מי הם הoverrated \ underrated שלכם?

• פותח הנושא 12356
  • פורסם בתאריך

חולוני

New member
הפארסייד לא אנדרייטד בכלל.

נחשב לאחת הקלאסיקות הגדולות של תחילת הניינטיז.

לגבי דל

אני חושב שהוא לא נתפס כראפר גדול כי אין לו אף אלבום סולו באמת אדיר [1], כל האלבומים שלו נחמדים - הוא נוטה לזרוח בעיקר בפרוייקטים של אחרים או התארחויות. אני חושב שהבעיה שלא היו לו מפיקים מספיק טובים באלבומי הסולו. לגבי ג'יי זי, הראפר הכי טוב אי פעם נקודה. נכון שהוא הוציא הרבה חרא, אבל זה בגלל שהוא הוציא המון דברים. כמות הדברים הטובים שהוא הוציא יכולה לפרנס בכיף ארבעה-חמישה ראפרים. [1] - אני אישית אהבתי מאוד את i wish my brother george.. אבל הוא קצת עניין של טעם אישי.

Psycho BuZZ

New member
דל הוא אנדרגראונד אמסי לכל דבר.

i wish my brother george was here ו-both sides of the brain הם אלבומים מעולים וכמעט מופתיים לטעמי, והרבה ראפרים גדולים היו מתים להתגאות ביצירות כאלה בקטלוג שלהם.

אני מדבר איתך במונחים של אנדרגראונד

אם נדבר במונחים ששנינו מבינים, אני לא חושב שלדל יש אלבום שמתקרב ל-Hell's Winter. ואתה יודע מה.. אפילו לא ל-Movies for the blind.

בקשר לדל

קשה להפוך ל"אגדת היפ הופ" כשלא מעניין אותך אם עוד מישהו חוץ מההירוגליפיקס ישמע ת'שירים שלך... בחייאת בנאדם תשמע את ארבעת האלבומים שלו,הוא עושה את בגלל שהוא אוהב את זה,לא בשביל שיאהבו אותו. לפחות בעשור הראשון שהוא ריפרפ בו(שזה רוב החומרים שאני מכיר..)

פדו'!!!

שאלה,והיא די קשורה לראפים אז זה לא ספאם אל תחסום אותי המנהל! היה מישהו במאפיה בשם אור?ירושלמי,נמוך(לא מיסטיקP-: ),וחופר כמו D9....

hcsneB

New member
אורסולה ראקר זאת ההיא שעשתה

את The Adventures in Wonderland ב-Illadelph Halflife? אם כן, היא ענקית, אחד משירי ההיפ הופ המרגשים והטובים ששמעתי

TakTik

New member
היא ולא אחרת...גם עשתה את

The Unlocking המטורף, מתוך Do You Want More?!!!??!...סיפור על יחסי מין בין אישה לבין 8 גברים בו זמנית,מנקודת מבטה של האישה, בניו סול...מטורף... וגם כמובן את Poem שב-Things Fall Apart לא סתם אני אומר שאתם חייבים לשמוע אותה..

TheTIKIMAN

New member
../images/Emo72.gif

ראפר: overrated = טופאק, אמאף דום, סלאג, ןשאר האשכנזים האלה. מוזיקה משעממת. underrated = טק ניין, טונדף, פאנצ'ליין, וורדסוורת', קורס, מאסטה אייס. ראפרית: overrated = ? underrated = ? מפיק: overrated = דרה. underrated = רונסון, טונדף, טק, ronzfromberlin אלבום: overrated = כל אלבום שיצא לטופאק, TI- משום מה חשבו השנה שהוא המשיח של ההיפהופ... פאק איט. underrated = Country Fried Cess של נאפי רוטס. זה בנזונה. שיר: overrated = יש יותר מידי. underrated = יש יותר מידי.

BullsDuDe

New member
עכשיו תורי....

ראפר: overrated = ג'יי זי, התלבטתי בינו לבין קנייה וטופאק, את טופאק לא שמעתי מספיק אז אני לא יכול לומר עליו שהוא אוברייטד, את קנייה אני די מחבב, ונשארנו אם ג'יי זי שחוץ מהכל שלו שמבדיל אותו מהשאר הוא לא עולה לדעתי על אף ראפר אחר והמעמד שלו לדעתי גבוה מידי. underrated = לודה, יש כאלו שיגידו נכון ויש כאלו שיגידו מה פתאום, אבל לדעתי הוא לא זוכה להכרה שמדיע לו, עצם זה שכל שיר שהוא משתתף הוא מרים אותו כמה רמות כלפי מעלה, בזכות הזרימה והמגניבות שלו לדעתי מגיע לו מקום גבוהה יותר ממה שהוא נמצא בו היום. וגם ישב אצלי הון זמן תקליט של דד פרז עם הסינגל הל יה, ודעתי זה פשוט שיר מצויין של אחלה ראפרים. ראפרית: אני לא מכיר מספיק כדי לשפוט. מפיק: overrated = סקוט סטורץ', כולם עובדים אצלו והוא עובד עם כולם, כל הביטים שלו נשמעים אותו הדבר, ואני בתור דיג'יי ממש לא אוהב עבודות שלו ונמנע מלנגן אותן. underrated = אני לא מוצא בזכרוני אחד כזה. אלבום: overrated = הטבח של 50 סנט, אלבום שיש בו אולי שיר אחד וגם הוא נשמע טוב רק ברימיקס של עם מוב דיפ. underrated = נליויל של נלי לדעתי לא השמיעו אותו מספיק ובסך הכל יצא ממנו סינגל אחד שאני זוכר. שיר: overrated = קנדי שופ של פיפטי. underrated = קאמיליונר רידין דירטי.

חולוני

New member
טימבה יוצא נגד סקוט סטורץ'

בסינגל החדש שלו Give It To Me: "when timbo is in the party everbody put up their hands I get a half a mill for my beats you get a couple grand-d-d-d-d never gonna see the day that I ain't got the upper hand I'm respected from californ.i.a. way down to japan I'm a real producer and you just the piano man your song gonna top the charts, I heard em, I'm not a fan-n-n-n-n (like said before...you know what they say here).... talkin greasy im the one that gave them they chance somebody need to tell em they can't do it like I can"

esvee

New member
שייפסיק לגנוב שירים שלמים מאומנים

אחרים ורק אז יידבר.

BASE G

New member
שלי שלי!

אוברייטד: טופאק וביגי אנדרייטד: סלאג והראפר דודי החמודי מויסקנסון עם האלבום הענק "אני לא מזיין" ביי,נתראה עוד שנה בערך שוב.

מה שעולה לי בראש עכשיו:

ראפר: overrated - ג'י זי ונאז, שיש להם המון המון חומרים טובים, אבל גם יותר מידי חרא- שיסננו קצת underrated = קי-אוס, האלבומים שלו זכו להצלחה יחסית, אבל לדעתי היו צריכים לזכות בהצלחה מסחררת, הוא פשוט עושה מוסיקה מעולה ראפרית: overrated = ליל קים- בלי להרחיב, ג'ין גריי- שיש לה כמה שירים מאוד טובים, אבל הרבה מאוד שירים לא משו underrated = לא יודע.. את אנג'י מרטינז הייתי רוצה לשמוע יותר.. מפיק: overrated = פריימיר- חלאס עם אותם סמפלים underrated = לורד פינס התותח אלבום: overrated = לא יודע.. האלבומים של ביג L אולי.. (למרות שהוא ראפר מעולה והוא מוכיח בזה בשירים הכן טובים שהוא הוציא ושמו חלק מהטובים על האוסף של DITC) underrated = כל האלבומים של קי.אר.אס אחרי return of the boom bap, יש אלבומים כמו פרופטס vs פרופיטס וI got next ואפילו קריסטייל, אלבומים שמכילים הרבה שירים חזקים ומרגשים ברמות גבוהות. שיר: overrated = השיר Say של מיסטר מאף', ואני מת על מטהוד והבתים שם טובים מאוד דווקא, אבל לוריין לא באה לי בטוב בפזמון, משהו חלש שם.. ואני יודע שיהיו מלא שיחלקו עליי... underrated = כל שיר מעולה של KRS שפשוט נשכח בין מדפי הCD's המאובקים במוחות של ההיפ-הופ הדס, שירים כמו: I Remember down by the charts Friend Free momia This is about to change ועוד הרבה מאוד שירים מעולים שלו..

למעלה