מסרונים בתחילת קשר

orenco12

New member
הלוואי וזה היה רק SMSים

תשומת לב

זה מאוד כייף לקבל תשומת לב, ואם מצליחים להוריד את רמת הציפיות שאנו "דורשים" מהצד השני, אפילו יותר נהנים ממנה

צנטריול

New member
הפירוש

שלך מדוייק לחלוטין. הבחורה לא רצינית. אבל מכפתלה, היא זורמת ככה סתם לכיף. שחרר אותה

rc

New member
כמה זמן אתם ביחד?

כמה פעמים כבר נפגשתם? לדעתי יש שתי אפשרויות - או שהיא משחקת משחקים או שהיא באמת פשוט לא בעניין למרות מה שנאמר פה על זה שאולי היא עסוקה מאד בעבודה/הטלפון היה על שקט/הכלב אכל לה אותו/לא יודע מה, אני לא קונה את זה סיפור אמיתי שקרה לי פעם - הייתי בקשר עם מישהי שהתחיל במקרה, בהתחלה היינו בקשר רק ב-SMS ובטלפון במשך כמה ימים עד שנפגשנו, במשך הכמה ימים האלה הייתי שולח ומקבל SMS כל הזמן - בבוקר, בערב, באמצע היום, מתי שתרצה (וזה בלי לספור את השיחות בטלפון), בקיצור הייתה זרימה מאד טובה. יום אחד קיבלתי SMS באמצע יום עבודה ולא הספקתי לענות בגלל לחץ בעבודה, אחרי איזה חצי שעה בערך הגיע עוד SMS - 'איזו התעלמות', ברור שזה היה חצי בצחוק אבל הבחורה באמת ציפתה לקבל SMS בחזרה. לא נכנסתי פה לעניין של משחקי כבוד וכו', עזבתי הכול (ומדובר באמצע יום עבודה עם כל הלחץ והבלאגן), יצאתי החוצה (בשביל הפרטיות) והתקשרתי אליה. ללמדך שמי שבאמת מעוניין ימצא את הזמן להתקשר או לסמס, לא מדובר פה על משהו שייקח 5 שעות

orenco12

New member
הקלות שבהשקעה

כשרוצים יש דברים שבכלל לא דורשים מאמץ, זה הרי נורא פשוט לגרום למישהו להרגיש שאתה רוצה אותו. אנחנו כשלושה שבועות יחד, אולי זה מוקדם מידי ?

rc

New member
לא הבנתי

מה מוקדם מדי? ולדעתי דווקא בהתחלה חשוב להראות תשומת לב ולתת הרגשה טובה, אחרת תהיה הרגשה שמשהו לא עובד כמו שצריך האמת שקשה לי להבין את ההתנהגות של הבחורה בסיפור שלך בדרך אחרת מלבד מה שכתבתי בתגובה הקודמת (תקרא את הסיפור שלי בסוף התגובה, אם במקרה לא קראת אותו)

רויטל150

New member
לדעתי...

כן - בהתחלה דווקא צריכים להראות שמעוניינים. גם בהמשך, אבל קודם כל בהתחלה כדי שיהיה המשך. יחד עם זאת זה לפעמים לוקח זמן. הנקודה לדעתי (כפי שכתבתי למטה) היא לא כמה זמן לוקח לשלוח סמס והאם היא באמת התעכבה כי היא עסוקה או כי לא בא לה לענות כל פעם, אלא שאתה מעמיס ומציף ומצפה לקבל בחזרה את אותו הדבר. תבין, גם אם היא היתה מאוד דלוקה עליך, יותר מדי הודעות על ההתחלה זה משהו שיכבה כמעט כל אחת. זה נותן הרגשה של חנק.... אתה צריך לתת לה הרגשה של געגוע, של משיכה...מצד אחד להראות לה שאתה רציני, להתקשר לפחות פעם אחת ביום ומצד שני להשאיר טעם של עוד ממך ואת זה אתה לא עושה, ולכן גם מביא על עצמך את המצב הזה.

hofit1980

New member
הציפייה לקבל תמורה לאגרה

עלולה להיות הרסנית. אני רואה שמאוחר יותר בשירשור אתה אומר שזה לא רק עניין המסרונים, והנה פה קבור הכלב. עשייה ונתינה שלא מתוך ציפייה לגמול היא מה שמגדיר בעיניי אהבה, אני לא מצפה לתמורה כשאני מפנקת את הגבר שלי (ולשם השוואה גם אני בתחילתו של קשר). אני חושבת שאם העניין כ"כ מהותי בעינייך אתה יכול לשאול אותה מדוע זה כך, אבל אני מזהירה שזה עלול להיתפס כחפרני, ורצוי שתהיה מוכן לתשובה שלה ותקבל אותה כלגיטימית. אם אתה שולח את המסרונים באהבה, רק כדי שיומה ייטב עליה, אז אל תאכל את עצמך בציפייה לתשובה. הבחור שלי עושה לי בכל בוקר קפה וחוזר למיטה, אני בהמולת הבוקר לא מספיקה להודות לו.... יוזמה שלו, ושאלתי אותו (בהתנצלות) אם העניין מפריע לו, הוא מצידו אמר שהוא חוזר למיטה מיד בסיום ההכנה כי הוא יודע שאין לי זמן בבוקר. אני לא טיפוס של בוקר והוא מקבל את זה, אני גם לא טיפוס של לאבי דאבי, אז באמת עצה חמה, פשוט דבר איתה על מה שמפריע, או שתקבל אותה כך כמו שהיא. בהצלחה!!!

orenco12

New member
הלוואי עליי

בחורה שתפנק בלי מעצורים ובלי חישובים כמו הגבר שלך. אז מה את עושה מהצד שלך? איך את רואה את הנתינה שלך? אני אוהב לפנק בלי גבול, אבל כשאני מרגיש שזה לא הדדי, זה מרחיק אותי, ואז הקשר נכנס למערבולת. אני כאילו מרגיש שזה בסדר שאני אעשה הכל כדי לפנק, אבל שהיא לא תעשה משהו שקצת לא נעים לה או דורש מאמץ, בשבילי. אני רוצה לקבל אותה איך שהיא, אבל לפעמים חושב שאולי אנחנו שונים מידי במשהו בסיסי ומשמעותי. ניסיתי לדבר איתה, אבל לא נראה שיש הבנה. מעבר לזה זה יצר המון התרחקות, כעסים ותחושה שלה שאני כל הזמן מחפש אותה ושהיא אף פעם לא תוכל לעמוד ב"סטנדרטים" שלי.

רויטל150

New member
והיא צודקת...

אתם בקושי מכירים ואתה כבר בא אליה "בדרישות". שמת לב שאתם יוצאים תקופה נורא קצרה, ואתה עוד לא מכיר אותה בכלל? אולי בכלל היא לא בשבילך? אתה בעצמך עוד אמור לבחון אותה. עושה רושם שיותר ממה שאתה רוצה אותה, אתה פשוט נואש לאהבה. אתה רוצה להכיר מישהי ושכבר מהיומיים הראשונים כל הזמן תתגעגעו אחד לשני ו"תשקיעו" ותהיו אחד בתחת של השני.....זה לא עובד ככה. וכשזה עובד ככה, זה ברוב המקרים גם נגמר ככה.

hofit1980

New member
ראשית אציין שההידברות איתך נעימה מאוד

אוהבת אנשים שניתן להדיין איתם :) אתה מעלה כאן את התשובות בעצמך, משהו ב"בסיס" לא עובד, הציפיות שלך ממנה הן כאלו שהיא כנראה לא תוכל לעמוד בהן. אין טעם להיכנס לקשר שאני בו כעת, אך רק לשם הבהרה, לכל אדם הנתינה שלו, שלי היא בהקשבה אינסופית גם כשאני טרודה, בחיזוקים שלו את תכונותיו החזקות וציון ה"מגרעות" באופן חיובי (אלו שניתן להביט בהם באופן הזה) ועוד ועוד ועוד גם אני אוהבת לפנק ולתת, אבל אחרת, והוא מבין זאת ולא דורש שאנהג כמותו אלא שאהיה אני :) מקווה שהובהרתי וחג שמח

רויטל150

New member
חסרים פרטים בהודעה שלך....

מה יש חוץ ממסרונים? אתה מתקשר אליה? אם אתה מאלה שכל הזמן מסמסים ולא יודעים לחייג - תדע לך שנשים לא סובלות את זה.... סמסים מדי פעם זה חמוד וכייפי. אבל כשהתקשורת העיקרית היא סמסים, מתקבלת תחושה של טרחנות, ולעתים אפילו של חוסר רצינות - כלומר, מה, אני לא מספיק חשובה לו כדי שיתקשר? הוא מתקמצן על טלפון? וכו'. דבר נוסף - אני יכולה לספר לך שבעבר יצאתי עם מישהו שאמנם היה מתקשר, אבל גם היה שולח סמסים 3-4 פעמים ביום. זה לא כיף, זה כבר מוגזם ונודניקי. תשאיר ממך טעם של עוד. תן לה להתגעגע. אל תציף. סמס פעם ביום או פעם ביומיים או כשצריך (בנוסף לטלפונים היומיומיים כמובן) יעשה את העבודה. ואז, אני מאמינה שהיא גם תגיב יותר. כמו שכתבו לך מעליי - אין חובה להגיב לכל הודעה והודעה. זה מתחיל לעייף, התחושה הזאת של "חובה לענות" כל פעם כשמגיע סמס סתמי (זה גם עושה הרגשה של מיותר...). השאלה היא מה היחס של הבחורה באופן כללי. האם אתם מדברים בטלפון (אתה מתקשר בכלל?), האם היא נפגשת איתך כמובן, והאם היא מראה שהיא מעוניינת.

רויטל150

New member
ועכשיו, כשראיתי הודעות אחרות שלך בשרשור.....

נשמע שאתה חסר ביטחון ומשדר לה את זה - זה דוחה נשים... נשמע שאתה בלחץ ולכן מסמס כל הזמן - זה דוחה נשים.... אתה גם מנהל איתה על זה שיחות - לא טוב!!! אלה דברים שיהרסו משיכה של כל בחורה אליך. תתחיל להיות בטוח בעצמך, לא לשלוח כמעט בכלל סמסים אלא להתקשר פעם אחת ביום, להודיע לה שיש אחלה מסעדה ואתה לוקח אותה הערב...תהיה עם ביטחון, בלי להתבלבל ובלי להראות לה כל הזמן שאתה מבואס ממנה, כי בצורה הנוכחית אתה נמצא בדרך הכי בטוחה לסיים את הקשר שלך איתה, ועם כל בחורה אחרת שתבוא. ולגבי השקעה מצידה? זה עוד מוקדם. אל תצפה לתמורה. וגם אל תחליט שאתה "משקיע בלי גבול". לכל דבר יש גבול. ואם אין לך את הגבולות שלך, אף אחת לא תרצה להיות איתך.... אני מאמינה שתסכים איתי.

רויטל150

New member
זה מזכיר לי...

שפעם יצאתי עם מישהו לשלושה ארבעה דייטים והיה ממש נחמד, אבל כל פעם שהיינו מדברים אחה"צ או מוקדם בערב ואז עברו כמה שעות (עד הלילה) ולא דיברנו, הוא היה שולח לי סמס בנוסח "מה קרה...נעלמת...אז כזאת שקטה, לא יוזמת". אוי, כמה שזה הוריד לי ממנו. חתכתי.

איך אפשר לא להסכים איתך ..

אני מוצא בעיה חמורה מאד להיכנס איתך לאי הסכמות... איכשהו תמיד ידך על העליונה . ואיכשהו קשה מאד לגרום לך לכעוס או לכעוס עלייך, את תמיד איכשהו יוצאת מזה טוב. דווקא יתאים לך לעסוק בזה. מאמנת וכאלו...

רויטל150

New member
חחחח......./images/Emo13.gif

תודה (אני רואה בזה מחמאה....) אבל אני אעדיף להישאר בעיסוק הנוכחי שלי. שאיכשהו כנראה תורם לזה, בעקיפין....;)

למעלה