ננסה לזרוק משהו
ראפר: overrated = אמאפ דום אחד האמסיז הכי משעממים ששמעתי בחיים שלי, ועדיין הוא גורם לטירוף באנדרגראונד, ובאמת שאין לי מושג למה. סנופ אולי מלא בסטייל, והוא יכול להגיד אותו משפט במשך כל הורס, אבל עדיין אף אחד לא יעשה את זה כמוהו. מצד שני הליריקה שלו רדודה מאוד. underrated = אמסיז מאוד טובים שלא הרבה מכירים, הם הlooptroop. להקה של שלושה אמסיז ודיג'יי, והכי טוב שם לדעתי הוא פרומו, שהוציא שלושה אלבומי סולו אם אני לא טועה. פרומו אחד האמסי שאני חושב שאני הצלחתי להתחבר לרוב השירים שלו בלי בעיה. ראפרית: overrated = כנראה מיסי, אבל מצד שני אני לא מכיר הרבה ראפריות. למיסי יש אולי סטייל והיא כבר יודעת מה צריך לעשות, אבל הוא לא כזאת טובה בהשוואה להצלחה שלה. ליידי סובריג'יין - עשתה לי חור באוזניים ולא הבנתי. underrated = מפיק: overrated = ליל ג'ון ללא שום ספק. הוא אומנם המציא משהו חדש, אבל זה חרא! סתם באסים וקצת קלידים מסונטזים. underrated = לא יודע אם זה נחשב ממש אנדרייטד, אבל סאונדטראק, שעשה את רוב ההפקות באלבום של לופה פייסקו, עושה ביטים ממש טובים אלבום: overrated = האחרון של דה קליפס שנבחר בלא מעט סיכומי שנה בפורום. underrated = adam k - kaos - אתמול מצאתי את האלבום הזה. אדם קיי הוא אומן דראם אנד בייס, ב2001 הוא הוציא אלבום היפ הופ, בעזרתם של אמסיז כמו פרעה מונץ', גורו, דה לה סול. אני מניח שיש אנשים שמכירים את השיר של רדמן smash sumthin'. השיר נמצא באלבום הזה. הפקות מאוד מגניבות ויפות, אמסיז שיודעים את העבודה, וביחד מקבלים בוב'לה של אלבום. שיר: overrated = underrated = big l - flamboyant, fort minor ft. common - back home