מי הם הoverrated \ underrated שלכם?

• פותח הנושא 12356
  • פורסם בתאריך

12356

New member
מי הם הoverrated \ underrated שלכם?

לאלה שלא יודעים... overrated = משהו שמוערך יותר ממה שהוא צריך להיות underrated = משהו שלא מוערך מספיק ראפר: overrated = סנופ דוג - אני לא אומר שהוא לא מוכשר... אני פשוט אומר שאם לשים את ההצלחה שלו למשך כל השנים... מול הכשרון שלו...(ליריקס, פלואו) הייתי אומר שהוא ממש אוברייטד underrated = אמינם - כן כן... אני יודע... הוא נחשב להצלחה שחבל על הזמן... אבל אם שתי אנשים ידברו על אמינם כשאחד רק יודע מי הוא דרך MTV והשני הוא מעריץ שלו... אחד יחשוב שזה הבלונדיני עם הקליפים הטיפשיים מMTV והשני יחשוב שמדובר באחד הראפרים היותר מוכשרים אם לא המוכשר בהם (בתנאי שיצא לו לשמוע גם מיקסטייפים ופריסטיילים וכל דבר שכל מי שלא מעריץ של אמינם לא יצא לו לשמוע) אפשר לגבות את הדעה שלי בזה שלמשל כמעט אף אחד לא מחשיב אותו כראפר מס' 1 שלו... למרות השילוב של ליריקס,פלואו חשיפה מכירות וכו'... ראפרית: overrated = ללא ספק... בענק... lady sovereign.... אין לי מושג פשוט איך משהו יכול לאהוב את הדבר הזה! underrated = יש לי 3... MS. JADE, ANGIE MARTINEZ וShawnna (בעיקר בגלל dude remix) מפיק: overrated = לדעתי... P.DIDDY.... בתור אחד שהפיק כללל כךךך הרבה הפקות... כמה מהביטים שלו נחשבים לקלאסיקה? אם אתם צריכים להכין דיסק עם 10 או אפילו 20 הביטים הכי טובים ששמעתם אי פעם... כמה מהם אם בכלל יהיו שלו? underrated = הראשונים שעלו לי לראש הם הצמד cool&dre שאחראים להמון ביטים מעולים אבל רובכם כנראה לא יודעים מי הם בכלל... אני ממליץ לבדוק את ההפקות שלהם למשל באלבום LOYALTY של FAT JOE שיר יותר חדש יחסית שעולה לי לראש שהם הפיקו הוא SAY I של כריסטינה מיליאן... אני חייב להוסיף את NOKIO ש2 ההפקות היחידות שידוע לי (ולויקיפדיה למשל) ששייכות לו הן מטורפות (CNN - yall dont wanna & Dmx - What this bitches) אלבום: overrated = האחרון של JAY-Z... שמרוב שהוא אכזב אותי אני כבר לא זוכר איך קוראים לו... כנראה שאחרי האלבומים האחרונים שלו ציפיתי בגדול והתאכזבתי בגדול... זכור לי שהוא קיבל פה ביקורות טובות... אין לי מושג על מה! underrated = יש לי פה 3... Keith Murray - Hes Keith Murray - 2003 Ms. Jade - Girl Interupted (2002) Angie Martinez - Animal House שיר: overrated = לוקח בגדול... Nas - hip hop is dead... אז אני מודה... שבפעם הראשונה שראיתי את הקליפ העברתי ערוץ... גם בפעם השניה... אבל בזמן האחרון יצא לי לראות את הקליפ איזה פעם פעמיים עד הסוף והוא יותר קל לעיכול... אבל בכל זאת... התשבוחות שהשיר הזה מקבל הם פשוט לא פרופורציונליות... הייתי מבין מה חלק מהאנשים מוצאים בשיר... אבל אני לא מבין מה כל כך הרבה אנשים מוצאים בו... underrated = ניתן את זה ל: Fabolous feat. Mike Shorey - Bubble Gum אל תכעסו על עצמכם אם לא יצא לכם לשמוע את השיר גם אם אתם מעריצי Fabolous... הבחור שחרר את השיר הזה באנגליה על הסינגל של BABY... הפקה מטורפת של ריק רוק... פזמון טיפשי אבל ממכר של פאב... והעובדה שכמעט ואף אחד לא יודע על השיר הזה פשוט נותן לו את התואר... *אם אפשר לדחוף גם איזה שיר בעברית... ג'ולייה - מסתורין.... הפקה של המוביל הארצי... שיר הפופ הכי טוב ששמעתי בעברית עד היום (וזה מאחד שלא מתחבר בכלל לפופ בעברית...!) אין לי מושג איך השיר הזה לא הצליח כל כך... עכשיו תורכם... אפשר גם לתת פירוט קצר... לא חייב...

12356

New member
תעתיקו תדביקו את התבנית:

ראפר: overrated = underrated = ראפרית: overrated = underrated = מפיק: overrated = underrated = אלבום: overrated = underrated = שיר: overrated = underrated =

Rapid נאור

New member
יאללה ו...

ראפר: overrated = טופאק. עם כל הכבוד, מה שעשו ממנו לא במקום, ואללה, אז יש לו כמה דברים סבבה, אבל הוא לא אלוהים, וכן, הוא מת. ודינה כבר רשמה מעליי, קניה ואפס. ועוד אחד נוסף בשניה האחרונה, טוויסטה! underrated = יש כמה אבל נרשום רק את בריאן גרין. ב-96, בריאן אוסטין גרין, המוכר לכולכם מבברלי הילס כדיויד, הוציא אלבום היפ הופ פשוט מעולה בשם וואן סטופ קארניבל, אף אחד לא מכיר את האלבום הזה כמעט, אף אחד לא מכיר אותו כראפר, והוא נעלם מסצינת היפ הופ אחריו. ראפרית: overrated = לא ראפרית, אבל זמרת שאני חייב לצהיר עליה. מייסי גריי, על מה כל ההיייפ?!?!? פשוט שונא אותה. ועוד אחת.. מיסי אליוט. סאק און דאט. underrated = אני לא יודע כמה היא אנדריטד, אבל בהאמאדיאה, תענוג לאוזניים פשוט. מפיק: overrated = דר. דרה, תסלחו לי, אבל כל ההפקות שלו נשמעות כמו ההפקות שלו. שום חידוש, שום ניסיון ליצור דברים חדשים, אותה השיטה שוב, ושוב, אהה כן.. ושוב. underrated = יש 2, שניהם מבית היוצר של QN5, הראשון הוא דומינגו, שלצד הפקות משעממות, נותן באנגרים מטורפים (Tonedeff - Shag, Big Pun - Dream Shatterer, הTheme של OZ, הפסקול של הסדרה של ברני מק) והפיק לאומנים מן השורה הראשונה כגון, KRS-1, ביג דאדי קיין, בון ט'אגס, קרייג מק, דס אפקס, אמינם, פאט ג'ו, אימורטל טאקניק, קול ג'י ראפ, ועוד ועוד. השני, אליט, שאין לו הרבה ברפטואר שלו כמו דומינגו, אבל כל ביט שלו הוא תענוג לאוזניים עם הפקות כמו Jadakiss - Shoot Outs, ולוסיטי של אקסטנדד פאם, איסאון של טונדף ועוד ועוד. אלבום: overrated = פה נכנסים גם ג'ייזי וגם נאס, ששני האלבומים האחרונים שלהם הספיקו לעבור לי ליד האוזן בלי לחלחל אפילו.. לא מצאתי בהם שום דבר יותר מידי מיוחד. underrated = אולי האלבום הכי טוב של השנה, ואולי האלבום הכי אנדרייטד של השנה, פאקאףאמ - whatduzFMstand4? לאבומי עבר אני אקח את Chords - Garden Around The Mansion, Warlocks - Mic Knights, Smif-N-Wessun - Dah Shinin', Demigodz - The Godz Must Be Crazy EP שיר: overrated = כל אחד מהשירים החדשים של בלאק אייד פיז מאז שפרגי הצטרפה, וכל שיר שיצא לה עד עכשיו. underrated = טונדף - פורצלן, אורגנייזד קונפיוזן - ברינג איט און, פלייבור יוניט - רול וויט' דה פלייבה, צ'ינו אקס אל - נונקה, בלאקאלישס - קאמיקל קאליסת'ניקס, כמעט כל שיר של אפאט'י. *אני רק רוצה לציין, שכל מה שנאמר נאמר ע"פ דעה אישית, אז למי שיש בעיה, שיפנה אותה למישהו אחר, בתודה ההנהלה.

Pootie Tang

New member
השיר הספציפי הזה די מסריח.

אני שומע על גזים עצלים מספיק בשיעורי כימיה. אבל כהרכב? בלאקלישס זה אחד הדברים. GOG אחד המוכשרים, כנ"ל לגבי XCEL

Pootie Tang

New member
מצ'עמם לי...

ראפר: overrated = קשה לי לחשוב על אחד. סנופ דוג, מן הסתם, הוא סתם ראפר שמקבל יותר מידי כבוד על כמה פור שיזלים שכאלה. הוו טאנג כקבוצה אף פעם לא עשו לי את זה... יש את השירים שאהבתי, אבל את אלבומים ברצף פשוט הרוגים אותי. רוב הראפרים שם ממש טובים לדעתי, מת', RZA וגוסטפייס בעיקר, אבל כמכלול- כולם נכנסים לי איפשהו בתחום האפור. גם הקליפס נכנסים לכאן. בענק. underrated = מאליק בי. האמסי שהועף מהרוטס לפני שלושה אלבומים. ממש ממש ממש טוב בעיני, פלואו והכל ברמות שקשה לקלוט, ואם BT לא היה כותב כ"כ ענקי, הייתי אומר שהוא פחות טוב ממאליק בי. ראפרית: overrated = מיסי. גועל נפש. underrated = ג'ין גריי ושואנה. שואנה פשוט שרפה באלבום של דידי, והיא דווקא נשמעת כאחת שיודעת מה לעשות. מפיק: overrated = הדוקטור\OH NO. לדריי היו אחלה של הפקות בהתחלה אבל לקראת שנות ה2000 הוא התחיל לשעמם. האלבום ההוא משנה שעברה של OH NO היה פשוט מופק באופן מחורבן. לא אהבתי בכל. underrated = בוטס ריילי. אחראי על הסאונד של הקופ, וזה נשמע בנזונה כמעט כל פעם, ובעיקר בפעםהאחרונה. אלבום: overrated = האחרון של הקליפס. שיעמום אם תשאלו אותו. underrated = בלו קאלר של ריימפסט, פיק א ביגר וואפן של הקופ, ועוד כמה בדרך.. שיר: overrated = underrated =

Queen D

New member
חלקי ביותר לבנתיים

ראפר: overrated = זה הכי קל - קנייה ווסט. שמישהו יוריד לו איזו סטירה, אחד הראפרים הכי מעצבנים איי פעם. וכמה שהוא גרוע ככה מהללים אותו. אף פעם לא הבנתי את זה לא באלבום הראשון שעשו ממנו קלאסיקה ולא בשני. underrated = לא ראפר אלא הרכב - Blackalicious, כן זה אולי ישמע תמוה כי המון אוהבים אותם אבל לא ברמה שזה צריך להיות. לא מספיק אנשים סוגדים ומכירים את הקלאסיקות שלהם (שזה כמעט כל האלבומים) רוצו לשמוע. ראפרית: נו באמת.. לא מכירה מספיק בשביל לשפוט אלבום: Lupe Fiasco - Food & Liquor ראפר מעפן ואלבום מעפן. יש שם שיר אחד טוב וזהו. על מה כל הרעש Nas-Hip_Hop_Is_Dead האלבום הכי טוב שיצא השנה. לגמרי יותר טוב מהקליפס שכולם בחרו לאבלום השנה זהו לבנתיים

kodman

New member
../images/Emo45.gif BIG UP בנוגע לקנייה ו Lupe

אני אומר את זה מזמן ולרוב חסיד מתחיל לזבל בשכל על כמה שהם טובים (ועל הדרך דוחף ש "DJ QUIK הוא המוזיקאי הטוב בעולם"..)

לבלאקלישז יש כמה שירים שוסים

כמו האלף בית שהביט נהיה יותר מהיר כל הזמן, זאת עבודה מדהימה מה שהם עשו שם וכל מי ששומע היפ-הופ צריך לשמוע את זה, מצד שני- יש להם המון שירים מרדימים..

Pootie Tang

New member
כמו...?

אמנם שמעתי רק את השניים האחרונים ברצינות וההוא שבא לפניהם רק חלף לי ליד האוזן, אבל מהשניים ששמעתי לא היה שיר אחד שהשתעממתי בו. GOG אחד האמסי'ז שיותר מרתקים אותך לאוזניות.

12356

New member
מה איתך?

אתה לא עושה? אם הסכמת איתי לגבי אמינם מעניין מה דעתך האלה...

Psycho BuZZ

New member
אין לי כוח.

לכל קטגוריה יש לי עשרות בחירות, קשה לי לבחור את ה"הכי".

חלקי..

ראפר: overrated = בנאלי..אבל טופאק. underrated = רדמן...צריך לקבל יותר הערכה. קיי-אוס,רויס דה 9'5. לדעתי...גם ג'ו באדן. מפיק: overrated = דוקטור דרה,מסכים עם ראפיד-נאור. אצל ה"ההיפ הופ הדז"...אמ אף דוום. underrated = RJD2. אלבום: overrated = אול אייז און מי,דוגי סטייל,קרוניק underrated = גאד'ס סאן,2Pacalypse Now. מוב דיפ: The Infamous Hell On Earth

KarenTheGoddess

New member
you blood... she's only 14

האמת? קצת מטופש לחלק בכזו פשטנות בכל קטגוריה, אבל לשם הדיון... האובר-ואנדררייטרד בפורום לפחות: ראפר: overrated = הגיים? סתם מתבכיין ומשעמם. underrated = המגוון, היצירתי והפריק kool keith. גם אם הוא נראה לי הזוי מדי לפעמים, צריך להעריך את הדמיון והמחשבה שלו. הייתי אומרת plan b, אמר נראה לי שחפרתי לאנשים פה מספיק בשכל עליו. גם האמסים של קליפס. ראפרית: overrated = |דגש|מיסי. אויש מיסי, מישהו צריך לסתום לה את הפה. איכשהו המוזיקה שלה (עכשיו, כן?) עולה לי על העצבים. אני לא מבינה מה מוצאים בה בכלל. פעם מילא, זה חידש משהו, אבל עכשיו היא סתם מאוסה. ומ.י.ה גם. סתם מעצבנת. underrated = אני לא מכירה מישהי ממש ראויה, וזה עצוב. מצד אחד ג'ין גריי (לעזאזל, איך מבטאים את השם שלה?) לא הצליחה להוציא משהו שלם לגמרי, מצד שני היא משתפת פעולה (וטוב) עם הרבה מאוד ראפים. והשיר עם אימורטל טכניק תמיד כובש.. מפיק: overrated = קנייה ווסט. כולכך בנאלי ומשעמם. וליל' ג'ון, איכככככ! underrated = אל-פי, המפיק הכי לא משעמם שקיים. בטח ישמע לכם כמו רעשרעשורעש בהתחלה, אבל כמה רבדים יש בהפקות שלו(לפחות לאוזן הלא מאומנת שלי). רררר. :) cannibal oxtrumentals לפלייליסט (האמת שעדיף כבר את האלבום ולא רק האינסטרומנטלס) אלבום: overrated = underrated = האלבום המופתי לדעתי A Prince Among Thieves. כשניסיתי לכתוב שירים שיתארו סיפור שלם הבנתי כמה קשה זה. לעומת הdeltron (כבודו במקומו) הסיפור פה היה יכול להיות אמיתי ומציאותי. כלומר, הוא רלוונטי גם היום. אי אפשר לבחור שיר אחד, צריך לשמוע הכל. גם האלבום של one self, איכשהו תמיד כובש. ואדים תעשה לי ילד.

למעלה