מי הם הoverrated \ underrated שלכם?

• פותח הנושא 12356
  • פורסם בתאריך

volatile

New member
מסכים עם כל מילה - אמן

בנות שמבינות בהיפ-הופ זה גרררר....

TheTIKIMAN

New member
תודה באמת, הרסת הכל.

skretch

New member
ננסה לזרוק משהו

ראפר: overrated = אמאפ דום אחד האמסיז הכי משעממים ששמעתי בחיים שלי, ועדיין הוא גורם לטירוף באנדרגראונד, ובאמת שאין לי מושג למה. סנופ אולי מלא בסטייל, והוא יכול להגיד אותו משפט במשך כל הורס, אבל עדיין אף אחד לא יעשה את זה כמוהו. מצד שני הליריקה שלו רדודה מאוד. underrated = אמסיז מאוד טובים שלא הרבה מכירים, הם הlooptroop. להקה של שלושה אמסיז ודיג'יי, והכי טוב שם לדעתי הוא פרומו, שהוציא שלושה אלבומי סולו אם אני לא טועה. פרומו אחד האמסי שאני חושב שאני הצלחתי להתחבר לרוב השירים שלו בלי בעיה. ראפרית: overrated = כנראה מיסי, אבל מצד שני אני לא מכיר הרבה ראפריות. למיסי יש אולי סטייל והיא כבר יודעת מה צריך לעשות, אבל הוא לא כזאת טובה בהשוואה להצלחה שלה. ליידי סובריג'יין - עשתה לי חור באוזניים ולא הבנתי. underrated = מפיק: overrated = ליל ג'ון ללא שום ספק. הוא אומנם המציא משהו חדש, אבל זה חרא! סתם באסים וקצת קלידים מסונטזים. underrated = לא יודע אם זה נחשב ממש אנדרייטד, אבל סאונדטראק, שעשה את רוב ההפקות באלבום של לופה פייסקו, עושה ביטים ממש טובים אלבום: overrated = האחרון של דה קליפס שנבחר בלא מעט סיכומי שנה בפורום. underrated = adam k - kaos - אתמול מצאתי את האלבום הזה. אדם קיי הוא אומן דראם אנד בייס, ב2001 הוא הוציא אלבום היפ הופ, בעזרתם של אמסיז כמו פרעה מונץ', גורו, דה לה סול. אני מניח שיש אנשים שמכירים את השיר של רדמן smash sumthin'. השיר נמצא באלבום הזה. הפקות מאוד מגניבות ויפות, אמסיז שיודעים את העבודה, וביחד מקבלים בוב'לה של אלבום. שיר: overrated = underrated = big l - flamboyant, fort minor ft. common - back home

truth hurts

New member
Adam F, לא Adam K

לו היה ברשותך הדיסק המקורי, בוודאי היית יודע.

היות והתשובות של כולם פה ממש צפויות

כנראה שאנחנו מכירים אחד את השני ממש טוב... אני אנסה לגוון קצת: ראפר: ג'יי זי - זה הכה בי רק כשהגעתי לארה"ב, אנשים באמת מעלים את המחשבה שהוא הראפר הגדול אי פעם, לפי הרשימה שלי הוא צריך להגיד תודה אם הוא יגיע לחמשת הגדולים.overrated = underrated = טק ניין - הרבה ראפרים באנדרגראונד הם מוכשרים, אבל תמיד תהיה להם התכונה הזו שחסרה להם מכדי להפוך לראפרים גדולים באמת. טק ניין הוא הראפר היחיד (כן, היחיד) שיש לו את כל החבילה (למען האמת, אין הרבה ראפרים בליגה הגדולה שיכולים להתעסק איתו) אבל הוא עדין לא מקבל את הכבוד המגיע לו, לצערי זה יכול להיות כבר מאוחר מדי בשבילו... (למרות שהוא עדין מוציא יופי של מוסיקה ותמיד דוחף את הגבולות בכל הנוגע ליכולות ראפ). ראפרית: נשים בראפ זה גם ככה עסק לא מי יודע מה מצליח, אין טעם ללכלך על מישהי כאן. מה שכן, אף פעם לא התלהבתי מפוקסי בראון.overrated = underrated = ליידי אוף רייג', נכון שהיא נשמעת (ונראית) יותר גברים מרוב הראפרים, אין להכחיש את הכשרון שלה. יצא לה אלבום נחמד בדת' רואו ב-98, סנופ, דאז וטופאק קופצים להופעות אורח. מפיק: עוד צריך לחשוב על זהoverrated = underrated = Battlecat - אחד האחראים העיקריים ליצירת הצליל הFאנקי של הווסט קוסט, הוא נפל קצת עם ההפקות שלו באלבום של 213 (למעשה אני מחזיק ממנו האשם העיקרי לכך שהאלבום הוא לא קלאסיקה), אבל הוא עדין מוצא דברים שהם פשוט תענוג לאוזניים. דוגמא לכך שהוא לא מוערך עד כדי כאב - כשהייתי בהופעה של לופה פיאסקו, באטלקאט עלה כדי ג'יי לאחד הראפרים שחיממו, היו מעט מאוד אנשים בקהל שידעו במי מדובר... וזה עוד היה בלוס אנג'לס! על האלבום והשיר גם אענה מאוחר יותר...

דעתי הפרטית בלבד.

אני מתייחס בעיקר לראפרים שאני לא אוהב, זה לא אומר שאני לא מבין את ההייפ סביבם. אבל זה בד"כ יותר מתייחס להבדל שבין הטעם שלי להערכה שלהם בקרב אחרים. MC: overrated : אם אף דום, ללא ספק. ווקל סקילז בינוניים, הפקות בינוניות. לא ראיתי שום דבר מבריק בו. Underrated: בינז מאנטי פופ קונסרשום, מישהו פה מכיר אותו בכלל? חבל, כי הוא אם סי בחסד. ראפרית: לא מעניין מספיק כי אין הרבה כאלה, אני אגב חושב שמיסי אליוט משובחת. מפיק: Overrated: טוב את דום כבר כתבתי, אז אני אלך עם בחירה מוזרה קצת. Dan The automator - שלמרות שאני סוגד להפקות שלו מימים עברו, ה-פסקול של NBA2k7 פשוט חרא, והוא לא פוגע כבר המון זמן. Underrated: רציתי לכתוב בהתחלה את EL-P, אבל קרן כבר כתבה אותו - והוא דווקא מקבל מספיק הערכה מאנשים שמכירים את הדברים שלו. אז אני אלך על Mike Ladd, שלא מוזכר בכלל אבל הוא מפיק בחסד. הרכב (הוספתי לבד) Overrated: סול פוזישן, שלא תבינו לא נכון. אני מת על RJD2, אבל שמונה מיליון סיפורים היה אלבום מעפן ברמות, ואפילו לא טרחתי לשמוע את השני. Underrated: היי אנד מייטי, נשכחו לחלוטין למרות שהוציאו שני אלבומים מעולים - ועוד דברים מצויינים עם קייג' בסמאט פדלרז. אלבום: Overrated Nas - illmatic, סתם אלבום לדעתי. Underrated Busdriver - Fear Of a Black Tangent, עוד אלבום לא מוכר בעליל - אבל אני פשוט אוהב את השנינות של באסדרייבר. שיר: Overrated: יאללה עוד פרה קדושה: Outkast - ATLiens - נכון שזה שיר קלאסי, אבל בתכלס הוא בנוי כמו כל באנגר טיפוסי. Underrated: Dead prez - Hiphop, טוב נכון שהוא מקבל הרבה הערכה, אבל זה שיר ההיפהופ הכי טוב אי פעם (לדעתי הצנועה) ועדיין רבים אלו שלא מכירים אותו. http://www.youtube.com/watch?v=RQrUC_f5uXo זה הביצוע המטורף שלו מהבלוק פארטי של שאפל.

hcsneB

New member
../images/Emo45.gif על מייק לאד, ולדעתי היית צריך

לשים אותו גם בסעיף הראפר, הוא טוב באיזור הזה לא פחות

למעלה