עכשיו תורי....
ראפר: overrated = ג'יי זי, התלבטתי בינו לבין קנייה וטופאק, את טופאק לא שמעתי מספיק אז אני לא יכול לומר עליו שהוא אוברייטד, את קנייה אני די מחבב, ונשארנו אם ג'יי זי שחוץ מהכל שלו שמבדיל אותו מהשאר הוא לא עולה לדעתי על אף ראפר אחר והמעמד שלו לדעתי גבוה מידי. underrated = לודה, יש כאלו שיגידו נכון ויש כאלו שיגידו מה פתאום, אבל לדעתי הוא לא זוכה להכרה שמדיע לו, עצם זה שכל שיר שהוא משתתף הוא מרים אותו כמה רמות כלפי מעלה, בזכות הזרימה והמגניבות שלו לדעתי מגיע לו מקום גבוהה יותר ממה שהוא נמצא בו היום. וגם ישב אצלי הון זמן תקליט של דד פרז עם הסינגל הל יה, ודעתי זה פשוט שיר מצויין של אחלה ראפרים. ראפרית: אני לא מכיר מספיק כדי לשפוט. מפיק: overrated = סקוט סטורץ', כולם עובדים אצלו והוא עובד עם כולם, כל הביטים שלו נשמעים אותו הדבר, ואני בתור דיג'יי ממש לא אוהב עבודות שלו ונמנע מלנגן אותן. underrated = אני לא מוצא בזכרוני אחד כזה. אלבום: overrated = הטבח של 50 סנט, אלבום שיש בו אולי שיר אחד וגם הוא נשמע טוב רק ברימיקס של עם מוב דיפ. underrated = נליויל של נלי לדעתי לא השמיעו אותו מספיק ובסך הכל יצא ממנו סינגל אחד שאני זוכר. שיר: overrated = קנדי שופ של פיפטי. underrated = קאמיליונר רידין דירטי.