מי הם הoverrated \ underrated שלכם?

• פותח הנושא 12356
  • פורסם בתאריך

Split Man

New member
בלי להעליב.. אבל..

כל הפורום הזה רושם משו בסגנון אנדרייטד:ראפרים שהרוב פה מעריכים, הם פשוט לא ראפרים שעושים מוזיקה לקהל הרחב (הרוב גם עושים את זה במודע לפי מה שאני מבין) ז"א שכל מי שכן שומע אותם - מעריך. מה אנדרייטד פה? חחחחח

מעניינים ספליט ?

מקווה שהכל פאנן.. לא שמעתי ממך הרבה זמן, טוב לראות אותך (לפחות וירטואלית) בקשר למה שאמרת- מה שנראה לי זה שזאת סוג של הרגשה שאתה רוצה שיתנו לראפר יותר הערכה, זאת לא הערכה מהפורום או מהאם טי וי או מסצינת ההיפ-הופ בניו יורק, זה מה שאתה מרגיש, שאתה מתלהב מהכישורים שלו, ואתה מרגיש שגם העולם צריך להתלהב לפחות כמוך..

CG ערפדי

New member
אני מסכים עם ספליט ולא משנה מה תגיד

dilated peoples הם שיא האנדרייטד P:

kodman

New member
הנה כמה דוגמאות

אלבום: Overrated: Illmatic Underrated: Reasonable Doubt -- הרכב/צמד: Overrated: Gnarls Barkley Underrated: FAT BOYS (החבר'ה האלה היו חדשניים, מעניינים, ולאחד מהם היה SMOOTH FLOW שראפרים התחילו לבצע שנים אחריו!) -- ראפר: Overrated: Lupe Fiasco (ראפר מעפן) Nas (ראפר טוב אבל עדיין) Underated: Craig Mack (ראפר מצויין) Snoop Dogg (תראו לי עוד ראפר שהוציא כל כך הרבה אלבומים מעניינים)

שלי (באיחור)

ראפר: overrated = קשה לי לענות על השאלה הזאת, לפי מה שזכור לי כרגע כל הראפרים ש"תופסים מהם" באמת מגיע להם... underrated = bubba sparxxx , בעיני ראפר מצויין... את החדש לא יצא לי לשמוע אבל השניים הראשונים שלו מעולים. ראפרית: overrated = ליל קים. underrated = איב, ראפרית מצויינת... האלבום סקורפיון חתיכת קלאסיקה מפיק: overrated = אני מעריץ גדול של דרה, אבל לאט לאט אני מתחיל להבין כמו הוא אובר-רייטד, אז נכון, יש לו 2 אלבומים קלאסיים, אבל אם תסתכלו על ההפקות האחרות שלו (והאחרונות) הוא לא כזה מפתיע... וגם הוא לא ממש הפיק לבד את השירים באלבומים שלו... underrated = אנדרה מאאוטקאסט, יש בו כל מה שהייתי מצפה ממפיק, חדשנות אבל עם זאת הוא מצליח לשמור על סאונד משלו מבלי להשמע ממחוזר. אלבום: overrated = cypress hill-black sunday מצטער, ממש לא הצלחתי להתחבר.... underrated = יש מלא: common-electric sircus buba sparxxx-dark days bright nights eve-scorpion שיר: overrated = vato של סנופ, שקראתי גם בפורום וגם בהרבה מקומות שאוהבים את השיר הזה, כפי שרשמתי בביקורת שלי על סנופ, זה דווקא השיר שאני הכי פחות אוהב באלבום, מכיוון שזה מחזור של הסינגל הראשון שלו עם הנפטונס מ-2002 ... underrated = במצעדים/ תקשורת mighty o של אאוטקאסט, בית מצויין של אנדרה... אני מקווה שהוא יזכה לפחות בגראמי...

dod drakon

New member
under/over

ראפר: overrated = לפני הכל, עזבו אתכם מכל הדיבורים על ג'יי זי... אחרי שתצאו מהופעה שלו אתם תורידו אותו מהקטגוריה הזאת מהר מאוד. נכון, האחרון שלו לא משהו ובכלל התקופה האחרונה שלו נראת יבשה למראת שאנשים משוגעים על זה, אבל! נכון לעכשיו מבחינת הקלאסיקות (כמה עשרות) הוא האמסי ברמות הגבוהות בכל מה שקשור לראפ נטו. אני לא אומר שהוא אנדרייטד אבל לא OVER. לא מוצדק לקחת קרדיט מאמן כזה. מי כן? לודאקריס, יאנג ג'יזי (אמריקאים מפגרים), אייס קיוב (לפעמים הוא ממש מעצבן), צ'ינגי (לחסל), פיפטי (לא חוכמה), סלאג, דום (כן מה לעשות, רק כשהוא נהיה בינוני ולא מעניין כולם קפצו לו על הזין) underrated = גיפט אופ גאב GOG מבלאקאלישס, bun b, mc ren, WC, scarface * ליל ווין - הוא קצת משניהם, לפעמים נראה שהוא טמבל כזה שמצליח מכלום ולפעמים נראה שהוא באמת מנסה להביא קצת שינוי בקטע של ליריקס חדים ושנונים בדרום. קשה איתו. ראפרית: overrated = מיסי. היא פשוט היית שם בזמן הנכון במקום הנכון. ההפקות שהצמידו לה לתחת היו מפוצצות אבל מחוץ מזה אף פעם לא היה לה מה להציע (פיסית ואמנותית) underrated = לא יודע, בסופו של יום נראה לי שלא סופרים אף אחת יותר מדי. קצת עצוב אבל זה מה יש. מפיק: overrated = דנג'ר מאוס, די נמאס לי ממנו, במיוחד אחרי נארלס בארקלי. אה ו...! will.i.am הכי צפוי וממוחזר שיש היום ועדין כולם קופצים לו על הטרמפולינה. בושה. underrated = oh no שבאלבום אחרון שלו הביא את Galt MacDermot האגדי ופשוט עשה ב"ס לכל מה שקורה היום, צ'יפ אקסל שביום טוב לא רואה אף אחד ממטר, הבעיה שלו שהוא לא אחד שנוצץ הרבה וחבל, הייתי רוצה לראות אותו מקבל קצת. אלבום: overrated = נארלס בארקלי. underrated = beastie boys - hello nasty אבל על הזין שלי. אני הולך לראות אותם שבוע הבא אז כולם יכולים להמשיך לישון. בלייזינג ארו של בלאקאלישס. לא רוצה להתחיל אפילו. madvillainy שיר: overrated = כל השירים החדשים של אמינם. הכל כל כך גרוע אבל אנשים לא רוצים להאמין שהוא לא מה שהיה פעם. underrated = יש מלא אנדרגראונד שיט ומלא קראנק טוב שאנשים בכלל לא רוצים להתקרב אליהם. אין טעם להביא דוגמאות ספציפיות. holla

פשששש

אוסטרליה שינתה אותך.... נראה שנפתחו לך העיניים קצת, מה ששווצרית אחת יכולה לעשות...

למעלה