under/over
ראפר: overrated = לפני הכל, עזבו אתכם מכל הדיבורים על ג'יי זי... אחרי שתצאו מהופעה שלו אתם תורידו אותו מהקטגוריה הזאת מהר מאוד. נכון, האחרון שלו לא משהו ובכלל התקופה האחרונה שלו נראת יבשה למראת שאנשים משוגעים על זה, אבל! נכון לעכשיו מבחינת הקלאסיקות (כמה עשרות) הוא האמסי ברמות הגבוהות בכל מה שקשור לראפ נטו. אני לא אומר שהוא אנדרייטד אבל לא OVER. לא מוצדק לקחת קרדיט מאמן כזה. מי כן? לודאקריס, יאנג ג'יזי (אמריקאים מפגרים), אייס קיוב (לפעמים הוא ממש מעצבן), צ'ינגי (לחסל), פיפטי (לא חוכמה), סלאג, דום (כן מה לעשות, רק כשהוא נהיה בינוני ולא מעניין כולם קפצו לו על הזין) underrated = גיפט אופ גאב GOG מבלאקאלישס, bun b, mc ren, WC, scarface * ליל ווין - הוא קצת משניהם, לפעמים נראה שהוא טמבל כזה שמצליח מכלום ולפעמים נראה שהוא באמת מנסה להביא קצת שינוי בקטע של ליריקס חדים ושנונים בדרום. קשה איתו. ראפרית: overrated = מיסי. היא פשוט היית שם בזמן הנכון במקום הנכון. ההפקות שהצמידו לה לתחת היו מפוצצות אבל מחוץ מזה אף פעם לא היה לה מה להציע (פיסית ואמנותית) underrated = לא יודע, בסופו של יום נראה לי שלא סופרים אף אחת יותר מדי. קצת עצוב אבל זה מה יש. מפיק: overrated = דנג'ר מאוס, די נמאס לי ממנו, במיוחד אחרי נארלס בארקלי. אה ו...! will.i.am הכי צפוי וממוחזר שיש היום ועדין כולם קופצים לו על הטרמפולינה. בושה. underrated = oh no שבאלבום אחרון שלו הביא את Galt MacDermot האגדי ופשוט עשה ב"ס לכל מה שקורה היום, צ'יפ אקסל שביום טוב לא רואה אף אחד ממטר, הבעיה שלו שהוא לא אחד שנוצץ הרבה וחבל, הייתי רוצה לראות אותו מקבל קצת. אלבום: overrated = נארלס בארקלי. underrated = beastie boys - hello nasty אבל על הזין שלי. אני הולך לראות אותם שבוע הבא אז כולם יכולים להמשיך לישון. בלייזינג ארו של בלאקאלישס. לא רוצה להתחיל אפילו. madvillainy שיר: overrated = כל השירים החדשים של אמינם. הכל כל כך גרוע אבל אנשים לא רוצים להאמין שהוא לא מה שהיה פעם. underrated = יש מלא אנדרגראונד שיט ומלא קראנק טוב שאנשים בכלל לא רוצים להתקרב אליהם. אין טעם להביא דוגמאות ספציפיות. holla