לא מייחסים להם חשיבות אבל וזה אבל גדול, ברגע שאתה מעלה את זה היא צריכה להגיד לך את זה ולא לתת לך לעשות את המחוות הקטנות האלה ולהשאיר את הדברים כמו שהם, סך הכל הכוונה שלך טובה וכל אחד מאיתנו רוצה תשומת לב. בלי קשר, הרי עכשיו זה ברור שכל זה משחק.

טואנדה

New member
עוד חכמולוג

מתה על ההכללות והסקת המסקנות של אנשים. אני אתן לך כמה אפשרויות, כולן היו נכונות עלי מתי שהוא (כשהייתי צעירה ויפה), ואני לא אחת שמשחקת משחקים וגם לא אחת שבוחלת להתחיל עם בחור אם הוא מוצא חן בעיני ולחזר כאילו אין מחר. א. היא בעבודה שמחייבת אותה להשקיט את הטלפון - לכן זה קורה בשיטתיות. ב. היא לא אחת של מילים ספונטניות בתחילת קשר (ותחילת קשר יכול להמשך גם חודשיים שלושה עד שמרגישים משוחררים, לא כולנו קופצים ראש) ג. היא שוקלת מה לכתוב כדי לתת לקשר להתבשל לאט ובטוח. ד. היא פשוט לא אוהבת לתקשר בSMS ה. היא מרגישה חסרת אונים מול פרץ תשומת הלב, היא צריכה זמן הסתגלות. מספיק לך?

כנסי לכאן חכמולוגית

אחרי שקראתי את השטויות שכתבת אני אתקן אותך, אולי גם תלמדי משהו. מת על זה שכל אחד חושב שהוא יודע טוב מכולם ועוד מתבטא בצורה ברברית, נותן דוגמאות לא רציניות וחושב שגילה את הגלגל. כבר כתבתי שיתכן ואני טועה, כל אחד רשאי להסתכל על הדברים אחרת ולפרש כמו שנראה לו, אף אחד כאן לא חכם מספיק כדי לקרוא לאחר חכמולוג, כנראה את לא מאלה. לא אכנס לכל הסעיפים אבל בחורה משעוניינת, לא תחכה שבועיים אלא אחרי שבוע בלבד בו קיבלה מסרוני בוקר טוב וערב טוב, יכולה/רשאית/צריכה להגדיל ראש וליזום הודעה משלה, להיות פעם אחת ראשונה. אחרי קריאת הסעיפים שלך מחדש אני אעזור לך למצוא זמן: אפשר לקום בבוקר ולשלוח כשאת עדיין במיטה, לפני שאת קמה, ככה לא תשכחי וגם תמצאי זמן. אם אין לך זמן ואת יוצאת ישר מהבית על פיג'מה, את יכולה לשלוח מהשירותים. אם את לא ספונטנית, יש לך את הלילה לתכנן מה לכתוב בבוקר. אם את פשוט לא רוצה לשלוח, לא מתאימות לך ההודעות- פשוט תגידי ולא תחפשי תירוצים. ואם ממש אין לך זמן- אל תצאי עם גבר מספיק לך? (מצפה לתגובתך, לשמוע עוד קצת דברי חוכמה).

טואנדה

New member
כן, הספיק לי

אני לא נוטה להדברר רק לשם ההתנצחות . אני חושבת שהסקת המסקנות שלך חפוזה מהירה וגם כעת היא לא נותנת מענה לטיפוסים כמותי. ושוב אציין שאני לא בחורה של משחקים, אגו ושאר מרעין בישין. אני יוזמת, חביבה מלאה רגש להתפקע בזוגיות וחולה על תזכורות חיבה במשך היום. אל תשכח שהם רק בתחילת הקשר, אתה לא יודע כמה ימים זה בפועל פגישות ויש מליון טיפוסים בעולם. אתה כן יכול להעלות השערה שאולי הם לא מתאימים כי קצב ההתנהלות והגישה שלהם שונה. סטו.

עכשיו התחלת לדבר כמו בן אדם ../images/Emo13.gif

ברור שישנם מקרים יוצאים מן הכלל. אין אמת מוחלטת וזה עניין של פירוש, הסקת מסקנות והבנה של כל אדם. הדברים תמיד נאמרים בהכללה גסה, לעיתים ישנם תירוצים וסיבות מספקות שלא חשבנו עליהם. במקרה הזה דעתי לא השתנתה, מי שחשוב לו מוצא את הזמן והדרך להראות. אני לא מכיר אותך ושמח עבורך שאת נטולת אגו, חביבה ומלאת רגש.

למעלה